EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4889 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1504 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tiny de Ruijter 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik en mijn vrouw zijn Zeer tevreden over de duidelijke website op internet en de zeer snellen levering

Reageer

Mols 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De reden dat ik voor deze shop heb gekozen is dat er bij ons in de buurt een winkel zit en dus voor eventuele garantie ook daar terecht kunnen en daar een goede service hebben

Reageer

F. Smit 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is top. Service zeer goed. Afhandeling en brengservice geweldig.
Net geen 10 omdat mijn toestel er al wel was maar waren vergeten. Na een telefoontje
was daar hun excuses en het toestel werd direct de volgende dag geleverd. Kan gebeuren 😂😉.

Reageer

Jan Braaksma 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en heldere website. Makkelijknommproducten te selecteren en te vergelijken. Groot voordeel is dat je indien nodig service krijgt via de dichtsbijzijnde winkel.

Reageer

Lam Blokhuis 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds besteld en de volgende dag al geleverd! Super!! Mooie stille vriezer!!

Reageer

johan 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk geholpen aan de telefoon op al mn vragen antwoord gehad en de levering was super op tijd

Reageer

Baboile 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben eeninbouwvaatwasser gekocht van het merk Bauknecht. Een korting op het apparaat waar ik geen nee tegen kon zeggen. Alles werd snel geleverd, oude machine zonder morren meegenomen. Het zelf installeren bleek iets moeilijke dan gedacht maar de hulp van een handige vriend was het toch zo voor mekaar. Wij er blij mee!

Reageer

ed de ridder 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ep is een prima winkel, de prijs is correct , afspraak is afspraak , services is geweldig.

Reageer

Weijman 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne winkel de servers is goed de klant viendelijk heid die de mensen hebben en als het niet in de winkel ligt dan bestellen ze het voor je. En ook voor paktje op halen of af geven is daar ook goed geregeld.
Van daar is EP mijn winkel in Vaassen.

Met vriendelijke groeten.

D.W.H.C. Weijman

Reageer

H Zijlstra 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
online gekocht correct tewoord gestaan aflevering prima in een woordaflevering prima

Reageer

W S 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De order was snel geplaatst en de levering op tijd. De monteur installeerde het fornuis netjes. Alles naar tevredenheid.
Alleen wisten we niet van tevoren dat een bepaalde kabel niet meegeleverd was. De monteur had deze gelukkig bij zich.

Reageer

Lianne de Haan 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke medewerkers, kunnen goed uitleg geven over de producten en mij overtuigen! Daarnaast zijn ze erg behulpzaam als er iets met een product aan de hand is of als ik toch niet helemaal tevreden ben. Echt een top bedrijf, EP van der Molen, Gorredijk!

Reageer

Wil 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne shop, heel goede communicatie en vriendelijke attente medewerkers... ze maken waar wat ze beloven, daar kunnen veel shops nog wat van opsteken!!!

Reageer

Barry 01-09-2020

Algemene score

1,0
Er waren 2 stukjes afgebroken van de koelkast en dat is uiteraard niet gelijk een heel groot probleem, maar als je tot 2x toe een email stuurt naar EP en je krijgt geen enkele reactie terug, dan wordt het wel een dingetje. Leuke spullen dus, maar tot nu toe een erg slechte (lees: geen) service.
Officiele reactie van EP.nl 07-09-2020

Geachte heer P,

Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zie dat u al contact heeft gehad met mijn collega. Uiteraard gaan we dit voor u oplossen.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Officiele reactie van EP.nl 07-09-2020

Inmiddels is dit opgelost met de klant, de mail die meneer stuurde is nooit aangekomen.
EP:Klantenservice

Reageer

HW 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden, zoals dat altijd gaat, plotseling een nieuwe koelkast nodig. D'oude deed het niet goed meer.
Een nieuwe koelkast vinden bleek nog niet eens zo eenvoudig, want we hadden een inbouwkoelkast nodig en die levert niet iedereen!
Maar wèl EP:Boelaars en nog snel en netjes ook! Ze haalden zelfs keurig onze oude uit de keuken en namen hem mee.
De nieuwe werd keurig geplaatst, het scharnier werd naar links verplaatst en het deurpaneel is keurig gemonteerd

Reageer

Gebruiker 31-08-2020

Algemene score

5,0
Ondanks dat het op voorraad stond (zeven stuks) kwam het product niet op tijd aan. Na een melding werd er pas actie op ondernomen. Het bleek een systeemfout ??????
Officiele reactie van EP.nl 07-09-2020

Geachte heer, mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wilt u een mail sturen naar de klantenservice, wij hebben namelijk inderdaad te maken gehad met een systeemfout, dat is niet zoals wij willen maar wel soms mee te maken hebben. Graag zoek ik voor u uit wat er is mis gegaan.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Mischa 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service bij de bezorging en plaatsing van onze nieuwe Miele wasmachine. Erg tevreden met de aankoop. Vriendelijk personeel en goede uitleg over het gebruik.

Reageer

Nico 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke site, goed ingedeeld.
Snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis. Vriendelijke bezorgers.
Prima shop.

Reageer

J.W.Kraan 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is bestellen, krijgt een mail hoe of wat je moet doen, de levering is keurig op tijd met van tevoren een belletje, en wordt door een zeer beleefde jonge man afgeleverd, super.

Reageer

Ad en Anja 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De service en goede naam van Verdaas wordt nog altijd eer aan gedaan;
Keurig volgens afspraak is onze droger geleverd en geïnstalleerd met duidelijke en vriendellijke uitleg. Als vanzelfsprekend is de oude machine mee retour genomen evenals alle verpakkingsmaterialen.
Wij zijn dik tevreden!

Reageer

anneke 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een diepvries besteld. Vandaag besteld en morgen in huis. Zo ging het ook. Op tijd geleverd. Exact op de voorspelde levertijd. Wij zijn tevreden.

Reageer

Annelies 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs van mijn inbouwkoelkast was prima en de beloofde service om de volgende dag te bezorgen werd bewaarheid. In tegenstelling met de concurrenten. De communicatie was goed.

Reageer

Diepvries Iventum 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne tafelmodel vriezer van Iventum
Grote diepe laden met 5 garantie
Netjes op tijd geleverd
Goedkoopste prijs !

Reageer

AM 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hoger cijfer voor correctheid en service dan EP Beesd is niet mogelijk. Razendsnelle levering: wasmachine op maandag besteld en dinsdag voor de middag stond hij er. Maandag werd ik keurig gebeld over het verwachte tijdstip van levering en een kwartier tevoren op dinsdag werd ik gebeld dat men er bijna was. Twee vriendelijke medewerkers hebben de wasmachine op zolder geplaatst, werking uitgelegd en alles weer netjes opgeruimd. Echt top!! Zo snel en zo vriendelijk

Reageer

Aize 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel was goedkoop, de bestelling ging soepel, contact met de lokale winkel was prima en het artikel werd op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Reageer

B.H. Mehmed 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en ook een heel goede service. En goed op de hoogte gehouden van bestelling.

Reageer

Hugo 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering oud papier en piepschuim nemen ze zelfs mee van het nieuwe apparaat

Reageer

Madeleine 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allemaal keurig afgehandeld.
Eerst telefonische bevestiging bestelling.
Daarna levering volgens afspraak.

Reageer

Mirjam 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel tevreden over de geboden service! De uitgekozen wasmachine bleek toch niet op voorraad maar een alternatief werd snel en voor hetzelfde geld geboden. Daarnaast werd er fijn met ons mee gedacht en gehandeld in de snelheid van leveren. Top winkel!!

Reageer

Dick 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen ging simpel en de levering vis DHL ook. We misten wel de aangekondigde factuur.
Officiele reactie van EP.nl 25-08-2020

Geachte heer H,

Hartelijk dank voor uw feedback. U kunt altijd contact opnemen met EP:Beerepoot voor uw factuur, zij hebben de bestelling verzorgd.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Johan 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering apparaat en netjes op de bestemde plek 1e verdieping aangesloten. Oude apparaat en verpakkingsmateriaal afgevoerd. Vriendelijk personeel. 👍

Reageer

Claudia 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP is een aan te bevelen winkel. EP helpt goed en de klantenservice . EP bezorgd op tijd en goed

Reageer

Patrik 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De productinformatie en reviews zijn duidelijk weergegeven. De after-pay mogelijkheid werkt ook prettig, zeker als het om grotere bedragen gaat. EP heeft bij mij een goede naam vanwege de EP winkel in mijn buurt, die zeer kundig en service gericht is. Dat geeft een veiliger gevoel bij de aankoop in een webshop. Ik ben tevreden over de laptop, die ik bij EP heb gekocht.

Reageer

Anne 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door medewerker van vestiging Sneek zeer goed geholpen en meegedacht. Zelfs na aanschaf teruggebeld of alles goed is gegaan (aangezien het bestelde product in een nadere vestiging is opgehaald).

Reageer

Erica 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat de wasmachine de volgende dag geleverd zou kunnen worden heb ik bij ep besteld. Helaas bleek dit voor de partij die leverde toch haalbaar. Exclusief aansluiten is het wel gelukt, dus fijn meegedacht
Officiele reactie van EP.nl 24-08-2020

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Uw levering is verzorgd door EP:Hejnen zie ik. Jammer dat de ondernemer niet uw product de volgende dag kon leveren. Uw aansluitkosten zijn direct overgemaakt aan u. In ieder geval veel gebruiksgemak!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Glc 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd dezelfde dag nog gebeld voor een alternatieve oplossing toen mijn bestelling net was uitverkocht. Bestelling werd alsnog snel voor het weekend bezorgd. Mijn complimenten voor de goede service!

Reageer

Bibi 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We hebben de wasmachine besteld bij EP, omdat zij hem het snelste konden leveren. Dit hebben ze ook zeker waargemaakt. De bezorgers waren er alleen al om half 7 en belde zelfs al om 6uur. Smorgens dus.... Aangegeven was 7 uur. Voor ons geen mega probleem, maar weet niet of iedereen daar op zit te wachten. Bezorgers waren ook niet super handig met de wasmachine naar boven tillen. Gelukkig moeten we toch nog schilderen. Verder qua informatie en account allemaal prima bij EP!
Officiele reactie van EP.nl 24-08-2020

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw bericht. Uw levering is verzorgd door EP:Schalkwijk, zij werken met een eigen leveringsdienst. Dan is 7 uur wel heel vroeg, en ongebruikelijk voor onze eigen landelijke logistieke vervoerder. Ik ga uw feedback doorsturen naar betreffende EP:Ondernemer om een en ander met u nog door te spreken. In ieder geval veel gebruiksgemak.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Ben 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld op internet en werdowerd dat hij in de winkel vooradige lag en dat ik hem evt ook op kon halen als

Reageer

Wil 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast besteld op zondag met een geplande levering op dinsdag. Maandag gebeld door het vervoersbedrijf dat de koelkast donderdag geleverd zou worden en dat de oude niet meegenomen zou worden. 1 belletje met EP en beide pijnpunten werden gelijk opgelost. Dus levering op dinsdag en de oude koelkast werd meegenomen. Een 10 voor service.

Reageer

Renske 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling gedaan van een diepvrieskast( tijdens de hittegolf ) met de betaling, binnen het uur kregen we een telefoontje met de vraag of het de volgende dag geleverd kon worden op een aangegeven tijdstip, zo gebeurde het ook. Voor ons helemaal goed, echt toppers zijn het.

Reageer

Santino Schardijn 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een nieuwe koelkast nodig en kwamen tijdens het zoeken op internet uit bij EP. De dichtstbijzijnde die het kon leveren zit 20 km verderop, maar dat is geen probleem voor hen.

Er is netjes gebeld om een leverafspraak te maken. De 2 monteurs waren er op de afgesproken tijd. Ze hadden vlot de oude koelkast gedemonteerd en de nieuwe gemonteerd. De draairichting van de deur omgedraaid, zoals aangegeven en meteen het handvat van mijn frontje vastgezet. Erg attent van ze.

Daarna nog een korte toelichting op het gebruik van de koelkast van hen ontvangen. Heel erg correct geholpen en de mannen waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt.

Reageer

jaap bakker 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel overzichtelijk alles heel goed op zicht en heel belangrijk het personeel is uiterst correct ,altijd vriendelijk en kennis van zaken .

Reageer

Hennie 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd naar tevredenheid en je kunt er met elke vraag terecht.
We kopen er al meerdere jaren en er is nooit gedoe ontstaan. Hulpzame mensen.
Tof bedrijf.

Reageer

Wolbert 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep Tubbergen super spontane medewerkers. Zeer goede monteurs. Netjes afgeleverd. Alles top.

Reageer

Familie Kari 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer behulpzaam, kundig, snel en vriendelijk geholpen. Alles verliep op rolletjes. De bestelling online gedaan en afgehaald in de winkel, met uitleg en hulp. Kortom, goed.

Reageer

Shafelly 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben de wastoren waarbij je de wasmachine en droger kunt stapelen. Het is een fijne toren en staat zeer stevig. Het geeft echt wel een veilig gevoel. Ik ben dus niet bang dat het omvalt of dat de droger er uit zal vallen.
Contact gehad over het bezorgmoment. Aardige vent die de spullen kwam brengen.

Reageer

Bud 22-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke omschrijving van het product (laptop), voldoende specificaties weergegeven en makkelijk bestellen. Aflevering na 1 dag. Supersnel en goed verpakt. Top!

Reageer

Omima 21-08-2020

Algemene score

10,0
Heel goed winkel, duidelijke website, vriendelijk medewerkers, goede product, goede service en bezorging

Reageer

Annelies 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site.
Goed contact met de winkel wat betreft levering van de koelkast.
Zelfs de chauffeur belde dat hij met een half zou komen, prima !!!
Over de Samsung koelkast zijn we ook tevreden.

Reageer

Henri 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel zeer goede service! Personeel is zeer goed op de hoogte van de nieuwe techniek.

Reageer

Toon meer reviews