Samsung WAM751 wit - Reviews

8,6 Lees 114 reviews
Best Reviewed jan 2015 Samsung WAM751 wit
Best Reviewed januari 2015
Specificaties
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Ja
Airplay
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 113 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kuype 27-02-2016 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,8
In eerste instantie voor de update washet geluid goed en de geluidsregeling ook en je kon de bas goed instellen.
Na de update kwam er een belabberde 5 bands equalizer voor in de plaats. Resultaat...de bas is niet fatsoenlijk meer in te stellen. Ook als je de hoge tonen bijsyeld lijken de andere frequenties hier ook op te reageren. Dus nu zet ik maar de bas maximaal en blijf van de rest af. Dit moet niet de bedoeling zijn. Terug zetten naar de eerste stand gaat niet volgens Samdung. Samsung update dit stuk tot nu toe ook niet, dus ik zit nu te denken om het zaakje te verkopen en dan toch naar Sonos of een andet merk over te stappen. In theorie zit er in de Samsung beter geluid, maar door de slechte geluidsregeling helpen ze nu hun eigen systeem om zeep. Wat een misser.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
lerchen 08-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
the model looked new and fresh and fitted in with our interia of our apartment the sound was perfect and was easy to install with the tv smartphone and it great that you don't have a room filled with wires for our living room and of cause the price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wilfred_1974 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
er zit een geweldig bass in hij klink zeer mooi
aanrader.het aan sluiten was ook zo gebeurt.
zelf mijn oma zou dat voor mekaar krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
verdaasdonk1 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Super geluid, goede geluidskwaliteit en een fijne box
makkelijke functies op de speaker
mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
André60 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mooi apparaat van Samsung, iets wat in iedere huiskamer thuis hoort lijkt me.
En is zeer zeker een hele mooie aanwinst!!

André

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Glenn29 31-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Geluid erg goed. Plaats de M7 niet in een te kleine ruimte want de bas en lage tonen is voldoende.
Mogelijkheden zijn precies goed. De multiroom app is ongelofelijk makkelijk en de TuneIn functionaliteit is super. Bij thuiskomst de radio zender opzetten die je wilt via je tablet en het geluid van de M7 springt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Rogier Bourgonje 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Zojuist mijn 2e WAM751 gekocht met HUB.
De 1e beviel zo goed, maar gezien een woonkamer in een Z vorm een 2e aangeschaft.

Superding, heerlijk geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Werner Poppe 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat en wat een muziek uit zo`n kleine spaeker met eindeloze mogelijkheden! Gebruiksaanwijzing in de doos zou alleen wat uitgebreider mogen zijn maar dat is ook het enige minpuntje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TEN Meerssen 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
mooie compacte vorm die niet de hele hoek domineert
heerlijk warm geluid
en je hebt alleen maar een stopcontact nodig!
dus ook bij verplaatsen geen gesjouw met kabels van en naar versterker

super!

en dan heb ik het nog niet over het bediening gemak met een smartphone of tablet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
timmerman123456789 28-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
top geluid! Mooie vormgeving, en eenvoudig te bedienen!

Eenvoudig, simpel, mooi en ik hoop duurzaam, maar dat zal de tijd leren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
nicovandillen 28-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
goed apparaat kan de muziek op mijn ipad nu ten volle afspelen voldoet aan de verwachting, mooie vormgeving zal hem zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Allard Hiddink 27-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het meest fantastische is, naast de geluidskwaliteit uiteraard,dat ik niet in 1x alles hoeft aan te schaffen, maar juist gefaseerd een zeer goud geluidsysteem in mn gehele woning kan opbouwen. Ik ben dan ook begonnen in de huiskamer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
F.P Smit 26-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
Anders dan de voorlichting deed voorkomen.
Niet gebruiksvriendelijk.
Je moet steeds de boxen opnieuw instellen ,connectie tussen beide boxen vervalt steeds. wil niet stereo met tv en blue rayspeler.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Voldoende
Timotheas Diaz 25-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Simpel product door de drie handige touchscreen knoppen waarmee ik radio, bluetooth en tv-geluid snel kan benaderen. Ook handig voor op vakantie! Kon me ook makkelijk inlezen over de producten via het YouTube kanaal: https://www.youtube.com/user/TheSamsungBenelux

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
oldhenry 25-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor zover ik nu beoordelen kan na zo,n korte periode van in bezit van deze speaker Goede kwaliteit van geluid en afwerking en gebruiks mogelijkheden na 1 dag gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
ilja 23-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
schitterend geluid, heb u-vormige kamer, klinkt overal prachtig, zelfs klassieke muziek. Ben van plan om een tweede aan te schaffen , zodat alle andere installaties weg kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
BJtje 22-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Een mooie vormgeving en prachtig vol geluid. Met de witte kleur in het witte interieur val de speaker niet op.

Maw pas perfect en erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
tevreden klant 2015 20-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooi apparaat, prima geluid, makkelijke installatie, doet het goed met HUB en andere speakers. Kortom, doet wat ie beloofd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
gteeuwis 20-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Twee WAM751 boxen gekocht en aan de muur gehangen. Beide boxen met de surround mode aan elkaar gekoppeld. Geeft een prachtig levendig, compleet en vol geluidsbeeld.

De mogelijkheden zijn wat mij betreft nog te beperkt, dit ligt niet aan de boxen zelf maar aan de SAMSUNG android APP. Zo mis ik een equalizer functie die ook in de surround mode beschikbaar is en balansregeling.

De behuizing solide en strak vormgegeven. Alle personen die de boxen hebben gezien en gehoord zijn onder de indruk ervan.

Na drie maanden gebruik kan ik over de duurzaamheid nog weinig zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
sf3 19-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat! Geluid is super, ontwerp past perfect in onze stijl, bediening moet ik nog wat aan wennen. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews