EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1482 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam.Baan 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de Coronacrisis hadden wij onze bestelling de volgende dag al in huis. Super!

Reageer

Frans de Rooij 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
had nog geen ervaring met EP .
vond de Stereo van LG op de site met een leuke prijstelling .
bestelling werd prima afgehandeld .
vriendelijk dank hier voor.

Reageer

Marijke 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop bestelden we een artikel met levertijd van vier dagen ongeveer. Direct na de bestelling belde een meneer van de winkel in Bovenkarspel met de mededeling dat ze een vergelijkbaar product in voorraad hadden en dat we die voor dezelfde prijs mochten komen halen. Blij mee en snel geregeld.

Reageer

Amarins 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb bij EP besteld omdat ik hier de bestelling dezelfde middag nog zou kunnen ophalen. Er was iets misgegaan met de winkelvoorraad, waardoor dit niet lukte. Er is een spoedbestelling geplaatst zodat ik alsnog dezelfde middag mijn bestelling kon ophalen. Dat is pas een goede service!

Reageer

P 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S avonds om 18.00 uur besteld, en volgende morgen in huis. En dat in deze verschrikkelijke tijd. Een dikke pluim.

Reageer

GJ 07-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben prima geholpen, had wat vragen maar via de klantenservice kreeg ik duidelijke antwoorden.
Enige minpuntje is de afvoerset DK11 prijs, die is wel erg duur voor een plastic slangetje.
Wasdroger werd keurig naar zolder getild ondanks de corona crisis.

Reageer

Koot 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van EP vonden wij een heel mooie BOSCH wasdroger met warmtepomp voor een geweldige actieprijs. Natuurlijk kijk je nog even verder, maar alle overige zaken gaven direct aan dat door de Corona-beperkingen de wasdroger “helaas” alleen tot de voordeur zou worden geleverd. EP begon niet direct met te roepen we kunnen geen normale service geven. Maar EP belde zelf over de levering en samen spraken we een veilige route naar de badkamer op de eerste etage. De bezorgdienst van EP kwam keurig met mondkapjes en speciale handschoenen zonder problemen de wasdroger plaatsen en de oude mee terugnemen. We hielden ons samen aan alle Corona regels. Klasse EP!! Zo ga je met een zeventigjarige klant om! Hoe had ik met mijn beperkingen anders een wasdroger kunnen aanschaffen en plaatsen. Goede prijs en meedenken doen ze bij EP Stadshagen! Bedankt!

Reageer

Voshol 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had nog nooit van EP winkels gehoord maar ik was op zoek naar een nieuwe tondeuse voor een leuke prijs en kwam toen uit bij EP in Brandwijk
Eerst gebeld of ze hem op voorraad hadden en gelukkig hadden ze die ik wilde hebben en de dame die mij hielp was zo vriendelijk om hem apart te houden
Ik zal zeker nog een keer naar die zaak terug gaan

Reageer

Carola 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht via webshop. Duidelijk en overzichtelijke site. Nodige productinformatie staat helder vermeld. Je voorkeuren zijn ook goed te filteren. Mis alleen vergelijkingsknop.
Levering was snel en goed gecommuniceerd. Vriendelijk personeel.
Officiele reactie van EP.nl 06-04-2020

Geachte mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben wel een vergelijkingsknop op onze site. U kunt onder elk artikel het vinkje plaatsen en dan maakt de site vanzelf voor u een vergelijk. Wellicht niet gezien maar het is er wel. Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet
EP:Klantenservice

Reageer

Jeffry 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed, helder communicatie en bezorging! Ook lokaal bij ons aanwezig, altijd handig voor vragen.

Reageer

RdR 06-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Goede productomschrijvingen. Het is ook gelijk duidelijk, welke winkel je product gaat leveren.

Reageer

Han Evers 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer heldere communicatie via e-mail en telefoon. Perfect werkende website, die zoeken naar producten kinderspel maakt. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Toen ik per ongeluk een verkeerd artikel besteld had deden ze niet moeilijk en kon ik het kostenloos ruilen voor het juiste product.

Reageer

Mel 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en contact. Beloofde levering waargemaakt! Product prijs kwaliteit super!

Reageer

John 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik moest alleen een product ophalen.
Maar werd ook netjes behandeld.
Alzo voor bestellingen een goede keuze.

Reageer

M. De Boer 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaat werd keurig op tijd thuisbezorgd en aangesloten. Daarbij werden nog allerlei nuttige adviezen gegeven over het gebruik.

Reageer

J. de Jong 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op de hoogte gehouden. Netjes bezorgd. Oude koelkast weer retour genomen incl verpakkingsmateriaal.

Reageer

gerrit 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
de website is makkelijk maar als je vraagt om een winkel in de buurt geven ze aan dat ze die niet gevonden hebben terwijl er in beesd en winkel zit dit is voor ons dichtbij dan hadden we het omgehaald in plaats van 6.95 verzend kosten te betalen dus dat moeten ze beter gaan doen
Kritisch 04-04-2020

Mss had die winkel dat niet op voorraad?? Niet meteen aannames doen hoor

Officiele reactie van EP.nl 06-04-2020

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw feedback. Vermoedelijk is inderdaad geen voorraad geweest bij de EP winkel in Beesd van het gekozen product. U kunt wel altijd kiezen voor afhalen in de winkel, daar is een vinkje voor in de winkelmand. Evengoed, veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Hans 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webwinkel, Apple airpods véél goedkoper (€30,- verschil) dan andere aanbieders en supersnelle correcte levering!

Reageer

Roy 04-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele duidelijke en fijne site.. Erg goede en snelle service en het gekochte artikel wordt netjus binnen in huis geleverd! Gewoon Top dus

Reageer

Madelon 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg snelle en keurige service, zelfs tijdens deze moeilijke tijden van Corona is het de volgende dag geleverd.

Reageer

Corina 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg duidelijk en makelijk in gebruik. De winkel die de levering moesten uitvoeren waren zeer hulp vaardig. Het product wat wij hadden besteld werdt op het aangeven tijdstip geleverd en aangesloten. Ook werd het oude en verpakkings materiaal meegenomen.

Reageer

R. van Schijndel 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel we zijn er al heel ons leven klant ! Gewoon hele goede service klantvriendelijk en dichtbij.

Reageer

Robert 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, direct na bestelling werd er gebeld om e.e.a. m.b.t. levering en eventueel oud apparaat af te spreken.
Bij levering check of het apparaat in orde was. Kortom: prima levering.

Reageer

A de Groot 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service.
En deskundige medewerkers in de winkel.
Beleefd met zeer goede uitleg en suggesties.

Reageer

Lion Nouwens 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en vriendelijke uitleg nam ruimschoots de tijd daarvoor en daarnaast zorgvuldig omgaan met de veiligheid naar de klant toe door de Corona crisis. Zeker een aanrader voor iedereen voor een nieuwe aankoop.

Reageer

Angelique 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima, gebruiksvriendelijke website. Overzichtelijk en veel gemakkelijk toepasbare functies, zoals vergelijking met andere apparaten. Ik heb een wasmachine gekocht via de website en 2 dagen later werd al contact met mij opgenomen om een afspraak in te plannen voor bezorging en plaatsing.
Zeer vriendelijke communicatie!

Reageer

Gerard de Loor 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ons Melitta koffie apparaat (bijna 4 jaar oud) werkte niet meer na een ontkalkingsbeurt. Wat nu. Naar EP:Beerepoot gebeld en kreeg daar een verkoper aan de lijn die ons vroeg met het apparaat naar de winkel (Hoorn) te komen. Coronacrisis, dus afstand in acht genomen. De situatie uitgelegd en de verkoper ging aan de slag met het apparaat. Ik was al gelijk in de winkel aan het kijken wat een nieuw apparaat kostte. Wat ons niet lukte, lukte de verkoper wel. Het apparaat werd nog even mee naar achter genomen en het binnen werk werd schoongemaakt. Kosten ?? geen. Een dikke pluim. En we drinken weer een heerlijk bakje uit ons koffieapparaat.

Reageer

Cosja Opmeer 03-04-2020

Algemene score

10,0
Laat in de middag besteld en de volgende dag reeds in huis, snel en klantvriendelijk, top!

Reageer

E.Schouten 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee dagen geleden een wasmachine gekocht. Bij deze winkel uitgekomen omdat andere bedrijven alleen nog tot de drempel leveren. Hier werd de machine nog tot op de zolder gebracht en geïnstalleerd. In de winkel een zeer vriendelijke, kundige verkoper. Iemand die verstand van zaken heeft. Levering keurig op afspraak en nog een keer uitgebreide informatie. Ik ga hierna nooit meer naar een groot bedrijf die je van alles wijsmaken. En steun ik de plaatselijke middenstand.

Reageer

Hiddo 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring gehad. De spullen die ik besteld had waren door de zeer grote vraag tijdelijk niet beschikbaar en werd daar keurig over gebeld dat het product een dag later pas verstuurd zou worden. Top service

Reageer

Manuel 03-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het winkelen bij Ep verloopt soepel. De spullen zijn eenvoudig te vinden en ook nog leuk dat er wel eens goede aanbiedingen zijn. Levering is snel en wordt goed op de hoogte gehouden. Top!

Reageer

Fam klaver 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service, keurige behandeling en perfecte aflevering van onze wasdroger tot op de plaats waar we die wilden hebben. En dat is een lichtpunt in deze onzekere tijden. Dank.

Reageer

Dianne 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim assortiment en niet duurder dan de concurrent. Snelle bezorging van het pakket met vriendelijke klantenservice die voor de bezorging contact opnam binnen een half uur na bestellen om een afspraak te maken.

Reageer

M.E. 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige site en prima bestelprocedure. Levering zoals beloofd en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Prima zaak!

Reageer

Jacb Kramer 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. het defect gaan van Tondeuse en ik niet terecht meet kon bij een kapper (Corona) ben ik op zoek gegaan naar een wat betere kwaliteit tondeuse en ben ik terecht gekomen bij Uw bedrijf. U bedrijf is 1 van de weinige die dit merk tondeuse Wahl kon leveren voor een mooie prijs, Website prima voor elkaar , zeer duidelijk en overzichtelijk.
Zal niet de laatste keer zijn dat ik wat bij u ga bestellen.

Reageer

Grada 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een wasmachine kwamen we bij EP uit. Hier was hij het goedkoopst en omdat de service ook goed is bij EP hebben we de wasmachine hier gekocht. Dinsdagavond besteld, donderdag al bezorgd. Oude wasmachine mee terug genomen. EP heeft vaker leuke aanbiedingen dus wij raden EP zeker aan.

Reageer

Jan 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk personeel, erg behulpzaam en kundig. Brachten zelfs de gekochte stofzuiger naar onze auto. Goed aanbod. Ook als je online iets koopt bieden ze hele goede service bij deze EP in Assen. Wij zijn erg tevreden.

Reageer

Ruud 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Duidelijke uitleg over de gezochte apparatuur. Dinsdag besteld, woensdag in huis. Dinsdag einde van de dag werd ik al gebeld door de pakketbezorger van EP. Woensdagochtend op afgesproken tijd geleverd. Super levering! Nu de TV nog even installeren.

Reageer

Jacques 02-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijkheid zit goed in de webshop. Levering van de TV met track en trace en telefonisch op de hoogte gehouden!

Reageer

Benny 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ik mooi vind om te zien is dat EP: van een ouderwetse winkel de stap naar internet shops heeft weten te maken en ook de fysieke winkels nog in leven houdt.
Ze hebben een goed assortiment en scherpe prijzen.

Reageer

Merel 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze winkel gekozen omdat deze positief naar voren kwam via kieskeurig.nl. Daarnaast was de prijs net iets scherper dan andere aanbieders zoals de Mediamarkt.
Zondag besteld, dinsdag geleverd. Dinsdagochtend ben ik netjes gebeld hoe laat ze kwamen, de man bracht de vriezer netjes binnen over de drempel :).

Reageer

Ron van Harn 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop was een van de weinige die mijn gewenste kleine vriezer verkoopt en ook nog in voorraad had. Daarbij de laagste prijs en snelle levering!
Bovendien ben ik twee maal gebeld om een precieze afspraak te maken, wat erg vertrouwenwekkend overkwam.

Reageer

Liza 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel bezorgd (had ik niet verwacht in deze situatie). Ben goed op de hoogte gehouden via de mail. Heel netjes!

Reageer

Villa 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super winkel, met ervaren personeel, duidelijk naar de klant toe, nemen de tijd voor je, , krijgt goede adviezen, ongeacht je afkomst. ik raad EP Volendam zeker aan!

Reageer

Heutink 01-04-2020

Algemene score

8,0
Mijn oordeel is gemengd. Ik ging naar de winkel voor een aanbieding uit de h-a-h krant. Na lang zoeken kreeg ik te horen dat de winkel niet alle aanbiedingen op voorraad heeft. Onverrichterzake teruggekeerd en het product maar online besteld. Dat verliep snel en vlekkeloos. Maar raar blijft het.
Kritisch 01-04-2020

Ik kan me voorstellen dat in een winkel geen giga voorraad is en dus op voordat u komt, is in mijn ogen niet vreemd hoor.

Officiele reactie van EP.nl 03-04-2020

Geachte heer, mevrouw Heutink,

Hartelijk dank voor uw feedback, die nemen wij ter harte. U kunt zich wellicht voorstellen dat de ondernemers niet alle artikelen op voorraad kunnen houden die aangeboden worden op de webshop wegens het ontbreken van ruimte. Fijn te lezen dat u het artikel goed heeft ontvangen middels onze webshop. Wij wensen u veel plezier ermee.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Marco 01-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service bij het leveren van een wasmachine! Netjes en volgens afgesproken tijd geleverd. Volledig werkend aangesloten en goede uitleg gehad.

Reageer

fred 01-04-2020

Algemene score

8,0
prima service/winkel en goede uitleg en staan altijd voor je klaar goed personeel met goede kennis van de aan te schaffen apparaten al jaren klant goede locatie en parkeermogelijkheden

Reageer

Joop B 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heb ik gekozen door aanbeveling in mijn omgeving. De prijs van mijn product is prima t.o.v. andere shops met een keurige bediening en de bezorging van deskundige monteurs, de opgegeven bezorgtijd was correct.

Reageer

Catherine 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor EP vanwege het aanbod. Zeer vriendelijke en snelle klantenservice. Prima levering.

Reageer

Pim 31-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste prijs op het internet. Snel en makkelijk besteld. Daarnaast contact gehad met de klantenservice over de bestelling, waar ik binnen een uur al reactie op heb gekregen.

Reageer

Toon meer reviews