Ik heb deze soundbox uitvoerig getest en was echt wel verbaasd van zijn kwaliteiten. De setup was een fluitje van een cent. Het installeren van de bijbehorende app was ook heel simpel en voor de bediening heb je eigenlijk geen handleiding nodig. Alles wijst zich zelf uit.
Het design van het toestel oogt mooi met zijn ronde kanten en voelt ook rubberachtig aan. Precies wat het moet zijn. De party-lights knipperen mee op de muziek en in het halfdonker creeren deze een leuke sfeer. Ze zijn ook helemaal instelbaar met de app. Deze app kan ook alle andere functie zoals volume en soundboost regelen. Door 2 sec de play knop in te drukken wordt de google assistent geactiveerd en kun je daar het toestel ook mee bedienen. Dat vond ik wel een leuke verrassing.
Die app geeft ook de laadtoestand van de batterij weer. Met een volle lading kan de box 24 uur spelen en kan je tevens je smartphone er meer opladen. Een echte powerbank dus.
Het geluid wat deze box fabriceert is in één woord geweldig. De hoge tonen zijn ietsje minder maar door de meridian techniek en de passieve radiatoren, gecombineerd met de soundboost zijn de bassen overweldigd. Je kunt deze voelen als je je hand op de tafel houd waar de box opstaat. De 30W aan volume is ruimschoots voldoende.
Mocht je buiten zitten en het begint plots te regenen…. No problem. De box is IPX5 beschermd tegen spatwater.
Ook de functie van muziekonderdrukking bij een binnenkomend gesprek werkt feilloos. Je kan je gesprekspartner over de box beluisteren.
Mooi apparaat en keigoede sound, zo zou ik het samenvatten
Pluspunten
- mooi design
- leuke lichtjes
- prachtige bassen
- powerbankfuncie
- stembesturing mogelijk
Minpunten
- hoge tonen ietsje minder
- op het witte toestel zie je snel vlekken
- geen lader bijgevoegd (wel kabel)