Samsung WAM750 zwart - Reviews

8,6 Lees 151 reviews
Best Reviewed jun 2014 Samsung WAM750 zwart
Best Reviewed juni 2014
Specificaties
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Ja
Airplay
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 150 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zeer tevreden 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima kwaliteit

Algemene score

8,5
Er zit prima geluid in de M7. Makkelijk in gebruik. Eenvoudig te installeren. Dit is wat ik gewend ben van Samsung.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Alfred 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Deze speaker gekocht n.a.v. reviews. Later andere speakers beluisterd en die klonken echt stukken beter. Geluid klinkt iets te plastic-achtig en de bass mist te veel diepgang.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
magnetic 03-03-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,5
Het geluid is top. We zijn aanzienlijk minder tevreden over de app die je er bij krijgt. Deze werkt slecht/niet op een iPad (air). Blijft 'hangen'. Op een android smartphone werkt de app beter.
Volume regelen met de app is gezien de langzame reactie op een opdracht niet handig dus in de praktijk stellen we dit via de box bij.
We wachten met smart op een verbeterde app...

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Gerard Hendriks 07-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
GEWELDIG MOOI GELUID, VELE MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT ZENDER KIEZEN, WAAR JE WELKE MUZIEK WIL LATEN SPELEN, EENVOUDIGE BEDIENING,MOOIE VORMGEVING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BG1970 06-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
We hebben 1 speaker gekocht en zijn van plan er nog een te kopen om een surround sound te creëren. Het geluid is warm en vol. Er zitten niet zoveel mogelijkheden op, maar genoeg om met de tv te verbinden en los te gebruiken. De vorm is wat hoekig maar niet storend, mogelijkheden om de speaker op te hangen of op zijn kant te leggen. Soms wel irritant dat er geen afstandbediening bij zit, dat is het enige nadeel vind ik.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
19Ingrid73 04-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Een superbox met een mooi warm geluid. Ideaal met de tablet, telefoon en tv te bedienen. Ideaal om muziek van YouTube te luisteren. Superstrak model!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
F Fransen 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De geluidskwaliteit is super, gewoon zoals muziek bedoelt is. Vormgeving is ook mooi, strak en glanzend zwart. Verder zijn er voldoende mogelijkheden. Handig dat de box overal in huis neergezet kan worden en gemakkelijk koppelbaar is met andere apparaten zoals telefoon of Samsung Sound Bar. Ook handig dat er 4 favoriete radiostations ingesteld kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jeffreyt 03-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prima artikel, goede kwaliteit in midden en hoog gebied. Prima studio-monitoren .. Als profi kan ik er goed mee werken .. voor de particulier meer dan goed!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
brutus 1981 01-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
super kwaliteit alles van samsung of het nu tv ,telefoon of tablet is .
ben er super blij mee .het beeld is erg mooi en scherp
telefoons zijn erg makelijk te bedienen
en tablet heeft erg veel mogelijk heden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
1975naam 01-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Geluidskwaliteit is prima, zeker in verhouding tot de koopprijs. De M7 ziet er qua vormgeving mooi uit, vooral rechtop op de meegeleverde standaard past het binnen elk interieur. Daarnaast is het een degelijk apparaat, van degelijk materiaal gemaakt, voelt stevig aan. De mogelijkheden heb ik nog niet allemaal ontdekt. Ik had wel wat moeilijkheden met de installatie. Na het installeren van de app op de telefoon ging de installatie goed. Ik ben er wijs mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Studio 5 30-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooie vormgegeven Multi speaker met prima geluidskwaliteit . in het begin wel een beetje puzzelen hoe het werkt .wij zijn niet zo goed met die soort dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans van der Haas 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
met een samsung hub eenvoudig aan te sluiten.
min punt:kan niet de 3 meegeleverde radiostations verwijderen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Loreno3000 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
IK HEB OOK DE M5 GEKOCHT DIE BEVIEL AL GOED IK BEN TOEN GELIJK TERUG GEGAAN OM DE M7 OOK NOG TE HALEN.. ALDUS HET BEVALT PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
D.F van Tatenhove 28-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
geluid en vormgeving prima maar samenwerken met samsung mutimedia tv UE40ES7000SXXN en samsung soundbar HW-W750 en HUB250 is nu 4 weken later nog steeds niet gelukt ondanks 2 maal telefonisch contact en een contact met hulp op afstand en een mail naar samsung waar ik tot op heden geen antwoord op heb gekregen .
Dus u begrijpt misschien dat het vertrouwen in de klantenservice van samsung erg minimaal is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
hellena 1963 27-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
erg mooi geluid, wel even oefenen met alle mogelijkheden.\heel gedoe om via samsung geld terug actie..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ger-M 25-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
We hebben de WAM750 nog niet zo lang aangesloten en kennen nog niet alle mogelijkheden. Maar tot nu toe is het een prachtig geluid wat er uit komt. Helaas is het ons met de verkoper nog niet gelukt om de tweede box ook op de tv aan te sluiten. Daarom kan ik op dit moment voor de mogelijkheden nog geen hoger punt geven als een 8.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Elsa Loomans 25-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over onze aankoop !!
Dit artikel is precies naar onze wens, met een perfect geluid en mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Luc 1957 23-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb nu een paar dagen de WAM750 in combinatie met de soundbar. echt een perfect geluid met veel mogelijkheden om je muziek te streamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ruud van den Bogaert 22-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dik tevreden over geluidskwaliteit.
Veel mogelijkheden i.s.m. de multiroom app.
Vorgeving, iets groter uitgevallen dan verwacht, maar wel mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Martin119900 20-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Prachtig apparaat met uitstekend geluid.
Heb hem ook aangesloten op mijn tv en dat gaat heel goed.
Hiernaast heb ik ook een M3 en dan heb je wel een hubje nodig. Ben heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews