Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Anoniem21-03-2025
Mensen wees blij dat er zo’n mooie zaak vlakbij ons is. Met goede mensen die hun vak verstaan. Hou ze in ere
Henk20-03-2025
Mijn ervaring met expert is gewoon goed, er wordt goed naar je geluisterd, geven goede adviezen en de prijs/kwaliteit is ook prima in orde.
Fam. Verhoef20-03-2025
Meedenken, de tijd nemen voor een goed advies, wat past in jouw huishouden en portemonnee.Super tevreden!

Frans20-03-2025
In de winkel uitermate vriendelijk en goed geholpen. Bezorgers waren zeer vriendelijk en meedenkend
Herma en Rolf Groningen20-03-2025
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop onze nieuwe oven en keramische plaat zijn geleverd en geïnstalleerd. Complimenten voor het vriendelijke en kundige personeel!
Cees19-03-2025
Verkoper dacht mee en gaf tips om rekening mee te houden. Installatieservice prima!
Ronald19-03-2025
de prijs kwaliteit is goed , de service is goed en de vriendelijkheid . En de winkel is goed overzichtelijk wat producten betreft.
Danny19-03-2025
Beide monteurs die langs zijn gekomen voor mijn koelkast hielpen goed, snel en deskundig en waren ook nog eens zeer vriendelijk.
Therese19-03-2025
Prima geïnformeerd. Snel en deskundig geholpen. Er is echt mee gedacht, top!
Marijke Maastricht18-03-2025
Er wordt in de winkel goede informatie gegeven en meegedacht met de klant bij de aankoop
Henk Maassluis18-03-2025
Inbouw koelkast en inbouw vaatwasser laten plaatsen!Top monteurs hoor, vriendelijk en erg secuur!
Mirjam18-03-2025
De verkoper was behulpzaam en had veel kennis. Hij was een goede en fijne hulp!
ger Billekens18-03-2025
5.0
Slecht eerst altijd prima maar nu niet meer. Ik wilde het koffiezetapparaat direct meenemen om dat mijne kapot was.
Jurgen hobbenschot18-03-2025
Top geweldig meedenkend en goed advies. En het onmogelijk maken qua bezorging mogelijk gemaakt. Na werktijd👍. Uiteraard door jullie medewerkers. Ik koop niet bij expert maar bij jullie medewerkers. Echt een DIKKE PLUIM!
A.Bakker18-03-2025
Ik heb een wasmachine en een koelvriescombinatie gekocht bij Expert. Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel en kreeg uitleg over de producten. Je kan in de winkel afspreken voor bezorging en je word van te voren gebeld hoe laat ze komen en of dat dan past.Alles is netjes geplaatst en de oude wasmachine en koelkast is mee genomen. En ze leggen je rustig uit hoe de nieuwe apparatuur werkt.Ik ben zeer tevreden en koop volgende keer weer bij Expert.
Jan17-03-2025
Ik heb deze tunerbox gekocht en hij geeft mooi geluid en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook ideaal dat hij waterdicht is en dus ook in een douche gebruikt kan worden.
Noortje, Gouda17-03-2025
In de winkel ben ik goed geïnformeerd over de opties om tot een keuze te komen. Vlot afgeleverd door deskundig personeel en oude direct meegenomen en nieuwe gemonteerd en ingesteld. Helemaal blij.
Marijke17-03-2025
Wij gaan voor onze apparaten naar Expert. Onze ervaring is dat we geholpen worden door deskundige en betrokken medewerkers. Beter dan bij de elektronica ‘reuzen’
Wilma 16-03-2025
Zeer duidelijk uitleg en ontzettend vriendelijk personeel, dus kom graag terug.
Richard16-03-2025
5.0
Na gebeld te hebben over de status van de bestelling, de belofte gekregen, dat er binnen 2 dagen een belafspraak zou komen. Na 4 dagen zelf weer contact opgenomen. Bestelling is inmiddels 9 dagen geleden.
Jolande Schram15-03-2025
Apparaat netjes geleverd en op de plaats gezet Oude apparaat netjes, zonder iets te raken in huis afgevoerd. Vriendelijke bezorgers en erg beleefd
Raymond15-03-2025
Op mijn vraag werden drie producten getoond, ook in drie oplopende prijzen. De goedkoopste noodradio voldoet aan alle wensen.
André14-03-2025
Makkelijke site en de laptop die ik gekocht heb heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Harry14-03-2025
We kwamen voor een nespresso-apparaat. We kregen duidelijke uitleg op een vriendelijke manier. Geen druk. Ik beveel expert aan. Prijstechnisch concurrerend.
Bert14-03-2025
4.0
4.0
Hier pas een Senseo koffie apparaat gekocht.Had gehoord dat dit zo'n goede winkel was.Heb spijt dat ik hier naar toe gegaan ben.Had beter naar de concurrent kunnen gaan, waar meer keuze is en waar ik vriendelijker geholpen wordt.Personeel is niet echt vriendelijk vind ik.Ik kom hier niet gauw meer.