EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Velderman 20-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Raalte

Service uitmuntend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop.heel duidelijk.
Goede voorlichting,brengen,aansluiten en proefdraaien.
Vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 20-11-2017 In de winkel gekocht
OUDESCHILD

Inderdaad geweldige service

Algemene score

9,0
Duidelijke en vriendelijke informatie bij aanschaf, duidelijkheid over levertermijn en uitgebreide en vriendelijke service bij het in gebruik nemen van het toestel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri Rinkel 19-11-2017 In de winkel gekocht
EP Volendam

Goede ontvangst en een uitstekend advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd erop gewezen, dat een stofzuiger langer meegaat, als je hem goed behandeld.
Zoals: regelmatig het koolstof filter vervangen
geen "gierige" zakken elders koopt.
Hartelijk dank voor dit advies!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petra 18-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Tol

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij ons in de buurt en goede hulp bij het aanschaffen van het artikel. Al onze apparatuur komt hier vandaan.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos en Hans Plug 18-11-2017 In de winkel gekocht
Tol IJmuiden

Zeer goede service sinds jaren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt de tijd genomen om de wensen te inventariseren en daarna te adviseren.
De grotere aankopen( b.v. TV sound bar etc) worden thuis gebracht en indien nodig keurig geinstalleerd.
Zijn er problemen ontstaan, wat kan gebeuren als je iets ouder bent(verkeerd gebruik), geen probleem om weer even langs te komen en opnieuw in te regelen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 17-11-2017 In de winkel gekocht
Weijs Zetten

Echt een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De persoonlijke service en klantvriendelijkheid is in deze winkel echt TOP. Tijdens de installatie van de wasmachine werd meteen de droger geïnspecteerd en kregen we een zeer goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h jacobs 17-11-2017 In de winkel gekocht
Tegelen EP Tummers

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in korte tijd goed besluit na advies inzake diverse merken en systemen l kunnen nemen bij aankoop koel-vriecombinatie die snel geleverd kan worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M v Seben 16-11-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

De Service was zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je winkelt daar pretig en word goed belandeld, een tip er zijn mensen die geen internet
hebben hoe kennen deze mensen mee doen met de actie

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maria de Jong 16-11-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs in Langeraar

Eerlijk en helder advies, super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige wasmachines heb ik ook gekocht bij EP Zwirs in Langeraar. Eerlijke en heldere informatie om een juiste aankoop te doen. Service staat hoog in het vaandel en dat is te merken. En mocht er iets loos zijn, hebben ze een eigen reparatie-afdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W. Keijzer 16-11-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service en dienstverlening is bij EP:Zwirs grote klasse en staat daar dus hoog in het vaandel.
Voorlichting zeer deskundig met een persoonlijke noot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia meijers 16-11-2017 In de winkel gekocht
Schagen

vriendelijk en deskundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden vriendelijk en deskundig geholpen,namen alle tijd voor uitleg , volop keuze mooie aanbiedingen, en een vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam Koel 16-11-2017 In de winkel gekocht
EP TOL

Klantvriendelijk en service gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame medewerkers en uitstekende service. De site is naar onze mening duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F. Nelen 15-11-2017 In de winkel gekocht
Heijen Heerle

Goed advies, kundige installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs Samsung tv met Heos sounbar gekocht bij ep Heijnen in Heerle. Daar ik enkele specifieke wensen had mbt. geluidskwaliteit en de mogelijk wilde hebben ook de cd-speler in het geluidssysteem te integreren zijn we tot het systeem gekomen wat nu vakkundig geinstalleerd met alle bedrading netjes weggewerkt aan de muur hangt.
We zijn er echt blij mee.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

José Bruggeman 15-11-2017 In de winkel gekocht
Raalte

De EP in Raalte is zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.Correcte benadering en goede uitleg.
Mijn volgend elektrisch product zal ik zeker weer naar deze winkel gaan.
Service is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

WeerAlsNieuw 14-11-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Prima service,aardig en deskundig personeel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke benadering, goed advies gekregen. Zeer snelle afhandeling. Je bent hier geen nummer, maar een unieke klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Kennes 14-11-2017 In de winkel gekocht

Goede service en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lange ervaring met deze winkel, service is goed, betrouwbaar, bereidwillig, denken mee en houden zich aan hun afspraken.

Reageer

Piet 14-11-2017 In de winkel gekocht
EP John van de Rijt

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een keukenmachine kwam ik via internet bij EP John v.d. Rijt terecht. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en de door mij op internet uitgezochte machine werd besteld. Na 2 dagen werd ik gebeld dat de machine was aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob 13-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een Magimix 5200XL premium besteld in de winkel. De afspraak was dat dit produkt op tijd geleverd zou worden omdat het een kado was voor de verjaardag van mijn schoondochter. Helaas was er iets fout gegaan bij de inkoop waardoor ik het kado niet op tijd zou krijgen. Met enig overleg heeft de inkoop het apparaat opgehaald bij de fabrikant zodat ik het toch nog op tijd zou krijgen. Dat vind ik top service! Een fout kan altijd gemaakt worden maar het moet wel goed opgelost worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tini Veerman 13-11-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Top service en optimale deskundigheid

