Expert

Benieuwd naar ervaringen met Expert? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
8.9

Deze score is gebaseerd op 21837 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Expert zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Nick Row.20-11-2025
Voor een uitgebreide voorlichting door enthousiaste medewerkers bent u hier op het juiste adres.
Patrice20-11-2025
Na een aantal problemen met een eerder aangekochte wasmachine staat er nu gelukkig een mooie nieuwe Siemens wasmachine in onze bijkeuken.Thanxxxxxxx
joost20-11-2025
er werd mee gedacht en de chauffeur heeft goede tekst en uitleg gegeven en nam er alle tijd voor

Henk Amstelveen20-11-2025
Er was wat misverstand in het begin bij de aankoop maar daarna toch nog verrassend goed gekomen
Pv19-11-2025
Het contact met de verkoper in Lemmer was erg fijn order aan gemaakt en kon hem in Emmeloord ophalen daar vond ik dat ze een stuk minder vriendelijk dus voortaan maar naar Lemmer waren
YK15-11-2025
Prettig geholpen in de winkel, ook werd ik goed op de hoogte gehouden over het verloop van het bestelde. Deskundige personeel die het kwam installeren. Een goede aanwinst voor Zeist dit bedrijf!
Peter15-11-2025
Al meer dan twintig jaar is Expert onze lokale leverancier van huishoudelijke apparaten klein en groot. Professioneel, vriendelijk en snelle service. Wat verlangt een mens nog meer?
J. La Torre15-11-2025
Perfecte service bij aankoop nieuwe tv super geïnstalleerd en met alles ontzorg! Experts die hun naam waar maken.
Erik, Paterswolde15-11-2025
Goed advies over een vaatwasser, snel besteld en geleverd voor een prima prijs !
Mevrouw Albada.15-11-2025
Kopen hier graag i.v.m. uitstekende service en vakmanschap, geven goede informatie bij aanschaf en aankoopkeuring zonder druk uit te oefenen.
Ingrid15-11-2025
Werden de dag na de aankoop gebeld dat het bezorgen een week later zou worden. Het zou heeeeel druk zijn.
Frederique15-11-2025
Ik heb een Amerikaanse koelkast van het merk LG gekocht voor een prima prijs. In de winkel vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Aflevering was perfect, keurig op de plaats, aangesloten en instructie gekregen. Alle rommel mee en de oude koelkast en vrieskist kostenloos afgevoerd. Topklasse service!
Jac van IJll15-11-2025
Expert Dongen geeft goed advies in de winkel, neemt zoals beloofd snel contact op om een afspraak te maken over de levering. Precies op het afgesproken tijdstip vindt de levering en plaatsing plaats. Zowel verkoper als de bezorger zijn zeer vriendelijk en er is keurige uitleg over de bediening. 100% tevreden dus.
Gerda15-11-2025
Goede uitleg in de winkel en thuis. Al mijn vragen werden netjes beantwoord en uitgelegd.
Theo Belt15-11-2025
Uitstekend geholpen door medewerker. Geduldig, alle tijd en duidelijke informatie
Hennie11-11-2025
Deze winkel was al bekend bij mij. We zijn goed voorgelicht in een rustige setting. Zonder haast en met een duidelijk verhaal.
Peter Theunisz09-11-2025
De informatie en het advies van de verkoper m.b.t. alle elektronische apparaten bij de Expert in Neede zijn perfect. Goede service, zowel in de winkel als bij de installatie thuis. Er wordt met je meegedacht over welk product er het beste bij je past en de bezorging is uitstekend.
Henny09-11-2025
Expert heeft een goed assortiment en een heel goede service. Alle afspraken zijn nagekomen en een perfecte bezorging en installatie.
Danny van den Berg09-11-2025
De persoonlijke service van Expert Laren is van topniveau. In de winkel en bij de installatie, mijn complimenten
Rogier09-11-2025
Extra complimenten voor de installateur. Net even slim meedenken om de oude situatie van wateraansluitingen te verbeteren. Echt top.
Miranda09-11-2025
Goede service, goede kennis van producten, behulpzaam, vriendelijk en mocht het aan de orde zijn, vinden ze altijd een oplossing.
Eric09-11-2025
Uitstekend en snel geholpen in Expert Castricum. Uitstekende bezorging (gewoon laten doen!!) en prima prijs. Volgende keer weer Expert !
Marlyn09-11-2025
Zeer tevreden over mijn bestelling snelle bezorging. Goed product ben er tevreden mee
Masari09-11-2025
Zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben en de producten die ik heb gekocht
J P Hoogenboom04-11-2025
Wij wilden na 20 jaar onze inbouw koelvries combi vervangen. Dit bleek echter niet zo eenvoudig ivm maatvoering. Bij expert Heemskerk zijn we zeer vakkundig geholpen en hebben we een prima nieuwe koelvriescombinatie gevonden.