EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Kieftenburg 20-06-2017 In de winkel gekocht
EP Jack Stet te Noord-Scharwoude

Grandioze service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor EP Jack Stet te Noord-Scharwoude, een zaak waar ze de tijd voor elke klant nemen en een zeer goede uitleg geven voor de aankoop zonder enige drang. Geen extra kosten in rekening brengen voor de installatie en een vakkundige uitleg geven hoe het e.e.a. werkt. Wij komen graag terug bij deze winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Kuipers 20-06-2017 In de winkel gekocht
Jack Stet

Goede service, kundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de EP ontvang ik bij iedere gedane aankoop een goed en kundig advies en de service is perfect. Duidelijke uitleg en to the point.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 20-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Erg goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en concurrerende prijzen , mooie winkel en deskundig personeel.
Volop parkeergelegenheid.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kok-Aker 20-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn

Deskundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger aan vervanging toe dus op naar onze vaste adres voor iets degelijks n.l. EP Beerepoot in Hoorn. Uit ervaring weten we dat we daar te allen tijden deskundig en vriendelijk te woord worden gestaan. Joe Stam, een nieuw gezicht voor ons, vroeg ons naar onze specifieke wensen wat betreft een nieuwe stofzuiger. Op basis daarvan toonde en demonstreerde bij ons diverse merken in diverse uitvoeringen wat het maken van een keuze vergemakkelijkte. Opnieuw een zeer tevreden klant voor EP Beerepoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. L miedema 19-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Mooie overzichtelijke zaak met gemotiveerd persooneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding vergeleken met deze websites en goed en leuk geholpen, deze winkel is een aaanwinst voor schagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bobby 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vakkundig verkoper en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super behulpzame en alle aardige mensen die altijd tijd voor je nemen.
Perfecte service + betrouwbare garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Sterkenburg 19-06-2017 In de winkel gekocht
SCHAGEN

prima service en prettig geholpen

Algemene score

9,0
goede uitstraling en prettige winkel als ik er kom is er altijd iemand om mij te helpen.Dus daarom kom ik bij Beerepoot in schagen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Afra Boos 19-06-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, goede voorlichting en zelfs telefonische navraag bij ons vanwege de hoge kosten van het door ons bestelde onderdeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJP van der Kammen 19-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Tol ijmuiden

Tevreden zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meer dan 30 jaar klant! Altijd prima geholpen ze staan gelijk voor je klaar... En snelle levering.Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole Dijkstra 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Zeer goede kennis van artikelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij komen al jaren al onze elektronica en onderhousdmiddelen bij ep in Hoorn. Goede service kennis van zaken en garantie zijn voor ons doorslaggevend om voor deze winkel te kiezen. Ook al zijn ze niet altijd goedkoper als andere winkels

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M. van Oirschot 19-06-2017 Via de website gekocht

Prima services en op de tijd dat er was gezegd

Algemene score

8,0
Ik heb de site als zeer positief ervaren. We waren op zoek naar een koelvrieskast en hebben via EP.nl de juiste gevonden. Werden toen heel vriendelijk geholpen en kwamen uiteindelijk via EP van der Kampen in Budel in bezit van een Samsung koelvrieskast.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

martijn Has 19-06-2017 In de winkel gekocht
bovenkarspel

klantvriendelijk en bekwaam

Algemene score

8,0
het was een goede sfeer en met mensen die hun vak kennen daar hou ik van er was voldoende vergelijkingsmateriaal aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon en Ivonne 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top Service! En op tijd geleverd. Keurig geplaatst.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is onze zoveelste aankoop bij EP Beerepoot. De service is geweldig, vriendelijke verkopers en goede informatie. Niet door willen drukken, maar "denkt u er even over na, ik kom zo bij u terug". Daar hou ik van! Ze weten waar ze over praten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ted Kubinek 19-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Vriendelijkheid ten top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd als ik bij Beerepoot Hoorn kom dan treft mij de klantvriendelijkheid en de kennis van het personeel. Niet snel even afhandelen maar echt tijd voor je als klant nemen. Je wordt gewaardeerd als klant en daar mee creëert Beerepoot de spreekwoordelijke gun factor. Kort om , prijs/kwaliteit/service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Egbert 18-06-2017 In de winkel gekocht
Winschoten

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Medewerkers staan altijd klaar. Eigenaar is altijd vrolijk, behulpzaam en staat altijd klaar voor goede info en begeleiding bij de aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Har 18-06-2017 In de winkel gekocht
Echt

Wij zijn door de medewerker geweldig geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is vlak bij ons in de buurt en hebben hier al vaker spullen gekocht.
We zijn altijd goed geholpen door het personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Elsbeth 18-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede service en kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de Van Aalstweg in Hoorn zitten meerdere winkels voor witgoed, elektronica etc. Wij komen elke keer bij EP Beerepoot uit. Niet altijd het goedkoopste, maar wel de betere kwaliteit. Altijd wordt je goed en vriendelijk geholpen. Geen snelle praatjes, maar helpen om een goede keus te maken. Ook bij problemen met apparatuur zijn ze erg behulpzaam.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JanP 18-06-2017 In de winkel gekocht
EP Raalte

Dát is nog eens service!

Algemene score

9,0
Na een eerdere teleurstelling bij een andere vestiging in Raalte wél goed voorgelicht en geïnformeerd. Bovendien werd apparaat dat niet in de kleur op voorraad was de volgende dag thuisbezorgd in Deventer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 18-06-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Vakkundige mensen en prima service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke verkopers, met verstand van zaken. Prima service. Goede uitleg bij het te kopen product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Kroezen 18-06-2017 In de winkel gekocht
EP Eppink Tubbergen

Prettig en persoonlijk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had problemen met het TV signaal, voordat mij een nieuwe signaalversterker is geadviseerd is eerst het probleem besproken en doorgelopen. Het advies heeft geleid tot aankoop en verhelpen van mijn probleem. Goede service EP Eppink Tubbergen!
Top bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.R. 18-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Tummers in Panningen

Gewoon geholpen worden zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze dochter van 9 heeft bij EP-Tummers in Panningen een wekkerradio ⏰gekocht met tijdprojectie. Ze werd vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en kreeg nog een kleine attentie 🃏♦️♥️♣️♠️mee.
En nu heel hard duimen👍 dat ze ook nog de schitterende vakantie ✈️wint natuurlijk 😉

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Dick Meijer 18-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Ouderwets vriendelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je er iets koopt, doe je dat na een deskundige voorlichting, het personeel heeft alle tijd voor je en komt even naar je toe als je even moet wachten. Attent naar de klant toe , wat je niet veel meer ziet tegenwoordig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kok-Aker 17-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot Hoorn

Deskundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger aan vervanging toe dus op naar onze vaste adres voor iets degelijks n.l. EP Beerepoot in Hoorn. Uit ervaring weten we dat we daar te allen tijden deskundig en vriendelijk te woord worden gestaan. J****, een nieuw gezicht voor ons, vroeg ons naar onze specifieke wensen wat betreft een nieuwe stofzuiger. Op basis daarvan toonde en demonstreerde bij ons diverse merken in diverse uitvoeringen wat het maken van een keuze vergemakkelijkte. Opnieuw een zeer tevreden klant voor EP Beerepoot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid Bakker 17-06-2017 In de winkel gekocht
in winkelcentrum Streekhof te Bovenkaspel

Vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
EP:Beerepoot in Winkelcentrum Bovenkarspel. is ruim en overzichtelijk ingericht. Geduldige uitleg over de werking van de Zeolith in de Bosch vaatwasser , ook over de betekenis van energie label, dB. waterverbruik en gebruik van de hoeveelheid vaatwasmiddel. Goede Service, vriendelijk Personeel, overzichtelijk winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P.R. 17-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Tummers in Panningen

Gewoon geholpen worden zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze dochter van 9 heeft bij EP-Tummers in Panningen een wekkerradio ⏰gekocht met tijdprojectie. Ze werd vriendelijk te woord gestaan door de verkoper en kreeg nog een kleine attentie 🃏♦️♥️♣️♠️mee.
En nu heel hard duimen👍 dat ze ook nog de schitterende vakantie ✈️wint natuurlijk 😉

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Henk Kloeze 17-06-2017 In de winkel gekocht
EP MEPPEL

Prettige Winkel in Meppel, waae wij al ons witgoed kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee jaar geleden zijn wij verhuisd en hadden we besloten veel apparatuur te vervangen. Bij de aanschaf van een wasmachine, droger, TV, stofzuiger kwam EP MEPPEL als beste naar voren. Sindsdien zijn wij hier klant, vooral ook door hun cliëntvriendelijk optreden en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jerry 16-06-2017 In de winkel gekocht
EP Swaak te Leiden

Een winkel die zijn verwachtingen waarmaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, goed personeel, deskundig en vriendelijk. Aflevering ook prima, nieuwe TV na 12 jaar wederom hier gekocht, zelfde personeel wat de aflevering doet! Echt prima!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.de Graaf 16-06-2017 In de winkel gekocht
EP: Beerepoot

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijk en makkelijk te bewandelen. Fijne, goede informatie en niet opdringerig.
gemoedelijke uitstraling en betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kirsten van der Weijden 16-06-2017 In de winkel gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het scheerapparaat die in de aanbieding was en ik wou kopen was niet geleverd, dus heb ik nog een beter scheerapparaat gekregen voor dezelfde prijs!!
Echt een super service en heel vriendelijk personeel! :)

Reageer

Astrid 16-06-2017 In de winkel gekocht
Tol ijmuiden

Discreet en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tol ijmuiden overzichtelijke uitleg van lg oled tv namen de tijd voor je leuk korting aanbieding en de volgende dag al bezorgd en ingesteld geweldig

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SK 16-06-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Goede service

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen en geadviseerd. Vervolgens droger en diepvries gekocht. Netjes bezorgd en geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Tsjang Ye 16-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Berepoot Hoorn

Heerlijke beleving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen regelmatig bij EP Beerepoot Hoorn. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:
- sfeervolle winkel; fantastische inrichting en hele plezierige presentatie van het assortiment.
- Geen producten, maar een echte sfeerbeleving. Winkelen is een echte beleving!!
- Heel plezierig en deskundig personeel
- Prima after sales

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny van Soest 16-06-2017 In de winkel gekocht
Ep Schalkwijk Ijsselstein

Ep staat voor klant vriendelijk en klant gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de goede service en klant vriendelijkheid en uitstekende uitleg over de producten en kwaliteit plus ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hans konijn 16-06-2017 In de winkel gekocht
Obdam

Service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klaver EP in Obdam is n uitstekende winkel waar men heel goed voorgelicht wordt over het aan te schaffen product. Ook na de aankoop kan men hier altijd met vragen terecht. Je wordt er ook altijd zeer vriendelijk geholpen. Dit alles voor n hele mooie prijs. Waar kom je dit vandaag de dag nog tegen. Kortom een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JovanO48 16-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Beerepoot blijft TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel staat een grootse voorraad merken en uitvoeringen, de verkoper/adviseur legt prima uit wat de verschillen zijn tussen de diverse apparaten waarin ik mogelijk geïnteresseerd was, zodat ik een bewuste keus kon maken. Toen bleek dat mijn keuze op voorraad was, kon gelijk een afleverings/installatiedatum geprikt worden. Daar werd niet van afgeweken, het oude apparaat werd afgekoppeld en afgevoerd, de nieuwe aangesloten, korte duidelijke uitleg en Klaar is Kees! Pinnen ter plekke na levering zoals het (eigenlijk) hoort. Alle lof!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabina Offenga 16-06-2017 In de winkel gekocht
Harlingen

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product bleek niet op voorraad, maar er werd veel moeite gedaan om het nog vóór vaderdag in huis te hebben.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hay van Rensen 16-06-2017 In de winkel gekocht
EP: Tummers Panningen

Prima service

Algemene score

9,0
Deskundige en vriendelijke bediening. Winkel goed bereikbaar. Geen wachttijd, meteen geholpen. Op alle vragen deskundig en duidelijk antwoord en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Nollen 16-06-2017 In de winkel gekocht
EP tubbergen

Service gewoon zo als het hoort Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk en dicht bij waar ik woon prima service waar je op kunt vertrouwen snelle levering klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 16-06-2017 In de winkel gekocht
veendam EP Rosies

uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg klantvriendelijke winkel, neemt uitgebreid de tijd voor je. geeft je alle uitleg die je nodig bent. erg vriendelijke en behulpzame medewerker. mooie prijzen en aanbiedingen. en service aan huis! top winkel echte aanrader!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

harskamp 15-06-2017 In de winkel gekocht
ijsselstein

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
altijd alles op voorraad voor ons Jura koffiezetapparaat, goede verkopers en lekker dichtbij, in een woord, top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Sluijs-Aardema 15-06-2017 In de winkel gekocht
Het magazijn in Zwaagdijk -Oost

Aanbieding op aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens een magazijn uitverkoop ben ik met mijn moeder naar EP Beerepoot gegaan.
Mijn moeder heeft door haar verplichte verhuizing nieuwe spullen nodig maar haar portemonnee laat niet alles toe.
We hebben een droger, koelvriescombinatie, gasfornuis, magnetron en een mooie radio installatie gekocht.
In plaats van 50,- per artikel te vragen voor het bezorgen hebben ze 1x 50,- gerekend voor alle artikelen. En tegen een kleine meerprijs wordt alles netjes neergezet en geïnstalleerd. En dit allemaal voor 1500,-
Geweldige service tijdens een magazijn uitverkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Beijer 15-06-2017 In de winkel gekocht
Hof van Hoorn.

Goed advies en duidelijke uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige overzichtelijke winkel, met de juiste mensen, verkopers die hun vak verstaan.
Kom al jaren met veel plezier iedere keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Noordegraaf 14-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot, Hoorn

Altijd vriendelijke gezichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik word altijd prettig te woord gestaan, krijg betrouwbaar advies. Voor al mijn elektrische apparaten, tablets en telefonie ga ik naar deze winkel. Dan weet ik dat ik met iets goeds thuis kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwinwillems 14-06-2017 In de winkel gekocht
Echt

Goed advies, duidelijk en verkoper nam ruim de tijd hiervoor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, duidelijk de verschillen uitgelegd tussen een aantal apparaten.
afwikkeling keurig. Het betrof de winkel in Echt. In de winkel waren voldoende apparaten aanwezig om een juiste keuze te kunnen maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Otto 14-06-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gaan voor alles naar EP Zwirs, altijd vriendelijke mensen en snelle levering.
Ook als je later nog vragen hebt of hulp nodig hebt met installeren of zo staan ze altijd voor je klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Selina 14-06-2017 In de winkel gekocht
Zwaagdijk

Super klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een wasmachine en droger van Miele gekocht in de winkel van Beerepoot. Wij werden serieus geholpen door de verkoper, hij was erg klantvriendelijk. De levering was snel, binnen een week, en werd direct naar zolder gebracht en aangesloten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemien 13-06-2017 In de winkel gekocht
Swaak, Leiden

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop werd ik heel snel en prima geholpen. Ook toen ik zat te wachten op de levering thuis en ik alsnog naar de shop heb gebeld, werd er direct gebeld met de monteur en hoorde ik dat er enige vertraging in de aflevering was. Uiteindelijk was de monteur er toen snel en is er vakkundig geïnstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myra 13-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen, goede uitleg. Meedenkend met de klant. Wij kochten 2 inbouw apparaten en kregen een mooie korting.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim rijsbergen 13-06-2017 In de winkel gekocht
Leiden pelikaanstraat

Prima ontvangst in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige ontvangst in de winkel en snelle levering van het apparaat.
Goede service! Nadat de reparatie niet aan de verwachtingen voldeed,
Na aanschaf van een nieuwe baak/grill oven kosten vergoed van de reparatie!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jet 13-06-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijk behulpzaam zijn kundige mensen die verstand van wit en bruingoed hebben. Fijn om zo een winkel in het dorp te hebben

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews