VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

ottenborgh19-10-2019
Supervlotte en heldere communicatie. Correcte, vriendelijke bezorging en scherpe prijs bovendien.
Piet19-10-2019
Goede webshop, prijs product is goed, betalen bij levering mogelijk. Dat laatste geeft een beter gevoel bij een bestelling van een product met een hoog bedrag. Enige kanttekening: de leverdatum in de webshop wordt niet gehaald als VeiligKopen het product niet zelf op voorraad heeft maar bij de leverancier moet bestellen. Hierdoor verschoof de leverdatum een drietal dagen in ons geval.
G. Nauta18-10-2019
hebben een wasmachine gekocht maar die wij wilden en betaald hadden was niet meer voorradig en ook niet meer leverbaar ,kreeg een mail dat ik een opvolger van de wasmachine kreeg was wel een duurder maar kreeg het voor dezelfde prijs ,,nou dat is toch een geweldige service.

J. van Weeren18-10-2019
Gunstig geprijsd, overzichtelijke website, vlotte afhandeling vragen en deskundige en vriendelijke monteur. Kortom wat wil je nog meer!
Annemarie16-10-2019
Fijn bedrijf. Ruime keuze in merken en prijzen. Bestellingen keurig bezorgd en goed verpakt. Ook via telefonisch contact goede uitleg gehad. En bij meerdere producten een offerte ontvangen met nog wat korting. Ik heb in het verleden al meerdere apparatuur via Veiligkopen.nu besteld.
Maarten16-10-2019
Bosch wasmachine besteld voor zeer scherpe prijs. Fijne, overzichtelijke communicatie, ook qua levering. Je hoeft niet de hele dag te wachten maar je kunt je product live volgen via track & trace. Je krijgt zelfs een half uur voor levering nog netjes een sms’je dat ze eraan komen. (En perfect op tijd!) Vervolgens hebben twee vriendelijke jongens mijn oude wasmachine (gratis) afgevoerd en de nieuwe netjes geïnstalleerd. Alle verpakkingsmaterialen nemen ze ook keurig weer mee, dus geen troep. Ik ben super tevreden over dit bedrijf, van bestellen tot leveren.
Mark15-10-2019
Directe communicatie d.m.v. een telefoontje nadat een apparaat niet meer leverbaar was en daar voor in de plaats kosteloos de opvolger mogen ontvangen.
Sandor14-10-2019
Prima site, duidelijk en helder. Beste prijs die ik kon vinden. bestelling was in een minuutje geplaatst en werd meteen geinformeerd over de levering.
Ruud van Tol14-10-2019
Bosch vrieskast (GSN51AW45) gekocht bij Veiligkopen.Nu. Direct na plaatsen van de bestelling gebeld door klantenservice met vraag over ontbrekende adres informatie in de bestelling: erg attent! Gekozen voor Veiligkopen.Nu vanwege laagste prijs (garantie), en het op voorraad hebben van de vrieskast. Die de volgende dag, zoals beloofd, keurig netjes en op tijd werd bezorgd door Dynalogic. De oude vriezer werd door de besteldienst zonder extra kosten meegenomen: prima service! Zijn erg tevreden over de nieuwe vriezer, die inmiddels 5 dagen dienst doet.
Bart14-10-2019
Gisteren (zondag) een Bosch vaatwasser besteld. Vandaag al geleverd. (maandag) Vlotte afhandeling en machine dan ook nog aan de scherpste prijs!
Agnes14-10-2019
Levering snel en vriendelijke chauffeur !! Dag van bezorging kun je zelf aangeven.
ad van kraaij13-10-2019
2..00 uur bestelt de dag erna geleverd top service voor een goede prijs bravo
albert13-10-2019
Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Zeer goede service. Direct antwoord op vragen en snelle levering. Van te voren zeer goed geinformeerd wanneer en hoe laat de levering plaatsvindt. Top!
de Wit12-10-2019
Telefonisch contact gehad met VeiligKopen over een nieuwe vaatwasser met ordernummer VK794348. Deze was niet meer leverbaar en kwam ook niet meer terug. Wel werd een nieuwer type van 2020 aangeboden met extra voorzieningen, voor de zelfde prijs. Wij hebben dit aanbod geaccepteerd en de volgende dag is de Vaatwasser al geleverd. Wij stonden versteld van de uitstekende communicatie, het schitterende aanbod en service. Wat een super bedrijf. Van harte aanbevolen !!!
Vlinder12-10-2019
Ik ben erg tevreden met de informatie tijdens en na mijn aankoop, de bezorging en de prijs van de wasmachine. Kortom super.,Mijn volgende aankoop ga ik ook zeker weer bij veiligkopen.nl doen. 👍
Vincent Jacobs12-10-2019
Ik heb vrijdag begin van de avond de bestelling geplaatst en ik had de vaatwasser daags erna om 12:20 uur in huis! Niemand kon deze vaatwasser van Beko leveren maar hier was hij gewoon voorradig. Een 9 omdat bij een 10 er niets meer te wensen is.
albert12-10-2019
Zeer goed geholpen met informatie per telefoon . Omdat we meerdere apparaten tegelijk kochten maakten ze een nette offerte voor ons terwijl de apparatuur al scherp geprijsd was. Ook de levering ging prima volgens afspraak. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. Wij raden dit bedrijf dus zeer zeker aan !albert
Piet11-10-2019
Prima directe service. Prettige en duidelijk telefonisch contact. Duidelijke website. Snelle levering door vriendelijke mensen. Heel tevreden!
Eugene11-10-2019
Onze Samsung Eco Bubble machine was na bijna 5 jaar voor de 2e keer aan een moederbord toe waarbij de reparatiekosten niet meer in verhouding tot een nieuwe machine zouden staan. Coulance vanuit Samsung was ver te zoeken helaas en een prijsopgave vooraf geven onmogelijk blijkbaar. Dit met Veiligkopen.nu besproken welke ons een nieuwe Bosch wasmachine hebben geleverd tegen een leuke korting als tegemoetkoming. De machine is vandaag geleverd en geplaatst door de firma Dynalogic. Al met al een topservice dus voor deze webshop!
R. Visser11-10-2019
De site is meer dan gebruiksvriendelijk en de aflevering is perfect verlopen. Je wordt van meet af aan goed op de hoogte gehouden wanneer de apparatuur binnen is en dat je nogmaals kan aangeven wanneer je het wilt ontvangen. Ook door de bezorgdienst uitstekend op de hoogte gehouden van het moment van aflevering.
Annemiek10-10-2019
Onze nieuwe Siemens vaatwasser is snel en goed geleverd via keurige berichtgeving vantevoren, die ook exact bleek te kloppen. Het type vaatwasser wat ik had besteld en betaald bleek uitverkocht te zijn en kon ook niet meer geleverd worden. Ik kreeg na de bestelling meteen bericht dat ik als service een duurder alternatief zou krijgen voor dezelfde prijs. De specificaties zouden minimaal gelijk zijn aan wat ik had besteld. Een mooie upgrade van hetzelfde merk vaatwasser, met o.a. lagere DB, nog energiezuiniger en dat voor dezelfde prijs. Tevens werd mijn oude apparaat keurig meegenomen. Ik ben zeer tevreden!
Loes10-10-2019
Goede prijs / kwaliteit verhouding, de goedkoopste! Makkelijk kiezen van een afgiftemoment, werd goed op de hoogte gehouden wanneer droger en wasmachine zou worden afgeleverd. Installeren van wasmachine en droger ging super! prettige, aardige mensen die mij van tips deden voorzien!
Bé Rigter10-10-2019
Afgelopen dinsdag een koel/vries combinatie gekocht bij veiligkopen.nu. Het gehele bestelproces verliep erg soepel en snel. Een dag later werd de bestelling al bezorgd zonder enige vertraging. Ik moet zeggen dat de track & trace ook super was. Tijdvak van de bezorging werd aangegeven, je kan precies zien waar de bezorger is en je krijgt een half uur van te voren een sms dat ze eraan komen. Dus met één woord; GEWELDIG
ronald de ronde10-10-2019
Prima aankoop gedaan bij veiligkopen.nl. Uitstekende voorlichting over levertijd (binnen 1 dag), nette bezorgers, product is prima aangekomen. Kortom een aanrader! Ronald
Carla van de Ree09-10-2019
De naam van dit bedrijf sprak mij aan wel eerst goed gekeken oa het waarborg en in de avond besteld vlgd dag om 13:00 in huis dat is echt snel. Bezorging ging ook top voor mij maken zij het waar