Hitachi DS12DVF3 12V Drill/Driver - Reviews

7,6 Lees 26 reviews
Specificaties
Voltage
12 volt
Accu inhoud
1,4 Ah
Capaciteit accu
1,4 Ah
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews

7,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

felix 27-12-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,5
toen ik hem pas had was ik er wel blij mee, maar wat een waardeloze boormachine is dit op langere termijn. de accu verliest zeer snel zijn kracht. de machine is twee keer terug geweest naar de importeur die een nietszeggend meetrapport meestuurt. daar heb je het mee te doen.

waar hitachi vroeger een kwaliteitsmerk was, is het nu dus niet meer.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Slecht
bollejaap 25-10-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,5
Ziet er stoer en krachtig uit. Ligt goed in de hand. Levensduur batterijen is zwaar onder de maat. Leek kort na aanschaf een redelijk apparaat. Na een paar maanden accu's al overleden. Krijg er geen schroef meer mee in een pakje boter. In totaal nog geen half doosje spaanplaat schroeven mee weg kunnen schroeven. na goede ervaringen met 230Volt apparaten van Hitachi was dit een echte afknapper

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
fcdakhaas 02-10-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,5
Na diverse goedkope bouwmarkt machines te hebben versleten nu maar wat meer uitgeven voor een "echt" merk machine. In het begin is hij goed, redelijk wat kracht en de accu's gaan redelijk lang mee. Opladen ging ook snel. Maar na nog geen jaar zijn de accu's na een paar keer stevig schroeven al uitgeput. Wat een slechte machine, accu's zijn waardeloos. Ik heb veel betere goedkope bouwmarkt machines gehad. Met een agojama mijn komplete huis verbouwd. Voor mij geen Hitachi meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Onvoldoende
Slecht
benno37 09-06-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,2
In 2009 deze schroefboormachine gekocht. Moet mijn eerder geplaatste review herzien. De accu's die aanvankelijk goed waren, zijn van zeer slechte kwaliteit. Accu's zijn na opgeladen, bij het gebruik zomaar weer leeg. Mij is verteld beter een accu lithium-ion te nemen.

Wat verder tegenvalt is dat de snelspankop niet goed werkt. Regelmatig raken de bitjes tijdens het gebruik los.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Auto Service Joure 22-04-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,3
Waardeloze boormachine Accu's zijn van een zeer slechte kwaliteit.Snel leeg ook al gebruik je ze niet.
Deze machin is aangeschaft ter vervanging van een 12 jaar oude METABO waarvan de accu wat slechter werd.
U raadt het al vaak als ik even moet boren pak ik het de "oude" METABO welke dus eigenlijk zo slecht niet is.
Nog maals gooi uw geld maar gewoon weg inplaats van investeren in een millieu onvriedelijk aparaat.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
gmpvandam 07-04-2012 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
Ik heb deze accu boormachine gekocht in een grote koffer vol met Hitachi bitjes en boren. (niet de kleine koffer van de afbeelding)
De schroefboormachine zelf valt mij tegen omdat de snelspankop niet goed werkt. Regelmatig raken de bitjes tijdens het gebruik los.
De originele Hitachi boortjes, met onderaan een zeskante basis, zijn gewoon van erg slechte kwaliteit. Diverse boortjes raakte bij gebruik los van de zeskante basis. Hierdoor bleven de boortjes stil staan in het materiaal, terwijl de schroefboormachine met de zeskante basis in de kop, rond draaide. Ik heb de zeskante basis maar verwijderd en ik gebruik de boortjes nu zo. Ik heb Hitachi gekocht, omdat ik daar voorheen heel goede ervaring mee heb gehad. Wat ik nu heb gekocht, is niet de kwaliteit waar ik voor heb betaald. De prijs was hoog genoeg.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Hendrik Jan Timmerman 11-12-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
Het eerste jaar voldeed deze machine goed. Daarna was het snel gedaan met de accus. Ze zijn zeer snel leeg. Ook als je ze niet gebruikt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
matra84 11-03-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,2
Heb hem nu 3 jaar, goed apparaat, zeker omdat er twee accu's bijgeleverd zijn. Die zijn echter hard nodig omdat je regelmatig moet wisselen van accu omdat ze al na een nacht stilliggen totaal leeg zijn. Opladen gaat zeer snel, leegraken helaas ook. Nieuwe accu's zijn duur (95,- p.st.). Als de accu's dus echt op zijn, kun je beter en nieuwe set kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Martin van der Welle 11-02-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Ziet er leuk uit ,Klip aan de riem is erg handig zeker als je op een ladder bezig bent. Jammer dat er in de koffer geen ruimte is voor extra boren etc.
Ronduit slecht vindt ik de accu's deze begonnen al vrij snel aan kracht in te leveren. Nu na 2,5 a 3 jaar gebruik kan ik ze weggooien kan er nog geen 5 schroeven mee uitdraaien,

conclusie machine is top accu is flop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Mike B. 14-03-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb deze machine 2 jaar geleden gekocht en ik vind de machine zelf echt helemaal super.

Krachtig genoeg voor de gewone thuis klusser. Voelt lekker aan en de klip is ideal om hem even aan je broekzak te kunnen hangen als je 2 handen nodig hebt.

Het enige waar ik helemaal op afknap is de levensduur van de accu's. Toen ze nieuw waren gingen ze best lang mee maar nu na 2 jaar heeft ie al niet meer volledige power direct na het opladen.

Ik ben dus aan het kijken naar een vervanger voor de machine of voor de accu. Accu's zijn erg duur. Daar heb je bijna een nieuw set voor.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Slecht
benno37 27-04-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,5
Super Accuboormachine. Laad in een half uurtje accu op. Een heel verschil met de Bosch accuboormachine die minimaal 5 tot 6 uur aan de oplader moet. 2 accu's meegeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding dikke 10 waard. Gebruik hem nu ruim 2 jaar en ben een zeer tevreden gebruiker

Voor een Bosch betaal je al gauw 50 euro meer voor minder goede kwaliteit met maar 1 accu. Niet twijfelen maar gewoon doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
drool13 22-03-2009 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,8
waardeloze machiene
accu,s(twee stuks) na twee jaar compleet weg. heb nog contact gehad met hitachi
maar dit is normaal zeggen ze.
heb ook nog een bosch liggen van plus/min 14 jr oud
doet het in principe nog redelijk,met dezelfde accu

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht
scheep 20-11-2008 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Heb deze hitachi net gekocht en hij valt me wel wat tegen. Ziet er mooi uit maar is niet echt krachtig. Ook het wisselen van boor/bitje is niet handig. Is wel geschikt als hobby gereedschap maar niet voor professioneel gebruik. Als je goede zoekt(voor bijna zelfde geld) neem dan deze: aeg bs 12.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Ricolientje 16-07-2008 Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Zoek niet verder.
Dit is m.
Ik heb mijn hele huis vastgeschroefd en geboord met dit ding.
Accu gaat lang mee en is snel opgeladen.
Toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hogenbirk 10-07-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Nu enkele maanden in bezit. Veel gebruikt tijdens onze verbouwing. De riemclip werkt gemakkelijk. Het is handig dat er zoveel verschillende standen zijn. Echter is het nog een vrij zware machine, maar misschien dat dit komt omdat wij een 12v accu ipv 9,6v hebben.

Al met al erg tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Harmse 01-05-2008 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Nu 1 maand in gebruik en het gestelde bij vorige reviews klopt. Een prettig in de hand liggende machine, met ruim voldoende power. De accu gaat lang mee en is zo weer opgeladen. Hier kan het standaard bouwmarktspul niet tegen op. Ook de bijgeleverde lamp is erg praktisch en geeft veel licht. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Naam200801 31-01-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Hitachi gekocht vanwege positieve beoordeling.
Alles klopt, behalve het uithoudingsvermogen van de accu. Met name bij koud weer valt die mij erg tegen (mijn 3 jaar oude B&D 14,4V houdt het langer vol, ondanks intensief gebruik).
Wel erg tevreden over de bijgeleverde zaklamp/schijnwerper.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
efpa 30-01-2008 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Dit is professioneel gereedschap. Solide en krachtig. De lamp blijkt erg handig te zijn, met name door de zware voet waardoor deze erg stabiel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Euzzie 14-01-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Prima machine en zééé'r vrouwvriendelijk. Hij ligt lekker in de (vrouwen)hand en is eenvoudig te bedienen. Niet te zwaar! De extra's maken hem extra aantrekkelijk. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
robin hood 23-11-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,8
Fantastisch apparaat, zelfs na maanden niet gebruikt zit er nog genoeg prik in de accu. Gebruik hem zelfs voor het starten van een rc bestuurbare benzine auto. Ligt lekker in de hand en lamp is ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews