Kamera-express.nl
9.1(12049)
9.1
Deze score is gebaseerd op 12049 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Goed advies gekregen in de winkel! Dat was erg fijn waardoor ik wel overwogen mijn bestelling heb geplaatst. Ik kan niet wachten om mooie foto’s te schieten met mijn nieuwe Canon Eos R50!
Super goed geholpen. Goede uitleg over de producten die ik heb gekocht. Echt kundig personeel in Cappelle ad IJssel.
Ik heb de GoPro 13 bij camera Express aangeschaft. Fantastische winkel. Je wordt goed geholpen en je krijgt duidelijk informatie voor je aankoop en keuze.
Zeer tevreden ben ik over mijn aankoop van een mooie Canon EOS 250d occasion camera bij Kamera Express. Na een online selectie en aankoop van de camera werd deze snel en conform afspraak geleverd. De occasion zag eruit alsof deze nieuw was en de prijs tov een nieuwe camera was zeer aantrekkelijk. En het jaar garantie dat ik krijg geeft me vertrouwen dat ik een goed product heb aangeschaft waar ik nog jaren plezier van zal hebben.
Uiterst tevreden ben ik met de bestelling van assesoires voor mijn Canon 250d camera bij Kamera Express. Levering was snel en conform afspraak.
Vaak vraagt men peroonlijk advies in winkels om het vervolgens op internet tegen een lage prijs te kopen.
Deze strategie lijkt een slimme maar druist in tegen een eerlijke transactie waarbij koper en verkoper beide een goed gevoel moeten overhouden aan de aankoop!
Bij Kamera Express Den Bosch kreeg ik perfecte uitleg over de SONY A7S3, de G-Master lens, en kreeg een goede inruilprijs voor mijn 'oude' camera en de uiteindelijke prijs was conform de prijzen op internet dus een WinWin situatie! (en de koffie was ook heerlijk) De verkopers zijn enthousiaste "beelddenkers' wat ons mediamensen enorm aanspreekt!
Vriendelijk personeel met verstand van het gene dat in de winkel verkocht word ze nemen de tijd om deskundig uitleg en advies te geven over de producten die je aan wil schaffen zonder dat er enige dwang word uit geoefend om een bepaald artikel aan te schaffen ik kom hier nog vaker terug bovendien is de winkel makkelijk te bereiken en er is geen betaald parkeren voor de winkel.
Goede service, goede klantenservice. Goede uitleg.
Prima ruim opgezette winkel met fijne parkeergelegenheid. Vriendelijk behulpzaam personeel met kennis van zaken. Het draagriempje dat bij mijn gekochte tas ontbrak werd op verzoek met de post nagestuurd hetgeen mij een autorit bespaarde. Top!
Op de website gekeken wat mijn oude toestel nog waard was. Als vanzelf ook bij anderen gekeken maar Kamera Express kwam ook met een concurrerend aanbod. In de winkel alwaar ik inleverde alsnog een verbeterde aanbieding gekregen daar de staat van het oude toestel boven verwachting was. Een eenvoudiger toestel nu aangeschaft met duidelijke uitleg inzake voor en nadelen van het ingeruilde toestel. Meer dan correct in Itrecht geholpen
Snelle, vriendelijke en duidelijke communicatie. Ze denken echt mee, geven praktische tips en houden daarbij ook rekening met de portemonnee. Prettige ervaring!
Super fijne winkel! Top producten en snelle service. Hier mijn camera en net nieuwe lens gekocht. Ik heb goed geholpen met het maken van mijn keuze
Super fijne service en snelle verzending! Goede acties en fijne online omgeving. Mijn eerste camera + accessoires hier gekocht en super blij mee. Ze hielpen me ook goed met de vragen die ik had
Heel erg blij met deze goede lens die hele mooie foto's maakt. Sluit mooi aan als opvolger op de lens die ik al heb (1850). Resultaat: prachtige foto's. Zo kan ik weer verder met mijn hobby.
Ben al jaren klant van camera expres
Altijd vrolijk personeel in de winkel en een hele goede service helemaal top.
Ik was nog nieuw in de wereld van systeemcamera's, vanwege een reis naar Nieuw-Zeeland wou ik na lang dralen nu eindelijk eens een goede camera aanschaffen. Ik had echter weinig kennis over wat een goede prijs/kwaliteit zou zijn, welke specs zouden passen bij mijn situatie. Ik ben voor advies naar de winkel in Den Haag gegaan. Daar heeft de medewerker me ontzettend goed geadviseerd over wat voor lenzen, de specs, ik kon de camera's vasthouden inclusief lens om ook de ergonomie te testen. Dit was bepalend voor mijn keus voor de Lumix S5ii. Na nog wat verder onderzoek heb ik de camera een week later bij dezelfde winkel gekocht. Super geholpen en ook nog een goede deal met twee lenzen erbij!
Zeer snelle correcte service. Na telefonisch contact over een occasion op andere vestiging, kreeg ik na één dag al bericht dat de lens in Arnhem aanwezig was. Ik kreeg tijd en ruimte om te testen. Blij met de aankoop. Tot slot nog een cadeaubon als kers op de taart.
Ik was opzoek naar een compact camera, omdat het meezeulen van mijn Nikon spiegelreflex tijdsens mijn lange wandelingen door bos en natuur mij vaak te zwaar begint te voelen. Op de site al de nodige oriëntatie gedaan en vervolgens uiterst correct, maar wel kritisch geadviseerd in de winkel. Naturlijk haal ik niet de kwaliteit als dat ik gewend ben met mijn Nikon. Verkoper was eerlijk en nam de tijd om e.e.a. uit te leggen. Bedankt en ik kom zeker terug!
Fijne ervaring bij Kamera Express. Zeer deskundig en vriendelijk personeel dat echt de tijd neemt om mee te denken. Goed advies gekregen zonder opdringerig te zijn. Bestelling is nog onderweg vanwege t slechte weer. Dat is jmmr maar onmacht. Absoluut een aanrader voor zowel beginners als professionals!
Erg prettig geholpen in de winkels in Amsterdam en Arnhem, die prettig met elkaar schakelden. De lenzen die ik bij de camera wou waren tijdens mijn bezoek niet op voorraad in Amsterdam, maar wel in Arnhem. Daar werd alles direct klaar gezet, zodat ik dit de volgende dag kon ophalen. Zeer kundige en vriendelijke medewerkers!
Goed geadviseerd, snelle en prettige service en interactie met medewerkers.
Ik ben echt enorm enthousiast over Kamera Express! Ik heb hier al meerdere aankopen gedaan en word altijd heel goed geholpen. Er wordt echt geluisterd naar je wensen en je merkt dat de medewerkers verstand hebben van de producten die ze verkopen.
Hartstikke blij dat ik bij kamers express heb besteld uiteindelijk. Het duurde even met het onderzoeken waar ik nou het best mijn aankoop kon doen, maar hier voelde ik me toch het fijnst bij.
Ik heb ook nog contact gehad met de klantenservice, die heeft mij direct geholpen met mijn vraag.
Ik ben al helemaal blij met de Sony a6700 die ik bij ze heb gekocht in combinatie met een lens.
Al met al, ik zou het zo weer doen!
Overzichtelijke winkel, deskundig en vriendelijke medewerkers die luisteren.
Vanmorgen een Canon EOS R7 gekocht bij Kamera Express in Almelo. Afgelopen nacht was er een ramkraak geweest, waarbij veel schade was aangericht en ook veel spullen zijn meegenomen. Ik mocht via de achterdeur naar binnen (rolluik bij ingang was nog defect). Eigenlijk wilde ik de R50 aanschaffen, maar die was door de dieven meegenomen. Na advies gekozen voor de R7. Heel erg blij mee. Ondanks de opruimactie van de inbraakschade (o.a. stofzuigen), werd ik zeer geduldig en uitgebreid geïnformeerd over de werking van de camera.
Tevens werd ik gewezen op een nog geldige winteractie en kan ik gebruik maken van een cashback-actie.
En nu genieten van de mooie camera.
De vorige camera was nog een Pentax Super A spiegelreflex camera 😉