EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerry 18-10-2017 In de winkel gekocht
Jan Verdaas Oudenbosch

Vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en advies in de winkel. Korte levertijd. Wasdroger werd vlot bezorgd en geplaatst. Goede uitleg over gebruik apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mevrouw H.A. Moeijes 17-10-2017 In de winkel gekocht

Echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg goed geholpen door verkoper. Kon stofzuiger goed uitproberen. Verkoper
had goede kennis van zaken. Was erg duidelijk in uitleg. Hierdoor viel de keuze op een Dyson. Ben er erg tevreden mee.

Reageer

Sjaak Bosch Abbekerk 17-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prettig, professioneel advies en prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel met ruim assortiment. Goed meedenkende verkoper en nog scherpe prijs ook. Koelkast keurig thuisbezorgd en oude meegenomen. Prettig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Yvonne 17-10-2017 In de winkel gekocht
Tummers Horst

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had gehoord van de goede service en dat in combinatie met feit dat de winkel bij mij in de buurt lag maakte dat ik er naar binnen ben gegaan.
de hulp bij het kiezen van mijn tv toestel was goed maar de hulp achteraf (telefonisch en bezoek aan huis) was super. Men had alle tijd voor mijn vragen en probeerde om mij goed op weg te helpen. wat uiteindelijk ook gelukt is:)

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tim 17-10-2017 In de winkel gekocht
EP: Heijnen Bunschoten

Korte lijntjes en gegarandeerde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rechtstreeks overleg met eigenaar en specialist. Betrouwbare mensen die een probleem - hoe goed een apparaat af fabriek ook mag zijn, kan altijd een tekortkoming vertonen - meteen zonder vervelende vragen oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

noci 17-10-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Wervershoof

betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn aankoop was niet zo spannend hoor de service bij ep beerepoot in wervershoof is prima en zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Arnoud 16-10-2017 In de winkel gekocht

Klantgericht , vakkundig met een goede prijstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geven goed advies neemt tijd voor je aankoop. Het is voor ons belangrijk als je iets koopt dat je daar als klant goed wordt geadviseerd en na het gesprek een goed gevoel van overhoudt . klantgerichtheid is hoog... De prijssteling is marktconform. De after sale is ook goed.

Reageer

C Holscher 15-10-2017 In de winkel gekocht

goede service en je word altijd goed geholpen.

Algemene score

8,0
ze hebben alle tijd voor je en mocht je thuis niet uit de gebruikershandleiding komen dan word je telefonisch ook geholpen.
levering was in orde.

Reageer

Elly Versluis 15-10-2017 In de winkel gekocht
EP van der Kampen Budel

Prima service, goed meedenken in oplosssingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een winkel waar je goed wordt geholpen, vriendelijke medewerkers en goede service.
Denken ook mee en zoeken naar passende oplossingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jordy en Nina 14-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn heel goed geholpen door EP Beerepoot. We zaten met ons handen in het haar toen het deurglas van onze wasmachine op onverklaarbare wijze was gesprongen en de machine onherstelbaar beschadigd bleek te zijn. Toen de fabrikant geen oplossing bood heeft EP Beerepoot een vergelijkbare machine aangeboden en zelfs geplaatst.
We zijn EP Beerepoot voor deze service zeer dankbaar!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bruinpet 14-10-2017 In de winkel gekocht

Bijzonder goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige mensen, die je goed en duidelijk adviseren. Afspraak is afspraak. 2 TV's geïnstalleerd, waarvan 1 op de slaapkamer. Zeer zorgvuldig gedaan en prima uitleg. Top!

Reageer

Monique 14-10-2017 In de winkel gekocht
Den Hoorn zh

Maatwerk top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze inbouwkoelkast had het begeven. EP dealer Corona in Den Hoorn gaf aan dat je niet zo maar een nieuwe met dezelfde afmetingen kunt bestellen. Hij is vrijblijvend bij ons komen opmeten en heeft 2 mogelijkheden gepresenteerd. Top, dit heeft ons een boel ellende bespaard omdat hij de nieuwe ook zelf geeft geplaatst. Keurig werk, de klant is hier duidelijk koning!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E. van den Heuvel 13-10-2017 In de winkel gekocht
EP: Zwirs te Langeraar

vriendelijkheid, behulpzaamheid, meedenken & service dus TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gekozen vanwege de klantvriendelijkheid, het meedenken en de service is voor mij de doorslag geweest, maar ook de behulpzaamheid met installeren van de producten...

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Zelisse 12-10-2017 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke hulp. Zeer ter zake kundig en bereid om wat extras te doen voor de klant. Vele grote ketens zouden daar een voorbeeld aan moeten nemen.

Reageer

van Galen Last 12-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Altijd goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben nog geen winkel tegengekomen waar ze zo klantvriendelijk en servicegericht zijn. Superblij met onze nieuwe aanwinst waar toen wij het uitpakte een flinke kras op zat. Zij hebben er gelijk werk van gemaakt en samen zijn wij tot een overeenkomst gekomen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne hoek 12-10-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Schagen

gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb deze gekozen omdat het dicht bij mijn huis is. Als er dan wat mis mee is hoef ik niet te ver weg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frans 11-10-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

Persoonlijke aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze zaak staan mensen met verstand van producten. Persoonlijke aandacht en goed advies krijg je hier. De prijzen zijn concurrerend t.o.v. webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk en Mirjam 11-10-2017 In de winkel gekocht
EP Prieto Zuidhorn

Dichtbij, staat altijd klaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, met fijne eigenaren. Staan altijd klaar om te adviseren, onderbouwd advies. Prettig contact.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ep.Zwirs 11-10-2017 In de winkel gekocht
ep zwirs in langeraar

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
was de eerste keer in deze winkel
heel goed geholpen en de mannen die de plaatsing van de machine hebben gedaan helemaal Top!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Andries 11-10-2017 In de winkel gekocht
Sneek

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, goed en deskundig advies waarbij in de eerste plaats gekeken werd naar het doelgebruik en er geen poging gedaan werd een te duur apparaat te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wat betekend dat 11-10-2017 In de winkel gekocht
Stet ziudscharwoude

Vriendelijk,behulpzaam, en nooit gehaast.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is bij ons in het dorp, en dat is makkelijk ,bovendien hebben ze alles., en anders word het besteld,nooit geen probleem .
Vriendelijk en geduldig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJ 11-10-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Prima service- Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vriendeljjke behandeling door de medewerker Er is een Enorme keuze in de winkel De medewerker geeft een eerlijk advies. Gaan al jaren naar deze winkel om aankopen op electronisch gebied te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 10-10-2017 In de winkel gekocht
Oudeschild

Vriendelijk en kundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en kundig personeel. Veel keuze, hierbij wordt je netjes geholpen om tot de goede keus te komen.Nemen alle tijd voor je. Plezierige ervaring en met een goed gevoel en nieuwe aankoop, voldaan naar huis toe

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.J.M. Wester 09-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Schagen is heel mooi; het personeel zeer vriendelijk en de levering was prima en op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rene van Ammers 09-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Ontzettend goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een digitale ontvanger al 3 jaar ongebruikt in de kast staan, die wij toen bij een nieuwe televisie gekocht hebben. Hoewel de ontvanger een ziggo product is, werd ik toch direct geholpen met installatie. Zelfs het signaal dat door ziggo afgegeven moet worden werd voor mij geregeld. Firma Beerepoot heel hartelijk dank voor jullie fantastische service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 09-10-2017 In de winkel gekocht
EP Raalte

uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb de koelkast in de winkel gekocht en was zeer te spreken over de bediening in de winkel. Verder was ik ook erg tevreden over de plaatsing van de nieuwe koelkast en de afhandeling van de oude koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kunnen 09-10-2017 In de winkel gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper van EP Dorrestijn gaf uitstekend advies en aanvullende service. Komt alles thuis kosteloos aansluiten en installeren. Oude apparaten neemt hij mee.

Reageer

Sandra 09-10-2017 In de winkel gekocht
Den Hoorn

Altijd goede service

Algemene score

9,0
De EP winkel in Den Hoorn staat voor kwaliteit, kennis en klantvriendelijkheid. Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, er wordt met je meegedacht en de kennis is optimaal.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 08-10-2017 In de winkel gekocht

Prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen luisterde wat je wensen zijn en adviseerde verschillende producten in verschillende prijsklassen .

Reageer

piet1 08-10-2017 In de winkel gekocht
volendam

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze drie producten gekocht en in laten bouwen door Beerepoot ,en ben hier zeer tevreden over,bij een ander moest het verbouwd worden,bij Beerepoot niet ze konden het er zo passend inmaken,en het was zo gebeurd door deze zeer goede monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan en Rianne 08-10-2017 In de winkel gekocht
Witgoedhuis.nl in Beesd

Witgoedhuis.nl zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs-uitstekend, service-uitleg in de zaak uitstekend, service aan huis ook geweldige ,een goede zaak waar we met plezier iedere keer weer terug komen. Beslist een aanrader !!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob van der Burg 07-10-2017 In de winkel gekocht
E.P. Van der Molen Gorredijk

Vriendelijke. Goed luisterend. Deskundig advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke, deskundige winkel in eigen dorp. Luistert goed wat je nodig hebt. Deskundig advies. Jaagt je niet op kosten met overbodige apparatuur. Nemen rustig de tijd voor hulp met installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.D.M. 07-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Vriendelijk en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, in de winkel alles te bekijken met goede uitleg. Prijzen net zo scherp als op internet, maar dan met goede achteraf service !

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 07-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Te zot voor woorden

Algemene score

1,0
Mijn vrouw en ik waren op zoek naar Sonos boxen! Bij en Beerenpoot werden we geholpen! Advies koop geen Sonos! Te moeilijk te bedienen! Nee u moet Heos nemen! We wilden toch graag naar Sonos luisteren! Helaas dat ging niet volgens de verkoper! Verkoper wilde of kon ons niets laten horen! Maar we MOESTEN gaan voor Heos!
We zijn de winkel uitgelopen en bij de Mexiamarkt zonder problemen kunnen kopen! Super tevreden met Sonos!
Koude douche voor en beerenpoot

Reageer

Airmarshall 07-10-2017 Via de website gekocht

Goed advies en snelle levering

Algemene score

9,0
In eerste instantie een ander bedrijf opdracht gegeven om een nieuwe pomp voor mijn 15 jaar oude vaatwasser te bestellen. Toen daar meer dan 3 weken overheen ging en de spullen nog niet binnen waren heb ik op advies van de verkoopster van EP Beesd daar een nieuwe besteld en die kon 2 dagen later worden geleverd en geplaatst. geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celeste 07-10-2017 In de winkel gekocht

Service bij EP is erg goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Normaal koop ik gauw op internet, maar de verkoper van EP ken ik en ik gunde het deze winkel. De service, tot aan het plaatsen en uitleggen van de machine aan toe, was supergoed!

Reageer

Hans 07-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging dag later dan vermeld in mail. Gebeld en de medewerker wist ook niet wat de oorzaak was. Voor de rest prima site en een goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hanny van der Does 06-10-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Nieuwe wasmachine gekocht bij EP Tol IJmuiden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keuze voor elke portemonnee, prima uitleg in de winkel door deskundig personeel! Wasmachine werd volgende dag geleverd en netjes aangesloten! Oude werd mee terug genomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nancy wetsteen 05-10-2017 In de winkel gekocht
filiaal in oudeschild op texel

snelle en super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep in oudeschild, snelle service en correcte afhandeling met afspraken!
Aanbeveling voor alle aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost wonen 05-10-2017 In de winkel gekocht
Corona

Vakkundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Corona is verhuisd naar een groter pand.
Alles is nu nog beter gepresenteerd waardoor je de keuze
beter kan maken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Parijs 04-10-2017 In de winkel gekocht
Van Bavel Vught

Technisch goede uitleg, met humor gebracht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben gekozen voor deze winkel omdat we goede en betrouwbare informatie hebben gekregen. Ook de aflevering was conform de afspraak, met snelle en zorgvuldige installatie.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Booijink 04-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al redelijk snel het koffiezetapparaat stuk, van de fabriek kwam er een nieuw apparaat.
Toch had ik liever een ander merk, ik mocht met bijbetaling omdat mijn gekozen merk iets duurder was een ander apparaat meenemen.
Ik was erg blij met deze service in Raalte!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita Huijsmans 04-10-2017 In de winkel gekocht
udenhout

extra informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke informatie omdat de gebruiksaanwijzing samen met mij doorgenomen werd.
Ik had gelegenheid om vragen te stellen en dat kan niet overal!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

erik koomen 04-10-2017 In de winkel gekocht
bovenkaspel ep beerepoot

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime winkel ,goede hulp en overzichtelijk en goede service dichtbij woonadres vriendelijk en uitleg

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekie 04-10-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

duidelijke, heldere uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP geeft dorpsgevoel, prettige winkel met aandacht voor de klant, duidelijke uitleg. Op de site kunt wensen filteren, chatten met klantenservice, om zo tot juiste aankoop te komen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erik 03-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Hoezo "service"?

Algemene score

2,0
Wij zijn ruim één maand bezig geweest om de 1,5 jaar oude vaatwasser gerepareerd te krijgen.
Het enige wat EP Beerepoot te Hoorn doet qua service is de melding doorzetten naar Pelgrim.
3x monteur van Pelgrim over de vloer gehad.
Mijn conclusie is dat ik het apparaat net zo goed bij een webshop had kunnen kopen, dan had ik dezelfde service gehad.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joost 02-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Prima zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes advies en goed geholpen door de medewerker. Goed product wat correct werkt en aan mijn verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nel 02-10-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Prima service en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en ruime keuze. Bovendien vind ik het handig om een product vlak bij mij in de buurt te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. Poutsma 02-10-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Enthousiaste verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een soundbar was EP Meppel de tweede winkel die we bezochten. Al snel keerden we huiswaarts met precies dezelfde soundbar die we in winkel #1 niet hadden gekocht. Reden: wat een hartelijke, enthousiaste verkoper troffen we bij EP! Hij was duidelijk, zijn uitleg getuigde van veel kennis, hij speelde uitstekend in op onze vraag. Top, en ook thuis bleek dat dat wat wij zochten precies hetgeen was waar we voor op pad gingen. Jammer voor winkel 1, maar goed voor EP Meppel: dit is nu absoluut de meerwaarde van het bezoeken van een 'ouderwetse' winkel tegenover het kopen via internet.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. uit A.P. 01-10-2017 In de winkel gekocht

Heel goed geadviseerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kozen voor EPBeerepoot in Schagen omdat we goede berichten over deze winkel hadden gehoord. En zelf kunnen we dat, na onze aankoop, nu ook beamen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews