EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 14487 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Erik29-12-2025
Heel simpel, besteld, snelle levering en heel vriendelijk personeel.
Patrick28-12-2025
Snelle levering en transparante communicatie. Zeer tevreden
A huitema 28-12-2025
Wordt er goed geholpen door het personeel

Mark28-12-2025
Goede en duidelijke webshop en snelle levering ondanks de feestdagen.
Roland28-12-2025
In de winkel bij mij in de buurt was er geen voorraad van het item dat ik wilde kopen. Advies door de verkoper was online bestellen en thuis laten bezorgen. Later bleek er ineens voorraad en dus werd alsnog het item door mijn winkel geleverd. Ik werd hier direct na het online plaatsen van de bestelling over gebeld door de verkoper en zodra hij opgehaald kon worden weer. Prima advies om alsnog tijdig mijn Gourmetstel vlak voor de kerst te mogen ontvangen. Tijdens het ophalen ook nog een uitleg over het filtersysteem gekregen! Helemaal perfecte service bij EP in Meppel!!
Dreegie28-12-2025
Goede service, Online besteld, maar geleverd bij de winkel en toch nog bezorgd bij ons. Hele mooie magnetron.
R.m.28-12-2025
Bij EP halen ze standaard je oude koelkast op bij bestelling nieuwe. Ook was de bezorging sneller dan ze hadden aangegeven, omdat de koelkast bij hun ook sneller binnen was.
Ton28-12-2025
Locatie Beesd, erg vriendelijk, meedenkend en hulpvaardig zonder enige vorm van aandrang.
Rene28-12-2025
Goede kwaliteit en vlotte bezorgservice
Marc28-12-2025
Goeie service!
Jeanine28-12-2025
Goed product, vriendelijke telefoniste en kundige bezorgers.Ook als er problemen zijn met je aankoop, wordt dit opgelost.
JAn28-12-2025
Goede vindbaarheid en juiste 2 diepvrieskasten die we zochten. Keurig afgeleverd op de door ons gekozen dag.
Stella 28-12-2025
Zeer tevreden met de goede service. Had op zondag wasmachine besteld, en woensdag werd hij al gebracht.
Harma28-12-2025
Prima
Eduard Zeck27-12-2025
Er is tijd genomen om alles tot in de puntjes uit te leggen over de gekochte koffie machine.Top
Anderea27-12-2025
Wasdroger snel geleverd ze zeggen wat ze geloven wasdroger de volgende dag in huis
B. van Leeuwen27-12-2025
Vriendelijk en eerlijk geholpen. Klant is hier echt nog koning.
Karel27-12-2025
gebeld voor reparatie gelijk ingeregeld door (EP Weijs Zetten) en problemen verholpen aan ons wasmachine top service!!
Christiaan 27-12-2025
Goede prijs en super levering van EP. Het was snel en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering.
kees27-12-2025
De winkel is prettige en personeel is vriendelijk. De gehanteerde prijs is belachelijk. We hebben € 138,00 betaald voor een artikel dat we 10 minuten later voor € 95.00 bij de Mediamarkt zagen. We hebben dat kenbaar gemaakt in de winkel en men was bereid om slechts gedeeltelijk te compenseren. Een prijs verschil is begrijpelijk maar 44% duurder is nogal wat. Hoewel we regelmatig bij EP Beerepoot wat hebben gekocht moet ik toch concluderen dat je altijd prijsvergelijking en vooraf moet doen.
Els 27-12-2025
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, keurig verpakt
Marco27-12-2025
EP Weijs weet wat Service is, heeft kennis van zaken en altijd vriendelijk. Als er problemen zijn, wordt er altijd gekeken naar een oplossing. Snelle levering en goed advies. En ook niet onbelangrijk scherp geprijsd. Misschien betaal je heel soms iets meer dan bij de grootwinkelbedrijven zoals Coolblue of mediamarkt, maar dit weegt 200% op tegen alle positieve punten die ik net heb benoemd.
johan27-12-2025
snelle levering van een prima product , we zijn heel tevreden.
Kees27-12-2025
Ken deze winkel al jaren waarbij ik nog nooit teleurgesteld ben. Voor zowel wit als bruingoed ben je hier op het juiste adres. Bestellingen worden zo snel mogelijk geregeld en in de winkel is er vakkundig advies.
Loenty27-12-2025
De goedkoopste! En snel met levering; de volgende dag al in huis en goed verpakt. Gewoon zoals eigenlijk iedereen het zou moeten doen!