Algemene score

9,0
Bij Ep Beerepoot in Volendam word je altijd optimaal behandeld, met eerlijk en deskundig advies, tevens hebben ze daar alleen maar goeie spullen. Als je iets nodig hebt op het gebied van elektronica, dan hoef je niet verder te zoeken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groot 13-11-2017 In de winkel gekocht
Makado schagen

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service aardige bediening ,duidelijke winkel,gewoon hoe een winkel hoort te zijn ,en schoon.wat moet ik er nog meer over zeggen ,het is goed zo

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pool HIFI-VIDEO CENTRE 12-11-2017 In de winkel gekocht
Pool HIFI-VIDEO CENTRE Surhuisterveen

We zijn al jaren bij deze zaak en het is uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en bezorging zijn perfect, en prima behandeling, van al het personeel welke in de winkel helpen. We zijn tijdens hun vestiging van Drachten naar Surhuisterveen bij hun gebleven als klant.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jans K. 11-11-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Vriendelijke bediening en goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kan niets zeggen van de webshop daar heb ik niet gekeken. We gaan liever naar de winkel omdat je dan kunt zien wat je koopt, maar ook een duidelijke uitleg krijgt over het product.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rianne 10-11-2017 In de winkel gekocht

Fijne service EP: Mulder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg over een droger. Ik had veel vragen maar daar werd rustig de tijd voor genomen. Daarnaast erg vriendelijk personeel.

Reageer

Patrick 10-11-2017 In de winkel gekocht
Ep zijlstra heerlen

Goede service klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service echt super klantvriendelijk en goede uitleg en goed behulpzaam
Ook behulpzaam met spullen thuis bezorgen , en wat vergeten gaan ze het halen voor je echt super xx xxx 👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

nbvr 10-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Vakkundige en bijzonder plezierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt ruim de tijd genomen om op heel plezierige wijze je te helpen een goede keuze te kunnen maken. Bezorgen en installeren is gratis, snel en vakkundig!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inka Sluiter 10-11-2017 In de winkel gekocht
Ommen

Fijne en prettige sfeer met prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne winkel om je aankoop te doen. De medewerkers hebben een goede kennis van de producteigenschappen. Bovendien luisteren ze goed naar de wens van de klant en proberen daarbij aansluitend een juist passend product te verkopen. Kortom zeker een aanrader om hier je aankoop te doen, krijg je geen spijt van!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 10-11-2017 In de winkel gekocht
Electro Piet Gruijters

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Staan altijd voor je klaar en denken mee met de klant. Groot assortiment wat uitgestald staat! Geven duidelijk en deskundig advies!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Hoogendoorn 10-11-2017 In de winkel gekocht
Jan Verdaas Oudenbosch

Uniek in alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is gelukkig nog een winkel zoals deze behoren te zijn. Kleinschalig en klantvriendelijk. Bij Verdaas hebben ze alle tijd voor je en voorzien je van goed advies. Ze denken mee in mogelijkheden. Je gaat altijd met een goed gevoel naar huis. Zeker niet te vergeten de service die ze bij Jan Verdaas uit Oudenbosch geven. Kom er al jaren en dat zal zeker blijven.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 10-11-2017 In de winkel gekocht

Blij met Nespresso van Groot Zevert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij met de Nespresso machine van Groot Zevert Beltrum. Goed geholpen en alle aandacht voor je. Als tevreden klant de deur uit.
Service is goed heb er ook mijn tv van

Reageer

E. den Boer 10-11-2017 In de winkel gekocht
EP Van Houwelingen Brandwijk

Prima service bij aankoop nieuwe wasmachine

Algemene score

9,0
Prima voorlichting over de aanschaf van een nieuwe MIele wasmachine. Hierdoor was het niet moeilijk om snel een beslissing te nemen. Oude wasmachine was kapot en er was snel een nieuwe nodig.

Reageer

Ina 09-11-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat mijn wasmachine niet van EP kwam werd er meteen een monteur gestuurd toen deze machine stuk ging. Helaas was er niets meer aan de redden, er werd duidelijk uitgelegd wat er aan mankeerde en aangewezen wat er kapot was. In de winkel een leuke aanbieding voor een nieuwe machine en supersnelle levering. Top van EP Meppel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 09-11-2017 In de winkel gekocht
ep stet langedijk

ep stet langedijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mensen die de klant vriendelijk en deskundig helpen. Bij manco's aan TV of stereo wordt je op goede manier als je belt telefonisch geholpen. Dit getuigd van kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

arie kleijweg 08-11-2017 In de winkel gekocht
in den hoorn zh corona

vriendelijke service en goed bereikbaar met auto en fiets

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service ruim overzicht verstand van zaken.voor herhaling vatbaar deze zaak kan ik iedereen aan raden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pool 08-11-2017 In de winkel gekocht
Bij pool/EP te Surhuisterveen

Pool/EP heeft een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper was vriendelijk en had veel verstand van de wasmachine. Tevens bood hij een machine aan, welke voor ons het beste en gemakkelijkste was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

elss 63 08-11-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet Zuid scharwoude

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijne winkel , personeel weet waar ze het over hebben . Ik werd gebeld uw vaatwasser is binnen wanneer kunnen wij hem brengen ? Bij de grote winkels is het vaak we komen die dag en die tijd zorg maar dat je er bent.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annet kunst 07-11-2017 In de winkel gekocht
EP-Tol IJmuiden

Service is altijd goed en fijn personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jarenlang een begrip in IJmuiden
Service is goed
Personeel is altijd vriendelijk
Leuke aanbiedingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.tomassen 06-11-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

Fijne winkel met een goed advies en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk en behulpzaam met kennis van zaken. Bij problemen staan ze altijd klaar met raad en daad. Ook de prijs is gunstig vandaar dat onze drie laatste aankopen bij ep in groesbeek zijn van onze vriezer, koelkast en nu de miele dakloze stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Piet de Boer 06-11-2017 In de winkel gekocht
EP Pool - Surhuisterveen

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vakkundig personeel, duidelijke voorlichting en uitzonderlijke service. En komen afspraken volledig na.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 06-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Altijd goed behandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen graag bij EP Beerepoot. Je wordt goed behandeld, de keuze is goed en de service is gewoon uitstekend. Daarnaast een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Goot 05-11-2017 In de winkel gekocht
Ep/ Prieto Zuidhorn

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kreeg je nog een goede uitleg over het product wat wij wilden aanschaffen.
Deze mensen zijn goed bezig met hun vakgebied.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Piet de Graaf 04-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Service,kwaliteit,vriendelijkheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De uitleg bij het uitzoeken van een stofzuiger was duidelijk . Zij hebben ons een paar laten testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ep tol 04-11-2017 In de winkel gekocht
ijmuiden

je wordt vlug en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijk en deskundig personeel alles ziet er netjes en overzichtelijk uit ze luisteren naar je wensen en helpen je een juiste keuze te maken

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Komduur 04-11-2017 Via de website gekocht

Slecht; valse beloften!

Algemene score

3,0
Zondag ging onze wasmachine kapot. Moest snel een andere komen. Bewust gekozen voor een winkel in de buurt (EP)en niet voor het internetgeweld van Boll of Coolblue. Op de site van EP kozen wij een wasmachine uit. Volgens de site van EP was die op voorraad en kon ik de volgende dag (maandag) een reactie verwachten. Niet dus. Dinsdag maar eens gebeld. Oh, wij hebben nog niet naar de mail gekeken en trouwens uw keuze is niet op voorraad; niet in onze winkel maar ook niet in het magazijn van EP. De machine moet van het magazijn van Zanussie komen. Dat wordt donderdagmiddag. Uiteindelijk werd de machine op vrijdagmorgen geleverd... Maar dan ben u wel de eerste! Jammer. Valse beloften. Volgende keer toch maar naar Bol of Coolblue!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

M. Randsdorp 04-11-2017 In de winkel gekocht
Ep:Voordeelland Oudeschild

Deskundige en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen.
Zodat mijn aankoop een stuk gemakkelijker ging.
Service staat hier hoog in het vaandel wat ik merkte in de after sales.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

mnmnnvvgjgbl..nmxc 03-11-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Heel fijn en goed geholpen. perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reparatie op de garantie was super. Antwoord apparaat was ingesproken, maar daags erna alsnog ter controle weer gebeld dat het apparaat gerepareerd terug is.
Echt heel netjes geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuven 03-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Raalte

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren onze producten bij EP vanwege bekendheid en betrouwbaarheid en kennis van de medewerkers bij EP Raalte.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j.warners 03-11-2017 In de winkel gekocht
EP Gieten

goede en snelle service en goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben vandaag een nieuwe was,machine gekocht bij EP Gieten. De uitleg in de winkel was helder en duidelijk. Vervolgens snelle en correcte levering na de aankoop. Dus een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 03-11-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Leuk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in t winkelcentrum. Dus goed toegankelijk. Vriendelijk personeel en een goede service. En ook de reparatie dienst is super makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 02-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Hele goede uitleg bij aankoop Sonos apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel in Hoorn met kundig personeel.
Wij kwamen voor de eventuele aanschaf van Sonos apparatuur.
Na even rond gekeken te hebben schoten we een verkoper aan.
Deze persoon (Felipe) gaf ons zeer goed uitleg en gingen wij
uiteindelijk weg met een goed gevoel over de aanschaf van een
Sonos Playbar en Sonos subwoofer. Deze werden 3 dagen later
geleverd en ook kundig aangesloten en met uitleg van de
Sonos app.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

gepenie 02-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

In begrijpelijk Nederlands

Algemene score

10,0
Mij werd in begrijpelijk Nederlands uitgelegd hoe ik de soundbar kon gebruiken en hoe ik hem moest installeren. Eenmaal thuisgekomen bleek het inderdaad een fluitje van een cent te zijn en nu geniet ik van een heerlijk geluid en zijn de programma's ook weer verstaanbaar voor mij. Met een woord geweldig

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews