Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Canon PIXMA MG3550

7,6 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Canon PIXMA MG3650

Printtechniek
inkjet
Scanmethode
flatbed
Dubbelzijdig
printen
Canon PIXMA MG3650

Canon PIXMA MG5752

Printtechniek
inkjet
Scanmethode
flatbed
Dubbelzijdig
printen
Canon PIXMA MG5752

Lexmark CX820dtfe

Functies
printen, scannen, faxen
Printtechniek
laser
Kleur
faxen, kopieren, printen, scannen
Lexmark CX820dtfe

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

7,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SloegeDurk 12-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Zocht een simpele printer voor eenvoudig thuisgebruik. Het ding maakt keurige kopieën en print prima. Snelheid ruim voldoende. Probleem is om met name bij het scannen de gewenste instellingen te krijgen. Meer algemeen is de gebruiksaanwijzing (in ieder geval voor mij met een HBO-opleiding) chaotisch en onbegrijpelijk. Veel termen die mij niets zeggen i.p.v. uit te gaan wat de gebruiker wil: kopiëren, printen en scannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Voldoende
Ploos54 15-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

2,6
Na het verwisselen van een defect modem kon de printer niet meer gevonden worden in het netwerk. De printer zet de oude netwerkgegevens vast. Verschrikkelijk slechte software die wel uit de Jaren 80 van de vorige eeuw lijkt te komen. Canon support geeft alleen een mailtje met een link met instructies die ook niet werken.
Installeer regelmatig printers van HP, Brother, Kyocera en Epson en heb nooit zo veel problemen gehad als met dit simpele printertje.
Nooit meer Canon!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
zegje 21-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Prima printer. Geeft mooie afdrukken. De printer word ook gemakkelijk in een netwerk opgenomen, via wifi en bekabeld. Ik ben er zeer over te spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
honda1993 24-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Sinds een paar dagen in bezit van deze printer, maakt wat herrie ,maar deed mijn vorige printer ook (HP) vormgeving is goed en print ook lekker snel is gemakkelijk te installeren ook Wifi, cd rom niet gebruikt ,gewoon alles van internet halen ben er tevreden over ,ook de inkt voordelig te verkrijgen ,geen originele kleur en zwart voor 31 euro.
Super !!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
adenerna 20-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Brother DCP heeft het na 7 jaar trouwe dienst begeven.
Nu deze Canon voor rond €50 aangeschaft.
De installatie gaat zelfs voor een oudere Digibeet voortreffelijk, Quick-start info en met de CD-rom en zelfs voor de 2e laptop zonder cd-player m.b.v. Canon support alles via Wifi probleemloos werkend.
Complimenten voor zowel de telefonische support, alsmede de verrassende printkwaliteit.
Al met al een aanrader voor die prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BartDoets 17-08-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
Ik gebruik mijn printer niet erg vaak. Dus beviel het mij wel dat deze printer, als je hem dichtklapt, er heel strak uitziet. Maar elk voordeel heeft zijn nadeel: je kan 'm niet dichtklappen als er nog papier in de lade zit. Dus, papier leg ik onder de klep van de scanner, maar elke keer dat ik iets wil printen moet het papier eerst van daar naar de papierlade, en na afloop weer terug. Als ik dat had geweten had ik misschien wel een printer gekozen met een wat mindere vormgeving waar ik het papier gewoon kon laten zitten...
Voor de rest geen problemen, doet wat-ie moet doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
treinscoot 24-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
PLUS: fraai design (ik heb de witte uitvoering); zeer eenvoudig te installeren (ik heb een Mac).
Automatisch uitzetten na een bepaalde in te stellen tijd: handig! Maar twee tientjes duurder dan sobere 2550.
MIN : geen papierlade, waardoor papier van voren uitsteekt , dus bij niet gebruik: papier eruit halen en klepje sluiten; doet in witte uitvoering wat plasic aan, glimt, beter was m.i. een half matte kleur.
Geen USB kabel meegeleverd; nogal lawaaierig.
Nochtans raad ik hem aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
tin2007 17-01-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Duurt een minuutje voor hij klaar is om te gaan printen.
zou iets sneller mogen opstarten
cartridges zijn niet duur in de xl uitvoering
nooit geen hp meer voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende