EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3333 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 997 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tinie joosten 17-07-2017 In de winkel gekocht
Ep winkelmolen meijel

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gaan altijd naar ep winkelmolen in meijel.Je wordt altijd perfect geholpen.Heb je problemen ga maar terug je wordt altijd geholpen hoe dan ook.Wij hebben er wel iets extra' voor over zo'n mooie eerlijke winkel !!!!! Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Jonkman 17-07-2017 In de winkel gekocht
EP Hollandscheveld

Prima service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel van EP in Hollandscheveld blinkt uit door de fantastische service.
Zeer vriendelijke, behulpzame benadering en prima uitleg over benodigde apparaten en accessoires.
We zijn hier daarom al jaren vaste klant.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.A.J.S 17-07-2017 In de winkel gekocht
Winkelcentrum Streekhof Bovenkarspel

Aankoop T.V. met Module.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en bekwaam geholpen.
Goed advies en uitleg gekregen en de TV werd in de winkel ingesteld, thuis dus een kwestie van stekker erin en klaar.
Door de installatie in de winkel, wel erg handig vergeleken internet aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Samantha Jouby van Mierlo 17-07-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Fijne winkel, altijd goed geholpen, vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige winkel om mijn spullen te kopen. Het personeel weet echt wat ze verkopen en waar zo over praten, dat is altijd erg fijn voor de klant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Feike 17-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Mooie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP Beerepoot Hoorn is een schitterende winkel die heel overzichtelijk is ingericht. Heel klant vriendelijk en deskundig personeel. Met name producten van sonos staan hoog in het vaandel bij EP Beerepoot.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 17-07-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Hele goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een nieuwe tv, eerder heb ik bij EP ook een tv gekocht.

Eerst was ik bij de media markt naar binnen gelopen om daar te kijken, de tv die ik daar zag staan die hadden ze helemaal niet meer op voorraad en kon ook niet meer besteld worden, ik wilde het showroom-model maar ze wilden er geen korting op geven. Ook had ik mijn muursteun meegenomen die eigenlijk voor een kleinere tv is bedoeld. De verkoper van mm zei dat het geen probleem was om een veel grotere tv daar aan op te hangen op maar 2 bevestigingspunten.....

Ik ben daar snel weggegaan en naar EP Tummers gegaan. De verkopers daar hebben alle tijd voor me en ik vind dat ze ook een goed advies geven wat bij mijn wensen past en niet bijvoorbeeld een veel duurder product aanbevelen wat ik niet nodig heb. Ook kreeg ik hier het juiste advies over een geschikte muurbeugel. Ik kon de tv gewoon thuis laten bezorgen, maar ik wilde hem meteen meenemen dus de verkoper heeft me ook nog geholpen om hem in de auto te laden. En qua prijs is EP niet duurder dan de Media Markt dus ik weet wel waar ik volgende keer weer naartoe ga

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-07-2017 In de winkel gekocht
Kollum

Top winkel,vriendelijk en zeer kundig personeel !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ken dit bedrijf al zo,n veertig jaar en is all round op een breed technisch gebied van brood rooster tot de nieuwste smart Tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Wokke-Pieters 17-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op aanraden naar deze winkel verwezen en niet verkeerd. Fijn geholpen te worden door vriendelijke en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p.bakkum 16-07-2017 In de winkel gekocht
grootebroek

goede uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben onlangs een jura koffieautomaat gekocht en werden enorm entousiast en
deskundig geholpen door de medewerker van ep beerepoot te grootebroek .
heel fijn
bakkum

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

berlin 16-07-2017 In de winkel gekocht
meppel

aardig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een keurige winkel met ruim assortiment.Na eerst op de site te hebben gekeken, was ik in de winkel snel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willem de Beurs 16-07-2017 In de winkel gekocht
W. van der Steen te Bergen (n-h)

Voorbeeld service voor anderen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel en medewerkers kennen het begrip service. Allen medewerkers zijn behulpzaam, deskundig en kiezen altijd voor de oplossing. In andere situaties dankbaar geweest voor de uitstekende service en het meedenken in een afwijkende situatie. Gewoon top !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Breeman 16-07-2017 In de winkel gekocht
ijmuiden

Vakmanschap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle medewerkers zijn zeer deskundig en begrijpen snel wat je zoekt. De service van Tol verdiend een pluim. Men staat altijd voor je klaar en denkt met je mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Plukje 16-07-2017 In de winkel gekocht
Stedebroec

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn prima voorgelicht over onze droger daar valt niks op aan te merken.
De bezorgers hebben hem keurig op zijn plaats gezet en waren ook vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zegert Vlieland 16-07-2017 In de winkel gekocht
Radio Tol IJmuiden

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte winkel, personeel zeer klantvriendelijk.
Bij binnenkomst krijg je het gevoel of je thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Haakma 16-07-2017 In de winkel gekocht
EP Mensonides in Harlingen

Goede service met het juiste advies en erg klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij EP Mensonides in Harlingen. Deze winkel onderscheidt zich al jaren met een prijs/kwaliteit producten en leveren een uitstekende service bij storing of reparatie. Kortom een top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.M. haarsma 15-07-2017 In de winkel gekocht
Heythuysen

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer snelle levering van een ongebruikelijke maat T lamp, de volgende dag al aanwezig. Zeer vriendelijk personeel, vlot geholpen. Had al goede ervaringen met EP in Roermond waar ik in de loop der tijd meerdere tv's en wasmachines heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie 15-07-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Echt aandacht voor de kloant en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel professioneel benaderd. Toen mijn vrouw en ik moesten overleggen, trok de verkoper zich heel discreet terug. Het leveren en plaatsen was echt goed. Heel voorkomend en beleefd. Een fooi vonden we dan ook op zijn plaats. We bevelen EP/Tummers in Tegelen dan ook graag bij iedereen aan. Zelfs cashback en uitgebreide, gratis 5 jaren garantie werd voor ons geregeld. Compliment aan R**.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet roescher 15-07-2017 In de winkel gekocht
raalte

inderdaad super lieve personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service vriendelijk personeel koop hier al jaren ben altijd goed geholpen
goede producten van koelkast tot wasmachine en tv een magnetron en een goede stofzuiger en niet te vergeten de tefal airefly pan overal hebben we al jaren plezier van goede kwaliteit we zijn superblij met deze winkel en het super lieve personeel bij raalte EP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herbert 15-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact gehad met de winkel in Tubbergen. Goeie uitleg, goeie service. Prima levering, op tijd telefoontje wanneer ze er zijn, samen product controleren, klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koelkast 15-07-2017 In de winkel gekocht
Leiden

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en grote winkel, goed geholpen en een snelle levering.
Er wordt goed aangegeven wanneer de levering en de komst van de monteur plaats vind.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Keizer 15-07-2017 In de winkel gekocht
Denekamp

Top geregeld daar bij EP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geregeld , tv werd keurig volgens onze wensen opgehangen zowel beneden als boven.
Monteur hadden alles bij zich , schroeven , pluggen ,boormachine ect.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maria Bles 15-07-2017 In de winkel gekocht
EP:van der Kampen, Budel

EP:van der Kampen. Fijne winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardige mensen. Ze denken goed met je mee, geven prima advies en ze staan altijd voor je klaar. Zowel in de winkel als bij je thuis!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.Aelmans 15-07-2017 Via de website gekocht

Service goed en snel zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor 2e keer via email bij deze zaak witgoed gekocht, tegen zelfde prijs van concurrent.
Levering en plaatsing van product was snel en correct afgedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wallet/ Stapper 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zwirs Langeraar

Vriendelijke personeel en goede Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een prima winkel voor een klein dorpje, een groot assortiment met veel keuzes veel leuker dan een Massa winkel zoals de media markt, en ze doen wat ze beloven.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke de Keijzer 14-07-2017 In de winkel gekocht
Jan Verdaas

Altijd goede service en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren alles bij Jan Verdaas vanwege de goede servicev en scherpe prijzen. Vandaag gekocht is morgen geleverd. Compleet geïnstalleerd en het vervangen artikel wordt door hen meegenomen, samen met het verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

joop willems 14-07-2017 In de winkel gekocht
volendam

hele goede uitleg

Algemene score

9,0
hele duidelijke uitleg van het artiekel,goed onderbouwt en heel klant vriendelijk,echt een aanrader👌👌👌👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Berends 14-07-2017 In de winkel gekocht
Kollum

Uitstekende voorlichting betreffende producten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ligt gunstig m.b.t. parkeerruimte. De mensen in de winkel hebben alle tijd voor je als klant.
Je kunt met moeilijke vragen bij hun terecht v.w.b. electronica.
De prijzen zijn over het algemeen gunstig t.o.v. internetshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karen 14-07-2017 In de winkel gekocht
Holten

Altijd vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed geholpen in de EP winkel in Holten! Afspraken worden nagekomen en men is altijd vriendelijk en klantgericht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alphry Schmidt 14-07-2017 In de winkel gekocht
Langeraar, EP:Zwirs

Erg vriendelijke personen in de winkel en bij de aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tip gekregen van onze dochter. De verkoper neemt gerust de tijd om e.e.a. duidelijk uit te leggen. De aflevering was prima. Wasmachine en droger moesten naar de 2 de verdieping.
Tevens de oude naar beneden. Werden ook direct aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.thijssen 14-07-2017 In de winkel gekocht
gorredijk

en vriendelijkheid , behulpzaam , te waarderen in deze tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zoals eerder omschreven vriendelijkheid en behulpzaam, makkelijk te bereiken winkel en tegenover de winkel parkeren zeer handig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Van den Berg 13-07-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische winkel, met heel goed advies en heel eerlijk over de keuze die jij eventueel gemaakt hebt en waar zij niet achter staan en je een gelijkwaardig product aanbevelen die volgens hen beter is. Levering van artikel formidabel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Bree 13-07-2017 In de winkel gekocht
Meijel

Top service, zo is er geen ander. !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kiezen voor EP Winkelmolen in Meijel, omdat ze dicht bij de klant staan, goede service verlenen en zorgen voor een snelle levering van het aangekochte product. Dit zijn allemaal criteria waarom wij graag zaken doen met EP Winkelmolen in Meijel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EP Ruijg 13-07-2017 In de winkel gekocht
EP Ruijg op Terschelling

goede service

Algemene score

8,0
Wij waren op Terschelling en wisten dat we Mocca Dór koffie konden kopen in Lies. We werden, ondanks dat de winkel eigenlijk gesloten was, prima geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

annet van dongen 13-07-2017 In de winkel gekocht
ep robben in udenhout

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
omdat de service super goed is. en klantvriendelijk...regelen alles en sluiten alles aan. is een echt dorps winkel, waar je gewoon als mens behandeld wordt..

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marian Vlierhuis 13-07-2017 In de winkel gekocht
Raalte

EP Raalte heeft een super snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP Raalte heeft een super snelle service.'s Morgens gebeld en dezelfde dag staat de monteur vaak op de stoep.
En een eerlijk advies bij de aankoop van een nieuw product. Ook goede informatie hoe met de machine om te gaan.
Wij kopen al jaren bij EP in Raalte vanwege deze service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Oostindier 13-07-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Goed geholpen bij aanschaf wasmaschine

Algemene score

8,0
Ziet er heel fris uit in deze winkel alles keurig opgesteld en goed te over zien,gewoon mooie winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Theo 12-07-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ongedwongen sfeer geen moment de indruk gekregen dat ze perse iets moeten verkopen. Nemen alle tijd voor jou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet nellen 12-07-2017 In de winkel gekocht
horst

Tummers uit Horst. Complimenten voor Rob, erg vriendelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een scheerapparaat gekocht. 5 minuten later teruggebracht. Bleek al gebruikt te zijn. kreeg meteen een ander. Ze nemen alle tijd voor je. Erg vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 12-07-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De volgende dag al de Aerofryer in huis. Het was niet alleen €21,- goedkoper dan Bol.com en de Blokker, maar kreeg er ook nog een bon van €5,- bij voor de keurslager.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 12-07-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Wat een TOP service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een TV die niet helemaal in orde was maar na twee maanden kon ik de tv ruilen voor een nieuw exemplaar, wel iets bijbetalen maar daar heb ik mee ingestemd.
TOP ga zo door dit is pas service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Duijst 12-07-2017 In de winkel gekocht
Bunschoten -Spakenburg

Sympatieke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel,je word altijd goed voorgelicht. De kwaliteit is ook prima.Ik zou andere mensen aanraden naar ep heijnen te gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Muller 12-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

EP Beerepoot mijn leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen alle spullen op het gebied van elektronica bij Beerepoot. Prettige zaak met kundig personeel. Alleen de puntenaktie zou iets uitgebreider kunnen bv korting op elk gekocht product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Buck 12-07-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Adequate informatie bij aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk bereikbaar, gratis parkeren, gevarieerde keus, goede informatie bij aankoop,
goed advies, geen dwang tot aankoop, alle tijd geven om beslissing te nemen

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim 12-07-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hoorn

goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wordt er altijd goed geholpen .Over het algemeen deskundig personeel, die goed kunnen uitleggen waarom bepaalde producten het aanschaffen waard zijn. Eerlijk in hun advies, ze proberen je niet het duurste te laten kopen als minder ook goed kan. Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Steunenberg 12-07-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Verkopers kunnen veel informatie geven over het product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze winkel gekozen, omdat het bij ons in de stad is. Maar ook omdat het leuk personeel is die weet waar ze over praten wat betreft het product, en heel gastvrij zijn.
Het is een aanrader om daar te winkelen.

Reageer

Rick Geurts 11-07-2017 In de winkel gekocht
Ep:Tummers

Top service bij EP:Tummers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden snel en goed geholpen. De medewerkers zijn erg vriendelijk. We kwamen de winkel binnen en werden al vriendelijk verwelkomt. Van begin tot eind hoefde we weinig te wachten en werden we netjes geholpen. Top service dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaske Speerstra 11-07-2017 In de winkel gekocht
Wolvega

Altijd prima geholpen door deze winkel, komen hier al jaren!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, niet groot, maar ik vind de keus die je hebt prima. Heel goede service,
komen er al jaren. Lekker makkelijk voor de deur parkeren. Super.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fransthissen 11-07-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Vriendelijk personeel,prijzen zijn goed,goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie moderne winkel,het is op loop afstand van onze woning,ongeveer 150 meter.Heelveel gratis parkeerplaatsen voor de deur.Er is echt veel keuze.Iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Smeets 10-07-2017 In de winkel gekocht
Ep: tummers tegelen

Je word er super goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb er altijd mijn electro gekocht je word er nog persoonlijk geholpen en alles word thuis bezorgd en aangesloten als je er om vraagt , kortom prima service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Carolien Wischmeijer 10-07-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet in Zuid Scharwoude

Meedenkend, ontspannen en servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Jack Stet vanwege de ontspannen ontvangst. Ik kreeg de ruimte om zelf te beslissen, vragen te stellen en rond te kijken. Met n folder heb ik de winkel verlaten om n week later de koelkast te bestellen.
Fijn om te merken dat er geen extra kosten werden gerekend voor het draaien van de deur en het bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews