Epson Home Expression Home XP-245 - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Epson Home Expression Home XP-245 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 04-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Volle cartridges zijn verplicht

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

6,0
Niet een printermerk waar ik naar terug keer. De prijs is wel laag en het uiterlijk ziet er mooi uit, en het is ook handig dat de stroomaansluiting wat dieper onder de printer is weggewerkt waardoor je de printer wat meer naar achter kan plaatsen, dat alles is een pluspunt. Maar de printer zelf is heel fragiel, soms ben je bang om de printer te verschuiven of het klepje voor de papiervoorraad uit te schuiven. De snelheid van printen is hoog, maar voordat het printen begint maakt het best veel lawaai. Het grootste minpunt - en daar kom je later pas achter - is dat je alle volle cartridges nodig hebt, dus ook de kleuren cartidges als je alleen print in zwart. Dat komt waarschijnlijk omdat de printer maar 1 kop heeft. Andere printers hebben vaak een printkop per cartridge. Scannen gaat prima en de kwaliteit is ook goed.

Pluspunten

  • Prijs is laag
  • Snelheid printen is hoog
  • Controle van lege cartidges visueel

Minpunten

  • Geluid voor printen
  • Verplicht alle cartridges nodig
  • Kwaliteit van materialen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

ontevreden 07-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat een kut apparaat

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

4,0
Wat een waardeloos apparaat. Heb al een aantal printers gehad maar dit is een regelrechte miskoop. Er zit geen papierlade in, je kunt niet via de telefoon printen (air print niet aanwezig), niet te gebruiken als scanner zonder eerst de gebruiksaanwijzing op te zoeken. Kortom, een ramp. Ziet er bovendien ook goedkoop uit ondanks dat het niet een duur apparaat was. Mijn vorige was een goedkope Canon maar die was 100 x mooier en beter en eenvoudiger te bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

ontevreden klant 22-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

zeer waaardeloze printer

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

2,0
toch maar een 2 gegeven vanwege de prijs. Ondanks dat er papier in zit herkent de printer dat niet. Na een tijdje niet gebruikt te hebben kan de PC de printer niet vinden ondanks dat deze via de USB is aangesloten. Zeer waardeloze printer die je niet zo maar aan de praat krijgt. Beste voor mijn humeur is hem uit het raam te gooien

Pluspunten

  • prijs

Minpunten

  • werkt niet
  • krijg hem niet aan de praat
  • papierlade herkent paier niet

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Kim 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer snel verstopte spuitkanaaltjes

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

2,0
Mooie printer, goede kwaliteit afdrukken. Echter, wanneer men de computer 2 weken niet gebruik zijn de spuitkanaaltjes al verstopt. Zelfs met zeer vaak het schoonmaken van de spuitkanaaltjes, raakt dit bijna niet meer ontstopt, ook kost dit zeer veel inkt. Af en toe helpt het om een volledige pagina af te drukken met een kleurenafbeelding, maar ook dit is geen garantie en kost zeer veel inkt. Alleen een goede printer voor mensen die op dagelijkse basis printen en nooit op vakantie gaan. Ook print de printer erg traag en is het installeren via wifi erg lastig.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit afdrukken

Minpunten

  • lastig installleren
  • snel verstopte spuitkanaaltjes
  • Traag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

MS 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

9,0
Na enige oriëntatie de EPSON XP_245 bij Mediamarkt gekocht. Uitpakken en installeren gaat (mbv de CD) zeer gebruiksvriendelijk een probleemloos. Stappen doorlopen en hij installeert zichzelf (zonder wachtwoord...!) op het netwerk. Daarna de Epson iPrint app installeren en je kunt ook vanaf smartphones en iPads probleemloos draadloos printen. Printer werkt snel en handig. Echt een super apparaat voor zeer scherpe prijs. Voor thuisgebruik heb je niet meer nodig! Goed gedaan Epson

Pluspunten

  • Snelle makkelijk installatie
  • Goedkope losse (4x) inktpatronen
  • Print best snel

Minpunten

  • Geen LAN kabel aansluiting
  • Niet superstil tijden het printen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Wolfraad 08-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpel maar perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

10,0
Makelijker printer past goed in een kast omdat hij niet groot is. Print zeer snel en een mooie kwaliteit. En zeer makelijk te koppelen op een wifi netwerk

Pluspunten

  • Makelijk in bediening
  • Formaat

Minpunten

  • Maakt wel veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haarlem2012 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte printer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

9,0
Neemt weinig ruimte in beslag. Veel mogelijkheden, zowel draadloos als met usb kabel. Ben er erg blij mee, Heel goede koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca 03-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

erg fijn en niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-245

Algemene score

8,0
fijne kleine printer, wifi dus je hebt geen kabels nodig, erg handig gebruiken met laptop,phone en tablet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer