Shopcore.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Shopcore.nl.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willem 21-02-2022

Algemene score

1,0
Wij hebben een bestelling gedaan bij Shopcore. Dit ging om verzendzakken. Bij levering merkten wij dat de zakken niet goed sluiten. Als reactie kregen wij dat het een kwartier duurt voordat de zakken goed sluiten, we hebben de verzendzakken teruggestuurd maar we hebben niet zoals de wet het voorschrijft de verzendkosten terug gekregen. Wel kregen wij een toelichting dat hij de zakken had gecontroleerd en dat de zakken na een kwartier wel goed sluiten.
Zelfs na meerdere mails waarin wij aangaven dat de zakken niet goed sluiten en dat shopcore verplicht is de kosten terug te storten blijft Shopcore volhouden dat de retourkosten op eigen risico zijn en dat de zakken wel goed sluiten.
Willeme 21-02-2022

De zakken sluiten direct goed maar je moet wel een kwartier wachten voor dat ze goed sluiten. Vind je zelf ook niet dat dit best bijzonder klinkt?
Je start de auto maar na een kwartier gaat hij pas aan
Je drukt op de bel na een kwartier hoor je de bel
Je doet de kraan open maar na een kwartier komt er water.
De zakken sluiten gewoon niet goed, dus het is een ondeugdelijk product, geen valse garantieclaim.

Shopcore 21-02-2022

De zakken sluiten direct goed, maar het duurt een kwartier totdat de lijm volledig hard is. Vanaf dat moment kan je de zak alleen nog maar open krijgen door het plastic te scheuren. Ik heb u dit via e-mail ook al uitgelegd. U vertelde dat de zakken die u heeft ontvangen na een kwartier nog steeds niet goed plakken. Ik heb u toen voorgesteld om een retourlabel te sturen, omdat het dan onder de garantie valt. Ik heb u erbij verteld dat de kosten van het retourlabel in rekening worden gebracht als de zakken wel goed blijken te plakken. Dit bleek het geval te zijn. Daarom zijn de kosten van het retourlabel in mindering gebracht op het aankoopbedrag dat teruggestort is.

Dit voldoet aan de wetgeving. De verzendkosten zitten in het aankoopbedrag en zijn teruggestort. Alleen de kosten van het retourlabel zijn in rekening gebracht. U kunt bij ons niet gratis retourneren door middel van een valse garantieclaim.

Reageer

Wiebe 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een batterijlader uitgezocht op basis van reviews, en bij Shopcore besteld omdat die daar het goedkoopst was. Hij werd snel geleverd maar viel me tegen. Ik kon hem makkelijk terugsturen met het standaard formulier van Shopcore, en na 2 dagen stond het geld weer op mijn rekening. Top service!

Reageer

Marit77 08-09-2018

Goede service en snelle persoonlijke reactie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn man had een nieuwe batterij voor zijn telefoon nodig. Omdat hij in 't buitenland zat bestelde ik 'm vast bij Shopcore.nl. De bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Bij thuiskomst van mijn man bleek ik de verkeerde maat besteld te hebben. Ik mailde een foto van de 2 batterijen, maar net buiten de retourtermijn. Shopcore.nl reageerde direct en stelde zich coulant op. De batterij wordt omgeruild. De nieuwe batterij bleek goedkoper te zijn en het prijsverschil wordt terugbetaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer