EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Mari Thijssen11-06-2026
Wij wilden een wasmachine kopen bij een bereikbare winkel die ook goede service zou kunnen verlenen. In de winkel kregen we uitleg waar we direct in geloofden.
Trudie11-06-2026
Top service!!! Vriendelijk personeel Professnioneel En geven een goede uitleg
Steef10-06-2026
klaar voor het WK Bestelling geplaatst en kon het de zelfde dag nog ophalen. Helemaal happy thanks

Jeanne 10-06-2026
Bij EP Corona in Den Hoorn wordt je altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook voor adviezen staan ze voor je klaar. Ik heb de afgelopen jaren al mijn apparatuur bij deze winkel aangeschaft en laten bezorgen en aansluiten. Altijd tot volle tevredenheid.
Jorrit10-06-2026
Goede prijs, nette levering, zeer vriendelijke klantenservice.
Gerard Kwant10-06-2026
Prettig en deskundig vlot geholpen.
Cynthia10-06-2026
Super snel geregeld en keurig afgeleverd bij mij thuis Zal het zekers aanbevelen bij vrienden
Bijman10-06-2026
Wij kopen altijd huishoud elektronica bij EPKlaver vanwege de service en prijsstelling
Bianca10-06-2026
De mannen die de koelvriescombinatie kwamen brengen hadden netjes gebeld van te voren en namen de tijd om hem goed te plaatsen. Ze gaven uitleg en waren zeer netjes en beleefd. Ze namen al het afval mee wat aan verpakkingsmateriaal om de koelvriescombinatie heen zat. Echt keurig!!
TDvP10-06-2026
Snel en vriendelijk geholpen
AShraf09-06-2026
Hartelijk dank voor de uitstekende service en de tv, die echt een bioscoopervaring biedt. Bedankt voor uw medewerking en de vlotte bezorging.
Varga09-06-2026
Super goed geholpen
Meijer09-06-2026
Ik ben correct geïnformeerd en vriendelijk geholpen. Zoals altijd is de service hier uitstekend en word ik goed te woord gestaan. Een winkel waar klantvriendelijkheid en deskundigheid vanzelfsprekend zijn.
Lyanne08-06-2026
Heel fijn geholpen, wegens bezorgdrukte ervoor gekozen om de tv zelf op te halen. Hierbij ben ik goed geholpen en ook met het in de auto krijgen
Dik08-06-2026
Vriendelijk personeel. Goede voorlichting en goede service
Nurhayat08-06-2026
Ik heb mijn contact als persoonlijk ervaren. Ik had zelf iets besteld wat achteraf blijkbaar niet zou aansluiten bij mijn wensen. De medewerker stelde de juiste vragen en uiteindelijk met een kleine korting had ik de juiste apparaat naar wens en ook de prijs sluitte toen helemaal aan! Er wordt goed geluisterd en ze doen gewoon hun best
MauricevInge08-06-2026
Allereerst had ik vroeger nooit zoveel van EP gehoord maar nu is het een winkel waar ik als eerste kijk. De service is super en nadat ik wat had besteld werd er netjes contact opgenomen met mij dat ik het in de winkel sneller kan ophalen. Service, contact en prijzen zijn echt super !!
Hoekstra08-06-2026
Snelle levering, mooie prijzen! Meneer die onze nieuwe wasmachine kwam brengen is ontzettend aardig en gaf ons nog allerlei uitleg en tips!
8 juni 2608-06-2026
Goede service snel bezorging En goede prijs kwaliteit verhouding. Kort maar krachtig
pieter07-06-2026
Onze wasmachine wasmachine bijna af. Dank zij mijn zoon heeft hij een nieuwe met mij besteld met In3. Super wasmachine.
Philip07-06-2026
Goede service , flexibel, snelle levering. Gemakkelijk zelf afhalem
Marco07-06-2026
Goede duidelijke omschrijving van producten ook voor minder ervaren mensen met computers zoals ikke
h******@o**********07-06-2026
Ik vind deze shop geweldig goed met de bezorging de prima plaatsing van de wasmachine en de vriendelijke uitleg van de verkoper bij het uitleggen van de instructie waar telefoniche contact mee hebben gehad alles is prima verlopen.
Damaris 07-06-2026
Ik zocht een nieuwe vriezer met een goed merk. Helaas was ik niet in staat om het volledige bedrag te financiële. Deze winkel biedt in3 service aan en ik was gelijk geslaagd. Super fijne service, tenminste ik ben er tevreden mee. Ik verwachtte niet gelijk de volgende dag mijn bestelling. En het kwam denk ik een week later ongeveer. Nou prima! Beko merk altijd goed, splinternieuw en tot nu toe tevreden. Ik werd ook netjes gebeld dat er wat vertraging liep maar het Woensdag geleverd kon worden. Alleen kwamen ze leveren zonder dezelfde dag nog hebben gebeld. Maar gelullig was mijn zoon thuis, zij hebben mij ook gebeld. En de bezorger was super vriendelijk en legde ook uit sorry maar wij waren toevallig in de buurt. Geen probleem kan gebeuren vind ik, ben de beroerste niet. Soms moeten wij mensen minder zeiken. Ik zal deze winkel/webshop nu altijd in de gaten houden voor als ik wat nieuws nodig heb.
Mirjam07-06-2026
Je wordt hiet goed geholpen. Uitgebreide uitleg, er wordt tijd genomen voor het advies. Levering op tijd, volgens afspraak