EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sabrina budde 05-07-2017 In de winkel gekocht
Ijmuiden

Klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren in IJmuiden geweest voor een stofzuiger. Diverse kunnen uitproberen. Goed advies gekregen en alles binnen het budget. Zeker een aanrader en wij gaan zeker terug als wij nog iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Bilder 04-07-2017 In de winkel gekocht
Delfzijl

Hele goede service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Advies gevraagd en goed gekregen betreffende aanschaf inktpatronen voor printer.
Had printer ook gekocht bij deze zaak.
Vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 03-07-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Top Zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig personeel ruime keus en steeds de nieuwste apparaten ook de service is prima.
De communicatie via de helpdesk is ook uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

norma 03-07-2017 In de winkel gekocht
tubbergen Rene Eppink

goede sevice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd snel geholpen ook bij wat lastige vragen zoals bv. installeren van een schotel voor mij portugese echtgenoot die een herseninfarct heeft gehad en voornamelijk portugese televisie wil kijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John Jansen 03-07-2017 In de winkel gekocht
Prieto, Zuidhorn

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nemen alle tijd om alles rustig uit te leggen en te vergelijken. Bezorging en plaatsing was vlekkeloos.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 03-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word vriendelijk te woord gestaan. We kwamen voor een wasmachine die van ons was stuk gegaan. Onze wensen werden gevraagd en er werd met ons meegedacht. Goede uitleg over wat de machine kon en hoe hij werkte.
Wat ik ook erg prettig vond was de uitstraling van de winkel. Hoe alles was opgestelt erg overzichtelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rijpkema 03-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Al meer dan 35 jaar geweldig voor ons!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een ruime eigentijdse winkel overzichtelijk en niet als laatste super personeel. vakkundig en vriendelijk, meedenkend en men geeft altijd de indruk dat er alle tijd is voor je.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janny prins 02-07-2017 In de winkel gekocht
hoorn

geweldige service

Algemene score

10,0
zo netjes geholpen erg vriendelijk en gedegen personeel die mij heeft geadviseerd met de aankoop van mijn koelvries combinatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Al. 02-07-2017 In de winkel gekocht
EP/Beerepoot Bovenkarspel

Service met een prijskaartje

Algemene score

7,0
Wij kopen witgoed en huishoudelijke apparaten altijd bij de EP in onze eigen woonplaats. Argument: lokale middenstand en goede service. Maar nu onze wasmachine kapot ging, viel dat nogal tegen. Kosten monteur €47,50 (kwam alleen kijken, wist meteen: niet meer te repareren, 5 minuten). Toch bij hen een wasmachine gekocht. Monteur en personeel waren vriendelijk en deskundig. Goed en prettig geholpen, maar bezorging/installatie €27,75. 50% van de voorrrij retour. Toch totaal extra op de aanschaf € 51,00. Vinden wij veel! Voortaan niet meer vanzelfsprekend met EP/Beerepoot in zee. Teleurstellend, maar wij vinden de service te duur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

willy 02-07-2017 In de winkel gekocht
LEIDEN

vriendelijk, snel en goede service. prima!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Televisie gekocht.
Vriendelijke mensen, persoonlijke en goede service
Snel thuisgebracht.
Winkel in de buurt

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

T. Wijnholts. 02-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Service was bijzondergoed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bijzonder vriendelijk geholpen en kregen goed uitleg. Ook voorraad aan verschillende machines was er ruim. Zelfs konden we proeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 02-07-2017 In de winkel gekocht
Zeeland NBr

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel klantvriendelijk. Geen druk om te beslissen tot koop. Communicatie over bestelde spullen zeer goed. Nog geen service mbt reparatie nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 01-07-2017 In de winkel gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind de personeels leden eerlijk en aardig en de service naar de klant en de winkel is ook ruim en duidelijk

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-07-2017 In de winkel gekocht
ep jansen musselkanaal

altijd een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
winkel dicht bij huis dus lekker makkelijk
met vragen kun je altijd bij hun terecht en dat vind ik makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Laura 01-07-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Service die je tegenwoordig niet meer verwacht..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanmiddag waren mijn broer en ik in de winkel van EP om een cadeau voor onze ouders te kopen. De verkoper gaf ons zijn eerlijke mening over de producten zonder ons direct de duurste spullen te verkopen. Toen we 'als arme studenten' een grapje maakten met de vraag of het mogelijk was om korting te krijgen als we een tweede product kochten moesten we alle drie lachen. 'Hoezo proberen we dat tegenwoordig niet eens meer?' 3x raden met hoeveel producten wij de winkel uit liepen....
Hilarisch!!

Groetjes van twee studenten uit Groningen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simon D. 01-07-2017 In de winkel gekocht
Beerenpoot Schagen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op al mijn vragen kreeg ik keurig antwoord zoals ik ook verwacht had na eerdere aankoop.
Als winkel zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.H. Velema 01-07-2017 In de winkel gekocht
EP Snijder, in Beilen

Goede voorlichting en goede service. Prima geholpen!

Algemene score

10,0
Leuke shop en vriendelijke bediening. Denkt mee met de klant. Goede voorlichting. Ruime keuze. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemiek 01-07-2017 In de winkel gekocht
ep:tol ijmuiden

erg vriendelijke en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze maand een aankoop gedaan, je wordt snel geholpen, uitleg is rustig, uitvoerig en duidelijk, de winkel is erg overzichtelijk

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 30-06-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Top advies en super geinstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit prima en daarnaast ook nog goed advies. Vriendelijke mensen in de winkel. De keuze mogelijkheid is voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 30-06-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Goed personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn fijn geholpen. Het is altijd prettig als je goed geholpen wordt en met een mooi product thuis komt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Familie l 30-06-2017 In de winkel gekocht
horst

Goede service, klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke info. Geen "verkoop praat" maar realistische info, zodat je zelf je keuze kunt maken. Deze wordt niet gestuurd door de verkoper. Verkoper geeft alleen advies waar je wat mee kunt. Niet opdringerig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjakie 30-06-2017 In de winkel gekocht
heuythuysen

goed geholpen door de medewerker.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer fijn en vriendelijk geholpen, en goede service.
meteen uitleg gekregen over het apparaat zodat ik meteen weet hoe dit werkt.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Joke's Beauty Salon 30-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch dezelfde stofzuiger willen bestellen maar bestond niet meer!
Mooi alternatief aangeboden gekregen en de dag erop gratis bij mijn moeder bezorgde.
Top service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elena hulshof 30-06-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg goed geholpen. Eerst thuis gekeken wat er aan de wasmachine mankeerde. Daarna binnen een uur telefonisch overleg wat de reparatiekosten zouden worden. Omdat die erg hoog bleken samen met EP besloten een nieuwe machine te kopen. De volgende ochtend stond de wasmachine al boven. Naar boven gebracht door de mensen van EP en de oude machine hebben ze meegenomen. Top service.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I.Voogd 30-06-2017 In de winkel gekocht
EPvanBavel te Vught

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een groot en breed assortiment,goede producten en een geweldige service.Ik heb al eerder indeze winkel gekocht en door de goede producten en service weer teruggekomen.

Reageer

Hennie en Jaap van Diermen 30-06-2017 In de winkel gekocht
EP Heijnen Spakenburg

Hee fijne betrouw Barr winkel !! En super goed personeel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben deze winkel gekozen om hun betrouwbaarheid en hun goede service !!
En vanwege het fijne personeel !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed en Lena 30-06-2017 In de winkel gekocht
Panningen

Geweldig geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel en goede keuze. Zowel mijn vrouw als ik zijn geduldig en uitvoerig geïnformeerd. Er si goed naar onze wensen geluisterd. Gewoon TOP

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Roosendaal 29-06-2017 In de winkel gekocht
EP Swaak Pelikaanstraat Leiden

Eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed en eerlijk advies en informatie over de aankoop van een nieuwe tv en de aansluiting op bestaande aanwezige apparatuur.
Installatie naar tevredenheid uitgevoerd door twee sympathieke monteurs met verstand van zaken. Na aansluiting ook goede informatie over de bediening van de apparatuur gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

P.Braam 29-06-2017 In de winkel gekocht
Beerenpoot hoorn

Overzichtelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst bij EP in de winkel, ruimtelijk , zeer overzichtelijk , het winkel personeel geeft
Prima voorlichting en werking van de producten.
Diverse aankopen gedaan en met een goed gevoel de winkel uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Groot 29-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, kwaliteit, service zijn goed en we kennen het personeel, erg vriendelijk.
Wasmachine werd ook snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nathan Jansen 29-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg heel tevreden over hoe goed ik geholpen werd. Meneer wist alles heel accuraat en duidelijk uit te leggen. Ik werd gelijk overtuigt dat waar ik naar zocht de beste optie was.
Uitstekend werk!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MF 29-06-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

Fantastische seervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd duidelijke uitleg en een hoog service niveau.
Dit keer werd ik zelfs geholpen met mijn nieuwe stofzuiger naar mijn auto brengen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 29-06-2017 In de winkel gekocht
EP: Prieto Zuidhorn

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product was niet op voorraad, maar is voor mij besteld. Volgende dag kon ik hem al ophalen in de winkel. Ik weet dat je via internet ook alles kan bestellen en thuis kan laten bezorgen, maar de lokale kleinere ondernemers moet je ook wat gunnen. Kortom een prima en snelle service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 29-06-2017 In de winkel gekocht
EP:Tummers

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
EP:Tummers is gevestigd aan de rand van het winkelcentrum. Voor de deur ligt een grote parkeerplaats wat al een groot pluspunt is voor de bereikbaarheid. De service is uitermate snel en het personeel is klantvriendelijk.
Ik liep dan ook binnen 10min met het perfecte product naar buiten.

Reageer

Mart en Helma 29-06-2017 In de winkel gekocht
EP Excellent Mierlo

Heel goed geholpen en een goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige behandeling en service. Goed advies ontvangen. Wij willen graag kopen in onze eigen woonplaats om onze eigen ondernemers te behouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Achterveld 29-06-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Uitstekend service en fantastische hulp en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar ook al heel goed en prima service gehad bij het uitzoeken van een droger. Nu moest ik (helaas) een nieuwe wasmachine. Op vrijdagavond naar EP:Meppel gegaan waar ik uitstekend ben geholpen. Goed uitleg over diverse wasmachines door zeer vriendelijk personeel. Na het uitzoeken was mijn vraag: "wanneer kan de machine gebracht en geplaatst worden, morgen? Ja geen enkel probleem ondanks dat het kort dag was. Zaterdagmiddag werd de wasmachine vakkundig geplaatst ook door vriendelijk personeel. Ik ben zeer tevreden over al het personeel en de goede hulp/uitleg/bezorging. Personeel is heel vriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo Rouvroye 29-06-2017 In de winkel gekocht
EPFaarts Valkenburg

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd behulpzaam, goed en vriendelijk personeel. Afspraken worden nagekomen. De oplossing van jouw probleem is de uitdaging van EP Faarts

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Katy Gröning 28-06-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

klantvriendelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte bediening, erg klantvriendelijk, je kunt alles vragen en krijgt deskundig antwoord. Service is prima. Desnoods komen ze bij je thuis, als je er zelf niet uitkomt en zondig TV, koelkast ofzo aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Aalbers 28-06-2017 In de winkel gekocht
EP Hofman te Wolvega

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn vanaf dat we in Wolvega wonen altijd naar EP Hofman gegaan. Aardige mensen en niet opdringerig. Goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jelle 28-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Service, zoals je mag verwachten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en een goede uitleg en advies over het gewenste artikel. Prijs is concurrerend met andere winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.Rezelman 28-06-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Rustige en fijne uitleg en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtelijk en ruim opgezet.
De bezorging was goed en de uitleg bij het plaatsen van de tv perfect !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George de Boer 28-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

goede service, goed advies ,en prijs kwaliteit is ook goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn ervaring met EP is heel goed wij betrekken al onze apparaten bij deze winkel en zijn al heel lang klant van EP Hoorn daar wij altijd goed worden geholpen eerlijk advies ,zijn er problemen dan worden ze keurig opgelost, dus hele goede service

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JovanO48 28-06-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot in Hoorn

Beerepoot doet wat beloofd wordt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Anderhalve week nadat mijn Miele wasmachine was overleden en Beerepoot direct een nieuwe plaatste en volledig installeerde, begaf mijn Miele droger het ook (allebei na 10,5 jaar, hoor). Afgaande op mijn ervaring anderhalve week terug, ging ik uiteraard wéér naar Beerepoot! Wéér een duidelijke uitleg over de verschillende uitvoeringen en de voors en tegens van diverse apparaten. Helder en objectief. Omdat ik niet geïnteresseerd was in een tijdelijk presentje bij aanschaf van mijn nieuwe droger, kreeg ik ongevraagd een buitengewoon aantrekkelijke korting. En zoals standaard is: de nieuwe droger werd keurig op tijd geleverd, geplaatst, geïnstalleerd. Ik werd nog van wat noodzakelijke informatie voorzien en toen namen de mannen weer afscheid met medeneming van alles wat ik niet meer nodig had of zou hebben. Kortom: KLASSE!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. Udema 27-06-2017 In de winkel gekocht
EP van Bruggen Holten

Prima Winkel en top SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is al 3 generaties in ons dorp gevestigd. Werkelijk een top zaak en top service. Staan altijd voor je klaar. Zelfs op oudjaars avond als om 19:00 uur de TV op zwart gaat en het echt niet meer doet. Dan krijg je gewoon direct een TV uit de winkel mee en kijk je om 20:00 uur gewoon weer TV. Ja het kan nog anno 2017 ! Zo zie je maar de " Kleine " zelfstandige doet veel meer voor je en zeker niet duurder dan de " grote ..... "

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Wisman 27-06-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Prima objectieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Persoonlijke klantvriendelijke benadering en objectieve mening over product.

Helaas was de verkeerde kleur voorradig wb product, maar werd netjes en snel opgelost door het van een ander filiaal over te laten komen.

Jammer dat de winkel geen groter is en daardoor een groter assortiment heeft.
Dit zou nl. wel een aanwinst kunnen zijn ook wb keuze in producten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

kitty 27-06-2017 In de winkel gekocht
volendam

geweldig vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen en konden met al onze vragen terecht, over het artikel wat we kochten maar ook over eerder gekochte spullen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 26-06-2017 In de winkel gekocht
Boxtel

Prima voorlichting over product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper gaf mij een duidelijk advies waardoor mijn keuze beduidend makkelijker was. Inmiddels na gebruik is deze keuze heel goed en voldoet prima aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 26-06-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Verkopers met verstand van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al onze beeld, geluid, computer en huishoudelijke apparatuur komt al 47 jaar bij Beerepoot vandaan. Wij zijn qua service enz. nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RW 26-06-2017 In de winkel gekocht
Mensonides Harlingen

Goed advies en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
EP Mensonides in Harlingen, een winkel met een ruim assortiment in een mooie overzichtelijke winkel.
Ik heb er een Heos systeem gekocht en ben er door het personeel vriendelijk geholpen.
Verder waren de mederwerkers goed op de hoogte van de huidige technieken en hadden veel kennis van de producten

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

? 25-06-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

geweldige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service, vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken en komen ook aan huis om alles te installeren, kortom onze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews