Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!!
Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!!
Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen
jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere
Daphne09-10-2019
5.0
Alleen aan te raden als je zelf de installatie van het product regelt. Ik had een vaatwasser besteld inclusief installatie en afvoer van de oude. Het installatiebedrijf kwam bij bezoek tot de conclusie dat de oude vaatwasser er niet zomaar uit kon en dat er extra werkzaamheden gedaan moesten worden. Dat zou € 300 - € 400 kosten omdat ze met twee man moesten komen en het veel tijd zou kosten. Daar ja op gezegd want zelf kan ik het niet. Wat bleek; er is 1 man 1,5 uur bezig geweest en mooi dat ik dit bedrag gewoon moest betalen. Klacht ingediend bij veiligkopen en die hebben er wel achteraan gebeld maar ja ik had nu eenmaal akkoord gegeven van de voren. Dat ik compleet ben misleid door de installateur was dan maar jammer. Ik voel me echt in de maling genomen.
Overzichtelijk en gemakkelijke shop. Mijn artikel snel gevonden en voordelige prijs. Zeer vlotte levering, zondags besteld en maandag geleverd. Nauwkeurige track & trace opvolging voor levering van besteld artikel. Een echte aanrader.
Na wat nodige research uitgekomen bij de website van Veiligkopen.nu voor de juiste vaatwasser en met de beste prijs en kwaliteitverhouding. Degene die we uitzochten was niet meer voorradig maar toen werd er wel direct een vergelijkbare vaatwasser geadviseerd. Fijn dat er wordt meegedacht en snel wordt gereageerd. De vaatwasser is geplaatst door een extern bedrijf via Veiligkopen.nu en die waren ook zeer vakkundig en snel.
Vorige week heb ik bij Veiligkopen.nu een SIEMENS IQ500 wasmachine aangeschaft (order nr. VK791959). Er zijn talloze aanbieders, maar de reden om de order bij Veiligkopen.nu te plaatsen, was dat ze een scherpe prijs hadden, de meerkosten voor extra service bij levering (wasmachine naar de 2e verdieping brengen en aansluiten) slechts 10 euro bedroegen en ze een ontzettend goede waardering hebben (Kieskeurig, Google, Trustpilot).
De bestelde wasmachine was niet meer leverbaar, maar ik kreeg een gratis upgrade naar een versie die enkele tientjes duurder is, dus dat was ook nog eens mooi meegenomen!
Het enige minpuntje is dat ze samenwerken met Dynalogic voor de bezorging. Daar heb ik slechte ervaringen mee en de waardering op internet van Dynalogic komt niet bepaald overeen met het niveau van Veiligkopen.nu. Ook nu liep de bezorging niet bepaald vlekkeloos. Keurig op tijd (en netjes vooraf aangekondigd via sms) stonden de bezorgers voor de deur. Zij groetten niet en stelden zich niet voor. Ze waren kortaf en zichtbaar chagrijnig dat ze 2 verdiepingen naar boven moesten. Nadat de nieuwe machine was aangesloten, konden de heren van 1m afstand met een schuin oog (heel knap!) met stellige overtuiging beoordelen dat er water in de oude machine zou zitten. Deze had ik afgepompt en via afvoerslangetje en filterhuis aan onderzijde (inclusief kantelen) helemaal leeg laten lopen. De heren waren onvermurwbaar en zijn als een speer vertrokken. Het is gewoon de bekende riedel die wordt afgedraaid als men geen zin heeft om de machine mee te nemen, vooral als deze boven staat. Dus ik bleef ermee zitten. Ik heb Veiligkopen.nu telefonisch ingelicht. Ze waren heel goed bereikbaar en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben ervoor gezorgd dat er meteen een nieuwe afspraak werd ingepland om de machine alsnog op te halen. Deze keer stonden er vriendelijkere mensen van Dynalogic voor de deur. Zij vroegen mij wat ik had gedaan om de machine watervrij te krijgen en bovengenoemd verhaal was voor hun voldoende om te beoordelen dat de machine mee kon.
Er kan altijd iets fout gaan, maar de wijze waarop het werd opgelost was heel netjes. Vandaar de 9. Mocht Veiligkopen.nu voor een 10 willen gaan, dan denk ik dat het beter is om een andere partner voor de leveringen te kiezen. Ik weet echter niet of de prijs dan zo scherp kan blijven als hij nu is.
Veiligkopen komt bij ons afspraken met betrekking tot leveren niet na. Artikel wat wij besteld hebben zou op zaterdag geleverd worden. Op de dag zelf krijgen wij bericht dat het pas maandag wordt (zonder toelichting). Direct gebeld met klantenservice en afspraak gemaakt dat artikel zondag bezorgd zou worden. Per mail ook bevestiging van transporteur ontvangen. Op zondagochtend weer een mail ontvangen dat het toch weer maandag wordt (weer zonder toelichting ).
Ik heb bij veiligkopen.nu een afzuigkap en inductieplaat gekocht.
De communicatie over de levering van de goederen is prima. Product kon iets later dan verwacht geleverd worden en Veiligkopen,nu heeft hierover telefonisch contact opgenomen om dit kort te sluiten. (ook in het weekend)
Deze persoonlijke aandacht heeft mij positief verrast.
bestelling met ordernummer VK792727 Prijs en service zijn perfect gisteren een nieuwe wasdroger besteld nu geplaatst veel berichten over levering en levertijd zodat je precies weet wanneer hij bezorgd wordt dus geen hele dagen meer wachten
mijn bestelling is keurig op tijd en tegen zeer aantrekkelijke prijs geleverd. duidelijke site en prima communicatie. ik heb een vaatwasser gekocht, en omdat gekozen model was niet op voorraad, heb ik nog betere en voor hetzelfde prijs gekregen - goed geregeld!
Wij hadden een vaatwasser besteld. Deze bleek helaas niet leverbaar. Baalde er eerst wel een beetje van, maar wij kregen keurig een alternatief aangeboden. Namelijk het vernieuwde type.
En wat helemaal een goede service was, is dat wij deze voor hetzelfde bedrag kregen.
Kortom een hele goede service. Goed geïnformeerd. En de bestelling heeft geen vertraging opgelopen.
Van mij een dikke pluim voor deze service!
Gisteren is mijn inbouw koelkast geleverd en ik ben supertevreden over de persoon (heel vriendelijk en kundig), die alles goed en keurig heeft geplaatst. Echter de deur moet nog geplaatst worden ivm de goede maat. Ook de informatie vooraf vond ik zeer goed en duidelijk...kortom ik ben een zeer tevreden klant en zal zeker “ VEILIGKOPEN.NU” doorgeven aan eventuele vrienden en kennissen indien nodig...
Zondagavond een koelkast besteld, maandagmiddag al afgeleverd en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Middels mail onder vermelding van het ordernummer VK791062 werden we keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip van aflevering. Koelkast werd op de plek gezet en de oude koelkast werd afgevoerd. Dit alles in een tijdsbestek van nog geen 10 minuten.
Prima prijs en zeer snelle levering. Het tijdstip van levering werd keurig doorgegeven, waarna de wasmachine door de medewerkers keurig op de plek werd gezet en werd aangesloten. Ook de oude wasmachine en de verpakking werden keurig meegenomen.
Compliment is op zijn plaats.
VeiligKopen.nu heeft een duidelijke website met voor veel producten de laagste prijs.
De informatie tijdens en na het bestellen was helder, en de bezorging goed te volgen en precies op tijd.
Overzichtelijke webpagina; overzichtelijk en makkelijk te bestellen. Mailcontact is efficiënt en duidelijk (alles wordt gecommuniceerd). Levering snel en professioneel. Ze doen hun naam : veiligkopen eer aan.
Goede informatie en vergelijken is mogelijk. Duidelijk over prijzen en voorwaarden. En voordelig. En dan ook nog op tijd geleverd en voor kleine bijdrage naar boven gesjouwd.
Wat meer moet ik nog meer zeggen?
En nu maar hopen dat we de juiste keuze hebben gemaakt en er lang plezier van hebben.
Wij komen terug...als we meer van jullie nodig hebben.
eenvoudige aankoop aan super goede prijzen.
De levering was als afgesproken, goede tracking met geschatte levertijd en mailtje even voor de levering.
Het leven kan toch eenvoudig zijn als je goed kan winkelen op veilig kopen.nu
Wij bestellen via Veiligkopen een combi magnetron, kregen wij voor dezelfde prijs een nieuw model. Stuur ik een mail met vragen word ik na verzenden van de mail direct teruggebeld en kreeg ik een helder antwoord op mijn vragen. Ook werd de levering op mijn verzoek zonder problemen verzet. Een dergelijke service vind je niet overal, complimenten!
Ik heb voor deze shop gekozen omdat hier het artikel het goedkoopst was. Door mijn eigen toedoen ging de bestelling mis. Gebeld met de klantenservice die op zeer vriendelijke manier alles snel opgelost heeft.
Ik heb bij veiligkopen.nu een afzuigkap en inductieplaat gekocht.
Deze persoonlijke aandacht heeft mij positief verrast.
Van mij een dikke pluim voor deze service!
Compliment is op zijn plaats.
Wat meer moet ik nog meer zeggen?
Wij komen terug...als we meer van jullie nodig hebben.
eenvoudige aankoop aan super goede prijzen.
Het leven kan toch eenvoudig zijn als je goed kan winkelen op veilig kopen.nu
Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het
afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling
tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening