Deze score is gebaseerd op 507 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.nl.
Jouw beelden verdienen het beste, daarom kun je van A tot Z bij Kamera Express terecht. Onze experts staan voor je klaar en helpen je graag, zowel in onze winkels als online. Wij inspireren en adviseren je met alle liefde op het gebied van foto en video. Zodat jij in beweging komt en met meer vertrouwen en plezier de mooiste beelden maakt. We zijn niet alleen online te vinden, maar ook bij jou in de buurt. Alleen in Nederland vind je al 13 winkels. Je vindt ons ook in België (9 winkels), Duitsland (10 winkels) en Luxemburg (2 winkels). Ook in onze winkels staan beleving en deskundigheid centraal. Je bekijkt de producten niet alleen, je mag ze ook ervaren. Probeer ze uit en ontdek de voordelen. Vraag om deskundig advies of leer meer tijdens de workshops of demonstraties. Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 zijn besteld, worden de volgende dag thuisbezorgd! De verzendkosten bij orders vanaf €50 zijn gratis.
Wat een mooi compliment, bedankt hiervoor!
Super fijn om te lezen dat we je zo goed konden helpen. Ik wens je veel plezier met je aankopen!
Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent met je Canon R50 en de service in onze winkel in Eindhoven. Veel plezier met je nieuwe camera, en we zien je graag weer terug!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent in onze winkel in Capelle aan den IJssel en dat je tevreden bent met de combinatie van lens en body. Veel plezier met je nieuwe camera!
Heel erg bedankt voor je compliment!
Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! 😊📸✨
Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service, de deskundigheid van het personeel en de goede spreiding van onze filialen. Fijn dat alles soepel verloopt, zowel bij huur als aankoop. Veel plezier met je fotografieavonturen, en we zien je graag weer terug!
Bedankt voor je mooie review! We zijn er om je zo goed mogelijk te helpen, met advies dat écht bij jouw doelen past. Veel plezier met je aankoop, en we zien je graag weer terug!
Bedankt voor je fijne review! Wat mooi om te lezen dat je zo goed bent geholpen in Capelle aan den IJssel en tevreden bent met je Canon SX70HS en verrekijker. Veel plezier met je nieuwe spullen en we hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen!