EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 3333 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 997 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 12-12-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

EP: Beerepoot, top winkels.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, goed en netjes geholpen, vriendelijk personeel,
en prima service.ook de andere filialen hebben het prima voor elkaar.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 12-12-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Uitgebreide uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb hier eerder electronica gekocht. Altijd nemen ze de tijd voor je en krijg je uitgebreide uitleg. Ook een keer na een half jaar kapotte E-reader, zonder probleem een nieuwe exemplaar gekregen. Vanwege deze uitstekende service koop ik dit soort zaken niet meer via internet maar gewoon bij Beerepoot Schagen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia Rieske 12-12-2017 In de winkel gekocht
Gieten

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt er vriendelijk geholpen; de medewerkers geven je goed advies en dringen niet aan , zodat je het gevoel hebt dat je wat moet kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Johan Tiessing 12-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prettige en professionele bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Degelijke winkel met uitstekende service. Professionele verkopers die je werkelijk goede adviezen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hiemstra 11-12-2017 In de winkel gekocht
Mensonides Harlingen

Verstand van zaken!

Algemene score

10,0
De kennis van de artikelen is uitstekend! We zijn goed te woord gestaan en ze waren niet opdringerig. We vonden het fijn om hier te shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Egon 11-12-2017 In de winkel gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitermate vriendelijk, kundig personeel. Service ook echt top! Een van de pluspunten is het ruim gesorteerde assortiment! Harmann Kardon of Yamaha vind je niet bij een Expert bijv.!

Reageer

Wilfred 11-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Prima verkopers en perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasautomaat en droger gekocht. De verkoper bij EPBeerepoot heeft alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd en aan mij de keuze gelaten. De aflevering ging op tijd en de mannen hebben de tijd genomen om alles goed te installeren en de bediening van de machines duidelijk uitgelegd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Petter 10-12-2017 In de winkel gekocht
EP Jack Stet Langedijk

Top service en deskundig personeel zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende informatie gekregen bij aanschaf televisie, er wordt de tijd genomen om vragen klant deskundig te beantwoorden. Geen aanbetaling voor aan te schaffen product, vertrouwen vinden wij zeer positief. Service m.b.t. installeren van het aangeschafte product is top. Geen kosten achteraf, als klant weet je waar je aan toe bent. Uitstekende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ten Klei 10-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Service is uitstekend. Men denkt mee met de klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mensen in de winkel zijn deskundig. Nemen de tijd voor de informatieverstrekking. Laten de keuze over aan de klant en pushen niet. Wij bevelen de winkel bij iedereen aan.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie Bartels 10-12-2017 In de winkel gekocht
Piet Gruijters Helmond [Stiphout]

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Piet Gruijters uit Helmond [Stiphout] geweldige sevice en perfect geholpen in de winkel.
Goede uitleg en perfecte service. Fijne winkel en fijn personeel.
Ben al eerder geholpen met de televisie en perfect geholpen, terwijl defout bij ziggo was. Zeer netjes vanuit hen. De rede dat ik daar ook mijn andere apparatuur wilde kopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teus de Groot 09-12-2017 In de winkel gekocht
witgoed huis beesd

Geweldig geholpen en uit gelegd perfekt gedaan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig netjes geholpen en perfect afgeleverd .
Oude machine meegenomen en alles opgeruimd
gebruik aanwijzing netjes uitgelegd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOUWE UIT SNEEK 09-12-2017 In de winkel gekocht
Sneek

Kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, deskundig advies en de tijd voor de klant, zelfs voor aankoop van een stofzuiger, want was al bij expert geweest en had het oerwoud aan informatie op internet ook wel gezien, echt top was de laatste prijsvergelijking op kieskeurig.nl door de verkoper gaf mij de doorslag de aankoop bij ep mensonides te doen!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

keimpe 09-12-2017 In de winkel gekocht
van Aalstweg 16b, Hoorn

een vertrouwd adres

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
EP Beerepoot in de Hof van Hoorn, heeft een goed en overzichtelijk opgesteld assortiment.
Jammer dat de afgesproken levertijd met 4 dagen werd verlengd, maar dat werd netjes doorgegeven.
Aflevering was prima in orde.
Verpakkingsmateriaal werd keurig opgeruimd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Smit 08-12-2017 In de winkel gekocht
Van Bavel in Vught

Geweldige service, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
X is zeer hulpvaardig, neemt alle tijd. Wasmachine gebruiksklaar afgeleverd en zelfs even proefgedraaid, oude wasmachine keurig afgevoerd. Ik zou niet weten wat er beter kan aan de service van EP van Bavel in Vught

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anja 08-12-2017 In de winkel gekocht

Prettig en deskundig geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen al lang bij EP Tol en altijd naar volle tevredenheid. Ze zijn deskundig, vriendelijk, snel. We vinden het prettig om kostbare zaken zoals tv, wasmachine, afwasmachine te kopen bij een betrouwbare zaak in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth Everlo 08-12-2017 Via de website gekocht

Ze zijn in een woord:UNIEK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super aardig,klantvriendelijk,meedenkend,alle tijd voor je nemen,goede service dus: in een woord UNIEK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natalie 07-12-2017 Via de website gekocht

Prima service zeer klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering prima service in overleg ook nog 2 dagen eerder in huis netjes te woord gestaan prima bezorgers 👍 En de oude vaatwasser mee genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 07-12-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Zoa ls wij gewend zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al bijna 20 jaar klant bIJ EP Beerepoot Bovenkarspel, maar ook andere filialen (Hoorn) Altijd een goed advies en een goede service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monty 07-12-2017 In de winkel gekocht
EP-Zwirs te Langeraar

Klantvriendelijke en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de winkel in het dorp, waarvan de mensen altijd klaar staan als er iets is. Bewust niet gekozen voor een webwinkel of voor de Mediamarkt. Steunen van de plaatselijke winkeliers als de prijs niet teveel verschilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 06-12-2017 In de winkel gekocht
Tilburg

Goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een droger gekocht bij EP omdat we de service belangrijk vinden. Ze komen aan huis mocht het apparaat gebreken vertonen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Menno 05-12-2017 In de winkel gekocht
EP Knol. Rijksstraatweg, Haarlem

Persoonlijk, flexibel en niet duur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor EP Knol gekozen, omdat je gewoon even de winkel kunt binnenlopen, meteen geholpen wordt en ze je n een paar keer ook van gezicht kennen. Daarnaast goed advies en ze denken met je mee. En... niet duurder dan de zgn. internet aanbieders. Goedkoper zelfs!
En op de dag van plaatsen kon ik gewoon even bellen dat ik iets later thuis was. Gewoon op een vast (023} nummer. Kreeg ik gewoon iemand te spreken! Zelfs degene die die middag bij mij langs zou komen. Dus geen account aanmaken. Geen tric & trace systeem met allerlei vervelende inlogcodes en accounts aanmaken. Gewoon lekker van mens tot mens!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MC 05-12-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot in Hoorn

Goed en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe stereo installatie en wilden graag horen wat er op dit moment te koop is. Aangezien je tegenwoordig in geen enkele winkel alle mogelijkheden kunt beluisteren, zijn we EP Beerepoot in Hoorn binnen gestapt. Daar konden we de verschillen tussen de verschillende systemen o.a. Bose, Sanos en Heos beluisteren. Een zeer goed advies van de verkopers gehad. Uiteindelijk besloten om de Heos set te kopen, de soundbar en subwoofer. Tijdens de bestelling van de set ging het advies nog verder, van de WIFI in huis tot de HDMI kabels en installatie van alle spullen. Dat wil je als klant een goed totaal advies en daar mag dan ook best voor betaald worden. Je kunt ook naar andere zaken gaan of de spullen via internet kopen maar dan heb je straks een dure installatie staan die niet goed/optimaal werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Vinke 05-12-2017 In de winkel gekocht
Gieten

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantgerichte en deskundige eigenaar en medewerkers. Goede uitleg van apparatuur. Komen ook extra langs als je iets niet begrijpt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

CJB 05-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Uitstekende winkel/medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, betrokken en kundige medewerkers. Medewerkers hebben goede produkt kennis. Vriendelijk en met de klant meedenkend. Dit alles de reden om naar EP te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koster 04-12-2017 In de winkel gekocht
Pool surhuisterveen

Prima begeleiding in de keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een twee uurtjes in de winkel de nieuwe Tv bekeken. Na de keuze hebben we thuis nog weer wat uitgezocht en bij de volgende afspraak zijn we na de behandeling van onze technische vragen tot een goede keuze gekomen. de Sony KD 55XD9305.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joke 04-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn 2x voor de aankoop van een TV in de winkel geweest, beide keren werden wij zeer vriendelijk geholpen en uitgebreid geadviseerd, tot de evt nodige kabels aan toe!

Wij zijn naar EP Beerepoot gegaan door goede ervaring in het verleden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Donker 04-12-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Prima service en kundige uitleg

Algemene score

9,0
Deze winkel is zeer toegankelijk en het personeel is ook zeer kundig en beleefd, de service en nazorg staat ook hoog in het vaandel in deze winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

MaC 04-12-2017 In de winkel gekocht
EP Eppink Tubbergen

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en snelle levering. Het product was niet op voorraad. SMS ontvangen waarna ik het product bij de winkel heb afgehaald. Keurig verpakt en afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rina Koster 04-12-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Geweldige service en klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop alles bij Beerepoot heel vriendelijk personeel of je nou naar Bovenkarspel gaat of Hoorn .
Het is een heerlijke winkel service is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Lang 04-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Mooie prijs en altijd snelle aandacht voor de klant !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het begint al bij binnenkomst. Je voelt je gelijk op je gemak en niet alle apparaten springen tegelijk op je af. Op het moment dat je denkt: "nu zou ik wel even iemand iets willen vragen", staat ie d'r . Goede deskundige hulp en advies maken het plaatje af. En de prijs? Meestal op "online-niveau" of beter. Belangrijkste: Ik slaag hier altijd!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alles optijd en goed te zien wat op voorraad is. 04-12-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Een prima service ,maar ook een geweldig advies gekregen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze Winkel straat ,je wordt er netjes geholpen ,en zo nodig voorzien van een kopje koffie,het personeel weet waar ze over praten ,en zullen je geen onnodige verkoop praatjes vertellen.

Review criteria:

Goed

Reageer

R Blauw 04-12-2017 In de winkel gekocht
ep beilen

snelle levering en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service.Ze nemen het oude/stuk apparaat mee.Dat heb je online niet.Laten we aub winkels houden want dan kunnen we het te kopen artikel met eigen ogen te zien

Reageer

Jos 02-12-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet

Betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Luisteren naar je wensen en zorgen dat je het juiste product
en service krijgt.Geven een goed advies.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mwn 02-12-2017 In de winkel gekocht
EP hoorn

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn geholpen bij EP beerepoot in Hoorn
Na hele fijne uitleg en advies hebben wij een wasmachine gekocht en werd netjes bezorgd en aangesloten
Deze winkel heeft duidelijk kennis in huis

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 02-12-2017 In de winkel gekocht
EP Molendijk Denekamp

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service! Van in de winkel tot aan de levering en plaatsing in huis!! Voldoende kennis van het personeel, en proberen vragen altijd te beantwoorden of wel uit te zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

C.Beeftink 02-12-2017 In de winkel gekocht
EP : Dorrestijn

service is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voor lichting , prijs kwaliteit verhouding is goed. kiezen uit verschillende merken.
Bezorging en plaatsen prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JM Fransen 02-12-2017 In de winkel gekocht
EP Zwirs

ik ben goed en vriendelijk geholpen en een goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een vertrouwde winkel en personeel, en in ons eigen dorp , ook erg belangrijk vinden wij, dan vertrouw je mensen op hun advies .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruijter 01-12-2017 In de winkel gekocht
BERGEN NH

Vakmanschap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
W v/d Steen Electro is een kleine winkel met een grote vakmanschap. Ze bieden jou vele mogelijkheden met een hoge service. Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Neal keijzer 01-12-2017 In de winkel gekocht
Volendam

Vriendelijk personeel,goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep is gewoon een goede winkel ik heb al mijn elektrische apparaten hier vandaan.Goede shop, snelle service, vriendelijk personeel

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C.j.prins 01-12-2017 In de winkel gekocht
Firma Tol in Ijmuiden

Heerlijke winkel met vriendelijk persoonlijk,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en snel. Hebben het besteld en de volgende dag al afgeleverd. Als ik weer iets nodig hebt ga ik weer hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim van Gurp 01-12-2017 In de winkel gekocht
EP: Jan Verdaas te Oudenbosch

Een prima service en een goede uitleg over het product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne winkel met veel aanbod en een goede service ! Als er iets stuk gaat komen ze vaak zo snel mogelijk om het te installeren. Ook krijg je een goede voorlichting over het product. Wij lopen er vaak binnen omdat het voor ons dichtbij is.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke 30-11-2017 In de winkel gekocht
Terpstra Dokkum

Geweldige service met vriendelijk en meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en garantie
Breed assortiment
Mooie winkel
Vriendelijke mensen, altijd in voor een praatje met daarbij een goed advies

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 30-11-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot in Wervershoof

Geweldige uitleg product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier al vaker geweest. In een prettige sfeer wordt je goed geholpen. Alles wat er uit te leggen viel over het product wat wij inmiddels hebben aangeschaft is aan ons verteld. Ook de negatieve zaken, bv het snel leeg zijn de accu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda 30-11-2017 In de winkel gekocht
EP Voordeelland

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Medewerkers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. Er zijn altijd meerdere medewerkers aanwezig, waardoor er nauwelijks wachttijd is als klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ep:mensonides 30-11-2017 In de winkel gekocht
harlingen

super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij vinden mensonides een zeer fijne winkel, prettig ingericht, we mogen er ook graag "gewoon even"rondkijken, Wat ook altijd mag. Erg goede service, ze weten waar ze over praten, goede kwaliteit producten en hele goede service erbij. Ook zeer prettig dat ze alle bonnen terug kunnen halen in hun systeem, nooit gezeur gehad over garanties etc hierdoor. natuurlijk zijn ze iets prijziger dan andere prijsreuzen, maar daar staat een zeer goede klantenservice tegenover, wat tegenwoordig zeer veel zegt! kortom, onze favoriete winkel van harlingen!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia M. 29-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol in IJmuiden

Service tot in huis en verder

Algemene score

9,0
EP Tol in IJmuiden is een complete radio/tv/witgoed zaak met service tot in huis en verder. Wij hebben deze winkel twee keer bezocht voor het uitzoeken van een nieuwe tv en telkens werden wij met alle egards ontvangen. De verkoper legde alles omstandig uit, liet voorbeelden zien en luisterde ook heel goed naar onze vragen en wensen. Vervolgens zijn we tot aankoop aangegaan en binnen 3 dagen werd de tv keurig opgehangen door twee vriendelijke monteurs. Alles werd uitgelegd, de monteurs gingen weg en wij konden genieten van onze mooie tv. De volgende dag zijn we toch nog even naar de winkel gegaan om de verkoper hartelijk te bedanken voor de uitgebreide service. De verkoper zei ook nog: als er iets is bellen hoor of we leggen het uit of we komen nog even bij u langs! Met recht Een Top Zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Spinder 29-11-2017 In de winkel gekocht
Surhuisterveen

Veweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super! Vriendelijk personeel,goede informatie over een bepaald product,de voor en nadelen hier van.
Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rijkers 29-11-2017 In de winkel gekocht
GOIRKESTRAAT TE TILBURG

GOEDE SNELLE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
FIJNE WINKEL BIJ ONS OM DE HOEK IN TILBURG MAKKELIJKER KAN NIET
HIER TV GEKOCHT SUPER SNELLE LEVERING EN PLAATSING,VRIENDELIJKE MENSEN
MOOIE OVERZICHTELIJKE WINKEL MET VEEL KEUZES ZONIET ZE ZOEKEN EN DENKEN GRAAG MET JE MEE.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska Hesterman 29-11-2017 In de winkel gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitgebreide uitleg over het product erg professioneel, onderscheidt zich hierdoor zeker van de concurrenten tevens doen ze ook regel matig workshops

Reageer

Leuke workshop truffels maken 29-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Leuke workshop truffels maken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd leuk en duidelijk uit gelegd, was gezellig om dit samen met een vriendin te doen.
Zal de workshops in de gaten houden, ga zeker weer. Heb een mooie kitchenAid Mixer gekocht

Reageer

Toon meer reviews