EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1482 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WG 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meedenken met wat je bedacht te kopen; aansluiting op behoefte. Communicatie tussendoor. 10 gehaald als tijdvak bezorgen scherper vooraf gedeeld wordt.
Kritisch 15-04-2020

Is dát wel mogelijk nu met die corona? Lijkt me verdraaid lastig hoor

Officiele reactie van EP.nl 16-04-2020

Geachte heer G,
Hartelijk dank voor uw feedback. Ik zie dat een EP:ondernemer heeft geleverd bij u. U zult wellicht begrijpen dat het momenteel met de corona en de maatregelen omtrent het misschien iets lastiger is om die helemaal scherp door te geven. Belevering duurt in de corona tijd dan wellicht iets langer, maar ik begrijp dat u als consument dit graag zo duidelijk mogelijk wilt weten. Fijn dat het apparaat verder bevalt!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Bianca 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm goede services. Op maandagochtend via de website een nieuwe wasmachine besteld. Die zelfde middag nog bezorgd, winkel begreep maar al te goed dat je tijdens de kraamweek niet zonder wasmachine kan zitten. Ondanks het coronavirus werd de wasmachine op de juiste plek gezet en geïnstalleerd. Uiteraard op gepaste afstand. Daarnaast werd ook de oude wasmachine meegenomen. Top service !

Reageer

Hilde 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk. Het laatste jaar al 4 artikelen gekocht. Laatst ben ik erg goed geholpen en geadviseerd bij het kopen van een nieuwe laptop. De verkopers nemen de tijd voor je, en helpen je de juiste keuze te maken met jou wensen en eisen.

Reageer

Hans 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zelf in deze coronatijd wordt de wasmachine keurig thuis afgeleverd, rekening houdend met de rivm maatregelingen.

Reageer

Scflohr 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer professionele hulp en uitleg. Ook online waren de instructies duidelijk

Reageer

Ronald 15-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de naam van deze webshop in de huidige omstandigheden toch voor gekozen en geen spijt van!
Snelle levering, keurig nette koerier (zie je ook wel eens anders) aangeschafte spullen keurig verpakt. Al met al: TOP. Zeker de aanbeveling waard.

Reageer

R.Bakker 15-04-2020

Algemene score

8,0
Ik had een oortemometer bestelt die was er niet meer, kreeg ëen andere zelfs goedkoper kreeg de restanten netjes terug gestort...

Reageer

Andre 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nergens meer een thermometer te vinden behalve hier. Zeer snel Verzonden en bezorgd zelfs in deze moeilijke tijd.

Reageer

Vince 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had vandaag een bestelling geplaatst via de website van Beerepoot, ik werd al heel snel terug gebeld door Beerepoot, helaas was het artikel niet meer op voorraad, maar verkoopster kwam met goed alternatief aan. Super goede service.. Een echte aanrader. 👍🏼

Reageer

Hans Aarden 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk, keurig op tijd alles op kunnen halen in de afgesproken winkel.
Mijn volgende aankoop komt er zeker weer vandaan.

Reageer

Hans Dietvorst 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service en meedenkend met mijn vraag. Snelheid van levering perfect!

Reageer

Reinder 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot op heden ben ik een tevreden klant bij EP online, maar ook bij de winkel van EP Rosies in Veendam.

Reageer

Saskia 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke uitleg gehad en vragen juist beantwoord. Goede service voor en bij afleveren, netjes achtergelaten.

Reageer

EN25 14-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke site. Scherpe prijsstelling. Snelle en keurige aflevering.

Reageer

Dhr van Vugt 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 1 dag is mijn koelkast via Ep.nl thuis bezorgd. Helaas had ik hem te klein besteld. Even gebeld met EP Nederland want zij hebben omruilgarantie!
Er werd geadviseerd om de nieuw koelkast via de dealer in EP: () in Tilburg te bestellen. Dat is 15 km bij ons vandaan. De nieuwe koelkast zou iets later daar bezorgd worden; geen punt voor ons want het is een 2e koelkast voor in de schuur. Drie dagen later is () hem komen bezorgen en heeft de kleine koelkast meteen weer mee genomen, dus geen gesjouw voor ons. Superservice!

Reageer

Pim 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze tijden vind ik dat we lokale ondernemers moeten steunen door daar
De bestelling te plaatsen. Echter lijkt het of je dan in levertijd of op prijs in moet leveren. In tegendeel. Mijn Kamado werd de volgende dag tegen de goedkoopste prijs geleverd. Het telefonisch contact was netjes persoonlijk en gaf mij een vertrouwd gevoel.

Reageer

Rolf 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en behulpzaam personeel. En zeker niet duurder dan...... "Ik ben toch niet gek" en ga naar EP Baas in Assen!

Reageer

Meyltje 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor EP omdat ik daarmee in deze tijd een plaatselijke winkel kon steunen. Ook was er een uitgebreide keus in het product waarin ik geïnteresseerd was. De levering was zo snel mogelijk, wat gezien de omstandigheden geen probleem was. Ik ben ook zeer tevreden over mijn aankoop!

Reageer

Andrea Druijff 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes op tijd geleverd, werd ruim van te voren gebeld voor de afspraak en de levering. Super vriendelijke chauffeur en heel behulpzaam!

Reageer

jannie 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb altijd goede ervaring met deze winkel gehad goede serve s betrouwbaar klandvriendelijk behupzaam ik raad deze winel aan

Reageer

henri 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zag de reclamefolder liggen op de mat, en zag een top tv staan, die hebben we aangeschaafd,, super winkel ,en blij dat deze sinds kort in zwolle zuid is gekomen, , top. service, ..

Reageer

Linda 13-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en voordelig geprijsd, snel geleverd, kortom ik ben heel tevreden!

Reageer

Jan 12-04-2020

Algemene score

10,0
Zodra ik de bestelling geplaatst had, werd ik een uurtje later gebeld met een bezorgbevestiging voor de dag erna. Dit werd vervolgens ook goed gedaan. Het product was nogal zwaar, en werd door de chaufeur naar mijn achtertuin gereden. Top service!

Reageer

William 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk allemaal. En ook de adequate handelingen daarna super geregeld.

Reageer

Kees 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte site waarop de artikelen snel vindbaar en goed beschreven zijn. De prijzen zijn concurrerend en de levering is de volgende dag.

Reageer

Roos 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Overleg nav bestelling over leveringstijd wasmachine. Website is duidelijk.

Reageer

Rinke 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, geeft info door over de levering, is prijstechnisch vergelijkbaar met concurrenten, soms zelfs goedkoper.

Reageer

M. Zwerver 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd super service. Vlotte levering en aanbod om ergens mee te helpen mocht het aansluiten oid niet lukken.

Reageer

wim 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel kwaliteit goed. Levering snel en netjes. Niets meer en niets minder.

Reageer

John E. 12-04-2020

Algemene score

5,0
Oor thermometer online gekocht bij deze zaak voor 3x de normale prijs omdat we in een Corona crisis zitten. Wij vinden dat gebruik maken van de situatie en waarderen dat niet echt om op deze manier de boel uit te knijpen voor eigen gewin.
Kritisch 12-04-2020

En was dat op de site of bij een ondernemer? U hoeft niet te kopen he

Kritisch 12-04-2020

Aanvulling: mss klantenservice benaderen vd week?

Officiele reactie van EP.nl 15-04-2020

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw feedback. Inmiddels is er al contact geweest met u.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Orsel 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en bestellen verloopt soepel. Op de website stond vandaag bestelt dinsdag in huis. Dat was niet het geval, maar daar kan de lokale EP winkel niets aan doen. Fijn dat je bij levering kunt betalen. De installatie was top!

Reageer

DJ 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van mijn bestelde product.
Deze kon ik dezelfde dag ophalen in de winkel

Reageer

ton 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en vriendelijke mensen. Product voldoet aan de verwachtingen. Al meer gekocht. Service prima

Reageer

Sanne 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Stadshagen heeft ons ontzettend goed geholpen toen onze wasmachine stuk ging tijdens de Corona crisis. Ze dachten heel goed mee over een oplossing van de bezorging in deze tijd van beperkende maatregelen. Echt top!

Reageer

Sjaak 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, waaronder hele goede bezorgers. En een goed en duidelijk advies.

Reageer

Stef Den Daas 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service, dag later werd de wasmachine al geleverd, duidelijke afspraken en heldere communicatie, vriendelijke en deskundige mensen in winkel en die plaatsen, en zeker goedkoper dan gemiddeld, alle metken.

Reageer

Herke de Groot 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de goede communicatie erg prettig wanneer ik iets koop / bestel bij EP. Ze bellen mij wanneer ik iets besteld heb om vervolgens een tijd en datum te kiezen wanneer ik kan. Kortom Ideaal!

Reageer

g.f.haggenburg 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goed verzorgt en zou zeker deze winkel aanbevelen goede service wanneer je iets besteld wordt hetop tijd geleverd

Reageer

Maykel 12-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met een goede service. Kan het iedereen aanraden. Daarom een cijfer 9.

Reageer

Pim 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima op tijd gebracht en nog even persoonlijk contact gehad over de levertijd. Prijs is ook gewoon prima

Reageer

Karel 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geholpen met iets wat bijna niet mogelijk was. Helder en goede communicatie. Erg prettig

Reageer

Jan 11-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet besteld, was wat fout gegaan, maar perfect opgelost, bijzonder klantvriendelijk

Reageer

P VISSER 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, goede snelle service, 's avonds besteld volgende middag in huis, en supergoedkoop, duidelijke communicatie via de mail en track en trace! We hebben een tv gekocht en de volgende aankoop gaan we zeker bij EP doen!

Reageer

KarinG 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, duidelijke communicatie en snelle levering, top! Ik ben heel tevreden.

Reageer

MV 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke mooie winkel met goed assortiment. Personeel met productkennis, ze zijn klantvriendelijk en denken met je mee. Hier kom je terug, want zo wil je geholpen worden!

Reageer

Cindi 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP Swaak in Leiden heeft prima en kundig personeel. Zij checken of alles wat je besteld hebt in orde is, of je geen kabeltjes mist etc. Nette berichtgeving mbt bestelling en levering per telefoon en sms.
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Heel fijn.
De levering was echt goed. De mannen hielden zich echt heel goed aan de corona-regels en dat gaf een geruststellend gevoel in deze tijd.
Prima service.

Reageer

Jennifer 10-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is duidelijk waardoor je snel en makkelijk kan bestellen. Ook de winkel medewerkers zijn vriendelijk is iets niet goed word je gelijk geholpen.

Reageer

Marianne 09-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede spullen en goede bezorging. Fijne winkel. Ook steun ik graag de plaatselijke bedrijven door daar te kopen.

Reageer

Marianne 08-04-2020

Algemene score

10,0
Ik was zeer verrast, toen ik via kieskeurig.nl op deze website terecht kwam. De droger van mijn keuze bleek veel voordeliger dan bij andere aanbieders en het bestellen ging zeer soepel. Ook de levering was snel en doeltreffend. Met een opvallend goede service: ik heb nu een matje tussen mijn wasmachine en droger (voor 2 tientjes) en er is een aparte water-afvoer gemaakt, in een paar minuten. Hierdoor hoef ik mijn waterreservoir niet meer te legen en dat maar voor een tientje extra! Kortom, zeer tevreden over prijs en service!!!

Reageer

Leon 08-04-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en goede bezorging. Vriendelijk contact van te voren over het bezorgmoment

Reageer

Toon meer reviews