EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3339 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1001 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ep:mensonides 30-11-2017 In de winkel gekocht
harlingen

super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij vinden mensonides een zeer fijne winkel, prettig ingericht, we mogen er ook graag "gewoon even"rondkijken, Wat ook altijd mag. Erg goede service, ze weten waar ze over praten, goede kwaliteit producten en hele goede service erbij. Ook zeer prettig dat ze alle bonnen terug kunnen halen in hun systeem, nooit gezeur gehad over garanties etc hierdoor. natuurlijk zijn ze iets prijziger dan andere prijsreuzen, maar daar staat een zeer goede klantenservice tegenover, wat tegenwoordig zeer veel zegt! kortom, onze favoriete winkel van harlingen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia M. 29-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol in IJmuiden

Service tot in huis en verder

Algemene score

9,0
EP Tol in IJmuiden is een complete radio/tv/witgoed zaak met service tot in huis en verder. Wij hebben deze winkel twee keer bezocht voor het uitzoeken van een nieuwe tv en telkens werden wij met alle egards ontvangen. De verkoper legde alles omstandig uit, liet voorbeelden zien en luisterde ook heel goed naar onze vragen en wensen. Vervolgens zijn we tot aankoop aangegaan en binnen 3 dagen werd de tv keurig opgehangen door twee vriendelijke monteurs. Alles werd uitgelegd, de monteurs gingen weg en wij konden genieten van onze mooie tv. De volgende dag zijn we toch nog even naar de winkel gegaan om de verkoper hartelijk te bedanken voor de uitgebreide service. De verkoper zei ook nog: als er iets is bellen hoor of we leggen het uit of we komen nog even bij u langs! Met recht Een Top Zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Spinder 29-11-2017 In de winkel gekocht
Surhuisterveen

Veweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super! Vriendelijk personeel,goede informatie over een bepaald product,de voor en nadelen hier van.
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijkers 29-11-2017 In de winkel gekocht
GOIRKESTRAAT TE TILBURG

GOEDE SNELLE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
FIJNE WINKEL BIJ ONS OM DE HOEK IN TILBURG MAKKELIJKER KAN NIET
HIER TV GEKOCHT SUPER SNELLE LEVERING EN PLAATSING,VRIENDELIJKE MENSEN
MOOIE OVERZICHTELIJKE WINKEL MET VEEL KEUZES ZONIET ZE ZOEKEN EN DENKEN GRAAG MET JE MEE.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska Hesterman 29-11-2017 In de winkel gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitgebreide uitleg over het product erg professioneel, onderscheidt zich hierdoor zeker van de concurrenten tevens doen ze ook regel matig workshops

Reageer

Leuke workshop truffels maken 29-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Leuke workshop truffels maken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd leuk en duidelijk uit gelegd, was gezellig om dit samen met een vriendin te doen.
Zal de workshops in de gaten houden, ga zeker weer. Heb een mooie kitchenAid Mixer gekocht

Reageer

A. Raven 28-11-2017 In de winkel gekocht
WC Streekhof Bovenkarspel

komt afspraken na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dagaanbieding was op de dag van de aanbieding niet in de winkel te krijgen. De levering was niet binnen gekomen. Omdat we een dyson stofzuiger hadden gereserveerd werden we tijdig op de hoogte gebracht zodat we niet onnodig naar de winkel zouden komen. Enige dagen later ontving ik een sms waarin te lezen stond dat de dyson stofzuiger voor ons klaarstond ...Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Sellmeijer-Bos 28-11-2017 In de winkel gekocht
EP W. van der Steen Electro te Bergen N-H

Super, Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de EP winkel in Bergen (Noord-Holland) een goede, super, service bieden. Er werken echt vak mensen die verstand van zaken hebben. De winkel is niet groot maar ze hebben alles in huis. Is het niet in huis dan wordt het besteld en dan wordt het nog gratis thuis bezorgt. Mijn complimenten!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jonker 28-11-2017 In de winkel gekocht

Vriendelijk en vakkundig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen de tijd voor advies geven, hebben kennis van zaken en dringen je niets op.
Hier is de klant nog koning!

Reageer

C. van der Pluijm 28-11-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet Dorpsstraat 435 te Zuid-Scharwoude

Uitmuntende uitleg, begeleiding en nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier wordt nog de ouderwetse persoonlijke aandacht en tijd gegeven om tot een persoonlijke keuze te komen. Zonder extra kosten wordt de aanschaf thuis bezorgd, geïnstalleerd, uitleg gegeven en indien nodig nazorg geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gonda 28-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen al sinds de opening van de eerste winkel in Hoorn in de Blauwe Steen bij EP Beerepoot.
Eigenlijk kopen we alle electronica bij hun. We zijn zeer tevreden over de kennis en service van de medewerkers. Ze zijn ook erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Elisa 28-11-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot, v/d Aalstweg in Hoorn

