VeiligKopen.nu

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Nu ook levering op Zaterdag!! Veiligkopen.nu is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.nu deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.nu, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer 070-3276808
9.3

Deze score is gebaseerd op 320 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor VeiligKopen.nu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Ronald30-12-2019
Snelle levering op de dag die op de site beloofd wordt en precies op tijd. Het type vaatwasser dat ik besteld had was uitverkocht en dus kreeg het opvolgende model voor dezelfde prijs. Prima bezorgers!
HS30-12-2019
Goedkoop Duidelijk en makkelijk te bestellen Snelle levering Snelle bevestiging en factuur via mail Overzichtelijk ook de gegevens van levering Mbt de tijd van levering is het zeer goed te volgen
H van Thuijl30-12-2019
Hebben zojuist de droger geleverd, Stipt op tijd, en zeer vriendelijk personeel Ben er erg over te spreken Heel goede service, En een aanrader voor iedereen

A.Snaphaan30-12-2019
Duidelijke informatie op de website over ons product, de klantenservice was bereikbaar en ook snel in staat om onze vragen te beantwoorden. De levering was ook prima: goed te volgen via de per sms verstuurde informatie - eerst over het tijdsvak, en vlak voor levering nog een tweede sms-je.
Marianne29-12-2019
Tussen Kerst en Oud en Nieuw contact gehad met Veilig Kopen: goed advies. Nieuwe vaatwasser besteld en deze werd volgende dag al bezorgd op precies het tijdstip dat werd aangegeven....Top service!!!
Countdown29-12-2019
Reeds mijn 2 aankoop via VeiligKopen.nu. Tot nu,, toe goede ervaring . ja zelfs Dynalogic (vervoerder) was tot nu toe een goede ervaring. en ook de prijs is zeer aantrekkelijk . Garantie via de merk dealer. Zeker een aanrader.
De Wollies28-12-2019
Prima site en bestelling verliep probleemloos. Kortom goede aankoop gedaan.
Sjaak28-12-2019
Ik koos voor veiligkopen.nu vanwege een goede prijs en snelle levering (de volgende dag) van een inbouw-oven. Vervolgens bleek de levering (door Dynalogic) niet alleen snel maar ook op de minuut nauwkeurig met de afgestemde tijd. Al met al een zeer fijne ervaring met veiligkopen waar ik zeker vaker ga kopen!
Vin27-12-2019
op zondagmiddag besteld, maandag al geleverd erg tevreden over de oven. Prima service!
Carine Van De Keere27-12-2019
Zeer tevreden over de hele lijn. Ik woon in Belgie en ook hier werd geleverd. Netjes zoals het afgesproken tijdstip. Prima ...volgende keer geen twijfel. Ik koop volgende keer zeker opnieuw bij jullie. Prettige feestdagen.
Peter27-12-2019
Door de duidelijke website de bestelling en betaling snel en vertrouwd kunnen plaatsen. De levering is geheel volgens afspraak verlopen.
Rick Holswilder27-12-2019
Bij VeiligKopen.nu op Kerstavond de perfecte opvolger voor mijn vaatwasser gevonden voor de scherpste prijs! Het bestelproces verloopt super vlotjes en meteen bevestiging dat deze de dag na Kerst bezorgd zal worden :) Tweede Kerstdag krijg ik een mail dat het model dat ik besteld heb niet meer leverbaar is en dat ik voor dezelfde prijs een duurder/beter model ontvang!! Dat noem ik nou eens perfecte service! Mijn nieuwe vaatwasser is keurig op tijd bezorgd op de afgesproken leverdatum. Volgende keer kijk ik op zeker eerst bij VeiligKopen.nu. (xxxx)
D J de Bles23-12-2019
Wasmachine kapot weekend voor kerst, help. Leve internet. Na wat googelen op zaterdagmiddag de keuze laten vallen op "Veilig Kopen" omdat zij al op maandag kunnen leveren en voor de laagste prijs. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website, bestelling geplaatst. Op maandagochtend via mail en later via sms berichtjes de tijd van leveren en plaatsen doorgekregen. In de namiddag keurig geleverd, van verpakking ontdaan, proefgedraaid en de oude mee. Tevreden klant die in de avond meteen 2 wassen kon draaien.
Westerduijn23-12-2019
Super shop, aantrekkelijke prijzen, snelle levering. Ik had de wasmachine vrijdag besteld en maandagmiddag stond hij al te draaien. Hij werd keuring op de afgesproken tijd afgeleverd door 2 zeer vriendelijke en deskundige heren, De nat geworden plekken op de vloer werden droog gedweild en het verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen. Ben zeer tevreden over de manier waarop dit alles is gegaan.
Bart P23-12-2019
Dit was de derde keer dat ik iets heb besteld bij Veiligkopen.nu. Ook nu weer was mijn ervaring hetzelfde als de voorgaande, prima in orde allemaal. Ik heb destijds gekozen voor Veiligkopen, omdat een bepaalde koelkast en later ook wasdroger stukken voordeliger bij hen waren. Ook nu waren ze weer een stuk goedkoper bij onze nieuwe amerikaanse koelkast. Op mail wordt snel geantwoord en alles ter verzending (ook met een bepaalde wens qua dag/tijdstip) wordt snel verwerkt en doorgegeven aan de vervoerder. Daarna ben je afhankelijk van de vervoerder, maar ook dat was prima in orde. De mannen hebben hem netjes neergezet in de hal.
Rob22-12-2019
Na een beetje op internet gekeken te hebben voor een Bosch vaatwasser kwam veiligkopen.nu er als voordeligste uit.Vrijdag besteld en zaterdag in huis.Alles gladjes verlopen ook wat bezorging betreft.
Alexandra22-12-2019
Duidelijke website en de beste prijs voor het artikel dat wij zochten. Na het plaatsen van de bestelling is er de volgende dag al geleverd. We werden netjes gebeld dat de chauffeur er aan kwam en de nieuwe apparaten werden keurig boven geplaatst en aangesloten.
Lambert22-12-2019
Site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Productomschrijving is duidelijk (verschillen tussen vergelijkbare producten kan explicieter). Aantrekkelijke aanbiedingen. Afspraken over levering zijn duidelijk en worden prima nagekomen. Vriendelijke bezorgers, zeer correct.
selma van den eertwegh21-12-2019
de bestelling is vlug en goed afgeleverd, Fijn dat je pas bij levering hoeft te betalen.
Linda21-12-2019
Bij veiligkopen.nu was het artikel het goedkoopst en na het lezen van de reviews, mijn bestelling geplaatst. Het artikel was niet meer voorradig en ik zou een ander model krijgen wat duurder was maar voor het zelfde geld. Ik heb het artikel opgezocht op de site en dat bleek goedkoper te zijn dan dat ik betaald had. Na contact met de klantenservice is alles netjes opgelost. Ook de levering was prima in orde. Ik zou een volgende keer weer voor veiligkopen.nu kiezen. (VK815636)
klant21-12-2019
vlotte levering en goed vervangend alternatief voor de afwasmachiene die we wilden maar die niet vooradig was, Direct telefonisch bereikbaar en goede uitleg over het alternatief. ordernr.370813
Chris Oprins21-12-2019
super snelle levering. Al meerdere keren wat gekocht bij veiligkopen.nl, en altijd met volle tevredenheid
Mike21-12-2019
Geweldig bedrijf ,komen na wat ze beloven.je kan aangeven op welke dag de bezorging plaats kan vinden,en je pakket volgen met track en trace.vriendelijke koerier die het pakket afleverde,en wanneer gewenst je oude apparaat afvoerd indien u dit aangegeven hebt.
Huib21-12-2019
Prima omschrijvingen, goed op de hoogte gehouden, nette levering en vooral goede prijzen.
Fred20-12-2019
Na de bestelling, die vlot verliep, waren we al zeer tevreden. Daarnaast konden we zelf het afleveringen tijdstip bepalen. De avond voorafgaand ontvingen we al een mail dat het product zou worden afgeleverd tussen een bepaald tijdstip. Zodoende kun je hier al rekening mee houden. De volgende ochtend via de track en trace een duidelijker tijdstip tussen 12 en 15. En vervolgens een sms dat ze er om 14 uur waren. Dit was ook zo. Dit is een fijne vorm van communiceren. De machine werd op z’n plaats gezet, aangesloten en de oude werd mee genomen. Aardige mannen en beleefd. Heel erg tevreden over het hele proces. Ik zou zeggen. Veiligkopen.nu doen.