Kamera-express.nl
9.1(12019)
9.1
Deze score is gebaseerd op 12019 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Na online verkenning naar een nieuwe camera kwamen we uit bij Kamera Express in Almelo. We zijn ruim 2 uur in de winkel geweest en van het begin tot het eind was het goed. Door het stellen van de juiste vragen aan ons en uitleg over alle mogelijkheden, zijn we uiteindelijk met een top camera de deur uit gegaan. Alle opties zijn toegelicht, de voors en tegens, gebruikersvriendelijkheid en natuurlijk ook prijs. Wij hadden ook nog wat in te ruilen, ook hier werd serieus naar gekeken en werd er een nette prijs gemaakt van onze oude camera's. Natuurlijk hebben we nog een aantal andere essentiele zaken waaronder een verzekering op advies van verkoper erbij gedaan zodat ik direct met mijn nieuwe camera aan de slag kan. IK ben er heel erg erg blij mee en weet zeker dat ik voor de komende tijd met deze camera fijn aan de slag kan! Verkoper, nogmaals dank ook aan je collega!
Het artikel was online niet verkrijgbaar, dus naar de winkel in Breda gegaan. Prima service en de volgende dag kon ik het ophalen.
Klantvriendelijk personeel..eerlijke advies gekregen bij het aankopen van een verrekijker.
Snel en goed geregeld!
Ik werd heel erg snel geholpen en het personeel is heel erg aardig en geduldig, zelf als de winkel helemaal vol staat met mensen met creatieve ideeen en weinig tijd.
Klantvriendelijk, kennis van zaken en goeie service!
Ik ben zo onder de indruk van de dienst bij Kamera Express Den Bosch. Ik heb top advies ontvangen, echt gebaseerd op mijn behoefte en niet zo maar om een verkoop rond te kregen. Inruilen gaat soepel, aankoop ook. Maar wat ik het mooiste vind is dat de collega’s bij Kamera Express met je meedenken! Complimenten!
Heel tevreden over Kamera Express! Na de bestelling ontving ik direct een bevestiging. Vervolgens een update over de status van mijn bestelling en binnen enkele dagen werd m'n bestelling bezorgt. Ook fijn: oude camera's, lenzen en accessoires kun je inruilen of inleveren.
Ik kreeg heel duidelijk advies. Ze luisterden ook goed naar mijn wensen, maar ook wat voor (beginnende en voor de hobby) fotograaf ik ben. Op basis daarvan hebben ze mijn een camera geadviseerd en zelfs een duurdere variant afgeraden.
Ik mocht de camera goed bekijken en proberen. Haalde de drempel weg om vooral binnen te blijven komen met vragen en adviezen. En de workshops die ze digitaal aanbieden zien er ook heel tof uit.
Goede, persoonlijke, professionele en vriendelijke hulp. De mevrouw achter de balie wist heel goede tips en aanbevelingen te geven. Beschikbaarheid van mijn gewenste camera was een groot voordeel. 9 ipv 10 vanwege een korte wachttijd.
Ik bestel een Artisan & Artist Strap 130cm bij Kamera Express aan de balie op de Parnassusweg Amsterdam en betaal op verzoek € 230.
Ik kom 2 dagen later aan balie omdat ik in de buurt was. Blijkt deze niet in voorraad te zijn op hoofdkantoor, na een lang telefoongesprek dat ik kon horen. Lachen lachen. Maar over een week in huis. Ik nu naar Parnassusweg. Blijkt riemlengte 120cm verkeerd vermeld te staan op site Kamera Express. Krijg geld nu over 10 dagen terug. Teleurstellend resultaat. Geen excuses: “ja mn collega (aan de balie) kan er ook niets aan doen”. Die andere collega(s) denk ik wel. Lopen achter met updaten gegevens op site.
Kom bestelde camera ophalen. Aankoop van rond 1200 euro. Winkelbediende zet de camera in verpakking op toonbank. Meldt dat de gebruiksaanwijzing ergens in de doos bij de camera zit. En wenst me succes met de aankoop. Met veel moeite krijg ik het pakket in mijn meegenomen draagtas terwijl verkoper toekijkt. Als verpakking bijna in de tas zit vraagt hij of hij soms kan helpen. Ik meld dat de doos er nu al bijna in zit. Wenst me een goede dag en draait zich om naar volgende klant.Laat mij verbaasd achter. Totale klantcontact circa 3 minuten.
De ook aangekochte kaart wordt niet even in de camera gezet. Kleine moeite lijkt me. De camera wordt niet uit de verpakking gehaald en er wordt geen enkele uitleg gegeven. Thuis blijkt dat je om de leeg geleverde batterij op te kunnen laden je een apart aan te schaffen snoer etc. nodig hebt. Deze wordt standaard niet meegeleverd. Dus thuis kan ik de batterij niet opladen en je wordt hierop ook niet even gewezen.
Diezelfde dag bij een andere fotozaak het benodigde apparaatje om te kunnen opladen aangeschaft.
We hebben al vaker gewinkeld bij kamera-express en zijn daar steeds fijn en duidelijk geholpen. Fijn is dat je daar de mogelijkheid hebt om in te ruilen en daar ook een nette prijs voor ontvangt. De site is ook erg duidelijk, je kunt hier veel informatie vinden waardoor de aankoop een stuk makkelijker wordt. Ditmaal ook telefonisch contact gehad om een camera te laten reserveren, ook dit verliep prima.
Een transmitter gekocht en prima uitleg gehad en vlot geholpen, koop bijna alles bij Kamera-express
Prima geholpen, heel klantvriendelijk en deskundig!
Ik ben enthousiast over de dienstverlening van Kamera Express in Eindhoven. Ik woon niet in de buurt, maar ben speciaal daar naar toe gegaan omdat ik eerder zo prettig en vakkundig geholpen ben. En dat was nu ook weer zo! Met alle geduld ben ik geadviseerd en ik ben blij met mijn aankoop de Sony A 6700 met 2 lenzen.
Eerder had ik een spiegelreflex camera. Nu heb ik gekozen voor een systeemcamera. Naast de vakkundige verkoop geven zij ook cursussen om het toestel echt eigen te maken en dat vind ik ook belangrijk.
Ik ben onlangs bij Kamera Express in Almelo geweest om te kijken naar een actioncam. Ik zag zelf door de bomen het bos niet meer door al het aanbod... Ik ben daar heel fijn en deskundig geholpen door een jonge man die zelf ook al jaren gebruik maakte van diverse actioncams. Hij wist precies wat ik moest hebben voor het doel waar ik hetvoor wil gebruiken. Mede door zijn eigen ervaring wat werkt en niet werkt. Dat is precies wat je zoekt als klant: een ervarings deskundige
Dieser bei idealo.de gelistete online-Shop hat faire Preise und ist bei Sigma gelistet, um an der Cashback-Aktion teilnehmen zu können. Die Webseite ist übersichtlich und gibt gut kenntlich gemachte Informationen über ein laufendes Rabattprogramm z. B. von Sigma und Sony. Die Bestellbearbeitung erfolgt sehr zügig.
Kamera Express is een goede winkel, waar je plezierig geholpen wordt. Ik kwam met een probleem van één van mijn apparaten en de verkoper heeft me goed geholpen.
Deze aankoop was mijn eerste ervaring met Kamera Express, maar ook gelijk een hele goede. Van het contact vanaf de website tot in de winkel was snel, persoonlijk en met een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor mijn volgende aankoop hoef ik niet verder te zoeken waar ik naar toe ga, want voor mij was Kamera Express een uitstekende ervaring!
Ik kwam in eerste instantie langs om mijn camera te verkopen — met pijn in mijn hart. Maar dankzij het fijne en deskundige overleg besloot ik gelukkig om dat toch niet te doen. In plaats daarvan heb ik een nieuwe tas gekocht, die het fotograferen voor mij veel toegankelijker maakt. Daarnaast kreeg ik waardevolle tips mee om beter met mijn camera om te gaan. Zeer motiverend en inspirerend! Echt een top ervaring.
Verkoper nam alle tijd voor ons: hij gaf een duidelijke uitleg, beantwoordde onze vragen en dacht mee met onze wensen.
Hij heeft duidelijk plezier in zijn werk.
Nette en makkelijk bereikbare kamera express. (Arnhem)
Moest even wachten omdat er meerdere mensen stonden, maar werd toen meteen geholpen.
Vriendelijk personeel die goed meedenkt en rustig uitlegt.
Heel goed geholpen bij de aanschaf van een Sony 90 mm (macro) lens. Ik kon kiezen uit occasion of nieuw. Kreeg daar goede uitleg over zonder dat ik een bepaalde kant op werd geduwd. Meer dan tevreden over deze fantastische lens. Nu al mooie portretten én macrofoto's gemaakt.
Uitstekend hulp bij zoektocht naar passende cameratas. Medewerker nam alle tijd en liet twee tassen uit centrale magazijn komen, zodat die in de winkel (Capelle) gepast konden worden.
In het verleden heb ik bij KameraExpress al camera's, objectieven, scanners, accessoires, enz. gekocht. En steeds werd ik vriendelijk en deskundig geholpen door mensen die de tijd voor je nemen. Reden genoeg om ook nu weer naar de winkel te gaan en niet naar een webshop waar mijn spullen wat goedkoper zouden zijn geweest.