EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 14485 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kim12-01-2026
‘s middags besteld, super snel gebeld voor een bezorgafspraak de volgende ochtend. Top!
Marcel12-01-2026
Ik heb een Denon soundbar besteld bij EP, en ik ben tevreden over het product, maar ook zeker over de ervaring met EP. De aanschafprijs was scherp, ik werd goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en de de levering was snel, dus ik kan EP zeker aanbevelen!
Corné 12-01-2026
Werden goed geholpen en goed geadviseerd

W.B.12-01-2026
Duidelijke uitleg en topservice!
Carmen 11-01-2026
Bestelling ging makkelijk levering netjes op tijd product is prima
C Smit11-01-2026
Goede prijs, duidelijke communicatie, makkelijk te bereiken per telefoon of mail.
Jansen11-01-2026
Goede site met goede aanbiedingen duidelijk en de bezorgen die uitleg geeft van de wasmachine goede service
Lotusbloem 11-01-2026
Was erg prettig en behulpzaam goeie acties en perfecte aflevering….. erg blij mee
Michel11-01-2026
Ik had een soundbar gekocht online en deze viel erg tegen. Ben naar de winkel gegaan om te vragen om het te retourneren. Men was zeer klantvriendelijk en hielpen mij hierbij. Alles verliep vlot.
Leen10-01-2026
Super vriendelijk en behulpzaam. Ondanks het feit dat mijn bestelling afgehaald moest worden, werd het toch opgestuurd. Helaas werkt postnl niet mee, want tot op heden 6 dagen later nog geen pakket ontvangen
Jacques10-01-2026
Wasmachine besteld bij Beerepoot. Netjes gevraagd naar aansluitingen, en andere zaken van belang. Keurig volgens afspraak gebracht en aangesloten. Ben zeer tevreden.
Ilse10-01-2026
Fijne service, snelle levering. Altijd zeer vriendelijk en kundig.
Familie de Bruine 09-01-2026
We hadden een Inventum wasmachine gekocht . Bij de 2e wasbeurt , 5 dagen na aankoop liep er water uit de deur, er bleek een deukje in de buitenste ring te zitten . Hoe het daar kwam snappen we nu nog niet. Linda echter heeft ons geholpen door de nieuwe machine om te ruilen de volgende dag voor een meer van €100 omruil kosten . Anders hadden we het na de fabriek moeten terugsturen. Linda heeft er mee gedacht en geholpen.
Monique 09-01-2026
Snelle bezorging en top bezorgen
Manuela09-01-2026
Zo als afgesproken geleverd
familie Smit09-01-2026
Juiste omschrijving artikel en overzicht met de reviews , makkelijk te bestellen , snelle levering , klantvriendelijk aan de telefoon , prijs is goed
Y de Groot09-01-2026
Snelle service, heel belangrijk, telefonisch goed bereikbaar En goede afspraken mee te maken Het apparaat, combi magnetron van Sharp R-961(IN)W voldoet aan alle eisen
JLP09-01-2026
Wat een service! Ook als de afwasmachine na 14 jaar trouwe dienst kapot is, staan ze weer klaar om deze zsm te repareren dan wel te vervangen. Twee jaar geleden gebeurde hetzelfde al met de wasmachine en droger. Echt super. Fijn dat er lokaal zo'n goede winkel te vinden is.
Hinke09-01-2026
Geweldig geholpen bij de aankoop van onze Hisense 100 inch tv en bij de bevestiging hiervan thuis! Kundig advies en hulp bij alle vragen en ook huisbezoek bij vragen! Uitstekend!
gerrit 08-01-2026
gebruiksvriendelijk, vriendelijk personeel Ep Elburg is mijn winkel
Jorge Somers 08-01-2026
Klantvriendelijk personeel, word goedgeholpen en kijken ook mee naar een oplossing.
Willem08-01-2026
Eerste keer hier besteld dus altijd even spannend! Zeer snel + vakkundig afgehandeld. Zo wil je dus behandeld worden. Super!
Tineke08-01-2026
Personeel erg behulpzaam en heel vriendelijk. Hielden ons steeds op de hoogte van wanneer de bestelling geleverd zou worden. Hebben alles keurig in alle rust voor ons aangesloten. Echte aanrader.
Inge08-01-2026
Hele vriendelijke behulpzame winkelmedewerker. heel fijn meegedacht voor de oplosing van mijn probleem.
Barbara08-01-2026
Hoewel het nog maar 4 dagen tot aan kerst was, hebben wij onze bestelling exact op tijd binnen gekregen. Middels contact te houden met de klantenservice, welke echt super was, bleven wij netjes op de hoogte van onze levering! Het gourmetstel van GreenPan heeft onze kerst compleet gemaakt!