Gamemania.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Gamemania.nl.

Gamemania.nl stelt zich voor

Game Mania is met 85 verkooppunten en een webshop de gamespeciaalzaak met de grootste keuze aan games, spelconsoles en accessoires in de Benelux. Bij Game Mania vindt u niet alleen de nieuwste games, spelconsoles en accessoires met gepast advies. Extra services als tweedehands in- en verkoop behoren ook tot de mogelijkheden. Game Mania biedt een uitgebreid ‘USED Games’ assortiment aan met recente én oude games en dit allemaal met volledige garantie. Via de webshop biedt Game Mania de mogelijkheid om een game direct thuis te laten bezorgen of te reserveren voor winkelafhaling. Tevens is het bij Game Mania mogelijk de nieuwste games te pre-orderen en in de meeste gevallen zelfs met extra pre-order voordelen! Daarnaast kunt u in de winkel alle games testen alvorens deze aan te kopen. Bij Game Mania ontvangt u ook gratis een klantenkaart waarmee u kan sparen voor een waardebon.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 02-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top ervaring gehad via de webshop. Uitgebreide productinformatie, leuke navigatie en bestelproces en heb via het loyalty programma XP meteen een welkomvoucher gekregen voor mijn volgende aankoop. Kortom wat alles wat een gameshop moet zijn!

Reageer