Super ontvangst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk lichte winkel en vriendelijk, behulpzaam personeel die ook de tijd en ruimte geeft om over een mogelijke aankoop na te denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Beerepoot Hoorn

deskundig advies, zonder opdringen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerlijke winkelmedewerkers die deskundig advies geven zonder op te dringen.
Zo kun je zelf rustig een weloverwogen beslissing nemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.de Vries 27-11-2017 In de winkel gekocht

EP Mensonides is voor ons De zaak om terug te komen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze mooie winkel biedt zeer veel keus en is prijstechnisch zeer aantrekkelijk, hierdoor komen we altijd graag terug en zijn dan ook vaste klant hier. Voor ons dan ook geen mediamarkt o.i.d.. Bij EP Mensonides wordt men zeer vriendelijk en deskundig geholpen en zijn er altijd aantrekkelijke acties,

Reageer

Laan 27-11-2017 In de winkel gekocht

verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
vriendelijk geholpen de bestelling was niet voorradig maar 1 dag later kreeg ik een sms je dat ik het kon ophalen. Goeden hulp bij kassabon voor de korting heeft de winkelbediende goed uit gelegt en de foto naar mijn E-mail gestuurd. dus goede service

Reageer

Dirk Klok 27-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Voor een eerlijk en goed advies ga je naar EP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een hele goede uitstraling met vakbekwaam personeel dat eerlijk en goed advies geeft!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick A 27-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Betrouwbaar

Algemene score

9,0
Deskundig personeel. Vriendelijke en snelle bediening. Heel plezierige winkel met enorm assortiment.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frieda Stap 27-11-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een mooie overzichtelijke winkel en je wordt goed geholpen.
Het personeel is vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk Lakeman 27-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst. Mooie winkel met uitgebreid assortiment.
ze hebben zelfs een aparte krant bij gelegenheden.
Vakkundige en geweldige aankoop service! goede/duidelijke uitleg!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marja Burger 27-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vriendelijk en vakkundig

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst. Mooie winkel met uitgebreid assortiment.
Geregeld goede informatie via krant, zelfs aparte krant bij gelegenheden.
Vakkundige uitleg en goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent de Zeeuw 27-11-2017 In de winkel gekocht
Tilburg (goirkestraat)

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Monteur was op tijd en nam de tijd om de afwasmachine in te bouwen. Goede service!!
Dit is ook de reden waarom ik mijn apparatuur bij deze zaak koop. Groot voordeel is persoonlijke dienstverlening.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

familie 26-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Horst

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel zijn we klantvriendelijk geholpen bij de aanschaf van een nieuwe vrieskist. Verder een snelle levering en een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. Broekhuizen 25-11-2017 In de winkel gekocht
Mensonides Harlingen

Vertrouwd adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag was er bij Mensonides een overtuigende demonstratie van de nieuwste Philips Airfryer.
We hebben er meteen één gekocht!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Loes van Herpt 25-11-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Bovenkarspel

Goede en duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen bijna alle producten in deze winkel, omdat wij daar altijd geholpen worden door het personeel en altijd goede adviezen krijgen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

MD 25-11-2017 In de winkel gekocht
Gieten

Nieuwe waterkoker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het uitzoeken van de nieuwe waterkoker gaf de verkoper vriendelijk, duidelijk en eerlijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 25-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

goed personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is mooi. Ruim opgezet. Personeel weet waart ze over praten. Kortom een fijne winkel om te winkelen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M de boer 25-11-2017 In de winkel gekocht

Deskundig advies, betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bekende gezichten wat betrouwbaarheid en deskundigheid uitstraalt, scherpe aanbiedingen en goeie service

Reageer

Wilfried 25-11-2017 Via de website gekocht

vlotte vriendelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling werd vlot en vriendelijk afgehandeld. Leveringsduur zoals beloofd. Fijne winkel. Deze is te onthouden voor mijn volgende bestellingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S en H Veenstra 25-11-2017 In de winkel gekocht
Pool Surhuisterveen

Goed verhaal, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel. Er wordt alle tijd genomen om dingen uit te leggen. Eerlijk verhaal. Top service,

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vincent 24-11-2017 In de winkel gekocht
Groenlo

Meer dan 100% service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Groot Zevert denkt goed mee met de wensen van de klant.
Ze luisteren naar de klant en geven hierdoor een erg goed advies.
Daarnaast is de aftersales en service top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 24-11-2017 In de winkel gekocht
raalte

goede service!!

Algemene score

8,0
duidelijkheid en service staat hier hoog in het vaandel. Eerlijke mensen en je wordt goed geholpen! Wat ze beloven komen ze ook na.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wim Romein 23-11-2017 In de winkel gekocht
Weijs Zetten

Goede voorlichting en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel met goede keuze mogelijkheden.
Type TV uitgezocht en deze werd geleverd inclusief montage en instellen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J Kruk 23-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke winkel. Persoonlijk contact en service staan in een hoog vaandel.
Altijd een eerlijk advies. Snelle levering en plaatsing door vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Herman Pr. 23-11-2017 In de winkel gekocht
EP:Molendijk Lange Voor 2 7591 GE Denekamp

Goed advies en een buitengewone service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen om deskundig advies te krijgen bij de keuze van de TV en audio apparatuur. Tot onze verbazing ging bij het plaatsen en aansluiten van de apparatuur de service verder dan wij hadden gedacht. Ook nadien werden de vragen goed en correct beantwoord.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 23-11-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hof van Hoorn, Hoorn

Prachtig verzorgde najaarshow

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zijn veel deskundige enthousiaste medewerkers aanwezig.
Hierdoor kom je met het juiste product thuis!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

K. Singer 23-11-2017 In de winkel gekocht

Vriedelijke mensen die hun vakverstaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gaan naar EP Beerepoot om dat wij altijd netjes worden geholpen en wat ook belangrijk is het grote assortiment.

Reageer

Ronald 23-11-2017 In de winkel gekocht
Ep beerepoot Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bleek de najaarsbeurs een dag later te zijn, we kregen hem toch voor die prijs, was nog een stuk goedkoper dan alle concurrenten uit de buurt. Super !!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reuvers 23-11-2017 In de winkel gekocht
Oudeschild Texel

Prettige bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer aangenaam, zowel de bediening als de ambiance
Jullie winkel in Oudeschild Texel is fijn winkelen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van der Velde 22-11-2017 In de winkel gekocht
EP Harlingen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn heel goed geïnformeerd over de aanschaf van een koffiezetapparaat.
De insteek van de verkoper was niet ons het duurste apparaat te verkopen, maar wel het apparaat met de lekkerste kop koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinaw 22-11-2017 In de winkel gekocht
Dr. Van Aalstweg, Hoorn

Terzakekundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jarenlang zeer deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee over de mogelijkheden en adviseren daarin. Service is ook super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jala 22-11-2017 In de winkel gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst zelf rondgekeken toen advies gekregen, was goed. Snelle levering en vriendelijke en kundige monteurs.

Reageer

Agnes 22-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel van EP Jack Stet in Zuid Scharwoude is een heel fijne klant vriendelijke winkel.
Ze nemen alle tijd voor je en de service is prima. Ik ben een heel tevreden klant.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

tsjikke 22-11-2017 In de winkel gekocht
EP Kollum

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
na het schrijven van mijn review over de koop van een braun koffiezet apparaat heeft de winkelier contact opgenomen en is het misverstand besproken. En zijn we tot een goede oplossing gekomen.

--- 2017-11-21 ---
service op zich goed maar toen ik het apparaat thuis uitpakte bleek dat er elke 2 maanden een nieuw filter in moet is er NIET bij vermeld.

Review criteria:

Goed

Reageer

Leo G. Witteman 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs Langeraar

Eerlijke voorlichting en een super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wonen boven de EP Zwirs winkel en zien dagelijks dat er service wordt verleend op hoog niveau en op een eerlijke wijze wordt geadviseerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP Mensonides Harlingen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mensen met kennis van zaken.
Worden hier altijd prima geholpen, nemen de tijd voor de klant.
Bij installatie thuis ook prima uitleg.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinus 21-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Heijnen

Super goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen bij EP: Heijnen. Goede uitleg gehad over verschillende producten en de juiste naar mijn gevoel aangeschaft. Heel blij mee!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wissink 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hof van Hoorn.

Super geholpen en fijne service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed geholpen in een prachtige shop. Alles is thuis op zijn plaats gehangen en de monteur ging pas naar huis toen als werkte. Hij gaf een uitleg hoe alles werkt.
Bij vragen kunnen we altijd terug gaan naar de winkel en zullen ze opnieuw uitleggen hoe het werkt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Winy 20-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Mensonides Harlingen

EP; Mensonides. eerlijke en vriendelijke verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij moesten een nieuwe tv, na verschillende winkels te hebben bezocht, hebben we uiteindelijk voor EP gekozen, mooie aanbiedingen. En je krijgt daar duidelijk uitleg over de apparatuur. top winkel en zeerv tevreden over het personeel.
En erg blij met onze tv

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Keunen 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Perfecte adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent de 4e grote aankoop gedaan bij EP Beerepoot in Hoorn. Na een goed advies in de winkel, volgde installatie van e.e.a., alles volgens afspraak.
Vriendelijk en kundig personeel, zowel aan de verkoop als after sales kant.!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton E 20-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Klant is werkelijk koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel in Hoorn heeft een prachtige uitstraling; een genot om er rond te kijken. Personeel is zeer deskundig en altijd bereid je alle info te geven. De service is bovendien meer dan uitstekend. Kortom: een winkel waar ik graag mijn apparatuur koop

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews