VeiligKopen.nu - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over VeiligKopen.nu.

VeiligKopen.nu stelt zich voor

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1250 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn79 22-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop stond bovenaan op Kieskeurig.nl. Laagste prijs was doorslaggevend. Binnen 24 uur was de wasmachine geplaatst. Wel teveel extra opties waarvoor je moest betalen. Niet betaald voor aansluiten, werd wel keurig gedaan door bezorgdienst Dynalogic.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruben 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima geleverd, ietwat ruime indicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De levering ging helemaal prima, houd er wel rekening mee dat je tot de dag van te voren niet weet hoelaat ze de volgende dag komen en dat je s'ochtends een tijdsraam krijgt van 3 uur. Het is dus lastig om andere dingen in te plannen in die dag of je moet erg flexibel zijn.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edwin 22-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering met goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk website met duidelijk bestelsysteem. Planning van leverdatum per mail en hierbij is zelf een datum in te plannen. Heldere communicatie met betrekking tot levering en tevens te volgen via uitgebreide track en trace waarbij te zien is waar de bezorger zich bevindt en hoe veel klanten voor eigen levering zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marja Schoneveld 22-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoop, goede en prettige installatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de prijs gekozen voor dit bedrijf. De vriendelijke man die de wasmachine kwam installeren was kundig en bouwde de wasmachine keurig in. Ook het deurtje naast dat van de wasmachine zette hij weer recht en hij kortte een slangetje van mijn kraan in, toen ik vroeg of hij soms wist waarom die soms lekte. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik ben correct behandeld 20-10-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
artikel was bij jullie het goedkoopst. helaas was het artikel niet op voorraad,dus moest ik een paar dagen wachten.

Reageer

vriezeman 20-10-2018 Via de website gekocht

aankoop veiligkopen

Algemene score

9,0
aankoop perfect verlopen alles in orde goede opvolging van bestelling het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij veiligkopen nl maar alles is vlot en korrekt verlopen zoals voorzien volgende bestelling terug deze cite proficiat doe zo voort

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seroo 20-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
De service is geweldig. Bij contact heb je binnen 10 minuten een reactie terug. Daarbij denken ze met je mee en bieden je goede alternatieven als iets niet leverbaar is! Geweldige service!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Westerhuis 19-10-2018 Via de website gekocht

Prima service prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs en prettig geholpen. Het artikel is op tijd afgeleverd. Openingstijden van dit bedrijf zijn ook in de avond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 19-10-2018 Via de website gekocht

Correcte en duidelijke servic van VEILIGKOPEN.NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
direct duidelijkheid en professionele antwoorden met duidelijke apparaten informatie en vergelijkenissen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Dinand 18-10-2018 Via de website gekocht

Nette jongens die de wasmachine bezorgden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine netjes geplaatst, beide bezorgers zeer beleefd. Gezien het late tijdstip vroegen de heren of een beetje lawaai maken bij het installeren een probleem was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michiel (Zwolle) 18-10-2018 Via de website gekocht

Probleemloos bestellen, betalen en bezorgen. Laagste prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer goede, deze keer beste prijs in de markt (stofzuiger Bosch BGL35MON12).

Probleemlose bestelling en betaling.

Probleemloze bezorging waarbij je per sms op de hoogte wordt gehouden wanneer (op de minuut) bezorger langkomt. De niet-thuis policy ken ik niet. Dus hier kan ik niets over zeggen.

Ik heb enkele jaren terug al mijn inbouw keuken apparatuur gekocht bij deze zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 17-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het apparaat dat ik besteld had was niet meer leverbaar. Ik heb toen een nieuwer en duurder model gekregen voor de oude prijs. Ook zeer goede levering, met de track en trace functie kun je de bezorger bijna op de minuut volgen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Loek 17-10-2018 Via de website gekocht

Goed alternatief geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangezien de vaatwasser die wij wilden bestellen niet meer voorradig was, werd ons een goed alternatief (opvolgende model) aangeboden voor dezelfde prijs. Deze werd keurig de volgende werkdag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Heine 17-10-2018 Via de website gekocht

Top Bedrijf Levert optijd beste bezorg service Dynalogic

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik Kan van dit bedrijf alleen maar blij worden Levert perfect en daar nog bij ik ken de bezorg service Dynalogic uit andere bestellingen die ik elders gedaan heb.
Deze bezorger is voor mij de beste

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G. van Eyk 16-10-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, vlotte levering en goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij de eerste keer dat ik hier koop, doorgaans voorzichtig met (voor mij) nieuwe adressen met scherpe prijzen. Maar betaling via I-deal en thuiswinkel waarborg gaven voldoende vertrouwen om gebruik te maken van de aantrekkelijk prijs. En ik ben zeker tevreden. Na bestelling gelijk een keurige bevestiging in de mail, aanmelding van verzending etc. En inderdaad kwam alles keurig ingepakt de andere dag binnen. Wat mij betreft zoals het hoort, maar dan wel voor een toch wat scherpere prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alex 16-10-2018 Via de website gekocht

Super snel en keurige service VK715124

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds AEG oven besteld en om 1300 uur de volgende stond hij in de keuken.
Fijne oven met genoeg functies. Prijs/kwaliteit is dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-10-2018 Via de website gekocht

Snel en vriendelijk en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en ook handleidingen en instructies meteen voor handen. Na veel zoeken hebben we een offerte aangevraagd, binnen no-time was deze binnen. In alles zeer snelle reactietijd. Door omstandigheden moesten we de leverdatum aanpassen, zonder wachtrij en en moeilijke vragen telefonisch geregeld.
Ook de levering was stipt en met een glimlach, helemaal top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Truus 16-10-2018 Via de website gekocht

super tevreden met veilig kopen

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven, snelle levering zoeken altijd naar de juiste oplossing wij zijn super tevreden met VEILIG KOPEN.nu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert K 16-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijs en prima service. Alle afspraken worden nagekomen. Levering kan op de dag zelf online gevolgd worden waardoor langdurig thuiszitten voor ontvangst niet noodzakelijk is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klerks 16-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen ik eenmaal besloten had welke oven ik wilde ben ik gaan googlen, al snel kwam ik uit bij veiligkopen.nu.
Een winkel met een zeer scherpe prijs, geen verzendkosten en snelle levering.
Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik een mail met leveringsinformatie. Helaas was mijn bestelde oven uitverkocht en niet meer leverbaar, ik zou een vervangen model krijgen met minimaal dezelfde specificaties voor dezelfde prijs. Dit bleek een upgrade naar het nieuwste model, 3 dagen geleden voor mij een stap te duur en vanavond in gebruik genomen😀.
Hellemaal gelukkig, dank je voor deze super service veilig kopen.nu.👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 15-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, ruim binnen 24 uur!. Helaas zat de afvoerset er niet bij maar 1 telefoontje en hij is nagestuurd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst de stofzuiger bij de mediamarkt gekocht. Achteraf heel dom. Nadat ik het artikelnummer had ingevoerd zag ik dat veiligkopen de stofzuiger voor maar liefst 46 euro goedkoper aanbood. En dat voor exact dezelfde doos! Bij veiligkopen dezelfde stofzuiger besteld, die werd keurig de volgende morgen om 8.00 thuis afgeleverd. De stofzuiger van de mediamarkt krijgen ze terug (en ik wil mijn geld terug)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabtje 13-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen waren heel concurrentieel. Had al op voorhand telefonisch contact gehad op voorhand of de koelkast in voorraad, en werd mij gezegd dat ze niet voorradig was, maar dat ik nieuwer model zou krijgen aan zelfde prijs. Bij de bestelling leek dit ook zo te zijn. Kon aangeven wanneer te leveren en er is ook geleverd op gevraagde datum. Via sms kreeg ik melding dat er er over 30 minuten zou zijn (was iets langer), maar prima qua indicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.brouwet 13-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.perfekt getegelf

Algemene score

8,0
Goed bereikbaar via website.aangepast toestel bij geen voorraad.
Snelle service
Goede levering.op tijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Y. Knebel 13-10-2018 Via de website gekocht

goede levering van de vaatwasser

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn dochter via deze website een vaarwasser besteld. De site is gebruiksvriendelijk en duidelijk. Had zelf geen ervaring met bestellingen op internet. Ben zeer tevreden over de service en afspraak van levering. Ik raad kopen bij Veiligkopen zeker aan.

Reageer

groen 13-10-2018 Via de website gekocht

Voor ons onbekend maar verrassend goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet kwam wij bij Bemmel en Kroon terecht en kozen wij voor dit bedrijf vanwege de aangeboden 5 jaar garantie.
De gehele afhandeling was in 1 woord geweldig en wij zijn enorm blij met de aanschaf van de Liebherr vrieskast GP1486-20

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Fluit 12-10-2018 Via de website gekocht

Wij zijn super tevreden over de service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een fijn bedrijf, de droger kon niet meer geleverd worden daarover contact over gehad als service boden ze een nieuw model een veel duurdere droger , ik kan geen bedrijf die deze service zou geven ! Ook de levering ging perfect een dag ervoor al een tijdsplanning sturen en de leveringsdag een halfuur van te voren vermelden dat ze eraan komen , ook de aflevering ging perfect, voor ons is VeiligKopen.nu een aanbeveling waardig!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggie 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Het fijne is dat źe je ook een installateur mee kan bestellen voorr het plaatsen van het indutiefornuis. Bij veel andere konden ze het wel leveren, maar niet installeren. Waardoor je zelf nog een nstallateur moest zoeken.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima , snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt prettig om op deze site iets te bestellen , ik bestelde savonds laat maar kreeg direct reactie terug. Model was niet leverbaar maar ik kreeg een duurder model zonder bijbetaling. Top geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mirjam 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging zoals gehoopt en toen ik via de website van de vervoerder niet kon vinden hoe laat het pakket bezorgd zou worden, werd dit supersnel en vriendelijk via mail opgelost/uitgezocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima service e correct geleverd, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij deze gekocht op aanraden, ook prijs is super! De bezorging uitstekend geregeld en zeer klantvriendelijk, absoluut een aanrader, wij komen rr beslist terug!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GH 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering, Alles word precies uitgevoerd zoals afgesproken en met de grootste precisie word alles afgewikkeld, exact binnen het aangegeven tijdsblok.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Themu 12-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds combi-magnetron besteld, volgende dag geleverd. Super. Groot assortiment keukenapparatuur voorradig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van der Poort 11-10-2018 Via de website gekocht

Alles heel vlot verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist vooruit bijna niks van Veilig Kopen , maar mijn eerste mail werd binnen 10 min. beantwoord. Ze hebben scherpe prijzen , omdat ik een Wasmachine en Wasdroger tegelijk bestelde kreeg in nog een hele leuke korting. De bezorgdienst VBK logistiek ,
daar wordt je blij van zo professioneel dat die jongens tewerk gaan SUPER !!

een klein dingetje : ik zou vóór 21,00 uur bericht krijgen voor de bezorgtijd dat werd
22.20 uur.

Reageer

Ben 11-10-2018 Via de website gekocht

Snel, voordelig en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen nadat onze koelkast al na 3,5 jaar stuk ging aan een nieuwe koelkast met korting. Bezorging was voor 3,5 jaar terug niet best, bezorger is dezelfde gebleven maar de service was nu wel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Spape 11-10-2018 Via de website gekocht

Netjes geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij "Veilig kopen.nu" reken je er natuurlijk op dat alles veilig en betrouwbaar wordt afgewerkt, zeker als het om grote bedragen gaat. En dat is ook gebeurd. Dus ik koop hier met een gerust hart nog een keer een ander product. Ook de slogan "Nergens goedkoper" klopte; want ik heb het product nergens goedkoper aangetroffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 11-10-2018 Via de website gekocht

Wederom heel tevreden over Veilig kopen.nu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor vragen zijn ze telefonisch goed bereikbaar en geven goed advies.
Order VK713817 (bosch wasmachie) is naar tevredenheid uitgevoerd. Prettige bezorgers ook. Met afdeling sales zijn goede afspraken te maken.

Reageer

Elise 10-10-2018 Via de website gekocht

Beste prijs en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een goede oven kwamen we op Veiligkopen.nu. Deze webshop biedt de laagste prijs en voor een goede service. De oven kon meteen geleverd worden en werkt goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 10-10-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke service, correcte afhandeling. Alles verliep gewoon zoals het hoort. Ook erg makkelijk dat je kunt zien wanneer je product precies geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon design Studio 10-10-2018 Via de website gekocht

Bestelling AEG kookplaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed contact via mail, zending ook via sms correcte afhandeling.

Fijne afhandelingen zowel met bestellen, betalen en ontvangst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijk en goedkoper als de rest en de levering was zelfs te vroeg aardige en vriendelijke mannen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M Erkens 09-10-2018 Via de website gekocht

Alles is perfect geregeld en afgeleverd volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was het goedkoopste en een hele snelle levering , alles volgens afspraak zoals me beloofd is aan de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Jansen 08-10-2018 Via de website gekocht

Top levering en prima communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het koopproces ging prima vanaf het moment tot aflevering.Duidelijke terugkoppeling van
o.a. de verwachte levertijd. Ook werd de aflevering door de bezorgers uiterst deskundig , en op een vriendelijke manier uitgevoerd.Top !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Heijnen 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar. Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, snelle levering en lage prijzen. Zeer aan te raden. Zanussi Magnetron gekocht. Keurige mailverkeer betreffende stand van zaken order. En de volgende werkdag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service, zeer vriendelijke bezorger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na lang zoeken en prijzen en producten vergelijken hebben we voor veiligkopen.nu gekozen. Het aanbod, de prijs en de leveringstermijn maakten voor ons het verschil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-10-2018 Via de website gekocht

Service boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot wat je vaak over webwinkels hoort levert VeiligKopen een prima service. Ze hebben een klantadministratie goed voor elkaar. Een door mij gewenste wijziging in de afleverdatum was al verwerkt 'voordat ik was uitgesproken' : top-service. Aflevering op het afgesproken dagdeel met vooraankondiging "we zijn over 22 minuten bij u". Vriendelijke bezorgers die bij het naar boven sjouwen bovendien zorg hadden verf en behang niet te beschadigen. Geen 'lompe sjouwers'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 07-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doordat de bestelde wasmachine niet meer leverbaar was werd een duurdere versie geleverd voor dezelfde prijs. Zeer nette service! Bij de levering werd een half uur van te voren gebeld dat ze eraan kwamen, fijne en duidelijke communicatie. Absoluut een goede ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 06-10-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer wat besteld. Zeker niet de laatste keer. Alles wat ze beloven komen ze na! We werden keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. We zijn 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering! Goede service. Zeer tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim N 04-10-2018 Via de website gekocht

Prima afhandeling van bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie van de verkoop afdeling en levering was stipt op tijd door zeer vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews