Kamera-express.nl

Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 14 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €100 zijn gratis.
8.6

Deze score is gebaseerd op 207 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Frank26-09-2026
Geweldig geholpen door de medewerkster van Kamera Express Arnhem. Geeft eerlijk advies en superblij met mijn nieuwe aankoop!!
Wanda25-09-2026
Nieuwe camera gekocht incl accessoires. Op zich goed geholpen. Alleen jammer dat bij het filter en sd kaart geen alternatief wordt aangeboden maar gewoon de duurste wordt gepakt.
Ron24-09-2026
Vincent was duidelijk in de uitleg over het probleem met de GoPro en de sd kaart. Deze is direct vervangen en ben zeer tevreden met de oplossing.

Frederik21-09-2026
Uiteindelijk goed geholpen, maar de weg naar mijn aankoop verliep niet overal even vlot. Na heel wat winkelbezoeken kwam ik terecht bij Kamera Express aan de Boomsesteenweg in Antwerpen. Daar kreeg ik eindelijk duidelijke antwoorden op mijn vragen. De medewerker nam de tijd en hielp me bij mijn keuze, zonder dat ik het gevoel had dat hij vooral iets wilde verkopen. Dat was een aangenaam verschil met mijn eerste bezoek aan de vestiging in Turnhout. Daar voelde ik me minder welkom en kreeg ik weinig informatie. Zodra ik mijn budget vermeldde, leek er meer aandacht te komen. Dat vond ik geen fijne ervaring. Ook bij een concurrent in Antwerpen vond ik niet de begeleiding die ik zocht. Ondertussen heb ik met mijn Sony A7 V 249 foto’s gemaakt. De eerste resultaten stemmen me tevreden: ik zie al een duidelijke verbetering tegenover mijn vorige camera. Voor een volledig oordeel wil ik het toestel nog wat langer gebruiken. Bij het fotograferen van tafeltennis merk ik wel dat de Sigma 24-70mm net wat bereik tekortkomt. Een extra lens zal dus nodig zijn. Jammer dat dit bij de aankoop niet werd besproken, want dat had ik graag vooraf geweten. De levering mag voor mij soms ook wat sneller verlopen, al ligt dat deels bij bpost. Ik ben blij met mijn aankoop en met het advies dat ik uiteindelijk in Antwerpen kreeg. Die laatste medewerker heeft voor mij echt het verschil gemaakt.
Frederik21-09-2026
Na heel wat winkels te hebben bezocht, kreeg ik bij Kamera Express aan de Boomsesteenweg in Antwerpen eindelijk de uitleg waarnaar ik op zoek was. Dankzij het gesprek met een medewerker kon ik een weloverwogen beslissing nemen. Mijn ervaringen met Kamera Express Turnhout waren wel wisselend. Tijdens mijn eerste bezoek in Turnhout voelde ik me niet echt welkom en kreeg ik weinig informatie. Pas toen ik mijn budget vermeldde, leek er meer interesse om mij te helpen. Dat vond ik jammer. Bij mijn tweede bezoek, in Turnhout, werd ik gelukkig goed geholpen. Die medewerker nam de tijd om uitleg te geven en gaf me het gevoel dat goed advies belangrijker was dan alleen verkopen. Ook bij een concurrent in Antwerpen was mijn ervaring teleurstellend, waardoor ik die persoonlijke hulp des te meer waardeerde. Met mijn Sony A7 V heb ik ondertussen 249 foto’s gemaakt. Tot nu toe ben ik tevreden en merk ik een duidelijke verbetering ten opzichte van mijn vorige camera. Het is nog te vroeg om te zeggen of het toestel volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Wel merk ik dat de Sigma 24-70mm voor het fotograferen van tafeltennis of sport in algemeen net te weinig bereik heeft. Er zal dus nog een extra lens nodig zijn. Ik vind het jammer dat dit bij de aankoop niet ter sprake kwam. Ze hadden me in dit geval niet gewaarschuwd. Tot slot vind ik het vervelend dat leveringen soms langer duren dan verwacht, al ligt die verantwoordelijkheid deels ook bij bpost. Alles bij elkaar ben ik tevreden met mijn toestel en vooral met de medewerker die me uiteindelijk goed heeft geholpen. Bij het advies over de lens en de klantbenadering tijdens mijn eerste bezoek was er wel ruimte voor verbetering.
Harm13-09-2026
Vriendelijke, kundige verkoper. Prima uitleg gegeven over mijn camera. Wij komen heel graag in deze winkel.
Polo13-09-2026
Niet alleen super makkelijk bestellen via deze site, belangrijker was voor mij. dat de dag erop al werd geleverd! Zeker als het bestelde een product was waarop ik stond te springen om vlug in huis te hebben. En dat heeft Kamera Express waar gemaakt. Verzending Omdat ik door omstandigheden niet in de gelegenheid verkeerde om naar een van hun filialen te gaan, heb ik 's avonds via de website van Kamera Express een bestelling geplaatst. Vóór 23:59 u besteld zou de bezorging de volgende werkdag geleverd worden. Daarnaast een keur van betaalmogelijkheden en bezorgmogelijkheden. De algehele ervaring bij Kamere Express is na al die jaren dat ik via de website bestel of fysiek in een van hun filialen koop, hun beleid t.a.v. kwaliteit en service, geen stap achteruit is gegaan! Ik zou daarom een flinke pluim op hun hoed willen steken!
Gerard13-09-2026
3.0
3.0
Op zich goed geholpen bij kamera express Amsterdam maar had online een 2ehands sony cybershot gekocht echter de accu was niet oké. Accu was snel leeg. Experts van kamera expert blijkbaar over het hoofd gezien. Camera teruggebracht 29/8 naar de winkel, nieuwe sony gekocht, en het geld zou binnen 5 tot 7 dagen teruggestort worden. Ik wacht na 2 weken nog steeds, ondanks 2 mailberichten met daarop toezeggingen, op het retourbedrag. Dat vind ik gewoon heel onzorgvuldig. Zo ga je niet met het geld van je klanten om.
Cor 44-4011-09-2026
Ik ben in de winkel geweest voor advies en heb later thuis beslist om en nieuwe body aan te schaffen, het is een tweede hands geworden en deze is zeer snel bij mij bezorgd. De body ziet er uitstekend uit en werkt uitstekend, ik ben er erg blij mee. Bedankt!!
Arnold W11-09-2026
2.0
Afgelopen week een online bestelling geplaats van een teleconferter. Na betaald te hebben en op de website adverteren met volgende dag gratis bezorgt wacht ik nu al 5 dagen. Na diverse malen mails en chatten geen antwoord terug krijgen en na een telefoongesprek met een medewerker nog geen duidelijkheid wanneer het product dan wel verstuurd word. Advies van hun zelf om een nieuwe bestelling te plaatsen voor een zelfde product met een ANDER BESTELNUMMER en het reeds betaalde bedrag terug te laten betalen kortom 2 keer betalen maar niet intern kunnen regelen dat het reeds betaalde geld gebruikt kan worden voor de nieuwe bestelling. Was altijd een goede klant van dit bedrijf maar dit is echt het laatste wat ik daar besteld heb. Kortom mijn geld is daar en weet nog steeds niet wanneer ik het product ontvang Excuus was migratie probleem in het systeem. Ik zal er online niets meer bestellen.
MadMonkey10-09-2026
2.0
Bestelling geplaatst in april. Nadat levering uitbleef, werd de bestelling door Kamera Express geannuleerd en werd terugbetaling toegezegd. Er werd ook een creditnota opgesteld. Vervolgens heb ik minstens acht keer zelf moeten navragen wanneer de terugbetaling in orde zou worden gebracht. Inmiddels kreeg ik in hetzelfde dossier minstens zes verschillende medewerkers te spreken, die niet altijd op de hoogte leken van wat hun collega’s voordien al hadden bevestigd. Daardoor moest ik de voorgeschiedenis meerdere keren opnieuw uitleggen. Ondanks meerdere contacten en een formele ingebrekestelling is het resterende bedrag van €66,92 vandaag, 10 september 2026, nog steeds niet terugbetaald.
JO05-09-2026
Werden snel geholpen. Vriendelijk personeel. Goede adviezen gegeven. Prima uitleg. Heb niet het gevoel gekregen dat je iets opgedrongen werd. Prijs van het product was hetzelfde of lager dan elders.
aankoop filter05-09-2026
tevreden over de service
Harm Wester03-09-2026
Mijn camera was erg ziek. Binnen 3 weken was hij via Kamera-expres in Vleuten weer kerngezond ! Fijne en duidelijke communicatie per mail over de voortgang van het reparatie proces. Leuke, deskundige mensen in de winkel. Als ik ooit een andere camera wil, ga ik eerst naar hun toe.
