Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Bert en Marja25-06-2026
Vanaf het moment dat we de winkel binnenliepen tot en met de levering en montage zeer vriendelijke en deskundige medewerkers!
Eline25-06-2026
Zeer goede service, erg behulpzaam (meedenken met keuze aankoop). Professioneel en klantvriendelijk. Duidelijke informatie. Heel betrouwbaar. Prima ervaring.
Bert25-06-2026
Ik was toe aan een andere tv, wilde een groter formaat. De verkoper adviseerde mij professioneel over de formaten, waardoor ik een perfecte maat ( niet te groot en niet te klein) voor mijn situatie kreeg. Probeerde niet de duurdere modellen te pushen maar gaf een eerlijk advies. Nog geen week later werd de tv bezorgd. De mee bestelde wandbeugel en kabels bleken niet nodig, de oude konden probleemloos hergebruikt worden. Dit scheelde weer in de kosten l. Een en ander werd vlot en professioneel aan de muur gemonteerd en ingesteld, zeer tevreden!

Anita25-06-2026
Had nog een hele oude e reader (sony) wilde een nieuwe. Gekozen voor een kobo libra. Op mijn oude stonden veel boeken die ik overgezet wilde hebben maar ik wist niet hoe. De jonge medewerker in winkel oss bood aan om dat voor mij te doen . In 10 min tijd had hij het gedaan, zou mij niet gelukt zijn.
Alexandra25-06-2026
Goed geholpen. Medewerkers nemen echt de tijd voor je en denken echt met je mee.
Jacob25-06-2026
Scherpe prijzen van een webwinkel, maar levering via een lokaal filiaal wat heel vertrouwd voelt. Verpakkingsmateriaal al afgevoerd. Makkelijk telefonisch contact om levermoment af te stemmen
A. Oudewater19-06-2026
Persoonlijk contact met de lokale expert winkel met het gemak van online bestrllen. Snelle persoonlijke levering.
Hans Schreurs19-06-2026
Zoals al vaker bleek in het verleden leverde Expert ook nu weer een goed product, kregen we een uitstekend advies en dito service.
Harry19-06-2026
Alle medewerkers zijn klantgericht en laten vakmanschap zien. Uitstekend advies en toelichting op vragen.
Hans19-06-2026
Installeren was een eitje, want ik hoefde het niet zelf te doen. Oude machine ook weer weg. Echt ontzorgd.
Den Harder19-06-2026
Zeer kundig en juist geinformeerd. We komen regelmatig bij Expert Bolsward en zijn zeer tevreden over de service die geboden wordt.
Bertus7819-06-2026
Goede service en juiste adviezen
sjef16-06-2026
wij zijn goed en vriendelijk geholpen door een medewerker ik raad expert ten zeerste aan top
Henry16-06-2026
Nieuwe vaatwasser gekocht bij Expert in Nunspeet. Zeer goede uitleg gekregen en ze namen de tijd. Erg vriendelijk personeel. Levering volgens afspraak. Monteur erg vriendelijk en ook nog wat vragen beantwoord. Kortom een zeer goede Expert winkel. Wij kopen al jaren bij de Expert in Nunspeet. Een aanrader dus!
Kees16-06-2026
Mooie, overzichtelijke zaak in Vlaardingen, zeer vriendelijk personeel, goed advies en antwoorden op vragen. Zeer tevreden met aankoop.
Elly en Herman16-06-2026
Nogmaals werden we geattendeerd op de mogelijkheid om tien jaar garantie te krijgen.
Willeke Dijkstra16-06-2026
2.0
2.0
Ruim drie weken voor inmeten, bestellen en inbouwen van een koelkast is echt te lang
Ria M.06-06-2026
Keurig geholpen. Artikel was niet op voorraad, netjes besteld, kregen een mailtje toen het weer voorradig was.
Peter. Nieuw Heeten06-06-2026
Prima winkel en goede medewerkers. Voldoende keus, goede prijs kwaliteit verhouding. Gewoon zoals een winkel moet zijn.
R. Chibani06-06-2026
In de winkel uitgebreid geholpen. Daarna is mn wasmachine door twee servicemedewerkers netjes over een smalle trap naar de tweede verdieping gebracht. Ze hebben m netjes geïnstalleerd en mn oude wasmachine meegenomen!! Echt top gedaan!!!
Ton06-06-2026
defecte koelkast zo snel mogelijk vervangen.gekeken hoe snel er geleverd kan worden, afgeleverd en een kleine uitleg en afstellen koelkast.
Mieneke06-06-2026
Bij Expert Leersum word je altijd goed geholpen en krijg je nog echt persoonlijk advies.
Riet06-06-2026
Altijd goed bij Expert Zwolle-Zuid. Geen flauwe kul, eerlijk en ze doen wat ze zeggen en andersom.
Jannet06-06-2026
Verkoper nam de tijd, luisterde naar mijn vragen en wensen en vroeg door naar relevante zake.Hierdoor kreeg ik prima passend advies. Toplaag!
Dorothea06-06-2026
Goede uitleg van de medewerker , een kop capucino erbij . Afspraak voor bezorging en bezorging zijn top