EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 24-06-2017 In de winkel gekocht
Mensonides Harlingen

Fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds 2007 wonen wij in Harlingen en zijn net zo lang
een zeer tevreden klant bij EP Mensonides.
Ze hebben daar veel kennis van de producten,
geven goede service en zijn vriendelijk naar de klanten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pieter 24-06-2017 In de winkel gekocht
horst tummers

lekker duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de eerste keer dat ik daar binnen kwam het apparaat wat ik gekocht doet het al niet meer een keer gebruikt nu al niet meer tevreden jammer maar helaas

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans&Margriet 24-06-2017 In de winkel gekocht
Denekamp

TOP WINKEL!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Klantvriendelijk. Duidelijke uitleg over de apparaten. En .... niet duur (-der dan andere leveranciers).

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 24-06-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

service die je mag verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel in de buurt. Eerst gekeken in Andijk bij de lokale winkel, maar die bleek gesloten. Gekeken op internet en vervolgens artikel gekocht in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hermien 24-06-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Fijne winkel

Algemene score

8,0
EP Raalte daar word je altijd vriendelijk ontvangen geven ze altijd deskundig advies.
Gewoon gezellig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wijers 23-06-2017 In de winkel gekocht
EP: Knol Haarlem

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van het bestelde artikel , en vriendelijk personeel.
Goede service bij het aansluiten en een keurige uitleg...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pien 23-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Ze nemen goed de tijd !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn uitgebreid geinformeerd naar de mogelijkheden. Ook het luisteren naar het materiaal werd uitgebreid gedaan. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joke van Polanen 23-06-2017 In de winkel gekocht
Pelikaanstraat Leiden

Swaak is een begrip in Leiden vanwege de goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze zaak gekozen omdat het dichtbij is en bijzonder klantvriendelijk.
Ruim assortiment en kwaliteit.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

H. Esh 23-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn NH

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop graag bij de firma Ep Beerepoot, omdat je erg goed geholpen wordt ook na de koop altijd nog kan komen voor verdere uitleg, als je toch niet uit de beschrijving kan komen.
En dan super vriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. ros. 23-06-2017 In de winkel gekocht

Hele vriendelijk en goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn geschopt in Oude Bosch . Een nieuwe tv gekocht. Snelle levering, we konden de andere dag al goede tijden slechte tijden kijken dat was heel fijn. Ook een dvd speler kunnen we oude filmpjes kijken zoooo gezellig. grtjes. fam. xxx

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Michel en Claudia Leus 23-06-2017 In de winkel gekocht
Eppink

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Eppink in Tubbergen krijg je een hele goede en eerlijke uitleg!!
Het voelt vertrouwd en een geweldige snelle levering...
Ik zeg ga zo door....

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad latijnhouwers 23-06-2017 In de winkel gekocht
Udenhout

Goede service en eerlijke voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een nieuwe koelkast nodig. Monteur kwam eerst bekijken hoe de situatie was m.b.t. plaatsing en gewenste capaciteit en deed toen een voorstel dat ons paste en redelijk was in prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J, Zeeman 23-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vakundige medewerker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een Bamix gekocht. prima geholpen. (we kregen goed advies) Omdat we er toch waren gelijk koffie meegenomen. Stonden wel 15 soorten. De verkoper kon ze allemaal benoemen met hun specifieke smaak. We mochten zelfs proeven. Daarna zochten we een vulling voor een apparaat. Wist hij ook weer. Het moet niet gekker worden. EP is onze winkel en vorige maand had EP de afwasmachine al zo mooi geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjb bolscher 23-06-2017 In de winkel gekocht
ep tubbergen

top service bij ep tubbergen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd vriendelijk en behulpzaam en een goed advies deze mensen nemen de tijd voor jou niets is hen teveel voor een duidelijke uitleg naderhand ook goede service aan huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anitakarregat 23-06-2017 In de winkel gekocht
volendam

geweldige service.beste ooit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele goede service zowel winkel als installateur.(jeroen) top👍zou het iedereen aanraden om bij jullie iets te kopen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maj 23-06-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Liebherr diepvrieskast gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed advies van de verkoper en veel keuze in diepvriezers onze diepvrieskast moest besteld worden maar dat komt wel goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam.Donkersloot 22-06-2017 In de winkel gekocht
EP: van den Berg Oooltgensplaat

Supersnelle en zeer deskundige plaatsing van een vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een service !! Gisteren informatie ingewonnen over aanschaf vaatwasser.
Kreeg uitnodiging van winkel om enkele types te komen bekijken. De winkelmevrouw was zeer deskundig en gaf goede adviezen. Na keuze kregen we te horen dat plaatsing vandaag zou zijn ( de huidige vaatwasser was stuk gegaan ). Alles volgens afspraak afgehandeld , geplaatst en proef gedraaid en wij zijn zeer tevreden over dit gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.v.d.Meulen 22-06-2017 In de winkel gekocht
Mensonides Harlingen

Ep. Mensonides Harlingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen graag bij de firma Mensonides in Harlingen omdat wij er niet direct als cliënten worden ontvangen, maar meer als oude bekenden. Wat dat "oude "betreft, klopt dat natuurlijk want we zijn behoorlijk op leeftijd, maar ook al heel veel jaren klant. Dat is voor ons wel heel belangrijk. We durven ook vragen te stellen die niet direct met kopen te maken hebben. Maar we krijgen wel heel adequaat antwoord. Dat telt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 22-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Faarts Valkenburg aan de Geul

EP Faarts: zaak met zeer vriendelijk en deskundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Faarts: zaak met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Nieuwe vaatwasser vandaag besteld, na 2 dagen geleverd. Pluim!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony led Tv 22-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Service goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een Sony kd43d8305baep gekocht, wat moeizaam met de levering in Schagen. Na levering thuis trachten alles te installeren. Echter overal gelezen dat deTV ziggo gecertificeerd was. Echter niemand van Beerepoot heeft ons er op gewezen dat deze TV een CI+ MODULE 1.3 nodig had. Na meerdere telefoon gesprekken met Ziggo en Beerepoot nog niets duidelijk. In diverse forums gelezen dat een 1.3 noodzakelijk was. De volgende dag weer naar de winkel in Schagen geweest en deze zei gelijk dat dit het probleem was. Een 1.3 gevochten geplaatst en alles werkt naar behoren. Even via een omweg maar alles is nu voor elkaar. Ik vindt het leuk dat er weer een elektronica winkel in Schagen is.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Beerepoot Volendam BV 22-06-2017 In de winkel gekocht
In Volendam

Prima als klant verwelkomd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd als klant keurig te woord gestaan! Verder heb ik in deze winkel voor het eerst een product gekocht. Dus nog weinig ervaring!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anny 22-06-2017 In de winkel gekocht
John v.d.Rijt

Grandioose service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is geweldig, had een afzuigkap besteld een duurdere maar ze belde mij op dat ze een goedkopere kon leveren. Geweldig toch.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van de Weijer-Clermonts 22-06-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kwamen voor een was- en droogmachine. De mevrouw die ons te woord heeft gestaan was zeer vakkundig en bekwaam. Ze gaf ons zeer duidelijke informatie en op iedere vraag die wij stelden kregen we een goed en duidelijk antwoord. Het was ook fijn dat ze tijd voor ons heeft genomen. Duimpje voor EP Tummers in Roermond

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 22-06-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Blij met EP Beerepoot in de buurt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beerepoot, redder in nood. Vriendelijk, kundig en snel. Met de ouderwetse service en toch zo modern.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 22-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kom hier al jaren. Wordt altijd goed geholpen bij de aankopen. Na de aankoop is en blijft de service geweldig. Blijf hier nog lang komen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

De Lange 22-06-2017 In de winkel gekocht
Coevorden

Vriendelijke benadering / Snelle en goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbare/Overzichtelijke winkel, ruim voldoende keuze mogelijkheden.
Goede en vriendelijke informatie verstrekking/productkennis aanwezig.
Uiterst snelle, correcte levering en aansluiting van apparatuur

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

wim 22-06-2017 In de winkel gekocht
Zwirs langeraar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de mensen in deze winkel zijn zeer behulpzaam en geven goede uitleg en adviseren de klant over de aankoop en demonstreren de verschillend producten ook.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan de Zwaan 22-06-2017 In de winkel gekocht
Elburg

unieke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, behulpzaam, dichtbij, altijd meedenkend.
Overzichtelijke winkel, ze nemen de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bobby 22-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vakkundig verkoper en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super behulpzame en alle aardige mensen die altijd tijd voor je nemen.
Perfecte service + betrouwbare garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Bremer 21-06-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een wasmachine. Prima advies gekregen binnen het beschikbare budget.
Afspraken voor levering prima nagekomen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone Bibo 21-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prachtige winkel met super kennis van de werknemers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de winkel in Hoorn top! word altijd super geweldig geholpen door de mannen en dames! Ik ga hier graag heen voor goed en eerlijk advies en koop hier het liefst mijn producten.

Ik heb hier al mijn electronica van mijn huis bijna vandaan! :D

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Van Der Veer 21-06-2017 In de winkel gekocht
Boskoop

Betrouwbaar en betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede ervaring. Deskundig en net personeel, prima service, normale prijs en niet te beroerd om iets meer te doen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Anja Koen 21-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot, Hoorn

Altijd alles doen voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik weet dat ik bij EP Beerepoot altijd heel goed en deskundig wordt geholpen. Goede spullen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daar kan de mediamarkt aan de overkant nog een puntje aan zuigen. Wij blijven trouw aan EP Beerepoot, gewoon altijd goed en je gaat altijd met een goed gevoel weg.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 21-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Airco gekocht

Algemene score

8,0
Prima service en voorlichting van de verkoper. Apparaat voldoet prima aan onze wensen. Er had wel wat meer keuze mogen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maj 21-06-2017 In de winkel gekocht
Tegelen

Een ventilator gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
voor een goed advies en een goede prijs ga ik naar EP in Tegelen
ze hebben er heel veel keus en hebben ze iets niet dan wordt het toch besteld ik ging voor een ventilator deze kon ik gelijk mee naar huis nemen wel fijn met deze hitte

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 20-06-2017 In de winkel gekocht
Horst

goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk advies zoals het hoort in een winkel . Je krijgt niet het gevoel dat ze perse iets duurs willen verkopen. Zelfs voor een goedkope frituurpan hadden ze een goed advies.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie lohuis 20-06-2017 In de winkel gekocht
Tubbergen Eppink

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben ons prima voorgelicht over het gekochte product, ze hebben het goed geïnstalleerd en de uitleg van het product was duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

K.H. Hagels 20-06-2017 Via de website gekocht

Een snelle en correcte levering van een prachtig product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een product besteld dat in mijn woonplaats niet meer leverbaar was, binnen twee dagen in huis. grote waardering hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Kieftenburg 20-06-2017 In de winkel gekocht
EP Jack Stet te Noord-Scharwoude

Grandioze service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor EP Jack Stet te Noord-Scharwoude, een zaak waar ze de tijd voor elke klant nemen en een zeer goede uitleg geven voor de aankoop zonder enige drang. Geen extra kosten in rekening brengen voor de installatie en een vakkundige uitleg geven hoe het e.e.a. werkt. Wij komen graag terug bij deze winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kuipers 20-06-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet

Goede service, kundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de EP ontvang ik bij iedere gedane aankoop een goed en kundig advies en de service is perfect. Duidelijke uitleg en to the point.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 20-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Erg goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en concurrerende prijzen , mooie winkel en deskundig personeel.
Volop parkeergelegenheid.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kok-Aker 20-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn

Deskundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger aan vervanging toe dus op naar onze vaste adres voor iets degelijks n.l. EP Beerepoot in Hoorn. Uit ervaring weten we dat we daar te allen tijden deskundig en vriendelijk te woord worden gestaan. Joe Stam, een nieuw gezicht voor ons, vroeg ons naar onze specifieke wensen wat betreft een nieuwe stofzuiger. Op basis daarvan toonde en demonstreerde bij ons diverse merken in diverse uitvoeringen wat het maken van een keuze vergemakkelijkte. Opnieuw een zeer tevreden klant voor EP Beerepoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. L miedema 19-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Mooie overzichtelijke zaak met gemotiveerd persooneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding vergeleken met deze websites en goed en leuk geholpen, deze winkel is een aaanwinst voor schagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bobby 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vakkundig verkoper en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super behulpzame en alle aardige mensen die altijd tijd voor je nemen.
Perfecte service + betrouwbare garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Sterkenburg 19-06-2017 In de winkel gekocht
SCHAGEN

prima service en prettig geholpen

Algemene score

9,0
goede uitstraling en prettige winkel als ik er kom is er altijd iemand om mij te helpen.Dus daarom kom ik bij Beerepoot in schagen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Afra Boos 19-06-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, goede voorlichting en zelfs telefonische navraag bij ons vanwege de hoge kosten van het door ons bestelde onderdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJP van der Kammen 19-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Tol ijmuiden

Tevreden zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meer dan 30 jaar klant! Altijd prima geholpen ze staan gelijk voor je klaar... En snelle levering.Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Dijkstra 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer goede kennis van artikelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij komen al jaren al onze elektronica en onderhousdmiddelen bij ep in Hoorn. Goede service kennis van zaken en garantie zijn voor ons doorslaggevend om voor deze winkel te kiezen. Ook al zijn ze niet altijd goedkoper als andere winkels

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. van Oirschot 19-06-2017 Via de website gekocht

Prima services en op de tijd dat er was gezegd

Algemene score

8,0
Ik heb de site als zeer positief ervaren. We waren op zoek naar een koelvrieskast en hebben via EP.nl de juiste gevonden. Werden toen heel vriendelijk geholpen en kwamen uiteindelijk via EP van der Kampen in Budel in bezit van een Samsung koelvrieskast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martijn Has 19-06-2017 In de winkel gekocht
bovenkarspel

klantvriendelijk en bekwaam

Algemene score

8,0
het was een goede sfeer en met mensen die hun vak kennen daar hou ik van er was voldoende vergelijkingsmateriaal aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews