EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 4044 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1003 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Meyltje 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor EP omdat ik daarmee in deze tijd een plaatselijke winkel kon steunen. Ook was er een uitgebreide keus in het product waarin ik geïnteresseerd was. De levering was zo snel mogelijk, wat gezien de omstandigheden geen probleem was. Ik ben ook zeer tevreden over mijn aankoop!

Reageer

Andrea Druijff 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes op tijd geleverd, werd ruim van te voren gebeld voor de afspraak en de levering. Super vriendelijke chauffeur en heel behulpzaam!

Reageer

jannie 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb altijd goede ervaring met deze winkel gehad goede serve s betrouwbaar klandvriendelijk behupzaam ik raad deze winel aan

Reageer

henri 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zag de reclamefolder liggen op de mat, en zag een top tv staan, die hebben we aangeschaafd,, super winkel ,en blij dat deze sinds kort in zwolle zuid is gekomen, , top. service, ..

Reageer

Linda 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en voordelig geprijsd, snel geleverd, kortom ik ben heel tevreden!

Reageer

Jan 12-04-2020

Algemene score

10,0
Zodra ik de bestelling geplaatst had, werd ik een uurtje later gebeld met een bezorgbevestiging voor de dag erna. Dit werd vervolgens ook goed gedaan. Het product was nogal zwaar, en werd door de chaufeur naar mijn achtertuin gereden. Top service!

Reageer

William 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk allemaal. En ook de adequate handelingen daarna super geregeld.

Reageer

Kees 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte site waarop de artikelen snel vindbaar en goed beschreven zijn. De prijzen zijn concurrerend en de levering is de volgende dag.

Reageer

Roos 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Overleg nav bestelling over leveringstijd wasmachine. Website is duidelijk.

Reageer

Rinke 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, geeft info door over de levering, is prijstechnisch vergelijkbaar met concurrenten, soms zelfs goedkoper.

Reageer

M. Zwerver 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd super service. Vlotte levering en aanbod om ergens mee te helpen mocht het aansluiten oid niet lukken.

Reageer

wim 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel kwaliteit goed. Levering snel en netjes. Niets meer en niets minder.

Reageer

John E. 12-04-2020

Algemene score

5,0
Oor thermometer online gekocht bij deze zaak voor 3x de normale prijs omdat we in een Corona crisis zitten. Wij vinden dat gebruik maken van de situatie en waarderen dat niet echt om op deze manier de boel uit te knijpen voor eigen gewin.
Kritisch 12-04-2020

En was dat op de site of bij een ondernemer? U hoeft niet te kopen he

Kritisch 12-04-2020

Aanvulling: mss klantenservice benaderen vd week?

Officiele reactie van EP.nl 15-04-2020

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw feedback. Inmiddels is er al contact geweest met u.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Orsel 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en bestellen verloopt soepel. Op de website stond vandaag bestelt dinsdag in huis. Dat was niet het geval, maar daar kan de lokale EP winkel niets aan doen. Fijn dat je bij levering kunt betalen. De installatie was top!

Reageer

DJ 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van mijn bestelde product.
Deze kon ik dezelfde dag ophalen in de winkel

Reageer

ton 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en vriendelijke mensen. Product voldoet aan de verwachtingen. Al meer gekocht. Service prima

Reageer

Sanne 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Stadshagen heeft ons ontzettend goed geholpen toen onze wasmachine stuk ging tijdens de Corona crisis. Ze dachten heel goed mee over een oplossing van de bezorging in deze tijd van beperkende maatregelen. Echt top!

Reageer

Sjaak 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, waaronder hele goede bezorgers. En een goed en duidelijk advies.

Reageer

Stef Den Daas 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, dag later werd de wasmachine al geleverd, duidelijke afspraken en heldere communicatie, vriendelijke en deskundige mensen in winkel en die plaatsen, en zeker goedkoper dan gemiddeld, alle metken.

Reageer

Herke de Groot 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de goede communicatie erg prettig wanneer ik iets koop / bestel bij EP. Ze bellen mij wanneer ik iets besteld heb om vervolgens een tijd en datum te kiezen wanneer ik kan. Kortom Ideaal!

Reageer

g.f.haggenburg 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed verzorgt en zou zeker deze winkel aanbevelen goede service wanneer je iets besteld wordt hetop tijd geleverd

Reageer

Maykel 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met een goede service. Kan het iedereen aanraden. Daarom een cijfer 9.

Reageer

Pim 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima op tijd gebracht en nog even persoonlijk contact gehad over de levertijd. Prijs is ook gewoon prima

Reageer

Karel 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geholpen met iets wat bijna niet mogelijk was. Helder en goede communicatie. Erg prettig

Reageer

Jan 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet besteld, was wat fout gegaan, maar perfect opgelost, bijzonder klantvriendelijk

Reageer

P VISSER 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, goede snelle service, 's avonds besteld volgende middag in huis, en supergoedkoop, duidelijke communicatie via de mail en track en trace! We hebben een tv gekocht en de volgende aankoop gaan we zeker bij EP doen!

Reageer

KarinG 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering, top! Ik ben heel tevreden.

Reageer

MV 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke mooie winkel met goed assortiment. Personeel met productkennis, ze zijn klantvriendelijk en denken met je mee. Hier kom je terug, want zo wil je geholpen worden!

Reageer

Cindi 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Swaak in Leiden heeft prima en kundig personeel. Zij checken of alles wat je besteld hebt in orde is, of je geen kabeltjes mist etc. Nette berichtgeving mbt bestelling en levering per telefoon en sms.
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Heel fijn.
De levering was echt goed. De mannen hielden zich echt heel goed aan de corona-regels en dat gaf een geruststellend gevoel in deze tijd.
Prima service.

Reageer

Jennifer 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is duidelijk waardoor je snel en makkelijk kan bestellen. Ook de winkel medewerkers zijn vriendelijk is iets niet goed word je gelijk geholpen.

Reageer

Marianne 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede spullen en goede bezorging. Fijne winkel. Ook steun ik graag de plaatselijke bedrijven door daar te kopen.

Reageer

Marianne 08-04-2020

Algemene score

10,0
Ik was zeer verrast, toen ik via kieskeurig.nl op deze website terecht kwam. De droger van mijn keuze bleek veel voordeliger dan bij andere aanbieders en het bestellen ging zeer soepel. Ook de levering was snel en doeltreffend. Met een opvallend goede service: ik heb nu een matje tussen mijn wasmachine en droger (voor 2 tientjes) en er is een aparte water-afvoer gemaakt, in een paar minuten. Hierdoor hoef ik mijn waterreservoir niet meer te legen en dat maar voor een tientje extra! Kortom, zeer tevreden over prijs en service!!!

Reageer

Leon 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en goede bezorging. Vriendelijk contact van te voren over het bezorgmoment

Reageer

Fam.Baan 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Coronacrisis hadden wij onze bestelling de volgende dag al in huis. Super!

Reageer

Frans de Rooij 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had nog geen ervaring met EP .
vond de Stereo van LG op de site met een leuke prijstelling .
bestelling werd prima afgehandeld .
vriendelijk dank hier voor.

Reageer

Marijke 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop bestelden we een artikel met levertijd van vier dagen ongeveer. Direct na de bestelling belde een meneer van de winkel in Bovenkarspel met de mededeling dat ze een vergelijkbaar product in voorraad hadden en dat we die voor dezelfde prijs mochten komen halen. Blij mee en snel geregeld.

Reageer

Amarins 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij EP besteld omdat ik hier de bestelling dezelfde middag nog zou kunnen ophalen. Er was iets misgegaan met de winkelvoorraad, waardoor dit niet lukte. Er is een spoedbestelling geplaatst zodat ik alsnog dezelfde middag mijn bestelling kon ophalen. Dat is pas een goede service!

Reageer

P 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds om 18.00 uur besteld, en volgende morgen in huis. En dat in deze verschrikkelijke tijd. Een dikke pluim.

Reageer

GJ 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben prima geholpen, had wat vragen maar via de klantenservice kreeg ik duidelijke antwoorden.
Enige minpuntje is de afvoerset DK11 prijs, die is wel erg duur voor een plastic slangetje.
Wasdroger werd keurig naar zolder getild ondanks de corona crisis.

Reageer

Koot 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van EP vonden wij een heel mooie BOSCH wasdroger met warmtepomp voor een geweldige actieprijs. Natuurlijk kijk je nog even verder, maar alle overige zaken gaven direct aan dat door de Corona-beperkingen de wasdroger “helaas” alleen tot de voordeur zou worden geleverd. EP begon niet direct met te roepen we kunnen geen normale service geven. Maar EP belde zelf over de levering en samen spraken we een veilige route naar de badkamer op de eerste etage. De bezorgdienst van EP kwam keurig met mondkapjes en speciale handschoenen zonder problemen de wasdroger plaatsen en de oude mee terugnemen. We hielden ons samen aan alle Corona regels. Klasse EP!! Zo ga je met een zeventigjarige klant om! Hoe had ik met mijn beperkingen anders een wasdroger kunnen aanschaffen en plaatsen. Goede prijs en meedenken doen ze bij EP Stadshagen! Bedankt!

Reageer

Voshol 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog nooit van EP winkels gehoord maar ik was op zoek naar een nieuwe tondeuse voor een leuke prijs en kwam toen uit bij EP in Brandwijk
Eerst gebeld of ze hem op voorraad hadden en gelukkig hadden ze die ik wilde hebben en de dame die mij hielp was zo vriendelijk om hem apart te houden
Ik zal zeker nog een keer naar die zaak terug gaan

Reageer

Carola 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht via webshop. Duidelijk en overzichtelijke site. Nodige productinformatie staat helder vermeld. Je voorkeuren zijn ook goed te filteren. Mis alleen vergelijkingsknop.
Levering was snel en goed gecommuniceerd. Vriendelijk personeel.
Officiele reactie van EP.nl 06-04-2020

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben wel een vergelijkingsknop op onze site. U kunt onder elk artikel het vinkje plaatsen en dan maakt de site vanzelf voor u een vergelijk. Wellicht niet gezien maar het is er wel. Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet
EP:Klantenservice

Reageer

Jeffry 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed, helder communicatie en bezorging! Ook lokaal bij ons aanwezig, altijd handig voor vragen.

Reageer

RdR 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Goede productomschrijvingen. Het is ook gelijk duidelijk, welke winkel je product gaat leveren.

Reageer

Han Evers 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer heldere communicatie via e-mail en telefoon. Perfect werkende website, die zoeken naar producten kinderspel maakt. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Toen ik per ongeluk een verkeerd artikel besteld had deden ze niet moeilijk en kon ik het kostenloos ruilen voor het juiste product.

Reageer

Mel 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en contact. Beloofde levering waargemaakt! Product prijs kwaliteit super!

Reageer

John 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik moest alleen een product ophalen.
Maar werd ook netjes behandeld.
Alzo voor bestellingen een goede keuze.

Reageer

M. De Boer 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaat werd keurig op tijd thuisbezorgd en aangesloten. Daarbij werden nog allerlei nuttige adviezen gegeven over het gebruik.

Reageer

J. de Jong 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op de hoogte gehouden. Netjes bezorgd. Oude koelkast weer retour genomen incl verpakkingsmateriaal.

Reageer

gerrit 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
de website is makkelijk maar als je vraagt om een winkel in de buurt geven ze aan dat ze die niet gevonden hebben terwijl er in beesd en winkel zit dit is voor ons dichtbij dan hadden we het omgehaald in plaats van 6.95 verzend kosten te betalen dus dat moeten ze beter gaan doen
Kritisch 04-04-2020

Mss had die winkel dat niet op voorraad?? Niet meteen aannames doen hoor

Officiele reactie van EP.nl 06-04-2020

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Vermoedelijk is inderdaad geen voorraad geweest bij de EP winkel in Beesd van het gekozen product. U kunt wel altijd kiezen voor afhalen in de winkel, daar is een vinkje voor in de winkelmand. Evengoed, veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Toon meer reviews