Expert - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 2659 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Expert.

Expert stelt zich voor

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de markt. Dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Wanneer u online koopt bij Expert, koopt u bij de Expertwinkel in uw buurt. U bepaalt zelf of u uw product wilt ophalen of door Expert thuis wilt laten bezorgen wanneer het ú uitkomt! Maar ook na uw aankoop staan wij voor u klaar als u vragen heeft over installatie, garanties of reparatie. Online kopen bij Expert is veilig, vertrouwd en dichtbij!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 898 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeanne 21-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Het is prettig dat je ook even gebeld wordt door de winkel zelf wanneer het pakket bezorgd wordt. 😁😀

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 21-07-2018 In de winkel gekocht
Expert Apeldoorn

Goede uitleg en tips!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden heel goed geholpen en kregen goede uitleg. Hierdoor zijn we ook terug gegaan naar deze winkel om het product hier te kopen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LvG 21-07-2018 In de winkel gekocht
Cuijk

Prima winkel en prima personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt deskundig en prettige geholpen.
Uitleg over de diverse mogelijkheden van welk apparaat je wilt hebben is vriendelijk niet opdringerig en deskundig. Het personeel weet war ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Ligtenberg 21-07-2018 In de winkel gekocht
Breda

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik gehoord heb dat de service goed is. Personeel in de winkel is vriendelijk en er wordt goed uitleg gegeven over het artikel.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Bertie 21-07-2018 In de winkel gekocht
Expert, Coenders in Horst

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb deze shop gekozen, daar ik graag in een echte winkel iets koop. Als er iets niet goed is kan ik terug. Ik ben netjes geholpen bij de aankoop van twee artikelen. De uitleg was goed en het gaf me een positief gevoel. Jammer vond ik dat het beide showmodellen waren en toen ik vroeg naar een korting was dat niet mogelijk. Ik heb dit geaccepteerd, daar ik niet wil zeuren. Toch jammer.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anita van 't Wout 21-07-2018 In de winkel gekocht
Purmerend

Kom zeker al 20 jaar bij deze expert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijke winkel , en het is een hecht vast team wat er werkt , kom er al twintig jaar en in der loop der jaren , zeker al drie keer mijn complete huishoudelijke apparatuur daar gekocht , van wasmachine tot stofzuiger , vaatwasser , tablet , goede service en altijd met vriendelijk gezicht en goede info
Ook de bezorgdienst goede ervaring mee

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

😂😂😂 21-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de expert gekozen omdat ik vind dat jullie bij expert hele goede service hebben dit wou ik even delen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van Ommen 20-07-2018 In de winkel gekocht
Hardinxveld-Giessendam

Wij zijn bijzonder goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een fijne winkel. Het personeel is vriendelijk, en je wordt er goed geholpen.
Bovendien is er een ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 20-07-2018 In de winkel gekocht
Haren Gn

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn een aantal keren terug geweest omdat wij twijfelden welke t.v. wij zouden aanschaffen en elke keer werden wij weer fantastisch geholpen. Uiteindelijk hebben wij een prachtige t.v. gekocht waar wij zeer tevreden over zijn. Onze complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Roeland 20-07-2018 In de winkel gekocht
Expert Houten

Prima service

Algemene score

8,0
Prima voorlichting in de winkel gehad. Bij levering bleek nadat ze de straat uit reden dat de geleverde droger niet het bestelde type was. (wasdrogers lijken erg op elkaar, deze was luxer dan de bestelde). Na telefoontje zelfde dag nog gecorrigeerd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

J J de Vries 20-07-2018 In de winkel gekocht
Naaldwijk.

Bij Expert zijn de ware experts aan het woord!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn erg prettig geholpen. We hadden een lastige vraag. We kregen deskundig advies. Waarbij we geen druk hebben ervaren om een aankoop bij hen te doen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Kim 20-07-2018 In de winkel gekocht
Venray

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs hebben we bij Expert Venray een stofzuiger laten repareren waarbij het snoer continu oprolde. Nadat we de stofzuiger na reparatie op hadden gehaald, bleek de klacht niet verholpen.
Wederom de stofzuiger ter reparatie aangeboden waarbij deze kosteloos, als service voor het ongemak, gemaakt is.
En dit alles in een relatief korte tijd!
Wij zijn zeer tevreden over het vriendelijke personeel en de uitstekende service!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 20-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam buitenverldert

Wat een geweldig en vriendelijk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was op internet aan het kijken naar een wasautomaat maar kwam er niet meer uit, omdat ik uit mijn omgeving al zoveel goede berichten had gehoord ben ik ook naar de Expert in Amsterdam gegaan. Een prachtige winkel met veel keuze en werd super vriendelijk te woord gestaan door dhr. Woltering en uiteindelijk met een machine naar mijn wens uitgezocht. Kon heel snel geleverd worden en hoefde maar 3 uurtjes thuis te blijven en de bezorgers, keurige kerels met verstand van zaken, hebben dat zware ding naar 3 hoog gesjouwd en de oude weer retour genomen en de droger weer keurig terug geplaatst. ECHTE TOPSERVICE en kan het aan iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry verhagen 20-07-2018 In de winkel gekocht
Dongen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel. Goede service. Klantvriendelijk.zal iedereen deze winkel aanbevelen. Beoordeling een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

henkje 54 20-07-2018 In de winkel gekocht
1771EB Wieringerwerf

wat goed is is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop al jaren bij Expert in ons dorp, vriendelijk, kundig en luisteren zijn de kenmerken van deze winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeanne 20-07-2018 Via de website gekocht

OK service maar een beetje vreemd.

Algemene score

6,0
Online bestellen via expert is prima, geen problemen mee gehad. De aanloop daarentegen was wel vreemd. Via de website van expert gekeken waar mijn product te krijgen was, daar naar toe gereden in de veronderstelling dat deze informatie klopt. Vervolgens is dit product niet daar beschikbaar omdat deze onvindbaar was. Vervolgens bestel ik maar online en zie ik dat het product vanuit die betreffende winkel verstuurd wordt. Beetje vreemd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robbert Minnema 20-07-2018 In de winkel gekocht
Haren

Uitstekende service

Algemene score

10,0
Expert Zuidhorn had mijn gevraagde artikel niet op voorraad. Hebben gebeld met Expert Haren.
Toen ik in Haren kwam lag de soundbar klaar.
Dat noem ik nou service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 20-07-2018 In de winkel gekocht
Deurne

Hele duidelijke uitleg gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Expert Deurne is ons vaste adres voor witgoed e.d. omdat we altijd duidelijke uitleg krijgen en we graag gebruik maken van hun goede service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer Expert 19-07-2018 In de winkel gekocht
Burgum

Uistekende srvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen hun afspraken altijd correct na en geven een uitstekende service en nazorg. Hebben een enorme kennis op het gebied van elektronica en geven dan ook goed onderbouwde adviezen. Grote klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tv Sonos playbase blue ray speler en diepvriezer 19-07-2018 In de winkel gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een eenvoudige duidelijke wijze word je alles uitgelegd; ze nemen er de er de tijd voor je alles uit te leggen👍

Reageer

Ria Haast 19-07-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service goed geholpen in de winkel. Uitgebreid assortiment. Goed en vriendelijk personeel . Goede uitleg over het produkt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Salahdin 19-07-2018 In de winkel gekocht
Beuningen

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service aangeboden door kennis te bieden en het juiste product aan te bieden voor een uitstekende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 19-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, keuze was snel gemaakt en snel besteld. En dan ook nog de volgende dag snel bezorgd met een duidelijke en aardige kaart met info erbij. Maakt een erge goede indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieneke 19-07-2018 In de winkel gekocht
Wolvega

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze winkel omdat het in de buurt is. Tv was ineens kapot en er moest met spoed een nieuwe komen omdat we de tweede helft van de halve finale van Wimbledon 'moesten' zien 's middags. Tv die wij wilden hebben was niet op voorraad. We kregen tot levering een goede leen-tv mee zodat we de wedstrijd konden zien. Echt ontzettend fijn!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Gerhard 19-07-2018 In de winkel gekocht
Expert Apeldoorn

Perfecte dienstverlening !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfecte shop met heldere en duidelijke communicatie. Zeer tevreden over de serviceverlening, nette winkel

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elberse 19-07-2018 Via de website gekocht

Service zoals het hoort !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelde vaatwasser is conform de afspraak op tijd geleverd en netjes geplaatst. Vriendelijke monteur. Reparatie is ook correct verlopen. Expert komt dus belofte na !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette Hulst 19-07-2018 Via de website gekocht

Goed en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site besteld, de volgende dag in de winkel opgehaald na een belletje van de Expert dat het binnen was. Snel en simpel. In de winkel afgerekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 19-07-2018 In de winkel gekocht
Maastricht

Altijd geeeldige service. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service ,zeer deskundig en altijd goede hulp ook later telefonisch iets minder bereikbaar maar zeer aantebevelen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 19-07-2018 In de winkel gekocht
Ommen

Scheerapparat goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel geeft goede informatie over de voor - en nadelen van de diverse modellen. Dat voegt toe tov internet aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W.derksen 19-07-2018 In de winkel gekocht
Wijchen

Middelmatig

Algemene score

6,0
Er zat al water in het reservoir, dus zeiden wij dat het al gebruikt was! Nee, dat deden ze op de fabriek om het te testen!! Nog nooit van gehoord.

Reageer

David 19-07-2018 Via de website gekocht

Beste geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel duidelijk en volgende dag in huis, nog even gebeld dat ik er een kabeltje bij wilde, geen probleem direct meegeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-07-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kon online de bestelling doen en ophalen in het filiaal met een korte beknopte uitleg. Werkt prima en ik hoef thuis niet te zitten wachten op de pakketbezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie Jacqueline 19-07-2018 In de winkel gekocht
Uithuizen

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig dat ze goed telefonisch bereikbaar zijn. Je kunt vragen stellen over het product. Ik heb een Samsung Galaxy tab A gekocht. Hierbij kon je 30 euro korting krijgen via de website van Samsung. Ik kreeg een digitale factuur en een factuur op papier. De digitale had ik nodig voor het aanvragen van de korting bij Samsung. Dit werd mij netjes uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 19-07-2018 Via de website gekocht

Grote verrassing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via zoekactie op internet bij Expert uitgekomen.Volgens de website zou de levering plaatsvinden na 5 werkdagen.De dag na bestelling (maandag)werd ik al gebeld door Expert Goor dat de bestelling in behandeling was.Dinsdag werd er gebeld met de vraag of de machine al geleverd kon worden. Verrassend snel dus. Prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Winfred 19-07-2018 In de winkel gekocht
A..j. Ernststraat

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel bestaat uit vriendelijke geduldige mensen. De wachttijden zijn minimaal. Er is de mogelijkheid om gratis te parkeren. Die winkel is centraal gelegen. Je hoeft niet naar Amsterdam Zuidoost. Dus ook per fiets te bereiken. Groot assortiment. Lage prijzen. Alles wordt thuisgebracht naar evt. de 3de etage. Levering dezelfde dag. Meer producten onlangs daar gekocht. Verpakking wordt afgevoerd en het product aangesloten. Je wordt er blij van.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

AngelaDeurne 19-07-2018 In de winkel gekocht
Deurne

Fijne winkel, fijne medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel. En de verkoper is een hele fijne, gezellige en goede verkoper. Hij luistert goed naar wat je wil en daar speelt hij goed op in. Een hele fijne winkel. Netjes behandeld.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dabiku 19-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling van tv dezelfde dag nog gebeld met de mededeling dat de tv al in de winkel stond. Dit was zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W van der Lecq 19-07-2018 In de winkel gekocht
Boskoop

Expert stelt nooit teleur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Expert is secuur in het maken van een afspraak. De medewerkers zijn heel deskundig en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en adviseren bij het maken van een keuze.
Aflevering is op tijd.Het apparaat wordt geplaatst en de hulp en uitleg bij bediening van het apparaat is geweldig, ook voor ouderen , zoals wij. Is er een probleem waarbij je hulp nodig hebt. Dat kan altijd geregeld en wordt niet gekoppeld aan kopen. Wij kopen daar al onze elektrische apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad Versmissen 19-07-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Altijd vriendelijk en inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk in advies. Veel verstand van hun te leveren producten. Zolang als wij in Drunen wonen komen wij bij Expert en dat bevalt ons tot heden zeer goed.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alexy 19-07-2018 Via de website gekocht

Direct een telefoontje uit de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na de bestelling van mijn wasmachine werd ik direct gebeld om een afspraak te maken om te leveren. En niet de hele dag wachten maar tussen 13-15 dus dat is ook concreet en goed te doen.
Wel jammer dat hij niet kosteloos wordt aangesloten of naar boven gebracht. Dat zou toch een stukje service moeten zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

s.hof 19-07-2018 In de winkel gekocht
Heerenveen

Service

Algemene score

3,0
De verkoop verliep probleemloos bij het afrekenen werden persoonlijke gegevens gevraagd dit was zo zei de verkoper ivm de garantie. Zou je geen garantiebewijs meer hebben dan hadden zij altijd nog de gegevens. Tevens kreeg ik per mail een afschrift van de nota per mail toegestuurd. Later bleek dat voor deze zogenaamde service €0,97 in rekening te zijn gebracht. Dit soort service heb ik niet nodig en diend naar mijn mening te worden vermeld. Ik ben echt wel in staat om mijn garantiebewijzen op een juiste wijze op te bergen.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Expert Heerenveen 19-07-2018

Beste heer/mevrouw Hof.

De € 0,97 aan kosten staan als thuiskopieheffing op uw aankoopnota gespecificeerd. Dit is een belasting die de overheid hef,t zodat die aan auteursrechthebbenden ten goede komt om thuiskopien te compenseren.

Onze service is uiteraard gratis, dit doen wij graag voor u.
Wij wensen u nog veel plezier met uw aanschaf.

Mocht u nog verdere vragen hebben bent u altijd van harte welkom in onze winkel.

Reageer

Ingrid 19-07-2018 In de winkel gekocht
ZUID-SCHARWOUDE

Goed advies bij aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel met goed assortiment. De televisie die we gekocht hebben voldoet volledig aan onze wensen. De verkoper hielp ons zonder te sturend te zijn in het maken voor de voor ons beste keuze.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kohkohri 19-07-2018 In de winkel gekocht
Harlingen

Beste Expert van Harlingen

Algemene score

8,0
Service & snel! Meer niet, maar we typen wel even naar de 100 karakters geen probleem. Hoihohihohihigi

Review criteria:

Goed

Reageer

Erwin 19-07-2018 In de winkel gekocht
Twello

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe sonos beam door de Expert in Twello. Zeer vriendelijk personeel, snel en met kennis van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mir 19-07-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, er werd rekening gehouden met onze wensen
Alle op tijd binnen en kinderen blij met huncadeau!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anissa 19-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is hartstikke top! Erg blij met mijn aankoop erg snel ontvangen.

Telefonisch ook erg goed geholpen met de medewerker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 19-07-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en super klant vriendelijk. Is ook duidelijke op de site ook bij elke product beschrijvingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex suerink 19-07-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Super service

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijke medewerkers hebben ervaring met het product waar de klant om vraagt.waarom moet ik een uitgebreide revieu schrijven hou van kort en krachtig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Heath 19-07-2018 In de winkel gekocht
Ommen

Snel, goed en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al meer dan 30 jaar bij deze winkel en ze helpen je altijd goed en met verstand van zaken.
De dienstverlening ook prima: ze komen aan huis en zorgen dat alles voor elkaar komt
Top, ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alexandra 19-07-2018 In de winkel gekocht
Haren

Expert Haren. Gewoon goed!

Algemene score

9,0
Expert Haren werd aangeraden om de WiFi te verbeteren zonder meer MB’s te moeten kopen.
Toegespitste service, aardige en vooral kundige mensen die ook van elkaar weten wat ze aan het doen zijn. Top.
En ook nog met oog voor de portemonnee! Wat wil een klant nog neer? ExpertHaren👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews