EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1482 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnold 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, eenvoudige navigatie door de website, overzichtelijk en snelle afhandeling en betalingsmogelijkheden.
Ik was op zoek naar een luchtreiniger voor in de slaapkamer, meerdere sites bezocht, maar bij EP behalve de scherpste prijs ook de meeste informatie en gebruikers reviews bij het product. Bovendien was EP ook de enige online winkel waar het model dat ik zocht op voorraad was, dus de keuze was snel gemaakt. Veel online winkels hebben momenteel vanwege corona te kampen met langere levertijden, heel begrijpelijk, maar EP heeft het toch voor elkaar gekregen mijn bestelling met slechts é╬n dag vertraging te leveren. Waarschijnlijk ligt dat niet eens aan EP zelf, maar aan PostNL. Kortom, prima shop ervaring en ik zal hier zeker vaker wat bestellen.

Reageer

'Jodocus 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had de keuze uit drie website's. De eerste drie gaven in deze corona tijd problemen met vooraf betalen., ondanks dat de site anders aangaf. EP gaf aan in de winkel te kunnen betalen, bij het bestellen met pin. door de corona werd dat achteraf betalen. De aflevering van de diepvries tafelmodel koeler was snel en correct. Ook bij een vraag achteraf snel en correct afgehandeld.

Reageer

Karin 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 12 uur besteld......smiddags al voor 17.00 bezorgd. Vriendelijke man en alles netjes uitgelegd en dat op 1.5 meter afstand.

Reageer

Ron 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie bestelling, prima installatie, prima prijs , keurig voor mekaar
Mooi stereo, prima prijs

Reageer

RB Delft 30-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Coronatijd een koelkast die het begeeft; slechte timing. Geen behoefte om winkels af te gaan en dus online gaan kijken en uitgekomen bij een die aan onze wensen voldeed. Besteld bij de lokale dealer; geen spijt. We werden telefonisch op de hoogte gehouden van de verwachte bezorgdatum en later bezorgtijd. Keurig op afgesproken tijd geleverd tot in de keuken. Oude meegenomen. Vriendelijk personeel. Weliswaar geen hand geven en/of kop koffie erbij, maar desalniettemin voelde de aflevering goed.

Reageer

Wil Kok 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Helaas was de wasmachine die ik op de webshop had uitgezocht en betaald toch niet voorradig. Ik werd al snel gebeld. Er werd mij een andere duurdere, en volgens verkoper betere, aan geboden met korting en fabrieks terug gave. Het werd mij netjes en duidelijk uitgelegd en ben ik voor deze gegaan.

Reageer

Sjoerd 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service! Na online bestelling werd persoonlijk contact opgenomen om ideale bezorgmoment te bepalen. Bezorger was stipt op tijd en heeft geholpen artikel naar 2e verdieping te tillen.

Reageer

Kees 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede keuzehulp en bij bezorging wordt alles netjes uitgelegd en goed aangesloten

Reageer

Cato 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een ontpiller apparaatje gekocht bij deze webshop. Hij was snel verzonden en goed ingepakt! Top service!👍🏻

Reageer

Henk 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hij is dicht bij waar ik woon. Gemakkelijk te bestellen via internet. en vantevoren gebeld en netjes gebracht... Mooi apperaat ben erbij mee.

Reageer

joke 29-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hier kun je met n gerust hart shoppen de service is geweldig heb al n eerdere review geschreven en kan niet anders zeggen dan toppie

Reageer

Oguzhan 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levertijd eerder dan wat op website stond. Klantenservice was ook heel vriendelijk.
Bezorg service was ook top.

Reageer

Edwin 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens de coronacrisis besteld via internet. Kon uit meerdere kiezen maar kies altijd voor de locale middenstand. Kan deze winkel uit het verleden en altijd prettig om daar binnen te lopen.

Reageer

Hebk 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. De site is up to date qua voorraden die aanwezig zijn. Je wordt snel gebeld wanneer de gekochte spullen gebracht worden. Conform de afspraak zijn ze er, zetten alles neer en helpen je met uitpakken. Prima

Reageer

Patrick 28-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, product wat ik heb besteld was stuk goedkoper dan elders, duidelijke site.

Reageer

Ploeger 27-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel die deze wasmachine snel en netjes kon leveren. Zaterdag besteld, dinsdag geleverd. Oude wasmachine netjes weer mee genomen .

Reageer

Wiel 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke website, makkelijk te bestellen, veel betaalmogelijkheden. Supersnelle en dooretteren levering, dikke tien voor het totaal pakket.

Reageer

Een betere keuze is er niet! 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het verleden verschillende keren apparatuur gekocht bij Jan Verdaas. Ten gevolge van verhuizingen Jan Verdaas uit het oog verloren. Nu weer terug in de West Brabantse regio en met een plotseling kapotte TV direct gekozen voor Jan Verdaas. Geen moment getwijfeld. Altijd goede adviezen en uitstekende service. Snelle en deskundige aflevering door vakmensen. Een betere keuze is er niet!

Reageer

Jolanda 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne vind ik dat ik ook kon bestellen zonder een heel account aan te maken ( keus om over te slaan ) .
Geen gedoe met wachtwoord en zo ..
Netjes op de juiste dag bezorgd . En boven bepaald bedrag geen bezorgkosten. .
Groetjes jolanda

Reageer

Taco Schuurs 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product (waskast) was zoals aangegeven binnen 24 uur geleverd. Geheel het proces vanaf bestellen tot leveren, inclusief de up-to-date mails en status was goed verzorgd. Prima service en er is voldaan aan de kernwaarden waar ze voor staan. Top!

Reageer

Cees 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aflevering bij de winkel volges afspraak, en duidelijke hulp bij vragen over het installeren.

Reageer

Piet 26-03-2020

Algemene score

10,0
EP is een goede en betrouwbare naam. tijdens surfen tegengekomen. Supersnel en goed bezorgd en een concurrerende prijs!

Reageer

joke 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service heb al meer met jullie te doen gehad en nog alleen goede ervaring ondervonden en ja ik beveel jullie zeker aan

Reageer

Danny 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond het een zeer fijne webwinkel om te zoeken. Echter toen ik een mail kreeg voor aankomst van me tv stond er een datum op van 1-1-1970. Toch maar voor de zekerheid gebeld en werd snel en vriendelijk geholpen. Echter vertelde ze me dat hij die dag zou aankomen alleen de vervoerder besloot anders en kwam er een dag er na. De reden was net pas order binnen. Dus voor mij was niet voor 21 uur besteld morgen in huis. Maar ja ik raad deze winkel zeker aan!
Officiele reactie van EP.nl 26-03-2020

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben wegens de corona perikelen helaas ook te maken met ietwat vertraging bij levering, daarvoor excuses. Fijn dat het in ieder geval bij u binnen is, veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Yvon 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super service.... wasmachine stopte ermee...een nieuwe wasmachine besteld, en de volgende middag stond hij al te draaien. Super

Reageer

Inge 26-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk en overzichtelijk. Een puntje van aandacht: als je zoekt of een winkel in buurt het artikel van je keuze op voorraad heeft en dat lijkt je te ver, dan blijft de keuze voor die winkel staan zonder dat je dat merkt. Pas bij het afrekenen zie je het weer, terwijl ik in de veronderstelling was dat de bestelling nu uit het centrale magazijn zou komen. Maar misschien werkt dat zo niet bij EP, hoor. Dat weet ik dus niet. Overigens heeft de winkel heel goed de bestelling afgehandeld. Eerst gebeld dat de bestelling was binnengekomen en aangeven wanneer ze zouden bellen voor een bezorg afspraak. En dat dan ook nakomen. Dus prima afgehandeld!
Officiele reactie van EP.nl 26-03-2020

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback, die nemen wij ter harte! Wij nemen altijd de feedback mee in onze evaluatie op de site, ik zal dit zeker doorgeven aan onze betreffende afdeling.
Fijn dat de aankoop bevalt!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Gerrit 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideaal, besteld online, volgende dag telefoontje dat het klaar lag bij EP Faber te Kollum. Snel langs gereden met bewijs van betalen product mee genomen. Ideaal dat er een winkel achter staat uit de buurt voor eventuele garantie o.i.d.

Reageer

Rene 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk en persoonlijk. Er wordt keurig gebeld voor levering.

Reageer

Rob 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk omschrijven goed product snel geleverd en netjes verpakt. Ben altijd blij om de plaatselijke middenstand te steunen.

Reageer

M.Bergman 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben ons online georiënteerd en een koelvriescombinatie besteld omdat onze oude het had begeven. We werd gelijk de volgende ochtend gebeld door de EP in Nijverdal om de bezorging af te stemmen. Heel snel en goed geregeld allemaal. Ook op de bezorgdag zelf kregen we nog even een melding hoe laat ze er zouden zijn. Heel tevreden met de service.

Reageer

Rob 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel, altijd tijd voor de klant. Zeer bekwaam personeel. Sluiten alles gratis vakkundig aan. Vaak leuke akties Klantvriendelijk. Komen er graag voor allerhande producten. Laatste aankoop ; seniorentelefoon. We zullen Han missen, die van meer vrije tijd gaat genieten.

Reageer

Tom Beerepoot (Geen familie) 25-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn tevreden over onze bestelling en de afhandeling daarvan. Juist in deze lastige tijd is het belangrijk dat er extra zorgvuldig met de thuisbezorging omgegaan wordt. Dat was zeker het geval en met in achtneming van de 1,5 meter grens werd de oude wasmachine opgehaald en de nieuwe geleverd.

Reageer

Ivo 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk, erg goed geholpen en goede prijzen, wat je verwacht van een lokale winkel. Veel beter dan de grote namen. In de corona crisis een nieuwe keuken krijgen kon nog net, maar de vriezers worden/werden massaal gehamsterd. Hierdoor bleek de gekozen vriezer toch niet op voorraad te zijn. Ik ben de volgende dag gelijk gebeld en is voor dezelfde prijs een veel beter exemplaar geadviseerd. Daarnaast werd hij ipv 3 dagen later, op die dag zelf nog bezorgd! Dat is de service die je wilt en wat ook kan met lokale shops. Ik beveel deze winkel (Stadshagen, Zwolle) zeker aan!

Reageer

Joy 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren een nieuw koffiezetapparaat uitgezocht. Bij Ep vond ik de meest gunstige prijs. Binnen 24 uur kon ik thuis al heerlijk koffie drinken. Zeer tevreden over deze levering.

Reageer

Alex 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Optijd en de goedkoopste en altijd top service in de winkel van ep nu toevallig een keer online besteld

Reageer

Leon 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs en voor mijn vriezer en binnen een uur(!) na bestellen werd ie al tot in de keuken gebracht

Reageer

Plakkies 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een dikke 10. Onderhoudsproducten voor de Nivona espressomachine super makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering. Niets anders dan lof. Ook in de winkel kom ik graag en hebben we inmiddels al heel wat huishoudelijke apparatuur daar aangeschaft. Nu met de Corona was het toch makkelijker even via internet een bestelling te doen. Normaliter gaan we naar de winkel in Langedijk (Zuid-Scharwoude).

Reageer

Gerard 24-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop heeft de juiste artikelen voor een perfecte prijs! Kopen zonder zorgen, account niet nodig! De bezorging is een dag vlugger dan voorspeld uitgevoerd, vooraf gebeld om samen een tijdstip te kiezen. Zelfs in deze moeilijke periode door het besmettingsgevaar van Corona geen puntje van kritiek te vinden. In één woord: Topservice!!!!

Reageer

E.P. Tol IJmuiden 22-03-2020

Algemene score

8,0
Duidelijk en ondanks de drukte rondom Corona perfecte service. Wij werden keurig op de hoogte gehouden van de levering

Reageer

naomi 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een koel/diepvriescombinatie gekocht bij de EP in wolvega. We kregen al snel een telefoontje van de eigenaar dat de bestelling onderweg was en hij zou bij aankomst contact opnemen voor afleverdatum. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later is de koel/diepvriescombinatie al bij ons thuis geplaatst inclusief deur naar linksdraaiend gezet. Topservice! Onze kapotte oude diepvries is ook gratis weer mee retour genomen.

Reageer

W.Lubbers 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst een beschrijving gestuurd, dat ik niet tevreden was met de aankoop maar ze hebben het heel fijn opgelost en daar heb ik hoge waardering voor. Ze zijn het persoonlijk komen oplossen dat zie je niet overal. Dus bij deze doe ik mij verontschuldigen voor de eerste gegevens.
Officiele reactie van EP.nl 24-03-2020

Geachte heer Lubbers,

Hartelijk dank voor uw bericht hier. Fijn dat het is opgelost.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

hans loermans 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
onze dochter woonachtig in Groesbeek heeft een verstandelijke beperking en had een koelkast nodig maar met diepvries voor een ijsje. de verkoper vertelde wel dat vlees invriezen niet mogelijk was.Geen probleem maar het ijs lukte niet.Maar tegen een kleine vergoeding kan hij geruild worden. Wij als ouders vonden dit zeer correct dat we daar een wasmachine en koel-diepvries kast hebben gekocht. Zeer tevreden

Reageer

Mars 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een top shop, ik had een vraag over een i pad en werd meteen geholpen door de klantenservice. Heb de I Pad gekocht en kon hem ophalen in de winkel in Hoorn. Kortom ik ben zeer tevreden.

Reageer

Adrie 21-03-2020

Algemene score

9,0
In het verleden al goede ervaringen gehad met EP. Vriendelijke benadering, goede voorlichting, goede service. Nu ook goede communicatie en vlotte levering volgens afspraak. Bedrijf gaat heel zorgvuldig om met de coronacrisis: er werd van te voren gebeld met de vraag of ik hoestte of verkouden was en het verzoek uit afstand van de bezorgers te bewaren.

Reageer

Margot 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling verliep snel, de volgende dag in goede staat geleverd in originele verpakking met beschermende doos er omheen.

Reageer

Joyce 21-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de webshop is overzichtelijk en dus duidelijk om te lezen. Gisteren middag besteld en vandaag had ik de tv al binnen.
Dus nu kijken we al. Erg snel ook de bevestiging kwam snel per mail. Ben erg tevreden.

Reageer

Bert 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlotte service ook telefonisch, bezorging was zo geregeld en top gedaan door de bezorgers/monteurs

Reageer

M. Swillens 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en snelle levering. Ook goede prijs plus het gemak van achteraf betalen.

Reageer

WG van Exel 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Breed assortiment met scherpe prijs. Gezochte vrieskast kon binnen 3 dagen geleverd worden. Binnen paar uur gebeld voor afleverafspraak en netjes op afgesproken dag en tijd geleverd. Perfecto!

Reageer

DK 20-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
*Wij hebben een wasmachine en droger besteld via de webshop, maar kennen de winkel zeer goed. Wij hebben voor EP gekozen omdat deze een perfecte service verleend. De apparaten zijn prima geinstalleerd. De levering liep bijzonder vlot en keurig volgens afspraak.

Reageer

Toon meer reviews