Fresh ’n Rebel Rockbox Slice zwart - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Fresh ’n Rebel Rockbox Slice zwart
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Bluetooth
Bluetooth
Vermogen
6 watt vermogen
Vormgeving
rechthoek
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cian 20-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design met goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De reden dat ik de Slice heb gekozen was in eerste instantie vanwege de formaat, de design en de relatief goedkope pricing. Ik was daarom ook blij verrast door de goede geluidskwaliteit en batterijduur.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • batterijduur
  • design
  • formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tho 19-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Compacte speaker met goed volume

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne compacte speaker met goed geluid. De speaker kan je eigenlijk overal gebruiken! Ik heb de speaker bijvoorbeeld gebruikt op mijn vakantie in spanje

Pluspunten

  • Formaat
  • Geluid
  • Leuk design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijs 31-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Topspeaker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een kleine en goede speaker voor mijn vakantie. Na goede recensie kwam ik uit op de Rockbox Slice. Een fijne speaker, goed geluid en handig ontwerp voor onderweg.

Pluspunten

  • Geluid
  • Uitstraling
  • Goede accuduur

Minpunten

  • Geen case meegeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Top speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top boxje, gekregen voor mijn verjaardag! Wordt gebruikt in de keuken en de tuin. Geluid is goed voor het formaat.

Pluspunten

  • Formaat
  • Bediening
  • Oplaadtijd

Minpunten

  • Geen zichtbare accu indicator (wel geluidsmelding)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 24-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Super geluid, ideale size. Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Speaker speciaal gekocht voor het festival seizoen. Door het goede formaat kan je de speaker overal mee naar toe nemen en kost nauwelijks ruimte in de tas. Elke ochtend bij de tent en het opstaan ging de speaker aan en konden we gezellig ontbijten en in de stemming komen. De accuduur van de speaker is perfect.

Pluspunten

  • Geluid
  • Formaat
  • Ontwerp
  • Accuduur
  • Prijs

Minpunten

  • Niet water dicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 01-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Top geluid uit een kleine speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Paar weken geleden heb ik deze leuke en kleine speaker gekocht. We hebben deze samen met een groep vrienden gebruikt. Batterij gaat lang mee. Het design spreekt me daarnaast ook aan, hij ziet er ook leuk thuis uit.

Pluspunten

  • Goed geluid uit een kleine speaker
  • Accu gaat lang mee
  • Makkelijk mee te nemen
  • Mooi afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer