EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 2700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 680 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ep beerepoot 28-11-2015 In de winkel gekocht
bovenkarspel/grootebroek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijk te bereiken

Service
goede service en uitleg

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zeer prettig geholpen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EP Beerepoot Hoorn 25-11-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Alles wordt aangesloten en je krijgt er nog uitleg bij ook!

Assortiment
Heel veel keuze. Super!

Aanbeveling
De medewerkers weten veel. Je krijgt goede uitleg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpnooij 25-11-2015 In de winkel gekocht
Wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Beerepoot is een oud adres waar je met kennis wordt geholpen

Service
Als je een vraag stelt dan wordt je goed geholpen

Assortiment
Alles op huishoudelijk gebied is er te koop en als Beerepoot het niet voorradig heeft wordt het in notime geregeld

Aanbeveling
Hier hoef ik niets aan toe te voegen

Extra toelichting
Lekker doorgaan op de ingeslagen weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 24-11-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten - Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Top

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Niels is teveel voor het personeel als er iets is wordt het op gelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 24-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ze hebben ons snel uit de brand geholpen

Extra toelichting
Fyi

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Read 23-11-2015 In de winkel gekocht
Filiaal Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik voel mij op mijn gemak, omdat de winkel ruim is ingedeeld

Service
Men informeert duidelijk en neemt de tijd hiervoor.

Assortiment
Vind ik ruim voldoende wat er staat aan assortiment, geeft mij een rustige indruk.

Aanbeveling
Ik koop sinds 1972 bij EP Beerepoot.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 21-11-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettig behandeld

Service
Zeer goed

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Zij geven een goed advies en goede nabehandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 21-11-2015 In de winkel gekocht
Bovenkarspel en Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke indeling in de winkel van aanbod.

Service
Duidelijke adviezen van vakbekwame verkopers en medewerkers.

Assortiment
Je weet wat je er kunt verwachten.

Aanbeveling
Goed totaalplaatje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 21-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
thuis op het gemak uitzoeken bekijken en vergelijken

Service
op een zaterdag besteld en via track en trace vanaf maandagmorgen al te volgen ,levering op dinsdag precies volgens de aangegeven tijdsbestekken

Assortiment
voldoende om uit te selecteren

Aanbeveling
zie bovenstaande motiveringen

Extra toelichting
Ondanks de aankoop van een all in one printer ( geschikt voor netwerk en usb aansluiting )wordt de printer geleverd zonder printerkabel ( JAMMER!! )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicolette 21-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn

Algemene score

7,0

Gemak
Vakkundige info van de verkoper gekregen.

Service
Snelle levering en installatie.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Hanna 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Geen oneindig gezoek. Gewoon meteen vinden wat je hebben wilt

Service
Omdat we een winkel in de buurt hebben ga ik daarheen voor advies. De beste deal maak ik dan via de webwinkel.

Assortiment
Liever een selectie van de beste opties, zoals dus bij EP, dan een ellenlange lijst aan keuze.

Aanbeveling
Het afgelopen jaar heb ik 2x electronica moeten aanschaffen en via google en kieskeurig kwam ik bij EP uit voor de beste deal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki 19-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prettig om te winkelen

Service
al jaren klant en gezien de ervaring zijn we zeer tevreden over de service.

Assortiment
het assortiment is divers.De verhouding kwaliteit en prijs
is goed.

Aanbeveling
Vriendelijk en klant gericht personeel.
Goede service voorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 19-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Het bestellen gaat snel en eenvoudig

Service
Beloofd wordt levering 1-3 werkdagen. Na zelf gebeld te hebben zou de diepvriezer 4 dagen later geleverd worden. Echter gebeurde dit niet. Na telefonisch contact zou de levering over het weekend heen getild worden stond nu op dinsdag. 'S-maandags werd de vriezer onverwacht geleverd.

Assortiment
Assortiment is verder in orde

Aanbeveling
Ik heb hier gekocht omdat het bij mij in het dorp is en over het algemeen de service in orde is. Deze keer kon het beter

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Luursema 18-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn Beerepoot

Algemene score

7,0

Gemak
Groot met veel keus, dus niet altijd overzichtelijk

Service
Wisselende adviezen van medewerkers. Uiteindelijk goed geadviseerd (waarschijnlijk)

Assortiment
Ruim voldoende voor ons

Aanbeveling
gewon

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Cees 17-11-2015 In de winkel gekocht
EP:Beerepoort van Aalstweg, hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ruim opgezet, veel verschillende modellen netjes naast elkaar.

Service
Ook ongevraagd advies gekregen.

Assortiment
Ik zocht een wasmachine en daar stonden er echt heel veel van.

Aanbeveling
Ruim, netjes en overzichtelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wijnie Budding 17-11-2015 In de winkel gekocht
Wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed geholpen makkelijk te vinden,dicht in de buurt

Service
goede service,goed geholpen

Assortiment
een goede sortering

Aanbeveling
ik ben erg goed geholpen,en dit is voor mij de beste zaak in de buurt

Extra toelichting
alles is wel duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 15-11-2015 In de winkel gekocht
EP : Beerepoot Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Televisie die ik wilde kopen snel gevonden.

Service
Prima service en goede toelichting van de aangekochte televisie bij thuisinstallatie!

Assortiment
Uitstekend assortiment

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 15-11-2015 In de winkel gekocht
Beerepoot Volendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel

Service
Prima service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima winkel, met divers assortiment en vriendelijk personeel.

Extra toelichting
Prima service en goede toelichting van de aangekochte televisie bij thuisinstallatie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een aanrader 15-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim opgezette winkel

Service
Vakkundig, vriendelijk personeel

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Ook nog een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en veel winkels om de spullen zelf op te halen.
Betalen kan in de winkel.

Service
Snel geleverd

Assortiment
Vol op keuze, voor iedereen wat.

Aanbeveling
goede service en klant vriendelijk.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Huijgen 14-11-2015 In de winkel gekocht
Bunschoten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar, goed overzichtelijk

Service
Staan altijd voor me klaar
Denken mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 14-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren een wasmachine besteld via de website omdat de mijne kapot was en vandaag is hij al aangesloten.

Service
Heel snel geleverd en een goede uitleg.

Assortiment
Ze hadden de wasmachine die ik zocht voor een goede prijs.

Aanbeveling
Goede snelle service,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der zwaag 12-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime keuze

Service
goed

Assortiment
volledig

Aanbeveling
ruime parkeergelegenheid buiten de stadsdrukte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klok 11-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Service
Goede professionele hulp in de winkel. Correcte aflevering.

Assortiment
Ondanks dat de aanbieding uit de folder niet aanwezig was toch een prima vervanging kunnen kopen voor een goede prijs

Aanbeveling
Prettige verkopers, goede service

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Donckerwolcke 10-11-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel van EP Beerepoot in Hoorn is ruim en overzichtelijk

Service
Nog ouderwetse service bij advies en aflevering

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Mooie winkel, goed assortiment, prettig personeel dat goed en eerlijk advies geeft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG Voogd 10-11-2015 In de winkel gekocht
hoorn NH
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Prima verkoper en bij aflevering vaatwasser heel voorkomend personeel

Aanbeveling
Goede bediening en assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Beerepoot 09-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
voor ons makkelijk te berijken en parkeren voor de deur

Service
Sonos apparatuur na enkele maanden weer top ingesteld

Assortiment
zou niet kunnen zeggen wat er ontbreekt in het assortiment

Aanbeveling
geen gedoe

Extra toelichting
Er is in Hoorn aan de overkant nog een electronica winkel maar daar krijgen we het Zwarte ( Media ) Markt gevoel van !!!!maar misschien zijn we toch een beetje Gek !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 08-11-2015 In de winkel gekocht
Groesbeek
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik gaf de maten van de inbouw door en zij zochten de bijpassende kookplaten uit

Assortiment
Alles te vinden wat je ook zoekt

Aanbeveling
Prima service, snelle levering, goede hulp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 03-11-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk parkeren, ruime keus, ter zake kundig, duidelijke uitleg

Service
bezorging, instaleren

Assortiment
erg uitgebreid, de voor en na delen uitleggen

Aanbeveling
erg prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 30-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk assortiment, prettige en moderne winkel.

Service
Zakenkundig geholpen, levering etc. goed bespreekbaar.

Assortiment
Assortiment van diverse merken aanwezig, zodat je een goede keus kan maken

Aanbeveling
Mooie en overzichtelijke winkel met vriendelijk en professioneel personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn, Beerepoot,
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bij bezorging wasmachine hoefde ik niet te helpen.

Service
De bestelde wasmachine had langere levertijd dan afgesproken. Mij werd een toen een beter en duurder model voor dezelfde prijs aangeboden.

Aanbeveling
Vriendelijk geholpen, top service en een nette bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pablitto 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk zoeken en bestellen

Service
Goede service, voordeel is dat winkel ook bij mij in de stad is.

Assortiment
breed assortiment vooral de oled tv's, keuze was gemakkelijk ook omdat deze in de winkel stonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos v Velzen 29-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
prettige winkel

Service
kom er al jaren en de service is uitstekend

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
klantvriendelijkheid top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek 28-10-2015 In de winkel gekocht
hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima

Service
altijd goede service en duidelijke antwoorden op je vragen.

Assortiment
is groot .als het niet op voorraad is kijken ze gelijk bij een ander filiaal heel goed dus

Aanbeveling
hele goed winkel met klantvriendelijk personeel.

Extra toelichting
ook als je iets speciaals zoekt kan je bij hun terecht.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

P. Coenradie 28-10-2015 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima

Service
Goede service, goed advies bij je persoonlijke wensen

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
fijne winkel, geen massa verkoop: persoonlijk behandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 23-10-2015 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb op website gekeken en daarna in de winkel geinformeerd en besteld.

Service
De winkel was heel goed bereikbaar en het leveren ging bijzonder snel

Assortiment
Ze hebben een heel groot assortiment en als er iets niet is zorgen ze dat het er komt

Aanbeveling
Ik vind het een gezellige winkel en het advies is fantastisch

Extra toelichting
Ik haal mijn produkten meestal bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van de Hufee 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kiezen betalen en de volgende dag contact vanuit de winkel om een bezorgafspraak te maken.

Service
Onze oude wasmachine is door de bezorgers meegenomen. Korte en heldere uitleg over de bediening en keurige plaatsing.

Assortiment
Keuze uit de mij bekende merken

Aanbeveling
Dit zijn mensen die verstand van zaken hebben en zichtbaar met hun vak bezig zijn.

Extra toelichting
Betrokken en vriendelijke mensen met verstand van de producten die ze verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website en goede zoekfunctie

Service
Artikel werd zeer snel geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeer correcte en snelle afhandeling met voldoende informatie via email

Extra toelichting
Was een eerste bestelling. Desondanks pijlsnel en correct geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Redelijk snel geleverd, zelfs op de ochtend van levering nog een ander tijdstip af kunnen spreken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Casper Arends 01-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Zeer overzichtelijke pagina, makkelijk om bestellingen te maken.

Service
Niet bijzonder speciaal. Er wordt een track and trace nummer gegeven wat wel fijn is.

Assortiment
Er bevinden zich hele goede producten op deze webwinkel. Ik heb zelf een router met bijzonder goede prestaties in verhouding met prijs aangeschaft.

Aanbeveling
Er bevinden in deze webwinkel producten van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 23-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk gevonden wat ik zocht, en snel geleverd.

Aanbeveling
Goed en concurrerend in prijs.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

M Reemer 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Was iets mis gegaan met de verzending maar was goed afgehandeld, alleen kwam het een paar dagen later.

Aanbeveling
Duidelijke website en vriendelijk personeel zowel in de winkel als aan telefoon.

Extra toelichting
Eerst advies gevraagd in lokale winkel daarna online besteld. Personeel is vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

An 21-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik kon de gezochte items makkelijk vinden, de info was helder

Service
Goed bereikbaar. Helder in het maken van afspraken. Betrouwbaar. prima service!

Aanbeveling
Ik heb na het kopen van de koelkast, ook weer voor EP gekozen bij wasmachine en vaatwasser. Ze maken echt het verschil in service. top! Bedankt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KC 17-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
besteld online, afgehaald in winkel naar keuze, dus geen pakket aan de deur onder werktijd.

Service
zeer behulpzaam correct personeel

Extra toelichting
Prima assortiment, zeer goede prijsstelling. Bij deze tv 15% lager dan een "low pricing high blah" bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arie van kampen 17-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
prima service

Service
prima service

Extra toelichting
via de webshop besteld en prima geholpen en prima service bij aflevering wij geven EP.nl een 9

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Jansen 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestelproces snel en soepel doorlopen.

Service
Na bestellen (14.30 uur) bevestigingsmail ontvangen. Ook hierin aangegeven dat indien besteld voor 17.00 uur het de volgende dag in huis is.
Dat is dus leugen 1.
De volgende dag om ongeveer 15.30 uur een bericht gekregen dat de bestelling verzonden gaat worden.
Geïnformeerd bij de klantenservice. Deze overigens zeer vriendelijke dame verzekerde mij dat mijn bestelling die dag geleverd zou worden.
Helaas was dit leugen 2. Het mailtje bleek correct. De bestelling is verzendklaar gemaakt 25 uur na het plaatsen van mijn bestelling en daardoor te laat geleverd.
Mijn mail naar de klantenservice hierover is onbeantwoord gebleven.
Prut bedrijf dus!

Aanbeveling
Het assortiment en bestelproces zijn dik in orde. Helaas is service het belangrijkste onderdeel van een bedrijf. Geen service, geen vertrouwen in dit geval. De eerste en tevens laatste keer dat ik hier wat besteld heb.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

de Boom 03-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Gemakkelijke site, goed overzicht.

Service
Niet veel service nodig gehad, ik heb mijn keuze gemaakt, bestellen ging gemakkelijk en de bestelling was vlot in huis.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met EP, prima ervaring en daarom een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Philips 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen uit de luie stoel

Service
Alles puctueel geregeld

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht, voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Kunnen veel websites nog wat van leren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 24-08-2015 In de winkel gekocht
ep-kuik in Hollanscheveld
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
besteld via internet en opgehaald en betaald in de winkel, veilig en gemakkelijk!

Service
Door de winkel gebeld dat het product binnen was, prima service

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klaas de boer 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Volgens de website was het artikel op voorraad in de webshop. Ook de bevestiging van de bestelling gaf aan: "bezorging de volgende werkdag". Er zou ook nog een email over komen met een code zodat de bestelling kon worden gevolgd en het artikel te kunnen afhalen in een winkel. Na twee dagen echter geen email, dus zelf gebeld hoe het er mee stond. Het artikel bleek niet op voorraad en men wist ook niet precies wanneer het alsnog geleverd kon worden. Bestelling maar geannuleerd, vooral omdat ze behalve de foute informatie niet zelf contact hadden opgenomen dat de bestelling niet zou komen ook niet de komende dagen.

Aanbeveling
Zie mijn ervaring met bestellen. Onjuiste informatie en je moet zelf bellen om er achter te komen hoe het dan wel zit.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Toon meer reviews