EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1509 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tineke 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen , goede informatie omtrent afflevertijden , correcte snelle levering

Reageer

Petet 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, alleen liet post no het even afweten, maar alles is goed gekomen

Reageer

Shelley Kulter 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden. Wasmachine was er binnen enkele dagen. Netje gebeld voor een afspraak en de bezorger was op de minuut optijd! Aardige mensen, kortom ik zou hier zeer zeker nog een keer bestellen en IEDEREEN aanraden

Reageer

Eva 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levertermijn was duidelijk zichtbaar bij aankoop. En het product werd keurig op de afgesproken tijd geleverd.

Reageer

Jos 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld. Heb het artikel online besteld en afgehaald bij EP Nijverdal.
Ben daar zeer klantvriendelijk geholpen.
Prima voorlichting en service

Reageer

C. Eitens 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online een wasmachine gekocht. Ik heb gekozen vanuit de welkom pagina maar was ook makkelijk te vinden in de menu's.
Werd 2 dagen later bezorgt en gemonteerd. Top en vriendelijk service, toen we nog voor andere aparaten advies vroegen.

Reageer

E.J De Gooijer 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop ziet er keurig en netjes uit en overzichtelijk.
De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ze geven goeie informatie over producten.
Ik heb zelf de mobiele Airco gekocht van merk Inventum.

Reageer

Jaap Brouwer 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast besteld ok.niet in voorraad. Mij werd geadviseerd een ander te nemen net zo goed en €20. Goed koper ok. Werd keurig thuis bezorgd grote klasse 👍👍

Reageer

Remco 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke en duidelijke webshop. Genoeg keuze wat betreft betaalmogelijkheden! Bezorging was ook erg snel. Het accessoires pakket was per ongeluk niet meegeleverd, maar hier werd dezelfde dag nog contact over opgenomen. Dit was daarna ook binnen 2 werkdagen netjes geleverd.

Reageer

Karin Zandbergen 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe vaatwasser nodig. EP had aanbieding wat mij direct aanstond, besteld en binnen 1 week geleverd en geplaatst ! Top geregeld! Wij zijn blij😀 Altijd goede ervaring met EP. Veel gekocht.

Reageer

Co 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online bestelling gedaan en werd daarna keurig gebeld voor de bezorgdatum. Werd ook idd precies op het juiste tijdslot bezorgd.

Reageer

peer 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goeie service, alleen liet post nl het afweten, maar nu doet onze dyson luchtreiniger en bevochtiger het super goed.

Reageer

Jos 23-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling is naar volle tevredenheid afgehandeld. Heb het artikel online besteld en afgehaald bij EP Nijverdal.
Ben daar zeer klantvriendelijk geholpen.
Prima voorlichting en service

Reageer

Tjalling dijk 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goeie kwaliteit en een goeie prijs.
Als ik weer iets moet hebben bestel ik hier.

Reageer

Van der Meulen 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima snelle levering! Aardige mensen die zeer behulpzaam waren. Dik tevreden.

Reageer

H.Hitzert 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klant heeft een bestelling afgesproken /volgende dag door een medewerker teruggebeld en mij behoud voor een "miskoop"' nl in bezit een Oled TV van LG en die wilde hij inruilen voor een Samsung Qk4/K8 na een gedegen uitleg van medewerker van Baas heeft hij zijn vergissing ingezien en afgezien van de omruil dit met veel dank aan medewerker van Baas. zeer veel dank!!!!

Reageer

Gradje 22-07-2020

Algemene score

9,0
Topbedrijf! Goede prijs en snelle levering.
Netjes van te voren telefonisch contact opgenomen.

Reageer

Alex 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs. Service goed. Helaas niet zo uitgebreid als de vorige keer maar dat komt niet door EP maar door Covid19.

Reageer

akkom 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen een half uur na het plaatsen van de bestelling werden wij gebeld om een afspraak te maken over de levering. Apparaat werd keurig op tijd bezorgd en op de gewenste plaats gezet.

Reageer

Aad 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online geshopt, dit beviel prima.
Aflevering en installatie volgens afspraak, door deskundige technicus.
De verpakkingsmaterialen en oude machine werden mee genomen, zodat alles dan in een keer opgeruimd was.
Plezierig zaken doen.

Reageer

Wim 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een niet alledaags artikel besteld, en er werd even telefonisch gecheckt of ik me niet had vergist.

Reageer

Yusuf 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was in orde alles prima gegaan behulpzaam en vriendelijk personeel!

Reageer

Maurice 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Twee opmerkingen:
1. De winkel heeft de logistieke operatie uitbesteed en deze vervoerder belde voor bezorging op een bepaalde dag maar toen bleek het product er nog niet te zijn. Communicatie kan dus beter.
2. De handleiding bij het product en ook de bestickering was in het Duits. Voor mij is dat geen probleem (ik spreek Duits) maar wellicht is het een probleem voor andere Nederlanders.
Officiele reactie van EP.nl 20-07-2020

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw feedback, stellen wij op prijs. Wat logistiek betreft vanuit de leverende EP:Winkel, daar hebben wij geen invloed op, wel heel vervelend dat het product er nog niet was.
Wat handleidingen betreft, de producten worden met handleidingen zo vanuit de leverancier aangeleverd, ook hierin hebben wij helaas geen invloed. Ik heb echter de Nederlandse wel gevonden voor u op de site van Miele zelf, ik zal u deze toesturen.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Caroliene Bodde 20-07-2020

Algemene score

1,0
Helaas alles fout gegaan !
Dubbele bezorging van koelkast terwijl goede koelkast op zicht liet wachten. Afspraken over afhalen foutief bezorgde koelkast werden niet nagekomen. Tot op heden niet de goede koelkast geleverd gekregen en al drie keer voor niks thuis gebleven !
Financiele compensatie nog niet geregeld.
Officiele reactie van EP.nl 20-07-2020

Geachte mevrouw Bodde,

Hartelijk dank voor uw bericht. Het is inderdaad niet goed gegaan zoals het normaal gesproken gaat. Dat vinden wij heel vervelend! Het is helaas een opeenstapeling van miscommunicatie, en dat spijt ons bijzonder! De financiele afhandeling van de eerste bestelling, waarvan u aangaf dat deze achteraf verkeerd besteld was, en te klein bleek, zal vandaag volgen.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Mikemans 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond het een leuke ervaring om te winkelen... goed geinformeerd... werd zelfs afgeraden om een duurder product te kopen omdat het overdaad zou zijn... waar ik mijn product voor nodig had, hoefde niet zo uitgebreid te zijn als ik dacht ... een (kleiner)model zou volstaan..dus het gaat ze echt om de klanten en hun behoeften...en niet zozeer om het geld wat ze kunnen binnenharken...

Daarom EP, mijn (voortaan)vertrouwde adres voor mijn huishoudelijke apparaten!!. Een 10!!

Reageer

Karin 19-07-2020

Algemene score

8,0
Het was makkelijk te vinden en zo kon ik thuis alles nameten en overleggen met Swaak of het geplaatst kon worden. Nu ben ik tevreden met 2 nieuwe apparaten in huis.

Reageer

Brynhild 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering na bestelling. Prima op de hoogte gehouden over bestelling, bezorging etc. via de mail.
Kortom, goede service.

Reageer

Teken 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoge kwaliteit minder prijs,
En E. P. SWAAK MEDEWERKERS erg aardige mensen ,
Post Medewerekers ook vriendelijke praten, ik heb erg tevreden, wat heb ik nodig mijn thuis ik wil altijd jullie winkel kopen
Bedankt voor Alles.
Hoop ik iedereen keizen jullie winkel 👍👌🙋‍♂️

Reageer

Koos 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, kwaliteit, snel en goed. In 1 woord: AF!! Zou zo weer wat bij hun bestellen

Reageer

remco 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijk winkel waar je altijd met een glimlach wordt geholpen

Reageer

hans 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en de beste aanbieding. Lekker makkelijk en snel geregeld dus en niet onbelangrijk, op tijd geleverd!

Reageer

Lia 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vertrouwd!! Hele goede service . Besteld en daags erna kreeg ik hem al Heel goed!!

Reageer

Cees 18-07-2020

Algemene score

9,0
Na bestelling snelle en correcte levering, na telefonisch contact voor tijd van de levering, op tijd.

Netjes binnengezet en oud apparaat mee terug genomen.

Reageer

Struwer 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online bestelling gedaan en zoals ze voorschreven op site was de levering goed en lekker snel.

Reageer

Rick 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een speaker-setje en ben super geholpen door philipe. Nog even wachten toren tot ze hangen aan de muur maar de service is top!!

Reageer

Jos 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk en deskundig personeel. Bij de aanschaf van een tablet is alles volledig naar wens uitgevoerd en afgehandeld.

Reageer

Priscilla Strijker 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede en snelle service. En natuurlijk goede production, teminste kwaliteit voor je geld.

Reageer

sandra mols 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en uitleg over de apparatuur. Snelle en correcte bezorgservice.

Reageer

G.J Koninkx 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je een probleem mocht krijgen met wat dan ook duiken ze er gelijk in voor je
en gaan het oplossen voor je

Reageer

Yvonne 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering. Duidelijk wanneer aflevering zou plaats vinden. Vriendelijk personeel. Goede service...

Reageer

Raring 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige website met goede uitleg en instructie filmpjes van betreffende product, levering volgens afspraak zoals je dat als consument mag verwachten.

Reageer

Angelique van Bodegraven 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn droger ging kapot en de wasmachine werkte nog wel maar was net zo oud als de droger, in de winkel in Groenlo hele goede uitleg en adviezen gekregen. Toch ook nog bij de concurrent wezen kijken maar gevoel met de verkoper en het stukje service voelde niet prettig. Dus toch weer terug naar Groenlo. Alles werd netjes bezorgt, ondanks dat ze de droger waren vergeten, maar deze werd direct opgehaald. Ik ben de verkoopster en de bezorgers erg dankbaar voor de goede adviezen en uitleg van mijn nieuwe wasmachine en droger. Helaas toen ik de apparaten in de winkel uitkoos wel een bekeuring gekregen wegens fout parkeren (eigen schuld) dus kans maken op €250,- zou het nog mooier maken! 😁

Reageer

M. Neervoort 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren opzoek naar een steelstofzuiger van Dyson. Omdat het geen goedkoop artikel is hebben we vooraf aan ons bezoek naar de vestiging Broek op Langedijk gebeld of een demonstratie mogelijk was. De verkoper heeft ons alles tot in detail verteld over het artikel en we hebben het artikel mogen uitproberen in de winkel. Dit heeft ons doen besluiten tot koop over te gaan.

Reageer

Mark 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, communicatie en levering. Perfect!
Laten bezorgen door de lokale EP, dit was zo geregeld.

Reageer

van ammers 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zolang beerepoot er is, ben ik zeer tevreden over de deskundigheid, de service. mooie overzichtelijke winkels. rustige opstelling. als ik een probleempje had, werd dat zeer snel opgelost. bijvoorbeeld dat er iets zichtbaar was op mijn nieuwe tv. dag daarna opgebeld door Sony. ze komen een nieuwe tv brengen. en installatie doet eventueel beerepoot. top bedrijf en personeel.

Reageer

Cor 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en update van levering op de dag, verder een duidelijke website en goede en eerlijke reviews.

Reageer

Cor 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het duurde even voordat het bestelde gasstel binnen was, maar daarna volgens afspraak gemonteerd. Goede communicatie, geen verwarring, prima levering.

Reageer

yvonne 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne, ruime koelkast voor een scherpe prijs. Werd de dag erna al gebeld dat de bestelling ontvangen was en overleg gehad over de levering. Die was perfect op tijd en de koelkast werd netjes neer gezet waar wij wilde.

Reageer

Belinda 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, een goede prijs/aanbieding voor een PocketBook ereader, makkelijk bestellen en betalen, en ook nog eens heel vlot verstuurd en bezorgd.

Reageer

Yvonne 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, goed geholpen door een medewerker van EP Beerepoot. Had veel vragen over mijn product, alles kon beantwoord worden. Top!

Reageer

Toon meer reviews