VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jansens25-11-2019
Zeer snelle levering, gisteren besteld is ook echt vandaag in huis! Veiligkopen.nu heeft ook de laagste prijs van alle aanbieders en je krijgt zeer tijdig door hoe laat de aflevering plaats zal vinden. Perfect geregeld allemaal en ben super tevreden met mijn nieuwe vaatwasser!
ferry24-11-2019
vlotte webshop, vlotte afhandeling... Top chauffeurs prima aflevering en alles weer meegenomen behalve de koelkast natuurlijk.
Marc21-11-2019
Uitstekend! Helemaal niets op aan te merken vlekkeloze afhandeling binnen de gemaakte afspraken.

Vink20-11-2019
Snelle bestelling en vlotte levering, conform afspraak. Via het track en track gemakkelijk te volgen.
R Groenheijde20-11-2019
Snel en duidelijke web side. Zeer vriendelijke bezorgers, netjes de warmtepompdroger boven neergezet, korte uitleg gegeven, super.
Alexander19-11-2019
Alles gewoon goed gegaan. Aflevering via Dynalogic ging prima, SMS gekregen en goed te volgen via de routeplanner.! Scherpe prijs. Ik zeg: aanrader!
Esther18-11-2019
Al speurend op het internet, op zoek naar een nieuwe combi magnetron, bezochten we meerdere sites. Al snel zagen we dat VeiligKopen.nu, een site waar we nog nooit van gehoord hadden, de allergoedkoopste was. Het scheelde met sommige andere bedrijven wel bijna €100,--! De reviews over de site waren allen zeer positief, dus 'durfden we het wel aan'. Tja, je hoort soms zulke vreemde verhalen....... Direct na de bestelling ontvingen we een bevestigingsmail. En al heel snel daarna kwam er een mail van het vervoersbedrijf, dat zij de volgende dag zouden langskomen. Ook dit vervoersbedrijf (Dynalogic) was snel en secuur in de communicatie. Omdat ons bestelde artikel niet op voorraad bleek, kregen we een ander mooi alternatief aangeboden. Zonder bijbetaling. Hier ontvingen wij dezelfde dag nog een mail van. Geweldige service! Een volgende keer, bij aanschaf van een nieuw apparaat, zullen we zéker op de site van VeiligKopen.nu kijken!
Freek18-11-2019
Op zondagmiddag Siemens wasdroger besteld en maandag om 14:00 uur keurig afgeleverd en geplaatst op de 2e etage. Oude machiene gelijk weer meegenomen. Al met Al een strakke service.
Jolanda van Dijk18-11-2019
Ik heb zelden bij een winkel gekocht die je zo netjes behandelde , het product was niet meer op voorraad toen kregen wij een vervangend product die veel duurder was , en als ik een vraag had , gelijk antwoord , ook is de prijs lager dan elders , ik heb mijn winkel gevonden ik moet binnen kort een koelkast bestellen ik kijk niet verder hier zit je goed en idd veilig 👍
Bert18-11-2019
Zondagavond vrieskast besteld, maandagmorgen geleverd. Duidelijke website, duidelijke communicatie. Prijs op hetzelfde niveau als de meeste andere webshops. Over service/garantie kan ik pas een oordeel geven als ik het nodig heb. Over de transporteur (Dynalogic) staan veel negatieve reviews op het Intenet. Gelukkig heb ik een goede ervaring. Duidelijke communicatie en Track en Trace. Op tijd geleverd. Ik moest de (vriendelijke) bezorgers wel vragen om het apparaat uit te pakken en het verpakkingsmateriaal mee te nemen. Deze service werd er gratis bijgeleverd, dus eigenlijk zou ik er niet om moeten vragen. Maar ze hebben het zonder problemen gedaan.
Arjan17-11-2019
Top Klanten service, in de avond laat nog bereikbaar waar vind je dat. Ik hat nog een vraag over een vaatwasser, om 21:30 uur gebeld. Ze konden mijn vragen beantwoorden en meteen besteld. Volgende dag geleverd. Helemaal Top. Ga zo door veilig kopen. Dus vandaar een dikke 10.
Arie17-11-2019
Donderdag avond besteld, vrijdag middag keurig op tijd afgeleverd. Omdat de bestelde combi magnetron niet kon worden geleverd werd door hun direct contact opgenomen en een duurdere versie ter vervanging aangeboden zonder verdere kosten. Top service
Marion16-11-2019
veiligkopen.nu heeft een duidelijke webshop, artikelen hebben een scherpe prijs en de levering is top.
Rob16-11-2019
Goede communicatie, telefonisch zowel als sms en mail. Top!!! Perfecte levering!!
Peter Paas14-11-2019
Gemaksvriendelijke site. Ook voor mensen van een iet wat hogere leeftijd. Voor mensen uit de peppie en kokkie tijd. Ook telefonisch snel en vriendelijk. Tijd van uitlevering werd netjes na geleefd. Dus tot nu toe een tevreden klant.
Fam. Litjens13-11-2019
Een erg snelle levering en de communicatie verliep perfect. Via track & trace op de hoogte gebleven wanneer de bestelling geleverd zou worden. (VK802814)
Alberto12-11-2019
Goede service, prima prijs, vriendelijke bezorgers, goede uitleg, Goed bedrijf, komt afspraken na !!!
John11-11-2019
Het is toch geweldig als je op zondagmiddag een diepvries besteld en deze op maandagmiddag netjes wordt bezorgd. Zeer tevreden over de wijze van bestelling en levering !!!!! M vr gr John
Willie11-11-2019
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en goed geleverd. Vriendelijke en behulpzame mannen. TOP!!
Bert11-11-2019
Goede prijs en goede service. Afleveren gaat perfect omdat je het afleveren kunt volgen. VK800652
Erik11-11-2019
Het is een top afhandeling en ben naar alle tevredenheid geholpen. Product precies wat ik besteld had en super snel geleverd.
Bert10-11-2019
Henny07-11-2019
Bestelgemak. Snelle en correcte levering. Hebben de wasdroger goed aangesloten. Veilig kopen is een veilige site waarbij je evt. achteraf kunt betalen. Allemaal zeer vertrouwd.
M.J.07-11-2019
Makkelijk te bestellen, en snel een antwoord gekregen. Het bestelde product werd geleverd zoals afgesproken.
Marian Hoffmans07-11-2019
Wasautomaat kapot Ik wilde een goede wasmachine voor een scherpe prijs. Zo kwam ik op deze site terecht. De andere dag had ik mijn wasmachine. Beter als ik had besteld, omdat deze toch bleek uitverkocht. Kortom, goede service. Mijn complimenten. Wasje draait weer!