LG XBOOM Go PL2 wit - Reviews

Best Reviewed aug 2020 LG XBOOM Go PL2 wit
Best Reviewed - augustus 2020
Specificaties
Bluetooth
Bluetooth
Wifi
Nee
Kleur(en)
wit
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de LG XBOOM Go PL2 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nath12 17-09-2020
  • Product gekocht

Fijne draagbare geluidsbox

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Voldoet aan mijn verwachtingen. Ingezet om muziek af te spelen in de woonkamer en op zolder. Ook buitenshuis in mijn klaslokaal ingezet. Gemakkelijk in gebruik, mooi design. De rubberenrand zorgt ervoor dat hij tegen een stootje kan.
Geluid is mooi en fijn dat je een Sound Boost functie hebt hiermee versterk je het geluid en verbreedt je het geluidsveld. Dit was prettig bijvoorbeeld fijn bij het feestje van mijn dochter op zolder. In verschillende ruimtes andere muziek. Batterij gaat lang mee en apparaat is gemakkelijk op te laden.

Pluspunten

  • Soundboost functie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

steven 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

7,0
mooi, compact design met een rubberen coating. Ligt goed in de hand en makkelijk mee te nemen in je rugzak. Heb de lg boom ook in de badkamer gebruikt en is spatwaterdicht. Je kan er water op spatten, dat is geen probleem. Het geluid is goed voor die prijs . Er zit een microfoon ingebouwd dus je kan als je een oproep krijgt gewoon opnemen en je kan ook spraakgestuurd iets opzoeken. De batterij gaat zeker lang genoeg mee. Er is ook een app bij waar je kan zien hoeveel je batterij nog opgeladen is en je kan 2 toestellen tegelijk verbinden via bluetooth. Het bereik is ook dik in orde, zeker 50 meter. De luidspreker wordt ook direkt herkend door mijn gsm.

Pluspunten

  • bereik
  • batterijduur

Minpunten

  • stabiliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andy DP 16-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

klein maar krachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Dit LG XBOOM Go PL2 speakertje is intussen een onderdeel van ons gezin geworden. we nemen deze echt overal mee naartoe. we zouden zelfs een kind thuis laten mocht er geen plaats meer zijn in de wagen om de speaker toch mee te kunnen nemen. Maar dat hoeft gelukkig niet want de speaker is zeer compact en kan je dus heel gemakkelijk in een jaszak of iets dergelijke meenemen. Dankzij de stevige behuizing hoef je ook geen schrik te hebben voor schade, deze kan echt wel tegen een stootje en een spatje. Maak je de speaker eens vuil? geen probleem, dankzij zijn harde vlakke behuizing is deze met een vochtig doekje zo weer proper te maken. Ook is deze speaker heel snel opgeladen en zo weer klaar om mee te nemen op je volgende uitje. uiteraard moet je deze eerst plat krijgen want dankzij de lange baterijduur (tot wel 10u!) duurt dit wel even, en daar is niemand rauwig om uiteraard.

Pluspunten

  • compact
  • stevig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jill Gwendolyn 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Een erg fijne box is de LG XBOOM, zeker in deze klasse. Het eerste pluspunt is het design. Het is een mooie, ronde, kleine box. Je neemt 'm makkelijk overal mee naar toe in je tas. Dankzij de rubberen behuizing ben ik ook niet bang dat 'ie beschadigd oid. Hufterproof, zo voelt het. De accu werkt ook erg lang. Hoewel ik zelf graag had gezien wat de status van de batterij is, die functie ontbreekt (of zit die in de app? Geen idee want de app is niet voor Apple). Maar perfect dus voor het strand/park, maar ook voor in het huis. Ik gebruik hem zelf bijvoorbeeld veel in de badkamer. Hij is spatwaterdicht, dus dat kan zonder angst dat de box nat wordt en daardoor niet meer werkt. Fijn! Verder is de connectie met bluetooth makkelijk te maken en deze houdt ook stand. Nou moet ik wel zeggen dat ik mijn telefoon vaak heel dicht bij de box heb, dus ik weet niet hoe ver de afstand tussen de box en de geluidsbron kunnen zijn. En het allerbelangrijkste: het geluid is goed voor zo'n kleine box. Vrij helder, en de Soundboost functie voegt wat mij betreft ook echt waarde toe. Het geluid wordt wat blikkerig als je het volume erg hoog zet, maar dat is met een portable box ook niet nodig (anderen hoeven niet altijd mijn muziek opgedrongen te krijgen ;-)).

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Mooi design
  • goede batterijduur

Minpunten

  • Geen batterij indicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d.w. 13-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compacte speaker met groots geluid!

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Ik heb de XBOOM pro PL2 ontvangen om te testen, goede keus! Mooie compacte speaker waar een mooi en goed geluid uit komt. Niet te vergeten de sound boost knop voor extra vol geluid.
Speaker goed gebruiken binnen en buiten.

Pluspunten

  • compact
  • goed geluid
  • gunstige prijs

Minpunten

  • wil nog wel eens omrollen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jedee 09-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
De kans gekregen om deze LG XBoom Go PL2 tetesten.
Kleinste uit de serie. Handzaam en gemakkelijk te installeren. Vooraf beetje sceptisch, maar product heeft ons behoorlijk verrast. Mooi geluid en gemakkelijk mee te nemen en te verplaatsen. Denk aan gebruik in tuin, op de camping, in de hobbyruimte, maar zeker ook in de kamer. Op hele mooie wijze de aansluitingen weggewerkt. Ruim voldoende tijdsduur en ook weer snel op te laden. Minpuntje: rolt gemakkelijk om. Stabiliteit verdient verbetering, maar all over valt dat in het niet bij de beoordeling van het product.

Pluspunten

  • Klein
  • Handig
  • Aansluitingen verrassend weggewerkt

Minpunten

  • Rolt gemakkelijk om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nynke 07-09-2020
  • Product getest

Leuke boombox!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken de LG XBOOM GP PL2 aan het testen. Wat een leuke boombox! Het geluid is erg goed, voor zo'n klein formaat boombox. Ben daar best door verrasr. Doormiddel van de boost knop wordt de bass nog meer versterkt. Hij is makkelijk te koppelen via bluetooth aan je telefoon of laptop. Dus erg makkelijk in gebruik. De batterij gaat lang mee en de boombox is makkelijk op te laden. Hij is lekker handzaam en daardoor makkelijk mee te nemen.
Wat ideaal is, is dat de XBOOM GO PL2 spatwaterdicht is.
Je kan de boxjes koppelen aan elkaar, voor tijdens feestjes bijvoorbeeld. De app vind ik geen toegevoegde waarde hebben. Zonder app werkt de boombox prima.

Pluspunten

  • Geluid
  • Batterijduur
  • Spatwaterdicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies136 06-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compacte speaker met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

7,0
Ik heb deze speaker mogen testen via Reviewclub. Wij hebben hem nu al een aantal weken in ons bezit. Toen ik deze mocht uitpakken verschoot ik ervan dat dit wel heel erg klein is voor een speaker. Ik vreesde even voor de geluidskwaliteit maar was al snel verbaasd over de prestatie van dit kleine ding. Het verbinden via bluetooth met mijn gsm ging verbazend snel en heel gemakkelijk. Er is ook een bijhorende app maar die was eerder teleurstellend. Buiten het verbinden met een ander gelijkaardig toestel kan de app niet. Het toestel heeft ook geen gekleurde ringen aan de zijkant. Dit had misschien wel ook in deze speaker gemogen. Het was wel even zoeken naar hoe je deze speaker moet opladen. Dit gaat wel heel vlot via de usb-aansluiting. Het geluid zelf is zeker niet slecht, het is geen topkwaliteit maar prijs kwaliteit is dit zeker uitstekend. De batterij gaat ook zeer lang mee. Je kan dit handige ding gemakkelijk meenemen in je handtas voor een dagje uit op het strand of een gezellige picknick in het park. Het kan zelfs tegen een spat water dus ook ideaal tijdens een 'poolparty'. De functies zijn basic maar heel eenvoudig te bedienen. Nadeel is dat het toestel wel gemakkelijk durft te rollen bij het neerzetten.

Pluspunten

  • compact, eenvoudig
  • lange batterijlevensduur

Minpunten

  • weinig functies in de app
  • geen kleurringen zoals zijn 'grotere' varianten
  • Geen topgeluid

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

AC456 06-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Een handzame speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Een handzame speaker. Letterlijk en figuurlijk. Enige minpuntje is dat de speaker niet zo stevig op z’n voetjes staat. Hij rolt erg snel om.
En een prachtig geluid. De meridian technologie komt goed tot zijn recht. De koppeling met bluetooth is simpel. Het zoeken naar het oplaadpunt was iets minder eenvoudig. Door het ontbreken van de gebruiksaanwijzing in de doos moest ik zelf op zoek gaan. Na enig zoeken zit het verborgen achter het klepje aan de rechterkant van de speaker. Daar treft je ook het aansluitpunt aan voor een headset, het knopje voor koppeling met meerdere speaker en (indien nodig) een resetknop. Uiteindelijk toch nog even op internet de gebruiksaanwijzing opgezocht. De pauzeknop aan de bovenkant van de speaker heeft meerdere functies. Deze gebruik je ook voor koppeling met Siri/Google. Ook telefoneren via de speaker werkt naar behoren. Niet dat ik dat ooit zou gebruiken maar leuk dat het kan. Al met al een prima speaker voor een een prima prijsje!

Pluspunten

  • klein
  • uitstekende geluidskwaliteit
  • spat/waterdicht

Minpunten

  • rolt snel om
  • geen gebruiksaanwijzing in de doos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 05-09-2020
  • Product getest

mooie design speaker met goed gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
De LG XBOOM Go PL2 is een mooie speaker die handig in gebruik is, het is een klein comfortabel in de hand liggen apparaatje en de kleine underdog van de PL5 en PL7.

Deze speaker levert goed geluid alleen is de soundboost min of meer aan/uit zetten van de bass, verder is het geluidsvolume aan de goede kant zonder naar een audicien te hoeven.

Hij is handig in gebruik en met weinig knoppen makkelijk in gebruik, tevens zitten de reset, voeding en aux aansluiting mooi weg gewerkt.

Al met al een leuke underdog in de XBOOM Serie.

Pluspunten

  • mooi design
  • Handig in gebruik
  • klein maar fijn

Minpunten

  • Soundboost ?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vivafesta 04-09-2020
  • Product getest

Fijn compacte speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Ik heb dit product mogen testen. Het allereerste wat mij opviel was dat het een compact design is. Geent toeters en bellen, gewoon een cleane look. Het design is wel een beetje oudbollig. Het apparaat is makkelijk te bedienen, geen gebruiksaanwijzing voor nodig. Handig voor de kinderen of visite die de muziek willen overnemen. Door het smalle design is hij makkelijk mee te nemen , hij neemt nagenoeg geen ruimte in in de tas. Fijn apparaat dus om mee te nemen naar de zwemplas , picknick of wat je ook maar wil. De kwaliteit van het geluid is goed. Zeker op normaal volume nivea. Bij een hoger volume wordt het geluid wat schel. Voor een griot feest zou ik hem niet inzetten. Maar voor de wat kleinere bijeenkomsten is het welkome aanvulling. Ook de accuduur zorgt voor weinig frustraties.

Pluspunten

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Klein formaat

Minpunten

  • niet geschikt voor grotere bijeenkomsten
  • kantelt snel om bij een stootje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Esther A 04-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke speaker voor betaalbare prijs, erg lange accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Speaker met erg lange accuduur (een week met dagelijks gebruik van een aantal uren) geluid is goed, de app van lg, is alleen niet handig en ook geen toegevoegde waarde. vergeleken met een andere speaker heeft deze een erg goede stabiele verbinding via bluetooth. (geen enkele keer weg gevallen) Mag de speaker erg graag gebruiken voor handsfree bellen. Voor muziek is de speaker oke, maar komt soms wat blikkerig over.

Pluspunten

  • Lange standbij tijd
  • goede bleutooth connectie

Minpunten

  • bij snel neerzetten, rolt hij om
  • eigen app van lg, geeft geen meerwaarde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

An80 02-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie speaker, klein formaat maar mooi geluid

Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Ik mocht deze speaker testen en heb dit met veel plezier gedaan. De speaker is klein vergeleken met speakers die ik gewend ben, het geluid is echter niets minder dan bij grotere types. De speaker is stevig, heeft een rubberachterige behuizing en heeft een goed gewicht. De kleur vind ik eerder grijs dan blauw, in mijn ogen is dit ook een veel praktischer kleur. De speaker heeft een klep aan de zijkant waar ingangen voor onder andere de oplader achter zit. De speaker kan door middel van bluetooth gekoppeld worden aan bijvoorbeeld een telefoon. Dit gaat heel makkelijk, met een druk op de knop is er al snel een verbinding. Het grote voordeel vind ik dat je maar eenmalig verbinding hoeft te maken, de volgende keer dat je de speaker aanzet wordt er automatisch verbinding gemaakt. De speaker geeft een erg mooi geluid, er zit een sound boost op, deze zorgt ervoor dat het geluid krachtiger doorkomt. Ik gebruik de speaker niet meer zonder deze functie. Zowel in kleine als in grotere ruimtes klinkt het geluid prettig en niet blikkerig. De batterij van de speaker gaat heel lang mee. Er is een bijbehorende app die je kunt downloaden maar die heeft in mijn ogen weinig toegevoegde waarde.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Compact
  • Mooie basssound

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SP0802 02-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

6,0
Het is een comfortabel en handig speakertje om overal mee te nemen.
Past makkelijk in de bagage en is makkelijk op te laden met de kabel van je gsm ( android).
Oproepen beantwoorden met een luidsprekertelefoon
Connectie met je telefoon via bluetooth is goed. Helaas wel soms wat blikkerig geluid
Het geluid is erg goed voor zo’n kleintje. De sound boost knop zorgt voor een extra vol geluid. Ik was erg verrast door de kwaliteit.

Pluspunten

  • lange batterij duur
  • compact, licht
  • praktisch ontwerp

Minpunten

  • Volume niet heel hoog

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Vicky 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

handige speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Deze LG XBOOM GO PL2 bleuthooth speaker geeft een goede klankkwaliteit. Hij kan perfect dienen om binnen in huis achtergrondmuziek af te spelen. Als de soundboost functie ingeschakeld wordt, geeft hij nog een betere muziekweergave. Door zijn compacte vormgeving is hij handig mee te nemen. De batterij gaat lang mee en is gemakkelijk op te laden met een universele USB-adapter. Als je de zijkant opent, vind je het laadpunt. Het lichtje hiervan pinkt als de batterij opgeladen moet worden. De box is spatwaterdicht.
De bijhorende app is gemakkelijk en snel te downloaden. Vanuit deze app kan je muziek afspelen die beschikbaar is op je telefoon. Je moet echter deze app niet gebruiken, rechtstreeks vanuit spotify of andere streamingdiensten muziek luisteren gaat ook. Een klein nadeel is dat je de speaker niet kan inschakelen vanop je smartphone.
Een andere leuke feature van deze speaker is dat je er een 2e kan aan koppelen om luider te kunnen spelen of vanop verschillende plaatsen.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • batterij kan lang mee

Minpunten

  • volume kan niet super luid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Engelhartje 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een fijne box met een zuiver mooi geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Heb hem nu ongeveer een week, en ik ben blij verrast! Wat een zuiver geluid komt er uit dat kleine ding! Op elk volume geeft hij zuiver geluid. Hij is heel handig in gebruik. Was snel aangesloten. Hij heeft een fijne grip en staat mooi op de kast, in de keuken, en in de badkamer. Ik neem hem ook mee in de auto. Zo kan ik overal genieten van mooie muziek! De kleine LG xboom is een hele aanwinst voor mij.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Zuiver geluid
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SB 29-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Het is een goede speaker met een uitstekend ontwerp. Hij is makkelijk in zijn gebruik door de overzichtelijke interface en duidelijke knoppen. Hoewel het niet perfect is door het ontbreken van een indicator van het batterijpercentage, is het nog teeds duidelijk waar alles voor staat. Hij komt zelfs met zijn eigen app, die echter voor dit specifieke model niet nuttig is. Het geeft enkel de mogelijkheid te verbinden en muziek af te spelen, waarbij niet de mogelijkheid bestaat muziek via Spotify of Youtube af te spelen. Hij is verder met veel opladers te gebruiken door de USB-C poort waarmee je hem snel en betrouwbaar op kunt laden zonder gedoe met de oriëntatie van de stekker.

Pluspunten

  • Strak ontwerp
  • Goed geluid

Minpunten

  • Beperkte functionaliteit app
  • Geen indicator batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marlies 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact boxje met verrassend goed geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Van de verschillende compacte boxjes die ik al gehad heb is dit verreweg de beste! Lekker handzaam met een prima geluid. Ook lekker vol in de lage tonen. Makkelijk mee te nemen naar het park of de tuintafel, maar ook heel handig in bijvoorbeeld de keuken of zelfs de auto (als je daarin net zo’n simpel autoradiootje met dito geluid hebt als ik).

Het design is mooi rond. De platte knoppen bevinden zich op de bovenkant van de box en gaan op in de gladde, ronde vormgeving. De bediening is heel duidelijk. Wijst zich vanzelf. Er zit een sound boost knop op voor een extra volle muziekervaring met extra basgeluid. Die knop staat bij mij altijd aan want dan klinkt alles nóg beter! Alleen als je heel zacht op de achtergrond wat muziek wilt luisteren kan ik me voorstellen dat je die knop niet gebruikt.

Onzichtbaar weggewerkt achter 1 van de zijkanten zit het laadpunt, een ingang voor je koptelefoon, een reset-knopje en een knopje waarmee je meerdere boxen kunt koppelen. Het ziet er allemaal stevig uit. Als een soort dop wip je de zijkant eraf en sluit je deze weer (blijft aan een flapje vastzitten, dus je kunt ‘m niet verliezen). Je ziet er niks van! Ik moest er de eerste keer zelfs even naar zoeken.

De spraakbesturing waarmee de box contact maakt, via Google op mijn Android telefoon, heb ik even getest, maar is niks voor mij. Volgens mij gaat dat toch sneller rechtstreeks via mijn telefoon, die ik toch altijd bij de hand heb. Biedt vooralsnog geen meerwaarde voor mij.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • goed geluid voor zo'n klein dingetje!
  • fraai design
  • batterij gaat lang mee

Minpunten

  • alleen USB-laadkabel, geen stekker
  • geen lampjes (zoals de grotere varianten)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KEM 28-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine speaker, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

9,0
Ik was al een langere tijd op zoek naar een goede compacte speaker, maar vond deze zoektocht toch nog wel lastig. Via Reviewclub kreeg ik de mogelijkheid om de LG XBOOM Go PL2 te testen en natuurlijk heb ik deze kans gepakt! Ik heb de speaker nu al een tijdje in gebruik en ik moet zeggen dat hij aan al mijn verwachtingen heeft voldaan. Hij is klein en licht waardoor hij in elke tas past en gemakkelijk meegaat naar vakanties of dagjes weg. De geluidskwaliteit valt mij ook zeker niet tegen, vooral de Sound Boost functie is ideaal: dit maakt echt een verschil. Het koppelen van mijn telefoon en de speaker (via Bluetooth) ging heel gemakkelijk, hier heb ik totaal geen problemen mee gehad. De speaker is makkelijk op te laden via een usb kabel en gaat daarna ook lang mee, voor een dagje weg hoef je je dus geen zorgen te maken of de batterij het gaat redden. Voor mensen die ook op zoek zijn naar een compacte speaker om vaak mee te nemen is dit dus echt een aanrader.

Pluspunten

  • Compact formaat
  • Sound Boost functie
  • Batterijduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kathcha 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne compacte speaker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG XBOOM Go PL2 blauw

Algemene score

8,0
Fijne speaker om altijd in je handtas te kunnen hebben.
Hij gaat erg lang mee dus je hoeft je geen zorgen te maken over muziekloze strand-, park- of zwembadsessies. Hij is sproeidicht, dus alle kinderen die zeiknat over je speaker heen rennen is niet meer zo erg (voor de speaker in ieder geval niet).
Verder is hij heel makkelijk in gebruik, je telefoon is in no time gekoppeld.
Met de Sound Boost zorg je er voor dat je de geluidsveld verbreed waardoor je ook in de buitenlucht goed van je muziek kan genieten.
De accu gaat lekker lang mee en mocht je hem vergeten zijn op te laden, kan je hem makkelijk aan een powerbank hangen.

Ik geef deze speaker een 8 omdat hij erg veel en leuke functies heeft, makkelijk in gebruik is, de accu echt lang mee gaat, het brede geluidsveld en vanwege het design.

Pluspunten

  • Kan redelijk hard
  • Sproeidicht (IPX5)
  • Compact
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Geluid klinkt iets blikkerig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews