Canon PIXMA MG5750 - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene 31-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Prima all-in-one-printer. Doet wat hij moet doen. Geluid vind ik redelijk hard, maar dat hangt er natuurlijk ook vanaf wat je gewend bent. Veel mogelijkheden, bv spiegelbeeld printen voor transferpapier. Installatie verliep soepel.
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Irene 12-02-2016

Een aanvulling. Nu 2 weken in gebruik en veel problemen bij het printen. Steeds halve pagina's of slechts 1 regel afdrukken. Niet blij dus nu met deze keuze en online nog geen oplossing kunnen vinden voor dit probleem

Reageer

danielle 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

hele goede printer

Algemene score

9,8
deze printer die we nu hebben is beter dan die we hadden dus echt een aanrader je kan alles er mee doen dus ik ben te vrede want niet 2 cartrits maar gewoon 5 dus is rood op dan hoef je die alleen te vervangen nee geen andere meer voor me
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weiland 31-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Installeren ging prima, totdat de printer moest printen. Er gebeurde niets.
Printer was verbonden via LAN-kabel. Nog 4 keer de installatieprocedure doorlopen: geen resultaat. Wat bleek? Per toeval werd de computer opnieuw opgestart en alle problemen waren opgelost. Zal melding bij Canon maken dat het toch wel handig is als aan het eind even genoemd wordt: computer opnieuw opstarten.
Printer levert prima werk, zowel in kleur als zwart.

Pluspunten

  • vormgeving
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • maakt iets 'teveel'lawaai
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Both 15-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Canon PIXMA

Algemene score

8,6
Na grondige vergelijking gedaan te hebben. Is voor mij de keuze gevallen op de Canon Pixma MG5750.
Draadloos,tweezijdig vlotte kleurenprinter mét kopieer en scan functie.
En voor mij het grote voordeel;de verschillende kleuren ink-cartridges zijn afzonderlijk te verwisselen!! Dit scheelt enorm in de kosten.
Bij diverse reviews was ik gewaarschuwd voor een mogelijk lastige installatie. Gelukkig dat viel alles mee. Binnen een half uur was mijn printer uitgepakt en geïnstalleerd. (en ik ben géén IT-specialist ;-))
Ondertussen heb ik al weer een paar weken plezier van mijn printertje.Nog geen moment spijt. Hij heeft al veel prima werk geleverd in de laatste school weken! nu heeft hij 6 weken even een beetje vakantie. Daarna weer volop aan 't werk!
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrie 04-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

printer MG5750

Algemene score

8,2
Mijn vorige canon MP620 kreeg de beruchte melding B200. Toch weer Canon gekozen omdat ik er goede ervaringen mee had. Print en scan kwaliteit is zeer goed. Er zit helaas geen USB aansluiting voor USB stick op. Verder is de uitloop van de papiercassette veel te kort, het papier vliegt telkens door de lucht en beland op de grond. Dit vind ik zeer kwalijk voor 'n merk als Canon.
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Gerrie 06-06-2016

blijkt nog verborgen klepje in de papiercassette te zitten, nu blijft papier wel liggen.

Reageer

Ruud 08-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

lijkt heel wat

Algemene score

3,0
Ik ben niet blij met deze aankoop. Het installeren was al een voorteken, dit lukte moeizaam. Draadloos printen werkte niet, met kabel gelukkig wel. Bij herinstallatie kreeg ik het later wel voor elkaar. Draadloos printen is een kwestie van lange adem, duurt eindeloos en als je haast hebt is dat niet goed voor het geestelijk welzijn. Het apparaat maakt een hoop geluiden, geeft aan dat print in progress is en spuugt dan blanco papier uit. Op zich ook al heel wat want even zo vaak geeft hij aan dat er geen papier geplaatst is. Als de toner op is koop voor het bedrag dat daaraan moet besteden wel weer een HP

Pluspunten

  • afdrukkwaliteit

Minpunten

  • traag
  • installatie
  • veel verkeerde meldingen
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

ScAndré 18-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

Alleskunner voor een scherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn derde Canon printer sinds begin 2002, deze keer een all-in-one.
Zeer eenvoudig aan te sluiten, draadloos werkt perfect door heel het huis, uitstekende afdrukken, ook in kleur.
Scannen gaat niet supersnel maar dat neem ik voor lief.
Kan hem iedereen aanraden, voor de prijs hoef je het niet te laten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Afdrukkwaliteit
  • Eenvoudig aansluiten

Minpunten

  • Niet zo snel met scannen
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 07-10-2016
  • Product paar maanden in bezit

De buitenkant ziet er mooi uit

Algemene score

1,0
De vorige Canon printer gaf een melding, bezoek een service centrum. Dat kan niet voor een prijs die rond de aanschafprijs ligt van een andere printer. Toch maar een volgende Canon, dat viel even tegen. Door de hoeveelheid functies van deze printer is de hoeveelheid storingen navenant. Nu weigert de printer normaal A 4 papier en drukt na veel gedoe af in een kleiner formaat. Een lagere printresolutie is niet in te stellen. De omvang van het apparaat is groot te noemen. Waar vind een mens een printer die alleen maar print? Maar snel een ander merk kopen, beter voor de gezondheid. Ook het bukken om alle geprinte pagina's weer op te rapen, lijkt goed voor de beweging van de mens maar is allerminst vriendelijk.

Pluspunten

  • kleur van de printer naar keuze

Minpunten

  • Toegankelijkheid instellingen
  • papieruitvoer
  • hoog inktgebruik
  • lange tijd voor eerste pagina
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

W.Balster 31-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

product één jaar in bezit

Algemene score

5,0
De printer werd bij mediamarkt aanbevolen, gemakkelijk in gebruik, dat is juist. Ik heb in het verleden HP en Brother printer/scanner gehad. Deze printer "zuipt" inkt, al 3x de inkt cartridge vervangen omdat deze leeg waren. Ik print zeer weinig, en geen foto's. Bij de oude printer kon ik wel een jaar gebruik maken van de cartridge
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 30-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Papierstoring

Algemene score

1,0
De printer nu 6 maanden in bezit, nauwelijks gebruikt. Printer vrat vandaag het papier op en dit is er met geen mogelijkheid uit te krijgen. Terugsturen ivm garantie geeft veel heisa, originele doos is al weggegooid en nu moet ik een andere doos kopen. Besloten om hem, vanwege alle gedoe, maar weg te gooien. Wat betreft printen zelf leek het een mooi apparaat, al hadden foto's strepen. Maar voor foto's had ik hem niet gekocht.
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
gerritfavian 01-01-2017

Je kunt t papier er zo uit halen, onder kun je die lade achter naar beneden schuiven.
ik heb t ook 1 keer gehad, pakte ie een stapel papier in, lag aan t papier. dus is simpel op te lossen!! ff zoeken onder, niet die voorste lade maar degene achter losschuiven en je haalt t papier er zo uit..

Reageer

ljprins1 22-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Goede All-in-one printer. Doet alles wat je van zo'n apparaat mag verwachten. Kan oa. aflopend a4 printen en print ook op karton van max. 300gr/m2. Voorzien van Wifi, dus draadloos printen. Print-kwaliteit is goed. Minpunt is dat de printer niet al te stevig in elkaar zit en goedkoop aanvoelt. Verder wordt de kabel om de printer eventueel via usb aan te sluiten niet meegeleverd.
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Job 05-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een snelle en bijna geluidloze printer, met veel mogelijkheden.
En hij is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel en makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

G.Boomstra 19-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ook goed voor een Apple

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is niet te groot en makkelijk in omgang.Ben blij dat ook mijn tablet er goede resultaten mee heeft.
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerritfavian 01-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

niet slecht voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Instalatie stelt niets voor ( Mac ) en hij werkt verder goed.
! keer gehad dat ie stapel papier inslikte wat er makkelijk uit te halen is, ff eronder kijken en dan kan je de bak losklikken. Wat ie wel soms doet is idd, papier is op terwijl er voldoende aanwezig is. paar x op ok drukken en hij start. voor ie begint te printen bij opstart moet je even gedult hebben, je hoort alerlei geluiden maar dan vliegt t papier eruit.
Kijk, voor een printer van 55 euro moet je niet teveel verwachten, ja hij maakt wat meer geluid, ja de kwaliteit is iets minder maar voor dat geld doet ie alles wat ie hoort te doen!! alles is iig beter dan HP!!!!!

Pluspunten

  • prijs
  • Instalatie
  • Draadloos printen via tel, tablet e.d.

Minpunten

  • kieskeurig met soort papier
  • geen papierlade
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion 14-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Snel kapot

Algemene score

1,0
Deze printer is gemaakt om na 2 jaar kapot te gaan, zodat je daarna weer een nieuwe koopt. Bij mij kwam het papier vast te zitten, bij het verwijderen ervan gingen de tandwieltjes stuk
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

RJB 07-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

papierinvoer dramatisch slecht

Algemene score

2,0
De papierinvoer liet het helaas al snel afweten. De printer pakt het papier uit de invoerlade niet goed op. Als je probeert te helpen door het papier wat aan te drukken neemt het een heel stapeltje papier in waardoor de printer volledig vastloopt en het papier is dan zeer moeilijk te verwijderen.
Goedkope printyer met scan/copy-optie maar helaas geen degelijk apparaat.

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • papierinvoer faalt
  • traag
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Henk 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Print goed, wel serieus lawaai

Algemene score

7,0
Ik heb deze printer gekozen omdat de inkt redelijk geprijsd is en ik goede ervaringen heb met Canon printers. Hij print prima, ook via Wifi. Ik zie maar een (1) nadeel en dat is dat het apparaat serieus veel lawaai maakt, zowel bij het gereedmaken om te printen als tijdens het printen. Zeker 2 x zo lawaaiig als mijn vorige Canon die ook van de Pixma reeks was.

Pluspunten

  • Goedkoop in aanschaf
  • Volume en prijs cartridges
  • Print scherp
  • Wifi print werkt prima

Minpunten

  • Erg lawaaiig
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 27-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima printer

Algemene score

9,0
altijd al Canon printers gehad omdat er 5 verschillende inkt patronen in zitten dus voordeliger. mijn oude printer is naar mijn dochter toe voor school en ik heb mij zelf een nieuwe gegeven :)

Pluspunten

  • 5 intpatronen
  • snel en natuurlijk wifi
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.elsinga 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen spijt van aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb printer paar dagen, omdat ik eerdere goede ervaringen heb met Canon voor deze gekozen
Ziet er goed en solide uit, installatie makkelijk en eerste indrukken en afdrukken zijn meer dan voldoende.

Pluspunten

  • Voor elke kleur apparte cartridge
  • Vormgeving en gebruiksgemak
  • Veel mogelijkheden en opties

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan K. 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact formaat, goede prijs.

Algemene score

8,0
Deze printer ( MG5750) gekocht omdat mijn vorige printer van hetzelfde type het papier transport stuk was. Omdat reparatie duurder wordt dan een nieuwe besloten om weer dezelfde printer te kopen. Mijn eerste printer was een Canon MP 620 die jaren zonder problemen heeft gewerkt een geweldig apparaat. De MG5750 werkt goed maar maakt meer geluid en het duurt langer voordat het printen start. Ook moeten er 2 kleppen geopend worden voor de papier inname en de geprinte pagina's.

Pluspunten

  • print goede kwaliteit
  • print redelijk snel
  • Lage prijs

Minpunten

  • maakt veel lawaai
  • 2 kleppen openen voor start
  • Duurt een tijd voor de eerste print komt
Geschreven voor: Canon PIXMA MG5750

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews