Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips HB935

8,7 Lees 45 reviews

Vergelijkbare producten

Hapro HP8550

  • Uitvoering sunmobile
  • Acrylplaat Nee
  • Afstandsbediening Ja
Hapro HP8550

Hapro Topaz 10 V

  • Uitvoering zonnehemel
  • Acrylplaat Ja
  • Afstandsbediening Nee
Hapro Topaz 10 V
9,5 (1)

Hapro Topaz 12 V

  • Uitvoering zonnehemel
  • Acrylplaat Ja
  • Afstandsbediening Nee
Hapro Topaz 12 V

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J.C.1965 12-04-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Nu een halve week in huis en elke dag al van
genoten. Compact, snel in en uit elkaar. Warmte van infrarood erg lekker. Niet
te warm. Lichaam voelt heerlijk warm en ontspannen nadien. Nu twee keer onder
de bruiningslampen geweest dus daar kan ik verder nog niet veel van zeggen.
Maar dat voelt in ieder geval ook heerlijk. Denk dat het apparaat vaak gebruikt
gaat worden. Ook door mijn zoon als hij gesport heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fenjie 10-11-2005 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,3
ik ben sinds een half jaar in het bezit van de philips innergize en ik moet
zeggen het is een geweldig apparaat. Je bruint er prima onder en de geluidjes
zijn zeer ontspannend. Mijn man heeft nogal eens last van z,n rug en dan zijn
de infraroodlampen een geweldige uitkomst. al met al een prima apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert2 30-01-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Hallo mensen, ik heb de Innergize sinds donderdag jongstleden in huis en heb er
nu (nog maar) twee bruiningssessies op zitten en sta echt versteld van het
prachtige resultaat. Ik ben echt op een natuurlijke manier heel mooi bruin aan
het worden, dat na nog maar twee keer! (En dat voor donkerblond en blauwe ogen
om even een indicatie te geven.....)
Voordeel van de Innergize is dat het bruint in combinatie met infraroodlampen
waardoor een betere doorbloeding van de huid in het voordeel werkt voor de
bruiningsresultaten, dit in tegenstelling tot de TL-lampen in zonnebanken die
ook UVB-straling afgeven die zonnebrand veroorzaken. De Innergize geeft een
zeer natuurlijke bruining en niet zo'n fout zonnebankkleurtje. De sterkte
van de HPA-lampen bij de Innergize zijn niet té sterk omdat de warmte met de
Infraroodlampen worden gecompenseerd. Ik persoonlijk vind een sunmobile met
vier of meer lampen echt overbodig (Energienota!.....) De ventilatoren (welke
overigens helemaal niet luidruchtig zijn) geven genoeg koeling door om het
absoluut aangenaam te houden. Hierover is nagedacht!

Er is keuze genoeg in bruiningsapparatuur waarbij je van tevoren zelf kunt
bepalen of deze geschikt is voor bij je bed, m.a.w. kunnen de poten onder het
bed worden geplaatst (en dat scheelt dus enorm veel ruimte) of schaf je een
sunmobile aan die niet onder maar naast het bed moet worden geplaatst,
bovendien zijn zulke sunmobiles twee en soms drie keer zo zwaar als de
Innergize, om maar even een significant detail te noemen. De Innergize is één
van de weinigen die wél met de poten onder het bed geschoven kan worden (ong. 8
cm. ruimte nodig). Foto's en specificaties hiervan zijn allemaal op internet te
vinden. Je bedenkt toch wel van tevoren waar je voor gaat 'Ikkeduss'? Ik zie
dat zogenaamde probleem van je niet. Ikkeduss niet.....
De Innergize heeft een strak, zeer solide uiterlijk en is een aanwinst in de
slaapkamer. Topdesign! De ingebouwde natuurgeluiden werken heel erg relaxed en
de geuren zijn erg subtiel. Alsof je je echt op het strand waant ergens in het
zuiden. Je kunt het buisje met de geurkorrels draaien waarmee je de hoeveelheid
kunt doseren.

Over dat piepje aan het eind van een sessie: Sommige mensen kunnen nooit
tevreden worden gesteld. Ik vind het bij de Innergize helemaal niet luid of
hinderlijk bovendien klikken de lampen heel zacht uit, dit in tegenstelling tot
een echte zonnebank of -hemel waarbij opeens allemaal TL-buizen gedoofd worden
met de bijbehorende herrie. Over wakker worden gesproken! Je kunt zelfs nog na
een zonnebad heerlijk een warmte-sessie nemen met alleen maar de IR.

In mijn geval is de keuze gevallen op de Innergize omdat ik van tevoren genoeg
te weten ben gekomen over dit produkt bovendien is de hele gebruiksaanwijzing
na te bladeren op de Philips-website, een service die geen andere fabrikant
hanteert. Je kunt er ook gebruiksaanwijzigingen van andere sunmobiles nalezen
mocht je bepaalde vragen hebben die je tot een mogelijke keuze kunnen helpen
bepalen, dit ter achtergrondinformatie.

Ik heb echt geen aandelen Philips mocht u dat denken, neen, ik ben een zeer
tevreden gebruiker van de Innergize. Ik heb mijn keuze weldoordacht en
overwogen gemaakt, ook mede dankzij Kieskeurig. Quote Lets make things
better....nou Philips: De Innergize is perfect!

P.S. Het klittenband om het snoer mee op te bergen is simpel maar handig. Na
het inklappen zit het niet in de weg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikxxx 17-01-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ruim een jaar geleden gekocht en gebruiken hem nog altijd elke dag. Bruinen gaat erg snel en vooral de combinatie van infra-rood met zonnebank is fantastisch. Vanaf het moment dat je hem aanzet is het heerlijk warm. Ook alleen de infra-rood lampen gebruiken is erg lekker. Geuren gebruik ik niet maar het strand geluid is super. Met een klein beetje fantasie waan je je 20 minuten op een tropisch strandje.

Was voor ons een erg goede aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mrs Marissa 09-09-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,3
Onze doet nu ook helemaal niets meer. Stekker er in en geen beeld op display, de knopjes, niets doet het meer. Dat al na 2,5 jaar, we balen als een stekker dat dit dure apparaat nu al de geest geeft!!!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

Shoei 14-11-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vorige week dit apparaat aangeschaft. Is helemaal perfect. Ben er nu 5x onder geweest en ben al lekker (natuurlijke kleur) bruin. Heb ook veel last van spierpijn en dan zijn de infrarood lampen een uitkomst. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrm 22-01-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,5
Prima apparaat.
Goede bruining en vooral de infra rood verwarming is zalig.
De geurtjes die meegeleverd worden vallen wat tegen, maar daar hebben wij het apparaat niet op gekocht.
De natuurgeluiden op de achtergrond maken het zeer ontspannend.
Prima keuze voor een mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pat68 14-06-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ik vind het heerlijk relaxen onder dat ding. Ik ben al verslaafd aan het
zeegeluid, heerlijk. Eerlijk gezegd heb ik de geuren nog niet gebruikt, kan ik
dus (nog) niks zinnigs overzeggen.
Over het bruinresultaat : Ik begon 2 weken geleden in en in wit, en heb nu een
gezonde kleur. Nee, het is inderdaad niet poepiebruin, maar wat verwacht je
van 2 lampen. Koop dan een bank of hemel.
Ik beschouw het echt als een relaxapparaat, waar je ook nog eens een lekker
kleurtje van krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cor45 17-05-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
HB935
Het is een aardig apparaat, maar wel het volgende probleem ondervonden.
Na een zonnekuur en een halfuur later om af te koelen hoorde ik plots een klap
en bleek dat het apparaat gedeeltelijk ingeklapt en op het bed geknald.
Moet er toch niet aan denken dat dit onverwachts tijdens het zonnen was gebeurt
en de hete lampen op je lichaam zouden vallen.
Begrijp er niets van maar de vergrendeling moet hebben gefaald ondanks het
zorgvuldig opzetten van het apparaat.

Zijn er meer gevallen bekend van het onverwachts inklappen van het apparat????
Lig er nu gespannen onder i.p.v. ontspannen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

G. van Rossum 20-02-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Sinds begin februari in huis. Warmte via zonnelampen is niet overdreven warm.
Infraroodlampen erg lekker ontspannend. Dochter had last van stijve spieren in
haar nek en na twee behandelingen over, dus ook voor je kind kan de infrarood
erg lekker zijn. Let wel op afstand en tijdsduur...
Apparaat maakt wel wat geluid maar is niet hinderlijk. Als ik de
achtergrondgeluiden aanzet dan val ik tijdens de infrarood in slaap.
Kan toch na een aantal keren al zien dat ik er onder ben geweest. Het bruint
wel anders als de snelbruiner die ik gewend was in het zwembad.
Voordeel vind ik in elk geval de infrarood die ik achter mijn bruiningsessie
doe, nog lekker twee maal 10 of 15 minuten relaxen, echt een aanrader.
mvg
G. van Rossum

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Iezwie 05-02-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb de Innergize 935 sinds kerstmis 2005 en hij bevalt me heel goed. Hij
wordt lekker warm (goed voor de ontspanning) en hij bruint goed. Ik ben in
ieder geval tevreden. Alleen, bij welke leverancier krijg je er een gratis mp-3
speler bij? De leverancier waar ik hem heb gekocht heeft er met geen woord over
gerept (en het was nog wel kerst....)Sommigen van jullie hennen het wel over
een gratis Philips mp-3 speler. Moet je dan wat opsturen of zo?

Laat het me svp even weten, dat zou me dan weer de aanschaf van een speler
schelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hrijbroek 12-01-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
wij hebben de inergizer hb935 ruin n, half jaar we zijn er zeer tevreden over
wat het bruinen en infrarood betreft, maar hij geeft een raar geluid en als je
hem dan even aanraakt dan is het even weg het ljikt wel of er iets los zit van
boven zijn er hier meer mensen met deze klachten.
ik ben naar de winkel geweest waar we hem hebben gekocht maar en hun zeiden dat
we het apperaat terug moesten brengen en zouden hem dan terug sturen om het te
testen, nou het is jammer dat ze van phillips zelf niet aan huis komen.
ik hoop hier wat reacties van andere mensen te lezen krijgen groetjes riet
rijbroek.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sonnie25 01-12-2005 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Apparaat nu bijna een jaar in mijn bezit, en 100% tevreden. Je wordt mooi egaal
en natuurlijk bruin. De geurkorreltjes gebruik in amper, ruiken niet echt
geweldig. Vind wel dat je huid minder stinkt dan onder mijn oude zonnebank.
De muziekjes zijn ook een beetjes voorspelbaar. Verder echt geweldig, ook fijn
de infrarood-lampen. Ik gebruik ze bijna nooit apart, ik bedoel je kan dan net
zo goed zorgen dat je meteen een kleurtje meepakt. Echt geweldig tegen
spierpijn. Moet wel toegeven dat het soms erg warm wordt in de kamer! Raampje
of deur openzetten is natuurlijk een oplossing. Je moet er wel rekening mee
houden dat de omgeving kan verkleuren van de straling, heb ik begrepen van een
kennis. Al met al een goede, maar uiteraard wel luxe, investering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul-V 01-12-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat! Zojuist voor de 1e keer eronder geweest.
Installatie was een fluitje van een cent, binnen 1 minuut stond ie.
In de zonnebankstand niet overdreven warm.
In de relax(infrarood)stand was ik binnen 2 minuten weg.. Jammer dat mijn vrouw
me wakker kwam maken..
Bruining kan ik nog weinig over zeggen want ik heb hem pas 2 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivier B. Bommel 13-08-2005 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,7
Hoewel ik huidtype 1 heb en nooit bruin wordt, geniet ikvan de
infraroodstraling op mijn zo af en toe stijve spieren. Heerlijk!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Malika el f 29-07-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb hem ook gekocht, ik heb alleen type nummer HB933 is dezelfde als HB935
alleen dan zonder de muziek geluidjes..
Ik vond hem wel heel erg warm worden, ben de eerste dag 10 minuten 2de dag 30
minuten.. ik ben vanmezelf behoorlijk blank ookal ben ik Marokkaans, maar heb
toch een mooi licht getint tintje gekregen..
Alleen ik zal ontzettend te zweten onder dat apparaat niet normaal meer,ik had
hem ook op goede hoogte gezet, maar het was echt ontzettend warm, en het is nu
wel zomer maar zo warm is het buiten ook niet.. hebben andere hier ook last
van??

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty9 22-05-2005 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Een uitstekende keuze, de Innergize! Heerlijk de infrarood, vooral als het wat
kouder buiten is! Helpt zeer zeker tegen spierpijn e.d. Ik heb zelf een huid
die niet gauw bruin wordt, dus ook niet (helaas) met de Infratan! Maar je kan
hierdoor zeker wel je huid 'harden'. Als ik nu in de zon zit bv wordt m'n huid
wel eerder 'getint'. Van de geurkorrels ruik ik niets! De achtergrondgeluiden
kunnen ontspannend werken. Het speakersysteem is goed. Het apparaat zet je
makkelijk inelkaar. Heb 'm wel via een Webwinkel gekocht dit scheelt toch zo'n
300 euro! De garantie loopt toch via Philips.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

marnie 18-05-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik heb de innergize sinds kort in mijn bezit bevalt tot nu toe prima.
heeft weinig ruimte nodig,bruint goed en de infrarood
bevalt ook uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mona 01 05-05-2005 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,3
ik heb de innergize nu ruim een half jaar. Mijn ervaring is dat ik er
uiteindelijk wel bruin van word, maar dat duurt wel veel sessies. Ik ga iedere
bruiningssessie ook op mijn zij liggen, want toen ik dat een hele kuur niet had
gedaan, waren de zijkanten nog spierwit. (echt geen gezicht!).
De infraroodlampen bevallen wel, maar soms is het wel erg warm. Ben zelfs al
een keer echt misselijk geworden van de warmte, terwijl ik het juist vaak koud
heb.
De geuren doen mij niet zoveel, maar de geluiden vind ik heerlijk rustgevend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anpuma 29-03-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De Philips HB935 bevalt mij nu al erg goed, je krijgt er een mooie natuurlijke
tint van. De HPA lampen zijn ook goed warm, zodat je lekker relaxt onder de
zonnebank kan liggen (ipv je verkrampen, omdat je koude voeten hebt). De
achtergrond geluiden en muziek via mp-3 speler zijn goed/duidelijk te
beluisteren. Dat de poten van de ennergize onder het bed kan is ook een
uitkomst, bespaart je weer heel wat ruimte!
Wel jammer is idd dat er maar 2 catridges bij zitten en niet 3 voor elke geur
1. Kun je ze ook per stuk kopen?
Ja de ennergize bevalt zeer goed, een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews