Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 21837 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Angelique Papadimitriou01-02-2026
Super vriendelijke medewerkers. Top communicatie, scherpe prijzen. Top service. Gewoon alles zoals het hoort
Amke01-02-2026
Ik werd heel goed geholpen. Er was geen bevestigingsmail gestuurd rondom de levering, maar na er achter aan te bellen, werd alles zo goed opgepakt, er werd heel goed meegedacht en een vlotte oplossing gegeven. Personeel dat mij te woord stond was ontzettend vriendelijk en dacht heel goed mee. Levering en installatie gingen ook heel vlot en was ook ontzettend vriendelijk. Apparaat werkt heel goed. Ben hartstikke tevreden!
Y rikken25-01-2026
Goede medewerkers hebben hele goede mensen en vriendelijk personeel bezorging personeel service perfectie kan niet beter

Fam. Kok25-01-2026
4.0
4.0
Jammer dat het zo moet lopen.maar als men eerder had gecommuniceerd en niet pas na onze cancelen van de opdracht, zonder verdere telefoon of andere reactie daarop hebben we besloten om na 35 jaar Expert afscheid genomen.
Jerry25-01-2026
Handig hier te kopen in veldhoven, goede hulp en uitleg, verkoper neemt de tijd. Keuze was goed te maken twijfel was zo weg. De samsung kwam duidelijk naar voren met zicht hoeken en helder en scherp beeld. Kassa korting gaf meteen doorslag. Verkoper heeft toestel in dood netjes nog in auto gezet met parkeermogelijkheid voor de deur.
Janneke25-01-2026
Na een slechte ervaring met een Dyson wilde ik weer een gewone stofzuiger. Bij Expert nemen ze voldoende tijd voor je. Ze hebben voldoende keus. En het advies was goed
Fam de Vries.25-01-2026
Super vriendelijk personeel, goed geholpen. Zeer tevreden met ons koffiezet apparaat.
Y. Overvelde.25-01-2026
Vriendelijke behandeling in de winkel met uitleg en meedenken. Thuisbezorgen met monteur ging vlekkeloos allemaal.
Mw. Weurman25-01-2026
Goede advisering en klantgericht , prachtige winkel met goede indeling en overzicht , aktieve en prettige hulp/ advisering bij het uitzoeken van een produkt
Tanja25-01-2026
Medewerker dacht met me mee. Fijne bezorging. Deskundige monteur. Helemaal top.
Teun en Joke Smit25-01-2026
Uistekende uitleg over het apparaat de medewerker zorgde voor een snelle levering en de verzekering van het apparaat de bezorger heeft alles keurig ingesteld en alle afval weer mee genomen goede uitleg over de tv.
Tim vd Lans25-01-2026
Van het contact met de winkel t/m de bezorging super! De mannen die de vriezer kwamen leveren pakte hem uit en hielpen hem in de schuur. Afval werd meegenomen. Had het makkelijker ingeschat maar alleen had me niet gelukt ;-)Duidelijke communicatie over de levering en wanneer vanwege eerst levering bij de leverancier vandaan.
Yvonne25-01-2026
Jullie hebben echt een super goede service! Droger kapot gegaan binnen garantie en had binnen een dag een nieuwe staan.
Chris Laarman14-01-2026
Ik was op zoek naar een stofzuiger en ik ben erg goed geholpen door de eigenaar. Fijne winkel, fijne mensen! Aanrader
Susanne14-01-2026
Wij kopen al onze machines bij expert in Wieringerwerf. Je wordt vriendelijk geholpen, geen pushende verkoop en duidelijke informatie
Ineke de Groot08-01-2026
De inbouwkoelkast werd sneller geleverd dan verwacht en dat was heel fijn, want de nood was hoog. Goede medewerkers en kundig!
Annemarie Wijchen08-01-2026
Altijd goede ervaringen gehad bij de Expert. Zowel de warenkennis als het advies is prima.
DM08-01-2026
De airfryer was niet op voorraad. Moest uit een andere winkel komen. Is allemaal uitstekend verzorgd door Expert. Na 2 dagen konden we onze airfryer ophalen.
T. Reedijk.08-01-2026
Ben adequaat geholpen door medewerker. Website gaf aan dat gewenste telefoon niet voorradig was in Leersum. Wilde hem bestellen. Medewerkster zegt: ""Dat staat ook in mijn gegevens, maar ga toch even voor u kijken in het magazijn"". Jazeker, ze heeft de juiste telefoon in het magazijn voor mij gevonden.
Coen Hulleman08-01-2026
Fijne winkel met zeer proffesioneel personeel. Leeftijd onbelangrijk want iedereen weet van wanten
BW08-01-2026
Ondanks de drukte in de winkel werd er voor elke klant de tijd genomen om ze te helpen. Ik heb mijn beurt afgewacht en ook ik werd uitstekend geholpen. Ik kreeg genoeg uitleg over de 4 apparaten die ik bestelde. Kortom, Ik ben een zeer tevreden klant!
Sofie ESS08-01-2026
Bij de aankoop van mijn wasdroger uitstekend heholpen met goede adviezen van een vriendelijke en deskundige medewerker.
Daniel08-01-2026
We hebben een vaatwasser besteld inclusief montage en inmeetservice (en betaald). De monteur kwam met vaatwasser die niet paste, maar hij kon niet uitleggen waarom niet. Dit zou hij terugkoppelen naar de winkel zodat we een nieuw voorstel zouden krijgen. De winkel is telefonisch slecht bereikbaar en reageert niet op mijn mail.
S.Huisman08-01-2026
Goed geluisterd naar mijn wensen en buget hierdoor snel tot een keuze gekomen.
Marieke08-01-2026
Van begin tot eind goed geregeld. Koelkast kon de volgende dag al bezorgd en geïnstalleerd