Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 5068 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Wilbert08-05-2026
De man in de winkel hielp mij gelijk met de juiste adviezen en kwam 2 dagen later al mijn nieuwe droger bezorgen
Jitske08-05-2026
Medewerker zeer klantvriendelijk en gaf goed advies.....prettige winkel om te komen
Pieter08-05-2026
Begeleiding bij koop, inmeet service, bezorging, installatie dan wel plaatsing, communicatie, alles verloopt vlekkeloos!

peet08-05-2026
medewerker heeft kennis van zaken en neemt de tijd. bezorger geeft prima service
Oscar van Oorschot08-05-2026
Het is een feit: Expert Tromp is de “Messi” van de winkels. Altijd vriendelijk, snel, service & gevoel dat je een dierbare klant bent. En wat ook geweldig is: de mannen weten waar ze het over hebben, in plaats van een verkoper die met ronde ogen je vraag aanhoort. Kan niet wachten totdat er weer iets kapot gaat om nieuw te kopen 😉. Top & hulde dus.
Jan van Haeften08-05-2026
Duidelijke uitleg en voorlichting over het aan te schaffen product. Prima service.
Aart08-05-2026
Duidelijke en overzichtelijke website.*Mooie aanbieding waar ik gebruik van heb gemaakt. De bestelling opgehaald in Zwolle-Zuid. Opgeruimde en strak ogende winkel. Ik werd zeer vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan.*Eén kanttekening bij de website: er werd niet vermeld dat dit filiaal op Koningsdag gesloten was, dus ik stond op die dag voor een gesloten deur.
Betty H.08-05-2026
Het is een prettige winkel met veel keuze aan apparaten en de medewerkers kunnen goed advies geven en weten waar ze het over hebben.
Y.R.08-05-2026
Opgewekt geholpen aan de telefoon, heldere communicatie over aankoop en bezorging, vriendelijke en kundige monteur en direct actie toen ik niet helemaal tevreden was met mijn aankoop.
Yvonne08-05-2026
Wilde de oude boxen weer terug op de digitale TV. Wist niet hoe dit moest. Medewerker heeft ons prima geholpen. Eerst in winkel en later ook via tel.contact
B k26-04-2026
Fijne winkel, perfeckt personeel, goede survice, en lekker dicht bij.en super veel keuze....
Jacob Gruppen26-04-2026
Zeer vriendelijke medewerkers, prima advies en prima service! Heel tevreden!
Sylvana (Heerenveen)26-04-2026
De service, het bezorgen en installeren van de Amerikaanse koelkast (Samsung). Dit is heel erg goed gegaan ondanks dat er maar 1 cm speling (deuropeningen) was om het op de juiste plaats te zetten. Hulp gekregen met het instellen van de app.Mijn complimenten!
Marja24-04-2026
3.0
3.0
Kocht er een soudbar van € 219 Zag hem de dag erna voor € 159 Bij Mediamarkt melding gedaan bij Expert maar zo onbeschoft ze reageerde niets eens waardeloze firma
Rianne B23-04-2026
Expert Dirksland heeft ons goed geholpen. Wij hebben daar een asko wasmachine gekocht en heeft ons op de hoogte gehouden wanneer die geleverd werd. De wasmachine is keurig geistaleerd en de functies uitgelegd
Ron21-04-2026
Koop bij uw lokale Expert winkel. Altijd vriendelijk personeel en deskundig advies en zeer goede service mocht er wat kapot gaan
Klaas21-04-2026
Zaterdagmorgen 9.15 uur gebeld met Meijer Expert, 10.30 uur de vriezer al thuis gebracht, dat is wel heel snel.
Karin21-04-2026
Contact verkoopmedewerker prettig. Duidelijk kunnen aangeven waar ik naar op zoek was. Niet proberen om te praten/meer te laten uitgeven en/of opdringerig. Duidelijke uitleg wat ik met dit Chromebook kon doen en hoe het werkt
R21-04-2026
Goed advies in de winkel, er werd de tijd voor genomen en bezorging snel en vriendelijk.
Mevr A21-04-2026
Dit is derde ander product gekocht bij expert reden van product is dat mijne versleten was en reden om weer nieuwe aan te schaffen. Stofzuigers “zakloos is ideaal en investering waard!” AEG
Ad21-04-2026
Bij Expert Deurne een inbouwkoelkast en tevens nog een aparte koelvriescombinatie besteld. Deze kon ik alleen op een zaterdag ontvangen. Geen enkel probleem. Dat werd keurig door team Expert Deurne ingepland. En ik werd op vrijdag nog even gebeld. En op zaterdag nog voor aankomst. Geweldig blij.
Derk21-04-2026
de daadwerkelijke levertijd is anders dan wat op de website staat. pas na betalen krijg je te horen dat de leverdatum ""slechts een indicatie"" is. de inlichting rondom bezorgen is slecht, afspraken worden niet nagekomen en je moet er zelf achteraan bellen. in service zijn ze zeker geen expert
Vera21-04-2026
Snel contact vanuit de vestiging nadat er een bestelling online hebben gedaan. Vriendelijke medewerkers en goed geholpen.
ricardo21-04-2026
snel en vakkundig geinstalleerd
Natja19-04-2026
Online een vaatwasser besteld en zou 2 dagen later bezorgd worden. Na een uur belde een medewerker dat de vaatwasser de volgende dag al bezorgd kon worden. Super meegedacht