Expert - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4226 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2447 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul van Essen 19-09-2018 In de winkel gekocht
Bodegraven

meer dangeweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Volkomen gedreven om voor de klant met de beste oplossing te komen, niet vanuit het doel om te verkopen, maar vanuit de drive om top service aan de klant te geven. Buitengewoon!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Zeer tevreden 19-09-2018 Via de website gekocht

Goed geinformeerd en snel gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel dat mij belde met mededeling op die die datum krijgt u het product wat ook precies klopte. Ben zeer tevfreden.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 19-09-2018 Via de website gekocht

Expert Service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webwinkel, geeft ook duidelijk de actie artikelen aan , prettige ervaring!!
Ook de omschrijving en de specificaties , in het bijzonder de technische, zijn heel overzichtelijk weer gegeven en behoeven geen aanvullende uitleg .

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rob hekel 19-09-2018 In de winkel gekocht
ermelo

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
goede service. goed assortiment. goede bediening. was hier in de buurt op vakantie en deed de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 19-09-2018 In de winkel gekocht
Expert

Goede service

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

8,0
Nieuwe Wasmachine gekocht.
Kwam al snel uit bij expert op Texel. Snel geleverd en bij ons geïnstalleerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Dokter 19-09-2018 In de winkel gekocht
Elst

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Expert Elst is helemaal super! Top service he had en dito aansluiting! Helemaal tevreden; mijn vieze kleren weer mooi schoon....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita v.Belleghem 19-09-2018 In de winkel gekocht
Zuidzande

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren klant in deze winkel als ik iets van electra nodig heb, ga ik altijd naar deze winkel,ik zal zeker niet naar een andere winkel gaan
Zal waarschijnlijk aan mijn leeftijd liggen, maar eenmaal klant en goed geholpen ,zal dan ook altijd klant blijven

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivon 18-09-2018 In de winkel gekocht
Asten

Zeer deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel verstand van zaken, goed advies, snelle afhandeling van bestelling tot levering. Tevens goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Schutten 18-09-2018 In de winkel gekocht
Haaksbergen expert bennink

De winkel waar we al jaren komen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Altijd vriendelijk. Groot assortiment. Goede uitleg van de producten die ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dineke 18-09-2018 Via de website gekocht

valt een beetje tegen

Algemene score

7,0
Ik heb voor expert gekozen omdat deze ook bij mijn korting extra korting zou geven helaas was het bedrag van 55 euro te laag beetje onzin.
vervolgens was het product niet op voorraad waardoor hij niet twee dagen later geleverd werd bij de jarige.
Het werd wel goed opgelost nadat ik contact met ze had opgenomen

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Irma 18-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig personeel. Gemotiveerd, en vakkundig.
Het apparaat lag klaar om op te halen, nadat ik het via de website besteld had.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 18-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de middag een scheer apparaat gekocht op de site van expert. Ergens anders de prijzen vergeleken en daar kwam expert als goedkoopste uit. De volgende ochtend al geleverd netjes volgens afspraak!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koenders 18-09-2018 In de winkel gekocht
Uden ben van dijk

Goed geholpen super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goede winkel snel en goed
Allses op voorraad
Personeel genoeg en geeft goed advies
En gratis en gelijk bezorgt

Reageer

Jan Jongeneel 18-09-2018 In de winkel gekocht
Electra Breda Haagdijk

service en kennis zijn top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk personeel, kennis, assortiment, voorraad, ook levering van onderdelen,
begrip in Breda kom re reeds jaren

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anno 18-09-2018 In de winkel gekocht
Lochem

Prima winkel, product werking valt tegen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het trof dat hetgeen wat ik zocht op voorraad was in deze winkel. Het was de laatste (showroom-model) dus ik mocht 'm ook nog met korting meenemen. Ook voor andere toebehoren werd ik goed geholpen.
Helaas viel het product wat tegen. Ik had gehoopt geen airport meer nodig te hebben, maar doordat de draadloze technologie van dit apparaat 3/4 seconden vertraging heeft is het geen doen om video's te bekijken met een draadloze audioverbinding. Dus nog steeds veel kabels....Jammer! De bijgeleverde antenne draad heeft weinig zin, dus de FM functie is zonder duur abonnement of extra antenne kosten niet bruikbaar. Dan had 200,- goedkoper ook wel gekund...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 18-09-2018 Via de website gekocht

En wéér ontzettend goed en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine ging 's avonds kapot. Via website een nieuwe besteld en de volgende morgen om 10.00 uur werd deze keurig afgeleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 18-09-2018 In de winkel gekocht
Expert Nijverdal

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf fijn personeel👍 Uitleg montage top.
Erg gemotiveerd bedrijf daar ga ik vaker heen super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hekkert 18-09-2018 In de winkel gekocht
Expert Doornenbal Nijverdal

Doornenbal Nijverdal heeft geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel ziet er keurig netjes uit. Alles ruim opgesteld en de keuze is reuze. Bovendien is er ruim parkeergelegenheid bij het bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 18-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige klantvriendelijkheid en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de telefoon met Expert Berkel informatie gevraagd over koelkasten en samen eruit gekomen welke het beste bij me past. Helaas werd het product niet op tijd in de winkel geleverd, maar met goed overleg en aanbieding van gelijke producten tóch op de afgesproken leverdatum een mooie koelkast ontvangen. Geweldige en geduldige service aan de telefoon. Ook top levering van de koelkast naar de tweede verdieping. Deuren netjes omgezet en alles zonder schade afgeleverd. Zeer tevreden over deze klantvriendelijkheid en service. Enorme waardering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draadloze telefoon 18-09-2018 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze is op Expert gevallen voor de aanschaf van een nieuwe set draadloze telefoons, omdat het de goedkoopste leverancier was, en bovendien werden er geen verzendkosten berekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P.a.h. Fijt 18-09-2018 In de winkel gekocht
Zuidlaren

Service uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik dacht een probleem te hebben met onze wasmachine. De kraan bleek echter te lekken. Expert zuidlaren plaatste zonder problemen een nieuwe kraan. Kosten 15 euro klasse!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

silvia 18-09-2018 Via de website gekocht

Prima service ook bij mankementen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laptop was keurig op afgesproken tijd geleverd, maar bleek echter niet goed te werken, na 1 telefoontje is er een nieuwe besteld en is men deze persoonlijk komen afleveren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trix 18-09-2018 In de winkel gekocht
Nijkerk

gewoon prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
toegankelijke winkel, bekend en bekwaam personeel. up to date klantenregistratie waardoor ik kon horen wanneer mijn apparaat was aangeschaft en gerepareerd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Sharon 18-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend goede service! De man in de winkel heeft alles heel goed uitgelegd en zelfs alles laten zien van de stofzuiger. Ook vergeleken en laten horen met andere stofzuigers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berthy ten kate 18-09-2018 In de winkel gekocht
Expert: Haren (Gr.)

Betrouwbaar en service-gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het meedenken en advies in de winkel waren doorslaggevend voor de keuze van de aanschaf.
Prima ook daarna de afhandeling, exact volgens de afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.ligteneigen 18-09-2018 In de winkel gekocht
beilen

heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de winkel was voor mij dichtbij de bedinging en uitleg was goed
en vind het ook goed dat er de tijd is voor genomen van de uitleg van een tv die ik wilde

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wilco 18-09-2018 In de winkel gekocht
Apeldoorn de Mheen

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdag aan het einde van de dag een wasmachine gekocht, dezelfde dag nog bezorgd en naar zolder gebracht!
geweldig geholpen!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 18-09-2018 In de winkel gekocht
Veldhoven

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige en vriendelijke behandeling. Dat is ook de reden waarom ik in het verleden meerdere elektrische apparaten bij deze winkel gekocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remke 17-09-2018 In de winkel gekocht
Lemmer

Fantastische service en pracht product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe Samsung tv bij de Expert in Lemmer gekocht. De service die verleend is in 1 woord top te noemen! Goed geadviseerd en zeer tevreden met de nieuwe TV👍🏻

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T.Harkema 17-09-2018 In de winkel gekocht
Franeker

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen en goede service. Goede instructie voor het gebruik. En een goede service voor omruilen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

S.Vonk 17-09-2018 In de winkel gekocht
Beuningen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goed en eerlijk advies, zodat je tevreden met je aankoop bent en je zeker weet dat je het juiste product koopt.
Goede service en garantie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Harrie Boerdijk 17-09-2018 In de winkel gekocht
Expert in Raalte

Een verkoper met kennis die ons snel te woord stond Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een verkoper met goede parate kennis die hij perfect overbracht op ons in een begrijpelijke taal.
Was absoluut niet opdringerig maar kwam wel met informatie die er toe doet.
Daar zit je als klant op te wachten.
Perfect. We geven deze bediende een dikke vette 9...

Reageer

Erik 17-09-2018 In de winkel gekocht
Haren

Een hele goede service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel met een breed assortiment.
Service is erg goed.
De medewerkers die het thuis installeren werken ook erg netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaafstal 17-09-2018 In de winkel gekocht
Goor

Goed advies en hulp aansluiten bij tv op ons nieuwe adres.

Algemene score

8,0
In deze winkel krijg je goed advies en bij reparatie zijn ze heel snel aanwezig. Een ook belangrijk:
Altijd vriendelijke!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

D. Campschroer 17-09-2018 In de winkel gekocht
Expert Wijchen

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb afgelopen donderdag een Combi-oven uitgezocht, op de vrijdagochtend daarna, om 8:45 uur was de nieuwe ingebouwd. De medewerkers leveren een uitstekende service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W Stoelwinder 17-09-2018 In de winkel gekocht
Expert Heerenveen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is overzichtelijk en heel ruim. En het personeel is heel vriendelijk en heel behulpzaam.Dat vind ik heel belangrijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kl 17-09-2018 In de winkel gekocht
Expert Diessen

Prima en vakkundig van advies tot installatie!

Algemene score

10,0
Goed advies bij aankoop en levering met volledige installatie met uitleg. Ik kan natuurlijk in een langere tekst meer kwijt, maar kort en krachtig is naar mijn overtuiging zeker zo goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Regina Nijmeijer 17-09-2018 In de winkel gekocht
Leersum

Een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een koelvriescombinatie gekocht goede uitleg en goede prijs, snelle levering en zelfs voor de afgesproken tijd al de koelkast op z'n plek

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

M, Stellingsma 17-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal expert

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben vaste klant bij expert Doornebal al jaren. Daarom hiervoor gekozen. De prijs is goed, garantie erbij.
1 minpuntje vind ikzelf, de klant moet net iets te lang wachten voordat je geholpen wordt. Daar kan nog wel aan gewerkt worden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Yesse 17-09-2018 In de winkel gekocht
Surhuisterveen

Goede en snelle service

Algemene score

9,0
Artikel in de winkel besteld en de volgende dag op afspraak afgeleverd door een zeer kundige en vriendelijke medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jildert 17-09-2018 In de winkel gekocht

goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben goed geholpen in de winkel en ben echt zeer tevreden over de service en her persoonlijke advies.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remy 17-09-2018 In de winkel gekocht
Burgum

Tip top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, klantvriendelijk, aardige bezorgers, prima kwaliteit wasmachine en droger, alles netjes in orde.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fred kroes 17-09-2018 In de winkel gekocht
Cuijk.

Zeer goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed gesorteerde winkel. Deskundig en zeer vriendelijk personeel. Installatie-werkzaamheden zijn deskundig met ruime uitleg over gebruik.
Klachten worden naar volle tevredenheid van de klant en zonder problemen opgelost.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene 17-09-2018 In de winkel gekocht
Vroomshoop

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en geadviseerd. Geen 10 omdat de levering langer duurde en ik daar niet van op de hoogte ben gebracht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dennis 17-09-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies gevraagd voor de aanschaf van een tablet. Onze wensen aangegeven welke prima zijn ingevuld! Betreffende tablet was bij deze winkel niet op voorraad, daarom belde de winkel op dat deze elders wel snel leverbaar was. Stellen belang van de klant voorop, maar we hebben toch gewacht totdat zij zelf de tablet konden leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 17-09-2018 In de winkel gekocht
Nijverdal

Perfecte service en advies aan de zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi assortiment gepresenteerd met kennis van zaken. Eveneens een waardevol advies gekregen over hoe wat, de verschillende types. Kortweg zeer goede ervaring, zoals altijd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.D.Bijsterveld 17-09-2018 In de winkel gekocht
JOURE

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraken werden correct nagekomen.
De monteurs waren ter zake kundig en leverden prima werk.
Ze waren vriendelijk en dachten goed mee bij de oplossing van het probleem dat zich voordeed..

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiet van meel 17-09-2018 In de winkel gekocht
diessen

Prima deskundige club

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het is een prima winkel met een goede service, deskundig en snel handelen, het is gewoon gewoon prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martijn Hagoort 17-09-2018 Via de website gekocht

Artikel nog niet ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er ging iets mis bij de adressering maar dit werd prettig opgelost.
Ik vraag me af of het aan de website lad dat ik mijn adres niet goed erin kreeg of gewoon aan mezelf

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van Kimmenade 17-09-2018 In de winkel gekocht
Deurne

nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het was al met al netjes en de levering was erg op tijd. De installatiemonteur heeft het goed geinstalleerd. en gaf ook enkele tips .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews