EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 16-08-2016 Via de website gekocht

Koelkast Samsung RB29FERNCWW

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Via de website besteld levering was goed,netjes geholpen en snelle levering. Bezorgers plaatste netjes de koelkast op zijn plek wel vind ik het bedrag wat ervoor betaald moet worden aan de hoge kant.

Pluspunten

  • Goede service
  • Snelle levering

Minpunten

  • Hoge kosten bezorgen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

SuzanneB 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik heb online een fornuis besteld en er werd snel contact met mij opgenomen om een bezorgmoment in te plannen. Was erg snel en gemakkelijk.

Service
De bezorgers waren erg vriendelijk en brachten het fornuis naar de tweede verdieping. De meneer die het fornuis aansloot was ook erg vriendelijk en behulpzaam. Hij gaf ook nog uitleg over het gebruik van het fornuis en over tips voor het eerste gebruik.

Assortiment
Er was voor mij voldoende keuze!

Aanbeveling
Het was gemakkelijk, snel en ben (tot nu toe in ieder geval) erg tevreden met het product!

Extra toelichting
-

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans196450 04-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Tv besteld bij ep zeewolde stond bij 1 a 3 dagen levertijd
heb hem besteld en betaald op 28 juni en heb nog niks zou ook email krijgen. Veel gebeld zouden terug bellen maar niks.
Ep slogan is EP doet het maar er hoort achter te staan niet.
Ik weet 1 ding zeker eens maar nooit weer naar ep

Service
Ze Beloven terug te bellen maar je hoort gewoon niets meer.
Als iets niet op voorraad is bel klant dan dat het langer gaat duren dat noem ik service

Assortiment
Assortiment is goed levering en afhandeling zwaar onder de maat.

Aanbeveling
Zoals ik al zei eens maar nooit weer
Als het geld maar binnen is doen ze geen moeite meer
Ik kan gewoon kwaad worden als er bij staat op voorraad met 1 a 3 dagen levertijd.
En je krijgt het niet en belt je suf maar komt geen stap verder

Extra toelichting
Nee anders word ik nog kwaaiier

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

letje 30-06-2016 In de winkel gekocht
udenhout
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke uitleg en goede keuze

Service
vaatwasser niet goed gemonteerd kwamen meteen

Assortiment
op de website veel in de winkel weinig

Aanbeveling
goede service en dat is zeer belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geralde 27-06-2016 In de winkel gekocht
Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ziet er goed en overzichtelijk uit

Service
De mensen zijn altijd vriendelijk

Assortiment
kan er alles krijgen en zo niet dan wordt het besteld

Aanbeveling
zie bovenstaande antwoorden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 21-06-2016 In de winkel gekocht
EP Elburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik moest er wel een kwartier voor rijden, maar dat was geen probleem.

Service
Vriendelijk personeel, nam de tijd om alles uit te leggen. Printten zelfs verschillende wasmachines uit, zodat ik thuis alles kon vergelijken. Brachten de wasmachine gratis thuis en op zolder.

Assortiment
Genoeg keus. Wat er niet stond, kon besteld worden.

Aanbeveling
Het bezoek en de bestelling gaf een heel goed gevoel.

Extra toelichting
Kom zeker in deze winkel terug als ik iets nodig heb. Mijn product was misschien iets duurder, dat was wel jammer, maar als de service zo goed is als ik van bekenden hoorde, is het het alles waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lie 21-06-2016 In de winkel gekocht
IJmuiden
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Medewerkers goed in omgang. Producten goed te vinden. Product snel gevonden en snel beslist.

Service
Goed geholpen/geadviseerd. Alles volgens planning geleverd. Ook tevreden over product.

Assortiment
Op website gekeken en in winkel advies ingewonnen. Prijs is gemiddeld wat hoger dan andere internetaanbieders, maar ik vind advies en service erg belangrijk. Als er wat is wil ik ook fysiek iemand spreken i.p.v. alleen mailen/telefoneren.

Aanbeveling
Ben al meer dan 10 jaar een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

th lensen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijn dat je online kunt bestellen

Service
netjes en beleeft

Assortiment
ze hebben van alles

Aanbeveling
zal wel goed zijn zo als de rest

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascalle Sanders 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via internet vergelijken en bestellen is zo simpel!

Service
Kreeg mijn artikel meteen geleverd want ik woonde niet zo ver.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Super service en klantgericht denken. Grandioos.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
afhandeling en levering is perfect verlopen

Assortiment
Wij zochten een koel/vriescombinatie met een grote vriezer en deze hebben wij bij EP gevonden

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liverpool59 18-05-2016 In de winkel gekocht
Arnhem Presikhaaf
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en evt gratis thuis te laten bezorgen

Service
Product was snel bestelbaar en de volgende dag al verkrijgbaar en behulpzaam en vriendelijk personeel.

Assortiment
Veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Nette uitstraling en goed georganiseerd.
Personeel was enorm behulpzaam en duidelijke uitleg.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Nieuwpoort 15-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
EP-Knol Haarlem (Rijksstraatweg) is vlakbij

Service
Meerdere artikelen gekocht bij EP-Knol Haarlem en altijd goed en deskundig geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
In de buurt, deskundig en vriendelijk personeel, goede (back)service.

Extra toelichting
Ik heb op advies van de winkel EP-Knol Haarlem het artikel via de webshop gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H L Kroes 08-05-2016 In de winkel gekocht
EP Mensonides Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime winke, prettige bediening, overzicht op het hele assortiment.

Service
Goede service. Geen opdringerig personeel.

Assortiment
Ruim voldoende, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Overzicht goed, bediening fijn. Lekker winkel op rond te kijken zonder opdringerig personeel

Extra toelichting
Nee alles is omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbert 01-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je krijgt een mailtje als het artikel in de plaatselijke winkel is
en dan ophalen op een moment dat het je past

Service
ligt klaar als je binnenkomt

Assortiment
voldoende keus voor de apparatuur die wij nodig hebben

Aanbeveling
makkelijk, thuis rustig uitzoeken, vertrouwd adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Wardt 30-04-2016 In de winkel gekocht
Maarssen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke winkel (filiaal Maarssen)

Service
In de winkel goede uitleg, online iets besteld, wordt op tijd in de winkel klaargezet.

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Filiaal Maarssen heeft een persoonlijke benadering met personeel die weten waar ze het over hebben

Extra toelichting
Vergeleken met de megastores van andere winkels is dit een verademing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiny Versendaal 29-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Keuze maken, aanklikken, gegevens en afleveradres invullen, betalen en afsluiten. Bevestiging van bestelling, betaling en order bevestiging volgt automatisch.

Service
Na het gereedmaken van bestelling komt melding en daarna melding van aanbieding bij vervoerder met de gegevens voor traceren van bestelling.

Aanbeveling
Bestelling snel gedaan, bevestigingen correct en op tijd geleverd zoals ze aan geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke beschrijving van het apparaat

Service
volgens afspraak snel bezorgd

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
alles klopte

Extra toelichting
Had al ervaring met de fysieke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen van Keulen 19-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen ging gemakkelijk en snel, zelfs via mijn mobiel.

Service
De service bij bestelling ging niet zo vlot, duurde 4 dagen voor ik een order bevestiging kreeg (nadat ik zelf Heb moeten bellen ervoor. Kreeg hem daarna wel netjes. Bezorgen was dikke prima! Werd tot in de keuken bezorgd. Chapeau voor de bezorger die het fornuis met mij naar boven getild heeft!

Assortiment
Prima assortiment! Genoeg keuze en uitleg bij de producten.

Aanbeveling
Prima om te winkelen online, personeel was vriendelijk aan de telefoon, klein minpunt was dan over de order bevestiging. Maar al met al toch een 7. Prima cijfer.

Extra toelichting
Ik wil de meneer die ik aan de telefoon gehad heb, bedanken voor zijn goede en snelle handelen toen ik belde voor de order bevestiging. En dat hij ook meteen de desbetreffende winkel gebeld heeft wanneer hij bezorgd werd. Het betreft Arnout Corbeek! Dankjewel voor je service. En natuurlijk de bezorger die met mij het fornuis 3 hoog getild heeft!

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon Rutgers 18-04-2016 In de winkel gekocht
Harlingen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke winkel. Altijd deskundig personeel beschikbaar.

Service
Kwam voor een soundtrack vanwege slecht geluid TV, terwijl ik een goede versterker met boxen heb. Geholpen met digitaal naar analoog-kastje: 300 euro bespaard. Ook bij installeren telefonisch geholpen. Klasse!

Assortiment
Dat loopt niet over.

Aanbeveling
Spreekt voor zich...

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marian Essenstam 11-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was duidelijk en ging snel.

Service
Ik had een afvoerdroger besteld, dat moest een warmtepompdroger zijn, ze kwamen dus met de verkeerde, maar ze bleven even aardig en de volgende dag kwam de goede droger, ik hoefde niet eens 2x bezorgkosten te betalen, had ik wel willen doen, wat een service!

Assortiment
Prima prijs voor het product.

Aanbeveling
Aardige mensen en goede service!

Extra toelichting
Alleen maar lof!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden.

Service
Vandaag besteld morgen in huis

Assortiment
Alles wat je nodig hebt. Veel verschillende merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jari van gool 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk in gebruik

Service
ideale service

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
de winkel heeft een goeie service en uitstekende producten, dit is andere zeer aan te raden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wasvrouwtje 02-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel keurig gerangschikt

Service
Al veel gekocht bij EP juist om die goede service

Assortiment
er is voldoende keus uit goede kwaliteit dingen

Aanbeveling
perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sprunnie 27-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker snel opgelost vanachter je computer

Service
de winkel heeft een goede geschiedenis

Assortiment
groot genoeg het assortiment er zit altijd iets tussen

Aanbeveling
Goede ervaringen met de winkel in het verleden

Extra toelichting
Nee eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 26-03-2016 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk te IJsselstein

Algemene score

3,0

Service
In 2009 een droger gekocht van het merk Bosch met een opgedrongen serviceplan. Inmiddels is de afvoerpomp al 3x vervangen. Bosch zou hiervan, volgens EP, op de hoogte zijn. Bosch zou, volgens EP, geen coulance kennen nu de afvoerpomp voor de vierde keer kapot is. Zelf naar Bosch gemaild en werd vriendelijk geholpen en werd de zaak keurig afgehandeld.

Aanbeveling
Deze winkel wijst je rechten als consument af. Moest VIJF weken wachten, voordat er een antwoord kwam. Dit antwoord kwam na een telefoontje van mijn zijde en nadat wat gedreigd met mijn rechten. Wijst alle verantwoordelijk af en verwijst naar de fabrikant.

Extra toelichting
Koop nimmer een serviceplan.

Review criteria:

Slecht

Reageer

Nico Heek 22-03-2016 In de winkel gekocht
Bunschoten-Spakenburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel flexibel en meedenkend!

Service
Keurig levertijd na gekomen!

Assortiment
Er stond genoeg om te kijken wat perfect bij ons zou passen.

Aanbeveling
Wij zijn fan van EP! Lekker dichtbij en altijd een goede prijs en service!

Extra toelichting
Nee, helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen via internet en afhalen in de fysieke winkel ging heer gemakkelijk.

Service
Het artikel was snel bezorgd. Ik werd door een medewerker van de fysieke winkel gebeld dat het apparaat was aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marmara 20-03-2016 In de winkel gekocht
Genderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Gewoon lekker in de buurt, de producten zelf aanschouwen, voelen en vergelijken.

Service
Prettig als je vragen hebt even bellen en direct antwoord of je wordt teruggebeld.
Vertrouwd is ook , mocht er iets aan mankeren, reparatie of garantie zie je steeds dezelfde vertrouwde monteur. Wel zo fijn !

Assortiment
Prima assortiment, kan uitgebreider, maar keuze genoeg .

Aanbeveling
Altijd fijn om goede voorlichting te krijgen.

Extra toelichting
Het maakt wel heel erg uit, wie je treft van het personeel. Ik heb ook wel eens een herrieschopper/ betweter getroffen . Dat had me bijna doen besluiten . Nooit meer te komen. Maar dat is gelukkig opgelost ! Zonde zou het zijn, van een winkel waar je al heel lang komt, met heel veel plezier

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

anoniem 19-03-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het is gemakkelijk om even lang te komen en wat te kopen

Service
De service is top voor mijn gevoel gemotiveerde werknemers

Assortiment
Een mooi assortiment hebben ze

Aanbeveling
Als jij wat wil hebben dan is deze winkel een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Schepers 19-03-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je word deskundige geholpen

Service
Er word goed geluisterd en bekeken wat het probleem is en verholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John van de Rijt 18-03-2016 In de winkel gekocht
Tilburg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijke site en bezorgen wanneer het ons uitkomt !

Service
Gratis nr en gratis bezorgen en ruilen en retour binnen 14 dagen geen probleem.

Assortiment
Kan hoger

Aanbeveling
Fijne online winkel,klantvriendelijk en lid van de Nederlandse Thuiswinkel organisatie dus betrouwbaar wat tegenwoordig erg belangrijk is

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Floor 17-03-2016 In de winkel gekocht
Musselkanaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Wat een geweldige service heet E.P. Paar jaar terug daar een wasmachine gekocht en naar een paar maanden kregen wij gaatjes in kleding, ik dacht dat het door de wasmachine kwam en heb de winkel toen gebeld, ik durfde niet meer te wassen.Hun zouden contact opnemen met Bauknecht...ik vond het prima, maar ik zei erbij dat wij de eerste 2 week op vakantie zouden zijn, paar minuten later belden ze terug van E.P dat ze met een half uurtje de wasmachine kwamen omruilen voor een nieuwe en dat hij het zelf met Bauknecht zou regelen wat betreft de kapotte wasmachine, hij zei je gaat met vakantie en je wil dan graag schone was mee en als je er weer bent willen de dames graag de wasmachine weer vullen. Kijk daar word ik nou vrolijk van 👍🏻

Aanbeveling
Goed en vriendelijk personeel met een uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Melinda 16-03-2016 In de winkel gekocht
Beerepoot te wervershoof
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik voel me heel erg bij jullie op me gemak wand ik word altijd goed geholpen

Service
Om dat er altijd iemand voor ons klaar staat als er wat aan de hand is met onze spullen

Assortiment
Jullie hebben ook een heel ruim assortiment waar ik uit kan kiezen dus zit er altijd wel wat bij

Aanbeveling
Ik geef jullie een dikke 10 om dat er altijd iemand is die je helpt en jullie geven ook heLe goed survice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeepee 16-03-2016 In de winkel gekocht
EP Mensonides
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Je wordt altijd goed geholpen, deskundig advies. Doen moeite om bepaalde onderdelen te bestellen binnen korte tijd.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, goede service en mooie apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 16-03-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed te vinden en super georganiseerd

Service
Altijd behulpzaam en zoekend naar een oplossing, meedenkend.

Assortiment
Top!

Aanbeveling
Soms kijken we toch bij andere winkels maar komen 9 van de 10 keer weer uit bij Beerepoot. Service staat bij ons hoog in het vaandel 😃

Extra toelichting
Volgens mij genoeg toelichting gegeven 😉

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huijgen 16-03-2016 In de winkel gekocht
EP Heinen in Bunschoten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wij hebben 2 jaar terug een warmtepomp droger aangaschaft en deze beviel helemaal niet. Na krap een jaar terug gegaan naar de winkel voor een nieuwe droger. De oude kon ik inruilen en ze gaven nog goed geld terug en heb een andere bij ze gekocht. Top service!

Aanbeveling
Wij hebben 2 jaar terug een warmtepomp droger aangaschaft en deze beviel helemaal niet. Na krap een jaar terug gegaan naar de winkel voor een nieuwe droger. De "oude" kon ik inruilen en ze gaven nog goed geld terug en heb een andere bij ze gekocht. Ze komen hem netjes aansluiten en hebben de oude meegenomen. Top service!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Jan en Ina 16-03-2016 In de winkel gekocht
Dokkum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alle artikelen in de winkel zijn overzichtelijk te bezien

Service
Men staat altijd klaar

Assortiment
Is voldoende

Aanbeveling
Alles bij elkaar is het een fijne winkel om te komen en te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 13-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoef niet thuis te blijven, kan mijn bestelde spullen op halen in de winkel, 1 dag later al.

Service
Nemen alle tijd voor je, en zijn deskundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franke 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons Loos 08-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en goed

Service
Alle duidelijk

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke Verhoeve 04-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk om on line te bestellen.

Service
Ik kon de factuur niet vinden en belde, direct werd deze opnieuw gestuurd en ik kreeg uitleg over de eerder ontvangen factuur.

Assortiment
ruim assortiment (niet te ruim)

Aanbeveling
Alles verliep vlotjes en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Sr 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
's-morgens half tien besteld > 13:30 u. bezorgd. Zeldzaam!

Assortiment
Zeer divers

Aanbeveling
Compleet geheel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig bestellen zonder account aan te maken, prima!

Service
Volgende dag in huis zoals beloofd, ik wist alleen niet op welke tijd het pakketje aan zou komen. Tijdsindicatie zou nog beter zijn, zodat je er niet voor in huis moet blijven (stond alleen aangegeven in de Track & Trace dat het 'vandaag' bezorgd zou worden).

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding, gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Erg tevreden over zowel het product als ook de bestelprocedure. Bezorger van EP was vriendelijk en het product werd op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

BEN 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles staat en is duidelijk op de web-site

Service
Doen wet ze beloven.

Aanbeveling
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 28-02-2016 In de winkel gekocht
Filiaal Hoorn die het produkt niet voor de juiste prijs kon verkopen, maar vervolgens bij de webwinkel.

Algemene score

5,8

Gemak
De winkel heeft een luxe uitstraling en is uitnodigend

Service
We zijn in Hoorn geweest voor de aanschaf van een IPhone 6plus. Deze stond op de website voor een prijs +/- €680. We wilden hem in de winkel aanschaffen, maar in de winkel werd de telefoon aangeboden voor een prijs ad. €739. e hebben de verkoper er op gewzen dat de prijs op de website lager is, mar daar werd niks meegedaan. Dit is de prijs en daar moet u het mee doen. Jammer van de slechte behandeling aangezien ik ook nog aan het kijken was voor een nieuwe televisie. Dus in plaats van een nieuwe telefoon en wellicht een interesse om een televisie hier aan te schaffen , zijn we met lege handen de deur uit gelopen.
We zijn de winkel uitgelopen en de telefoon via de website voor de winkel besteld. Dinsdags kon de telefoon opgehaald worden. Dit aan het eind van de dag gedaan en keurig geholpen. Aan de verkoper het verhaal verteld met daarbij aangegeven dat ik teleurgesteld ben over de manier waarop dit is gegaan en dat ik dit jammer vind hoe dit is gelopen. Verkoper heeft aan gegeven dat dit niet zo had hoeven lopen, gezien de telefoon voor de prijs op de website verkocht had kunnen worden en bood excuses aan voor hoe het is gegaan.
Service maakt je in de winkel onderscheidend en de eerste verkoper heet dat toch niet begrepen.

Assortiment
Luxe uitstraling en een breed assortiment

Aanbeveling
Zuiver op basis van assortiment en behandeling van de tweede verkopen. Als de cijfer op basis van de eerste verkoper gegeven zou moeten worden, dan wordt het een onvoldoende.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Martijn Meester 29-02-2016

Hallo Albert,
Spijtig te lezen dat je een vervelende ervaring hebt gehad in onze winkel. Wij streven naar 100% tevredenheid dus willen ook graag de achtergrond van deze klacht weten. Graag kom ik persoonlijk met je in contact om dit door te spreken. Wellicht zou je me een mail kunnen sturen met contactgegevens.
Met vriendelijke groet,
Martijn Meester
EP:Beerepoot Hoorn

Reageer

Marjan 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Stofzuiger was makkelijk te vinden op de website, was in voorraad en kwam zoals afgesproken de volgende dag.

Service
Ik heb een Miele stofzuiger gekocht, was goed te vinden op de website, goed geprijsd, was in voorraad en kwam de volgende dag.

Aanbeveling
Alles was zoals ik dat graag wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK 24-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
overal te bezorgen

Service
snelle levering

Assortiment
alleen specifiek gezocht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mvh 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wijst zich vanzelf.

Service
Ze hebben zelfs gebeld toen ze in de buurt waren. Prima!

Assortiment
We waren op zoek naar een bepaalde wasmachine dus heb niet echt naar het assortiment gekeken. Volgens mij zit dat wel goed.

Aanbeveling
Duidelijk, er wordt gelijk een afspraak gemaakt en alles is op tijd geleverd

Extra toelichting
Het was fijn dat een webwinkel direct contact opneemt om een afspraak voor aflevering te maken. Ik was hier heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HvM 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Dag na bestelling netjes contact opgenomen voor afspraak levering. Levering iets later dan gehoopt, maar reden duidelijk toegelicht.

Aanbeveling
Alle moeite gedaan om nog zelfde dag te leveren. Bij levering gratis allerlei tips gekregen op eigen initiatief van bezorger winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Boompjebeestje 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Ruime betalingsmogelijkheden. Ook is het webshop makkelijk toegankelijk.

Service
Een grote pluim voor de service. EP houdt je goed op de hoogte van de status ook indien het product niet op voorraad is.

Assortiment
Ruime keuze in hun assortiment.

Aanbeveling
Top winkel, zou het zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews