VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jansen26-09-2019
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hier het artikel het goedkoopst was. Door mijn eigen toedoen ging de bestelling mis. Gebeld met de klantenservice die op zeer vriendelijke manier alles snel opgelost heeft.
Veronica26-09-2019
Opdracht is keurig afgehandeld. Prima adres. Zou zo weer iets bij deze firma bestellen. De installateur was top.
Piet24-09-2019
Terug komend van vakantie en dan constateren dat de wasmachine is overleden. Een grote berg was die je blijft aankijken als je geen actie onderneemt. Via Kieskeurig.nl al snel een wasmachine gevonden en na de aanbevolen websites te hebben gevolgd kwam ik uit bij VeiligKopen. Duidelijke uitleg op de website en een aangegeven tijdlijn, die perfect tot op de gewenste minuut en locatie werd uitgevoerd. TOP!!

Levina Cornelisse24-09-2019
Gisteravond besteld, vandaag netjes afgeleverd en op de afgesproken tijd. Oude vriezer is meegenomen en verpakkingsmateriaal afgevoerd. Nieuwe vriezer op de juiste plek neergezet en gesteld. Aangegeven werd door zowel de webshop als bezorging dat de vriezer 4 uur dient te staan voor inschakeling. Kortom, goed, snel en zoals je verwacht.
Bernie24-09-2019
Scherper geprijsd dan Coolblue of Mediamarkt online. Prima snelle en nette installatie service erbij voor slechts een tientje. Kan niet beter; een dikke 10.
Désirée24-09-2019
Ze doen wat ze beloven. Leveren op de afgesproken datum, mailen vooraf in welk tijdvak ze komen en bellen 15 minuten voordat ze er zijn. Hele vriendelijke bezorgers, die de droger (bestelnummer 365973) plaatsten en aansloten. De oude droger werd keurig meegenomen. Zorgvuldig werd gekeken of de machines netjes langs de muur en trap gingen bij het omhoog en omlaag gaan zodat er geen beschadigingen zouden op treden. Kortom, snel, netjes en met aandacht voor datgene wat ze doen. Zeker aan te raden deze winkel!
Rensss20-09-2019
Hele scherpe prijs, duidelijke communicatie en uitstekende service, meer heb je niet nodig!
Justin20-09-2019
Recent een Siemens wasmachine gekocht via veiligkopen.nu. Duidelijke website, zeer scherpe prijs. Duidelijke communicatie over aankoop en levering. Snelle levering en keurig netjes uitgepakt en aangesloten door de bezorgers. Ook onze droger werd netjes op de wasmachine gezet. Top!
Maurice Hoepelman18-09-2019
Mooie prijs, goede communicatie en snelle levering. Alleen nam de vervoerder niet alle verpakkingsmateriaal mee terug. Dit was een extra service waar ik wel voor betaald had.
Fam. Baay18-09-2019
Echt klasse, de service van Veilig Kopen.nu! Ik had een combimagnetron besteld die niet meer voorradig bleek en kreeg een veel duurder type, met nóg meer mogelijkheden. ZONDER bijbetaling! Zondagmiddag online besteld en maandagochtend al geleverd. Ook complimenten voor de geweldige service van Dynalogic. Zij lieten via 2 mails de tijd van bezorging weten en stonden exact op de doorgegeven tijd op de stoep. Hartelijk dank, Veilig Kopen en Dynalogic!
Loet Lokker18-09-2019
Simpel te bestellen, ruime keuze betaal mogelijkheden snel en super netjes afgeleverd op de afgesproken tijd en nette bezorgers ook al waren ze jong zeer netjes hand geven en met u aanspreken. ECHT TOP
Har18-09-2019
Jammer dat wij nu pas achter dit bedrijf zijn gekomen via Google,zij hebben een geweldige service,klantvriendelijk en zijn zeer deskundig betreft de kennis van producten.Wij hebben een vaatwasser en koelkast gekocht,snelle vriendelijke levering.
Carmel16-09-2019
Goede telefonische klantenservice. (..), medewerker van de klantenservice veilig kopen.nu was zeer vriendelijk en deskundig. En geduldig, ook erg belangrijk. Ook de afspraak voor de bezorging was goed geregeld; het juiste product is zonder kleerscheuren thuis bezorgd op vier hoog zonder leeft...Perfecte service bij dit bedrijf! Een aanrader!
R willemsen16-09-2019
Geweldige service, wasdroger naar binnen, aangesloten en de oude retour genomen, mijn oude moedertje was er erg blij mee
Carola15-09-2019
Een paar maanden geleden was Veiligkopen mij nog niet bekend. Ik oriënteer me zo goed mogelijk als ik iets nodig heb, o.a. op welk merk/type apparaat of bedrijf goed bekend staat. Goede reviews zorgden dat ik vertrouwen kreeg in deze ‘vreemdeling’ en ik deed een eerste aankoop (vriezer). Kon daarna de goede reviews bevestigen, wat nu leidde tot een tweede aankoop (wasmachine). Ook nu weer top: Veiligkopen heeft wat ik zoek voor een gunstige prijs, info helpdesk deskundig en vriendelijk, vlotte levering.
Erwoalth14-09-2019
Ruime keuze, snel en voordeligste prijs voor onze keus. Netjes en op tijd goede berichtgeving over levering.
Tom14-09-2019
Overzichtelijk, duidelijk en snelle levering! Aanrader voor iedereen die een goed product zoekt...
Patrick13-09-2019
Afgelopen week een nieuwe vaatwasser van het merk Bosch gekocht via veilig kopen. Ben erg tevreden over de snelle en correcte levering. De aankomsttijd was zeer goed aangegeven door track and trace en via de sms service.
Fred11-09-2019
Leuke en goede technische hulp aan de de telefoon als je een produkt vraag heb. En als je het produkt ergens goedkoper zie mail het en je krijg heel snel een scherper aanbieding aangeboden. De levering was snel, vakkundig en op de dag dat het mij uit komt door zelf de dag aan te geven. Ook erg handig dat je de bezorgers kan volgen via de website zodat je niet de heel dag thuis zit te wachten. Kort om erg tevreden een aanrader.
Michel de Ruiter11-09-2019
Opzoek naar nieuwe inbouw apparatuur tipte een kennis veiligkopen.nu. De naam is een beetje vreemd als je opzoek bent naar witgoed. Op de site gekomen, kun je snel vinden wat je zoekt of hebt gevonden bij een andere aanbieder. Mijn gehele lijstje nog eens gestuurd om zeker te zijn dat het geleverd kon worden en ik was verbaasd om dezelfde avond een reactie te krijgen. Sterker, ik had dezelfde avond een offerte met een mooie netto prijs. Alles nog eens nagemeten had ik toch een foutje gemaakt. Een andere selectie gemaakt en ook nu weer snel een prijs en passend advies. Na een akkoord op de offerte keurig een ideal link gekregen om te betalen. Vandaag zijn de spullen keurig conform afspraak geleverd en kan het inbouwen beginnen. Prima service gedurende het gehele traject!
Rieta11-09-2019
Het is voor mijn product die ik graag wou kopen, het goedkoopste adres om het te bestellen, snelle levering op mijn gekozen dag en een bericht via de telefoon hoelaat het pakket bezorgt wordt nauwkeurig, zat maar 10 minuten tussen, prima service.
Kogran10-09-2019
Op veiligkopen.nu vind je steeds een mooi assortiment tegen de beste prijzen. Perfecte communicatie en levering.
E F09-09-2019
Eigenlijk alleen gekozen omdat ze de goedkoopste waren met service voor plaatsing. Ging allemaal heel vlot en zoals beloofd. Om 8 uur 's ochtend smsje met bezorgtijd, plaatsing snel en vakkundig.
Casper09-09-2019
Het was de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van veiligkopen.nu. Simpelweg omdat ze de goedkoopste waren. Maar nu weten we dat ze niet alleen de goedkoopste waren, maar beschikken over een perfecte service. We werden stap voor stap op de hoogte gehouden over het leveringtijdstip van onze nieuwe wasdroger. De droger is naar de gewenste plek gebracht en geïnstalleerd. Hiernaast werd de oude machine meegenomen en het verpakkingsmateriaal werd ook weer meegenomen. De chauffeur was erg vriendelijk. Kortom een erg prettig verloop van onze bestelling en levering van de wasdroger. Voor ons een 10
Theo Blote09-09-2019
Echt goed geregeld!! op vrijdag ging de oude wasmachine stuk. een poosje info gezocht over welk apparaat we het beste konden aanschaffen. uitgebreide info was beschikbaar en goed vergelijk mogelijk. op zondag besteld en op maandagmiddag al bezorgd! maar niet vergeten te vermelden dat we zonder problemen een upgrade van de aankoop kregen omdat bestelde wasmachine niet meer leverbaar bleek! prima service toch?! betere machine zonder extra kosten! bezorging verliep volledig volgens tijdsplanning en werd perfect afgehandeld. Oude machine ook weer mee en binnen een uur draaide de nieuwe machine stilletjes de eerste was al! TOP!