EP.nl
Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 14485 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ben prima geholpen. Er kwam gelijk iemand naar me toe en hielp ook nog eens de tv in de auto te zetten
Goede winkel
Leuke en aardige mensen
Goed geholpen
Ik heb een Hisense wasdroger gekocht eibd December 2025 via Ep.nl. Dit product is fantastisch en ik zou het aan iedereen aanraden.
Ik was ook super tevreden met de levering en het uitstekende customer service.
Ik zal zeker vaker inkopen doen bij Ep.nl.
Besteld via internet en de volgende dag al bezorgd. Top geregeld
nette prijzen. snelle levering. en goede communicatie. altijd fijn om te weten waar je product is en wanneer het geleverd wordt.
Goed geholpen in de winkel deze verkoper had echt verstand van zaken.
Verkoper heeft ons eerst laten praten zodat wij onze wensen kenbaar konden maken.
De verkoper heeft een aantal toestellen aan ons laten zien en vergelijking gegeven.
Uiteindelijk hebben wij zelf een juiste beslissing kunnen maken wat bij onze wens past
Wij zijn Super blij met het advies en de aankoop die wij hebben gedaan
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. Goede service ook nog na de garantieperiode. Fijn om in je eigen buurt nog te kunnen zien wat je koopt. Goed Persoonlijk advies.
Heb al meerdere apparaten aangeschaft bij EP Filippo, ben zeer tevreden en je kan altijd langskomen als je vragen hebt, beter dan iets online bestellen in de winkel kan je kan zien wat je koopt
Had een bestelling geplaatst op vrijdag middag. Een uur later werd ik gebeld met de vraag of ik na 18u thuis was want dan kwam een collega die in de buurt woonde het wel even langsbrengen.
Super service!
EP: Verdaas is altijd even betrouwbaar. Prijzen zijn goed en hun adviezen, zowel in de winkel als thuis, zijn eerlijk en oprecht.
Oudjaarsdag: Dit keer hadden we een nieuwe wasmachine nodig. Er werd gevraagd naar ons gebruik waardoor we vrij snel tot een AEG kwamen. Mooi geprijsd waardoor het ook nog eens meeviel qua kosten.
2 dagen later kwamen de monteurs hem al brengen. In een half uur was ie geïnstalleerd en de oude mee in de bus. De monteur legde netjes uit hoe het apparaat werkt en gaf advies om een langere levensduur na te streven.
Op en top bedrijf wat ons betreft. Al jaren!
Het was tenslotte niet het gewenste product maar ik ben prima en vriendelijk geholpen.
Wij kiezen vooral voor EP omdat het een goede service heeft. Het is bij ons in het dorp dat is veel fijner dan online bestellen. En dan hebben ze ook. Of goede tips!!
vakkundige informatie en zeer klantvriendelijk.
Prima service. Snel en goed geleverd en opgehangen.
Goede en snelle service
Wat zijn het toch een vriendelijke mensen daar bij EP Oudeschild. Magnetron was op voorraad. Het oude apparaat kon meteen ingeleverd worden. Toppers. Prima service.
Keurig geholpen, snelle service.
Had een wifi probleem en ik moest een nieuwe koffiemachine.
Op zeer korte termijn hadden wij een wasmachine nodig. Na de selectie was deze niet in voorraad maar wel in de showroom. 20 minuten later werd deze aan huis afgeleverd
Mooi ingerichte winkel met deskundig en enthousiaste bediening
Ik shop regelmatig bij EP.nl en dat is niet voor niets. Elke keer heb ik weer een goede en positieve ervaring. De website is duidelijk, bestellen gaat makkelijk en de levering is altijd netjes en snel. Je merkt dat service hier serieus wordt genomen.
Ik raad het iedereen aan.
Duidelijke info en klantvriendelijke ondersteuning bij vragen.
Fijn in 3 keer kan.
En snelle en goede bezorging.
Goede service nadat machine niet op voorraad was.
Mederwerkers hebben ervoor gezorgd dat de wasmachine alsnog snel geleverd werd!
Gewoon prima service
Persoonlijke service wat ik zeer waardeer
Goede sneller service en verzending !
Ik heb voor EP gekozen omdat ze een breed assortiment aan tv’s hebben met aantrekkelijke prijzen, een duidelijke site waarop goed valt te navigeren en een zeer snelle leveringstijd hanteren. Al met al zeer tevreden.