EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 2700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 680 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mandy 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Toen onze wasmachine stuk was, hebben wij een nieuwe besteld via de website. De website is overzichtelijk en bood alle benodigde informatie. De bestelling was gemakkelijk en snel te doen.

Service
Omdat we elk moment ons tweede kindje verwachten, en er twee gezinsleden met griep op bed lagen, was een goed werkende wasmachine onmisbaar. Toen de oude het begaf, hebben we 's avonds meteen een nieuwe uitgezocht en besteld. EP belde direct de volgende ochtend, en kwam 's middags al om de nieuwe wasmachine te brengen en installeren. Om twee uur stond onze nieuwe aanwinst te draaien, en konden wij weer opgelucht ademhalen. En heel fijn: de oude werd direct meegenomen, zodat we zelf niets hoefden af te voeren.

Assortiment
Ruime keuze en mooie aanbiedingen.

Aanbeveling
Prettig online winkelen en een hele snelle en prettige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 15-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk,

Service
De volgendedag al in huis

Assortiment
De keuze is reuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Janse 11-02-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is zeer duidelijke en makkelijk te vinden.

Service
IK heb een ruime ervaring met deze winkel alles wordt altijd keurig afgewikkeld.

Assortiment
Ik ben zeer tevreden over het assortiment en kom met de verkoper altijd wel tot een prijsafspraak.

Aanbeveling
Zeer professioneel winkelpersoneel en altijd behulpzaam gewoon een top zaak.

Extra toelichting
Ik zou iedereen aanraden om naar de zaak te gaan. De verkoop eindigt niet zodra je de deur uit loopt maar staan daarna altijd nog klaar voor je. Gewoon een top services.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet wat ik in moet vullen 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
buitengewoon tevreden

Service
niks op aan te merken

Assortiment
voor ieder wat wils

Aanbeveling
al met al een prima winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patty 10-02-2016 In de winkel gekocht
Nijverdal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk omdat het een zaak is die bij ons dichtbij zit. Niet alleen voor aanschaf maar ook voor reparatie werkzaamheden!

Service
Service met een glimlach! Nooit te beroerd om even tijd te maken en je te voorzien van het juiste advies. Hoop niet dat grote jongens EP straks bij mij in de buurt wegblazen, want ga graag naar EP toe.

Assortiment
Het assortiment is natuurlijk niet zo groot als online, maar er is voldoende en de extra service die verleent wordt en af en toe de hele leuke aanbiedingen schelen een hoop!

Aanbeveling
De persoonlijke contacten, het advies en gemak om toch even naar binnen te stappen geeft mij een 9 voor deze winkel!

Extra toelichting
Ik heb online nog nooit wat gekocht, misschien toch maar eens proberen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelina L. 10-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
-Overzichtelijk.
-In het geval van vragen is er altijd personeel beschikbaar.

Service
-Kwaliteitsproducten met goede garantie.
-Vriendelijk en goed adviserend personeel.
-Regelmatig acties.

Assortiment
-Breed assortiment van allerlei electronica voor in huis.
-Producten in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Ik ben een meer dan tevreden klant!

Extra toelichting
Wat ik een absolute pre vind ten opzichte van andere shops is jullie gratis klantenservice-nummer!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maickel 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zowel een winkek waar je het apparaat kunnen zien vielen horen en vragen kunt stellen als de handigheid van deze tijd de webshop met scherpe prijsen

Service
gedegen eerlijk advies gehad en nazorg bij vtagen mbt aansluiten

Assortiment
riant en niet eindeloss maar wel van alles wat in alle prijs en kwaliteitsklasses

Aanbeveling
cimbinatie van biven staande score op diverse vlakken

Extra toelichting
ElectronucPartner is een passende naam ze helepn de klant waar nodig met informatie advies tips en dat is service van deze zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Milou 10-02-2016 In de winkel gekocht
Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
goeie service, uitleg en de wasmachine werd naar boven getild.

Assortiment
Hoorn heeft veel te bieden

Aanbeveling
Proffesioneel komen ze over, weten waar ze over praten, scherp geprijsd, vriendelijke service

Extra toelichting
Nee eigenlijk niet, ga door met jullie winkel en hou de vriendelijk heid/ klant vriendelijk heid vast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geertje Hoekstra 10-02-2016 In de winkel gekocht
Wolvega
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Altijd in de buurt

Service
Je weet wat je hebt, en als je het niet hebt, dan krijg je hulp tot je krijg wat je wilt :)

Assortiment
altijd verrassend, leuke aanbiedingen en je vind altijd wat je nodig hebt

Aanbeveling
Je hoeft nooit ver te zoeken, er is altijd een EP in de buurt. Daarom raad ik iedereen deze winkel aan!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 10-02-2016 In de winkel gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Goede overzicht van elektrisch apparatuur

Service
Goede uitleg over de artikelen die worden gezocht

Assortiment
Mag wel wat meer assortiment in de winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

I Geenen 10-02-2016 In de winkel gekocht
vd kampen Budel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
simpel overzicht

Service
Gewoon zoals het hoort

Assortiment
redelijk goed gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Fijne service en kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ocin 10-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel dichtbij en daar afhalen is erg handig

Service
Uitstekende service. Dat geeft de doorslag voor mij om terug te komen bij EP

Assortiment
In de winkel geen groot assortiment, online wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron 09-02-2016 In de winkel gekocht
Capelle aan den IJssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb gekozen voor afleveren in de winkel. Echt ideaal. Ophalen wanneer jij tijd hebt

Service
Prima, veel informatie verstrekt in de winkel

Assortiment
Niet alles aanwezig, maar wel datgene dat ik nodig heb. Dus toch goed.

Aanbeveling
Neemt alle tijd voor je mbt info

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Linden 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Extra toelichting
Gisteren bestelt vandaag geleverd. Vooraf telefonisch contact over de levering. Geen wazig antwoord zoals ergens in de ochtend of middag. Neen tussen 13.00 en 15.00 uur. Om 13.15 uur stond EP Mensonides voor de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Duidelijk en makkelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Veelzijdig

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen

Extra toelichting
Ik vond de keuze uit filialen talrijk, wel zo makkelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marco 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prime site, makkelijk zoeken op product.

Service
Product bleek niet direct leverbaar. Na een duidelijke communicatie tot een prima oplossing gekomen.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Door de aangeboden oplossing m.b.t. levering heb ik het volste vertrouwen in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima bestelwijze

Service
Had iets verkeerds besteld. Zonder mankeren vlot geld terug.

Aanbeveling
Prima contact en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen1977 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen, overzichtelijk

Service
Goede service en after care indien nodig vanuit de vestiging middelburg

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede service en after care indien nodig vanuit de vestiging middelburg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin 29-01-2016 In de winkel gekocht
Eethen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ondanks een foute lage prijs op internet kregen we de tv toch voor de afgesproken prijs mee.

Aanbeveling
Vriendelijk bediening. Deden veel moeite bij uitleg.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Peter Witteman 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken van het artikel en het plaatsen van de bestelling verliepen soepel.
De mogelijkheid om in een winkel af te halen is een prettige optie.

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.
Nadat ik de bestelling geplaatst had, was het artikel bij een andere winkelketen voordeliger leverbaar. Het verschil werd zonder discussie verrekend!
Super!

Assortiment
De winkel heeft een ruim assortiment, maar op het gebied van electronica is zeer veel te koop. Daarom zul je toch wel eens elders moeten shoppen.

Aanbeveling
De after-sale service, zoals deze door mij ervaren is èn de eenvoudige mogelijkheid om een artikel dat niet bevalt te retourneren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke 21-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb via internet mijn bestelling gedaan

Service
Keurig

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 20-01-2016 In de winkel gekocht
Groesbeek

Algemene score

6,2

Gemak
duidelijke website, ik kon goed vinden wat ik zocht

Service
Product kwam 1 dag later dan aangegeven

Assortiment
het assortiment voldoet aan verwachtingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jac1972 14-01-2016 In de winkel gekocht
EP Veendam

Algemene score

4,0

Gemak
groot assortiment en scherpe prijs

Service
ik ben niet te spreken over de service en ben zeer teleurgesteld in de winkel en hoofdkantoor.

Assortiment
ik heb mijn twijfels over de producten die men verkoopt en heb het idee dat deze buiten de EU worden ingekocht daar waar de kwaliteitscontrole minimaal is vanwege de lage prijs.

Aanbeveling
Het ontbreekt de winkel aan daadkracht en inlevingsvermogen en dit komt de service niet ten goede.
Dit zelfde geldt voor de hoofdvestiging van EP want na telefonisch contact loop ik aldaar ook tegen een muur.

Extra toelichting
Nee, want datgene wat ik zou schrijven zal dan niet geplaatst worden door Kieskeurig.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

André 13-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Service
Product 1e week december besteld, is pas geleverd eind december, levertijd 2 maal uitgesteld. Moet eigenlijk niet kunnen voor dit product. Ik zal dit ook niet meer via website EP bestellen.

Aanbeveling
Lange levertijd voor producten.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Nelleke 12-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen en betalen was erg duidelijk en eenvoudig

Service
Er werd kort erop al gebeld om te bedanken voor de bestelling en een gewenste afleverdatum/ tijdstip af te spreken: Keurig.

Assortiment
1 artikel was niet op voorraad maar werd direct besteld en was er twee dagen later al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veronique 11-01-2016 In de winkel gekocht
IJmuiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Ep tol is een kwaliteitsmaatregelen met goede producten en klantgericht, deskundig personeel

Aanbeveling
Nier schreeuwerig of trendy,maar kwaliteitsdienst uitstraling en geduldige deskundige service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nijntje 06-01-2016 In de winkel gekocht
Groesbeek.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Is in onze woonplaats

Service
Bij vragen duidelijke beantwoording.

Assortiment
nvt

Aanbeveling
Correct,duidelijk en vriendelijk.

Extra toelichting
Blijf zo doorgaan.Geen op of aanmerkingen verder gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Auke 06-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Het is een webwinkel als zo vele, niet goed niet slecht.

Service
De aangegeven afleverdatum werd lang niet gehaald. De TV werd woensdag bezorgd, terwijl ik hem in het weekend al besteld had. En daardoor kon ik hem niet cadeau doen op dinsdagavond. En ik had hem bewust zo laat besteld om hem niet al die tijd te hoeven verstoppen.

Extra toelichting
De EP zaak bij ons in de woonplaats geeft prima service. Maar de trage aflevering is voor mij een minpunt.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Anke 31-12-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is duidelijk waar je alle producten kan vinden. Ik mis wel de prijskaartjes op de producten.

Service
Je wordt goed en netjes geholpen!

Assortiment
Er is niet heel veel keus, maar dat ik ook wel weer prettiger voor het overzicht en jullie hebben een kleine winkel dus dan kan er ook niet meer.

Aanbeveling
Het is gewoon een goede winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

henk van heumen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en ophalen

Service
Precies op tijd en goede service ga zo door

Assortiment
Wij kopen alles bij lunenburg

Aanbeveling
Hele fijne mensen die nog iets voor je doen.

Extra toelichting
Ga zo door met de service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Hele snelle en keurige levering

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Oma 21-12-2015 In de winkel gekocht
Bovenkarspel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij hadden interesse in een nieuwe TV. Dat was gemakkelijk te vinden.

Service
De TV die in de advertentie werd aangeboden was niet meer voorradig. Wij kregen een nieuwer model tegen dezelfde prijs aangeboden. Klasse

Assortiment
Teveel keus. Er werd goed naar ons geluisterd wat wij precies zochten.

Aanbeveling
Prima service, aandacht en een uitstekende levering.
De tv werd voor ons geïnstalleerd zonder extra kosten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renata en Wil 20-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn / Bovenkarspel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed bereikbaar met de auto.

Service
Op basis van ervaring in het verleden, hele goede service.

Assortiment
Grote verscheidenheid aan producten.

Aanbeveling
Zeer mooie winkels en vriendelijke deskundige personeelsleden!

Extra toelichting
Wij kunnen deze winkels zeer aan bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

abvogt 19-12-2015 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk IJsselstein

Algemene score

4,5

Gemak
Veel keus

Service
Zeer slechte service en kennis van zaken.
Lange levertijden.
Verkopen producten die niet of nauwelijks leverbaar zijn.
Kunnen geen goede informatie geven over hetgeen ze verkopen.
Zijn niet in staat om producten te vinden die met elkaar aangesloten en/of verbonden kunnen worden.

Assortiment
Veel keuze maar kunnen deze producten niet of na lange tijd pas leveren.

Aanbeveling
Ik zou alleen producten kopen die in de winkel voorradig zijn en waarvan je zeker weet dat je ze wilt kopen omdat hun kennis van zaken minimaal is.
Helaas hebben ze weinig in voorraad.
Indien niet voorradig, niet kopen.
Wordt een drama!

Extra toelichting
Deze review gaat over EP Schalkwijk in IJsselstein. Eens maar nooit meer! Met andere EP winkels geen ervaring

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

Gerrit Jan 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
via internet besteld, had het vlot binnen

Aanbeveling
kan geen slechte dingen ontdekken....

Extra toelichting
winkel oke... Samsung BD-H6500/XN Blu-ray Speler valt wat tegen, mis wat opties......

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Rutger 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis lekker winkelen.

Service
Goede en vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de graaf 16-12-2015 In de winkel gekocht
Heinen in spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed overzichtelijk

Service
je wordt netjes te woord gestaan als je vragen hebt

Aanbeveling
er is altijd ruimte voor verbetering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marieke 15-12-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten/Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijzonder goede voorlichting en er wordt niets opgedrongen.
Vriendelijk en betrokken personeel.
Men kent je ook.

Service
Vooraf een prijsindicatie en bij meer kosten wordt je gebeld

Assortiment
genoeg verschillende apparaten om een goede keus te maken.

Aanbeveling
zie 1e motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van der Pouw Kraan 14-12-2015 In de winkel gekocht
Wolvega
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sowieso is het super makkelijk. En ik hoef hiervoor niet te reizen. De dichtbijzijnde Ep is voor mij 21 km ver

Service
Ik heb eerst de EP winkel in Wolvega gebeld , of ik de aankoop van een smartphone kon doen via de website en toch de service in Wolvega kon behouden. Dat was dus geen probleem.

Assortiment
was gewoon goed

Aanbeveling
IK heb hele goede ervaring met Ep ook voor min vorige aankopen, en de service is TOP

Extra toelichting
Hele goede winkel, betrouwbaar personeel en een fantastische service, en daar gaat het nu juist om!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpcees 13-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ging met veel gemak

Service
Veron geeft de beste service

Assortiment
Een rijk assortiment

Aanbeveling
Ze nemen de tijd voor je in de ruime winkel

Extra toelichting
Veel beter dan media markt of Bcc. Hier geven ze echt advies en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ter Linden 13-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvo 11-12-2015 In de winkel gekocht
volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
goed geholpen en tv goed geinstalleerd

Aanbeveling
service is niet te evenaren

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieneke Jansen 10-12-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We wilden een wasmachine kopen. De omschrijvingen en prijzen waren erg laag bevestigd zodat je steeds moest bukken. Gelukkig lukt dit nog goed maar het is lastig voor oudere mensen.

Service
Erge goede en eerlijke uitleg ! Prettige verkoper waar je eigenlijk meteen alles bij wil kopen, wat we ook gaan doen bij een volgend product.

Assortiment
Gewoon goed

Aanbeveling
Zie service; de verkoper is voor ons bepalend. Dan mag het zelfs iets meer kosten!

Extra toelichting
Nee, alles verliep uitermate prettig. De beste reclame was de verkoper voor ons, wat we ook aan onze vrienden hebben vertelt. Mijn man heeft de verkoper uiteraardt gecomplimenteerd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
vooral de snelle levering gaf voor mij de doorslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JOLO 09-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De volgende dag geleverd zoals afgesproken!

Service
Negen dagen na de aankoop was het product 20 euro afgeprijsd in verband met sinterklaas. Heb de klantenservice een email gestuurd, en ik kreeg binnen 24 uur bericht dat het verschil op mijn rekening werd teruggestort. Echt super service!!

Assortiment
Ik heb er alles kunnen vinden dat ik nodig had.

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaring met dit bedrijf!!

Extra toelichting
Klantenservice bedankt voor de perfecte service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 04-12-2015 In de winkel gekocht
EP Heinen Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak van een winkel in het dorp waar je woont.

Service
de levertijd is nagekomen en voor vragen word je goed te woord gestaan.

Assortiment
Het assortiment was voldoende waar wij voor kwamen.
We hebben alles kunnen vinden en de prijs was goed.

Aanbeveling
Vriendelijk en goed geholpen. Dat is ook de reden dat er in het verleden ook aankopen zijn gedaan. Als er problemen zijn met apparatuur wordt dat altijd correct afgehandeld. Een erg fijne winkel voor ons.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jop 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Supersnel

Service
Goed en snel

Assortiment
Prima keuze

Aanbeveling
Onverwacht goed voor onbekende partij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroenderuiter1986 30-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestelprocedure was makkelijk en er waren voldoende betaalmogelijkheden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, maar niet de uitgebreidste.

Aanbeveling
Prima winkel! Snelle bezorging en gemakkelijk bestelproces.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

maandag 29-11-2015 In de winkel gekocht
IJsselstein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
0verzichtelijk, goede uitleg

Service
alles aan huis geregeld

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tinie verdoold 28-11-2015 In de winkel gekocht
ep : schalkwijk in ijsselstein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews