VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Harry20-12-2019
De site van veilig kopen is duidelijk en duidelijke info via de mail. Product is snel geleverd ook dit ging soepel binnen 2 dagen in huis.
J. Reidinga20-12-2019
Koelvriescombinatie gekocht bij VeiligKopen.nu omdat zij de beste prijs hadden en de volgende dag al, gratis, konden leveren. Echt super! De bezorgservice heeft een geweldig track&trace systeem, je krijgt kort na middernacht al een bericht wanneer je de bezorging kan verwachten met een marge van 3 uur. Daarna word je regelmatig up to date gehouden, je kunt zelfs de chauffeur volgen! En je krijgt ook nog een SMS als ze er bijna zijn, je hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten wachten!
Dirk20-12-2019
Deze winkel heeft een zeer mooie website,heel overzichtelijk en een stipte aflevering van goederen,mvg

Margreet kuipers19-12-2019
Prima site. Kon snel vinden wat ik zocht. Kreeg gelijk een mailtje over de status van de bestelling. Wat ik ook fijn vond, dat ik de dag van de levering vaak op de hoogte werd gehouden over de tijd dat mijn artikel.
Marja18-12-2019
Had nog nooit van Veiligkopen.nu gehoord, maar kwam op deze site via Kieskeurig met prijsvergelijking voor een Bosch wasmachine. De wasmachine besteld, was helaas niet meer leverbaar bij hun, maar kreeg een duurder model zonder meerprijs aangeboden. Top !! Werd geleverd, maar manchet van de wasmachine zat los. Reparatie via monteur van Bosch kon tot na de feestdagen duren, daarvoor in de plaats werd de wasmachine binnen 2 dg omgeruild. Echt super geregeld, bedankt voor deze service VeiligKopen :-) De levering ging via track en trace met heel goede tijdindicatie. Het is een heel fijne internetwinkel met een goede site en vriendelijk personeel die snel hulp bied. Veilig kopen bij VeiligKopen, ik zou zeggen doen!!
Chris Van Damme18-12-2019
Zowel de duidelijkheid van de producten in de online shop als de levering van onze diepvries was tiptop in orde. De prijs was dan ook de laagste ten opzichte van de andere shops. Onze volgend aankoop zal terug bij jullie zijn.
huber18-12-2019
snelle levering en bij veilig kopen was deze afzuigkap het goedkoopste. Makkelijke site, zodat je snel een product kunt vinden. Oude apparaat werd meegenomen.
Ansems Ferdinand17-12-2019
Prima thuiswinkel met uitstekende afhandeling. Bezorgend personeel klantvriendelijk en bekwaam en behulpzaam waar nodig.
Leo Baars16-12-2019
Makkelijke site, goede voorwaarden, zeer concurrerende prijs en snelle levering....... wat wil een online koper meer?
Remco16-12-2019
We hebben een vaatwasser gekocht via Veiligkopen.nu en die is snel en netjes afgeleverd tot in de keuken. Je word goed op de hoogte gehouden van de verwachte aankomst tijd, op een dag die je zelf kiest via de webshop. een half uur voor dat ze bij je huis zijn krijg je een sms. Onze oude vaatwasser hebben ze meegenomen voor recycling. Kortom goed en netjes afgeleverd.
Row15-12-2019
Ik heb hier een Bosch warmtepompdroger gekocht met 50 euro cash back via Bosch in de maand december 2019. Eerst de bestaande reviews gelezen op internet en besloten het hier te kopen vanwege goede ervaringen, service en goede afhandeling. Alles is waar, via email alles direct en prima afgehandeld en de bezorging ging ook vlekkeloos door vriendelijke bezorgers. Je wordt prima geinformeerd over het afleveringsproces via email en sms. Chapeau veilingkopennu!
Jos Peters14-12-2019
Prima geholpen en daarbij een super mooie aanbieding (upgrade) gekregen. ‘s middags besteld en de volgende dag al geleverd. De volgende keer zou ik hier zo weer hier bestellen. Verder niets op aan te merken, gewoon hier bestellen!
Rinus14-12-2019
Betrouwbare webshop met een prima service, duidelijke communicatie en stipte aflevering van het bestelde product
koper13-12-2019
Lekker snel en al je veel spul koopt, krijg je een vette korting, ook telefonisch altijd goed en snel beschikbaar.
Marja12-12-2019
We zochten een wasmachine met 1600 toeren en een vulinhoud van 8 kg. Die hebben we hier gevonden. Goede reviews hebben de doorslag gegeven. Goede service en snel bezorgd.
Nicole12-12-2019
Top Service !!!. Wasmachine besteld, volgende dag in huis. Levering precies te volgen. Vriendelijke bezorging en wasmachine werd netjes aangesloten. Beste internet-prijs en achteraf ook nog mogen profiteren van de lopende AEG-actie (ICI Paris bon) :-)
Bas11-12-2019
Vaatwasser besteld bij veiligkopen.nu. Helaas was deze niet meer voorradig en werd niet meer geleverd. Er werd direct een honderd euro duurdere versie aangeboden van hetzelfde merk. Fantastische service dus! Toevallig nog extra kassakorting vanwege black-friday. Ook de levering werd duidelijk gecommuniceerd met een kleine tijdvak.
Nieuwhoff11-12-2019
De prijs van de droger die wij graag wilde hebben was zeer concurrerend. Site is duidelijk, betaling ging goed en het inplannen van de afleverdatum was online makkelijk te maken. Waar wij alleen zeer zeker niet tevreden over zijn is de aflevering door de vervoerder DYNALOGIC. Zeer onbeschofte chauffeur die alles verzon om maar niet de droger op zolder te hoeven zetten. Met deze man ook een niet fijne woordenwisseling gehad. Het complete verhaal is reeds bij DYNALOGIC gedaan. Verder doet de droger het goed.
Hugo11-12-2019
Veiligkopen.nu is een fantastische site waar we al vele malen tot grote tevredenheid huishoudelijke apparaten hebben besteld. Deze keer een condensdroger besteld voor een zeer goede prijs.
Willem11-12-2019
Als je op internet een koekblik koopt wordt al gevraagd een enquete klantervaring in te vullen. Ik doe daar nooit aan mee. Maar deze keer wel en van harte. Had een inbouw vrieskist nodig. Veiligkopen bleek de goedkoopste en had goede recenties. Vriezer werd snel geleverd maar bij uitpakken ontdekten wij dat we een fout gemaakt hadden. Het moest geen inbouw maar onderbouw vriezer zijn om onder het aanrecht en achter de plint te passen. Gevraagd of ze die ook konden leveren resulteerde er in dat juiste model de volgende dag bezorgd werd en eerder model weer mee teruggenomen. Het prijs verschil van 11 euro wordt op onze rekening teruggestort. Ik vindt dit bijzonder goede service en beveel deze zaak dan ook van harte aan.
Christiaan Los10-12-2019
Prijs van de producten super scherp en alles in uitstekende conditie netjes thuis afgeleverd. Alle apparatuur inmiddels geinstalleerd en werkt allemaal naar behoren. Zeer tevreden!
Charles van der Giesen10-12-2019
Heel nette behandeling. Goede service. Telefonisch word je netjes en accuraat te woord gestaan. Vriendelijk en goed.
Bill09-12-2019
Zondag onze magnetron combi oven kapot. Een nieuwe besteld bleek dat dit model er niet meer leverbaar was. Een nieuw model gekregen zonder bijbetaling en dat binnen 24 uur. Dat noem ik super service.
M. van Diepen09-12-2019
Een ietwat discutabele website bracht ons in eerste instantie wat twijfel, tot we ontdekten dat het een webwinkel is van een ons bekende winkel. De prijs was gewoon super, een stukje lager dan de concurrentie. Gratis bezorging, en inderdaad de dag erop stonden 2 zeer vriendelijke mannen van Dynalogic voor de deur. We hebben zéér slechte ervaring met dit bedrijf, maar deze 2 mannen deden het super! Netjes geplaatst, afval weer mee... helemaal goed. Super blij met de koelkast!
Het Rode Hert07-12-2019
GEMAKKELIJK BESTELLEN EN EEN SNELLE LEVERING. BEVESTIGINGEN BEZORGING DIRECT IN JE EMAIL.