Kamera-express.nl
9.1(12019)
9.1
Deze score is gebaseerd op 12019 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Nette service van de verkoper! Nog even paar korte vragen gesteld over de tas. Het leuke vond ik dat de interesse van hem naar mij was er ook zeker was!
Vriendelijk personeel
Neemt ruim de tijd voor een ieder
Ruime kennis aanwezig bij het personeel
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Denkt mee met de klant
Ich habe hier ein Mikrofon bestellt. Der Artikel wurde bereits 3 Tage später zugestellt und hat prima Funktioniert. Die Verpakung war nicht beschädigt und der Artike so wie beschrieben. Ich bin sehr zufrieden und werde gerne wieder hier bestellen!
Op 3 maart kocht ik bij Kamera Express online een tweedehandse Panasonic Lumix G 90 en een tweedehandse lens Panasonic Lumix G Vario 12-60 ter waarde van €620. Helaas had ik mijzelf vergist met de lens ,er waren er meerdere te koop en ik koos onbewust degene zonder zonnekap. Online gezocht naar een losse zonnekap werd een hele onderneming ze waren of niet verkrijgbaar of te duur. Na overleg met de klantenservice van Kamera Express heb ik besloten om de lens om te ruilen met een andere lens inclusief zonnekap. Op 5 maart leverde ik de lens in bij filiaal Den Bosch en dan maar afwachten. Na 1 week geïnformeerd over de status kreeg ik te horen dat de lens uit Keulen moest komen ondertussen begon de tijd te dringen want mijn korte vakantie kwam eraan en ik had geen lens.Op 20 maart ben ik naar filiaal Den Bosch gegaan en die vertelden mij dat de lens nog steeds in Duitsland lag en niet voor mijn vakantie geleverd kon worden. De verkoper gaf mij in afwachting van mijn lens een splinternieuwe lens mee totdat de mijne binnen was. 25 maart terug van vakantie maar nog immer geen lens. Klantenservice en met name Leonie hebben er alles aan gedaan om mijn lens te leveren die blijkbaar in Hannover lag. Eindelijk vandaag 27 maart is mijn lens binnen. Ik ben tevreden met deze winkel gezien de inzet van de medewerkers.
Goede service en weer uitstekend geholpen!
Wij hebben voor Den Bosch gekozen voor de aankoop van een camera voor onze dochters reis naar het verre oosten.
We kenden camera-express van eerdere camera-aankopen
De verkoper in Den Bosch koos meteen een van de opties die wij hadden uitgezocht. Een prachtige compact camera voor een gemodereerde prijs.
Goede en efficiënte uitleg, niet hard-selling maar praktisch met het advies voor accessoires. Prettige winkel en we waren meteen geslaagd. Prettige mensen!
Wanneer ik op zoek ben naar camera attributen of benodigdheden kom ik altijd uit bij Kamerexpres.
Zo kwam ik vandaag op de website voor een Licentie van Adobe lightroom, duidelijk product beschrijving en binnen een paar klikken geregeld.
De licentie had ik binnen 5 minuten in de mail en kan ik direct mee aan de slag.
Inmiddels al veel aankopen gedaan en als de investeringen het waard blijken te zijn ben je toch een gelukkig mens :)
Als beginnende ZZP’er wilde ik zelf mijn producten gaan fotograferen, dus met minimale ervaring naar het filiaal in Utrecht gereden. Werkelijkwaar, wat een TOP-service! De jongeman die mij hielp wist op elke vraag antwoord, gaf me super goed advies en dankzij hem heb ik een fantastische startersset. Zelfs tot aan de cameratas aan toe wist hij alle voor- en nadelen op de noemen!
Medewerker had enorm geduld met mij en mijn keuzestress. Maar legde alles heel goed uit en adviseerde ook goed. Blij met mijn twee nieuwe lenzen. Op naar mooie plaatjes.
Goede fotozaak met reparatie service in Nederland en een goede inruil prijs voor oude apparatuur
Ik ben superblij met mijn nieuwe camera! De mogelijkheid om hem direct te verzekeren is een fijne extra. Ik had even contact met de klantenservice en werd meteen vriendelijk en deskundig geholpen. Daarnaast biedt Kamera Express de laagste prijs voor dezelfde producten, wat het helemaal top maakt. Zeker een aanrader!
Vorige week ben ik naar Kamera Express in Breda gegaan om een nieuwe camera te kopen en mijn oude in te ruilen. Ik was oprecht verrast hoe snel en eenvoudig het hele inruilproces verliep. De verkoper was erg vriendelijk en transparant over alles wat ik ging kopen. Uiteindelijk ging ik naar huis met de camera die ik al twee jaar wilde hebben en vandaag is het eindelijk gelukt.
Onlangs een systeemcamera gekocht bij de vestiging in Capelle. De service van de medewerkers hier is super. Omdat ik de overstap maakte van een DSLR camera had ik online al wat rondgekeken naar een upgrade. Hierbij kwam ik uit op een Sony.
De medewerker had op verzoek nog een andere camera erbij gepakt ter vergelijking zodat ik een bewuste koop zou doen.
Toen de keuze voor de camera was gemaakt bleek dat de gewenste lens niet beschikbaar was op deze locatie. Deze medewerker heeft zijn uiterste best gedaan en heeft het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen deze lens eind van de middag aan mij te kunnen verkopen. Hierdoor kon ik in het weekend gelijk aan de slag met de nieuwe camera. Service was super. Ondanks de drukte in de winkel heeft deze medewerker de tijd genomen om mij goed te adviseren en te zorgen dat ik positief terug kijk op mijn aankoop.
Vaste klant bij Kameraexpress Capelle. Tot nu toe altijd geweldige service ervaren. Er is veel kennis en kunde aanwezig en je wordt altijd goed geholpen. Ik heb nu meerdere keren een occasion objectief aangeschaft voor mijn fuji xt-5. Vooraf kon ik de occasions reserveren en later ophalen in de winkel, hierbij ben ik goed geholpen en de producten zijn van perfecte kwaliteit.
Mijn laatste aankoop was een fujinon xf 70-300 mm. Nu ruim een week in bezit en ben er enorm tevreden over.
Online de Nikon lens gereserveerd, lag netjes klaar. Medewerker nog alles goed uitgelegd en of er nog vragen of onduidelijkheden waren. Wat tips gegeven. Vriendelijke sfeer en ondanks dat het druk was wordt er ruim de tijd genomen je goed te helpen.
Al jaren lang de onnodig nieuwe camera aansmeerders van Nederland met de smoes “die heb ik zelf ook”
Snelle levering, duidelijke communicatie over de levertijden en ook de service is goed.
Altijd koop ik mijn cameraspullen bij Kamera Express. Super fijne winkel, goede service en vriendelijk personeel. Het personeel heeft altijd van zaken, nog nooit is mij de service tegengevallen. Mijn aankopen blijf ik hier dan ook doen!
Twee weken geleden bij Kamera-express in Zwolle een Nikon Z50II gekocht. De snelle service en vriendelijke medewerkers maken dit cijfer. Binnen 2 weken vertoonde de camera iets opmerkelijks: op geen enkele wijze was het menu meer benaderbaar en ging elk knopje z'n eigen leven leiden. Terug naar Zwolle. Ook nu weer een goede een snelle service. Het probleem kon ter plekke niet gefixt worden en ik kreeg een nieuw toestel mee ter vervanging. Super! Bedankt Kamera-express Zwolle.
Kocht een Canon RF Telezoom en maakte gebruik van de inruilactie. Medewerker van KE Den Haag hielp vriendelijk, zorgvuldig en adequaat. Blij mee, zowel
met mn nieuwe lens, het inruilbedrag als met de service.
Canon Extender RF1.4 aangeschaft vandaag en uit geprobeerd in combinatie met RF100-400 mm en de resultaten zijn perfect. Ik ben er blij mee.
Ik ben in Capelle aan den IJssel geweest in de winkel. Personeel was erg vriendelijk en hadden professionele kennis om mij te helpen met mijn aankoop.
Leuke en aardige mensen die je alles goed uitleggen. Ze nemen echt de tijd voor je.
Zeer klantvriendelijk. Op aanraden ander lid fotoclub naar Kamera Express Den Haag aan de Juliana van Stolberglaan gegaan. Na uitgebreid overleg wat ik precies nodig zou kunnen hebben werden mij alle mogelijkheden en voor- en nadelen van een bepaalde filterset op een rijtje gezet en aangeboden om een andere filterset naar de winkel te laten komen voor vergelijk. Prompt de volgende dag een mail dat de bewuste set er was. De volgende maandag terug naar de winkel waar wederom uitgebreid de tijd werd genomen om alles te zien en te proberen. Op zeker moment waren twee medewerkers bezig om online alle alternatieven uit te zoeken, klasse! Er werd geen druk op mij uitgeoefend om iets duurders aan te schaffen maar de zo door mij gewenste gebruiksvriendelijkheid was het voornaamste.
Paar weken geleden een lens opnieuw moeten aanschaffen omdat de voorgaande optisch defect was. Lens opgestuurd voor garantie. Door de fabrikant is er werkelijk niks aan de gedaan.
De verkopers bij KE kunnen die beamen en boden het aan opnieuw op te sturen. Ik had er zelf geen hoop meer in en had een nieuwe aangeschaft.
KE heeft, na een tijdje, gereageerd en aangeboden mijn aankoopbedrag terug te betalen. Hoewel het probleem niet bij KE lag hebben zij dus mij mooi uit de brand geholpen.
Hoewel het probleem niet aan hun kant zelf ligt maar het dan toch zo oplossen zegt veel over de kwaliteit en klantbetrokkenheid van KE.
Verkoop en advies bij KE aan de balie (Capelle a/d IJssel)? Geweldig.
Raad ik KE daarom aan? Ja. Simpelweg, ja.
De service van de fabrikant zelf, die niet.