Joelle28-08-2026
Vorige maand camera gekocht. Goed geholpen in de winkel, snelle levering van camera, ben tevreden! Geen minpunten voor alsnog.
Miriam28-08-2026
Heel blij met mijn Adobe-pakket voor een jaar! De prijs was supergoed en de deal via Kamera Express was echt aantrekkelijk. De activatie had misschien iets sneller gekund, maar uiteindelijk was alles prima op tijd geregeld. Zeker een aanrader en erg tevreden met deze deal van Kamera Express!
Funs Notermans27-08-2026
Mooie winkel en goede service
Niet hier bestellen!!!!27-08-2026
2.0
Alle twee de keren dat ik wat besteld heb, miste er iets. Nu weer een paraplu besteld x2, is er maar 1 binnen gekomen. Vorige keer ook al iets wat miste, en dan nog heel moeilijk doen aan de telefoon dat ik mijn geld niet terug kan krijgen of het product toch nog kan krijgen. Met enige moeite en drie keer bellen toch gekregen.
Nanon27-08-2026
Ik kom graag bij Kamera Express in Maastricht. De winkel is voor mij makkelijk bereikbaar en ik krijg er altijd duidelijk en vooral ook praktisch advies. Er wordt goed meegedacht en ik heb het gevoel dat er naar mijn wensen wordt geluisterd. In Maastricht werkt XXX… die mij inmiddels onderhand wel kent 😉 Als vaste klant is er altijd ruimte voor een beetje wederzijds jennen. Juist dat maakt het contact zo prettig en zorgt ervoor dat je je er snel op je gemak voelt (wil overigens niet zeggen dat ik door collega's van hem niet goed geholpen word, maar dit is een klein extraatje). Kortom: deskundig advies, duidelijke uitleg, persoonlijke service en een relaxte sfeer. Wat mij betreft een filiaal waar ik graag blijf terugkomen, ook al is het niet altijd goed voor mijn beurs! ps ik geef geen 10... er mag 'altijd' nog ruimte zijn voor verbetering.
Hublo23-08-2026
Op zondagmiddag naar Kamera Express. Het was gelukkig niet druk. We hadden een concrete vraag mbt het aanschaffen van een supertelelens. We werden geholpen door een heel vriendelijk en behulpzaam meisje. Ze had er duidelijk verstand van en nam alle tijd voor ons. Ze legde ook een aantal alternatieven voor. Uiteindelijk hebben wij daarvoor gekozen en gingen wij zeer tevreden de winkel uit.👍📷
canon camera22-08-2026
vriendelijk en zeer behulpzaam personeel !!!
verkoopnr. 1595454522-08-2026
Nette en vlot bereikbare shop op gelijkvloers met parkeergelegenheid voor de deur. Voldoende personeel waardoor korte / géén wachttijd, zelfs géén tijd gehad om van een gratis koffietje te profiteren ;-) Ook positief : over de middag doorlopend open.
Truus21-08-2026
Vandaag in de nieuwe winkel van Kamera-express in Rotterdam Centrum geweest. Super geholpen. Meedenkende verkoper en onderdeel dat ze niet in de winkel hadden is besteld en wordt thuis afgeleverd. Dat voelt als extra stukje service.
Bert17-08-2026
Fijne winkel waar je goede info krijgt over de producten die je wilt aanschaffen.
Antoine14-08-2026
2.0
Op 8 augustus een Zoom H1 Essential audiorecorder besteld, volgens de website binnen 2 tot 5 werkdagen in huis. Het is nu werkdag 5 en nog niet eens de track&trace code ontvangen. Gisteren een Nikon FTZ adapter besteld, 2ehands artikel, boven aan de website staat "Morgen gratis bezorgt" uiteraard als deze op tijd is besteld. Ook hiervan nog geen track&trace ontvangen dus ik vrees het ergste. Zodra ik weer fotospul nodig heb bedenk ik mij wel 2x voor ik bij Kamera Express bestel. Verzending duurt dus veel te lang!