EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie van den Berg 03-09-2017 In de winkel gekocht
EP van der Kampen

Goede raad en daad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar en deskundig advies, vriendelijke zaak die zich onderscheidt door mee t denken in mogelijkheden en oplossingen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Esther van der Aa 02-09-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot

Super aardige en deskundige verkoopster!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag een prachtige Siemens wasmachine gekocht bij EP:Beerepot Hoorn. We waren van plan om een aanbieding bij De Mediamarkt te gaan kopen (zit precies tegenover de EP). Vanwege de goede ervaringen met Beerepoot van mijn ouders toch een kijkje genomen. Wel een iets duurdere machine gekocht maar voorzien van een kwalitatief betere machine en een goed gevoel. De verkoopster Marion was totaal niet opdringend, zeer deskundige en gewoon een leuk mens. Marion luisterde goed na onze wensen en hield rekening met ons budget. We hebben zelfs nog een kleine korting gekregen en aangezien de machine op voorraad was, kon ik dezelfde middag nog wassen! Toch wel fijn de dag na thuiskomst en de wasmachine is stuk 😱 In de winkel niet de extra verzekering van 5 jaar genomen maar toch besloten dit toch te gaan doen, veilig gevoel en voor die 89 euro geen geld. Kortom top geholpen met uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ron 01-09-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Fijne winkel

Algemene score

10,0
Mensen die meedenken aardig en attent zijn. Goed advies is voor mij heel waardevol. Beter dan op internet zelf alles te moeten uitzoeken is het persoonlijke contact.

Reageer

Theo Heijhoff (Lelystad) 01-09-2017 In de winkel gekocht
Ommen

Super service

Algemene score

10,0
Gezellige winkel waar de klant centraal staat . Advies geven , nou dat kunnen zij , met een gezonde dosis humor .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol IJmuiden 31-08-2017 In de winkel gekocht

Altijd vriendelijk en rustig adviserend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen al jaren bij Tol .je wordt daar prima geholpen nooit opdringen maar rustig uitleggen.
De service is uitstekend.

Reageer

Mariëll 31-08-2017 In de winkel gekocht
Best

Altijd zeer behulpzaam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer behulpzaam,altijd vriendelijk,goede service,snelle service, nette,schone en overzichtelijke winkel! Kortom TOP!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De heer de Klerk 30-08-2017 In de winkel gekocht
EP:Minet, Segeersstraat, Middelburg

Goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring met deze winkel. Voor deze winkel gekozen i.v.m. slechte ervaring met andere winkel. De gebruiksvriendelijkheid van de site en de levering zijn in orde.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Verteeg 30-08-2017 In de winkel gekocht
EP Heijnen spakenburg

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is bij ons in het dorp dus lekker makkelijk er winkel is heel overzichtelijk en heet een goede service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

vecht11 30-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

super goede service en zeer prettige behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zowel de verkoop als de thuis leverantie is super goed en correct. uitstekend personeel en nette afhandeling. Tijdens de levering werkte de pinautomaat niet hier op werd verzocht de nota per bank te voldoen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CK te W 30-08-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Goede informatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoopster in de winkel in Wervershoof (zoals altijd). Duidelijk advies, luistert naar wat je wilt en denkt mee in de afweging die je maakt. De vaatwasser werd gebracht en keurig netjes geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marc 30-08-2017 In de winkel gekocht
EP:Meppel

Mooie Kenwood broodrooster gekocht in nette winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig geholpen door de mannen van EP:Meppel. Winkel ziet er netjes en verzorgd uit en de service is tot op heden altijd perfect geweest. We gaan er graag terug voor de volgende aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jsp 30-08-2017 In de winkel gekocht
Sneek

Duidelijke en betrouwbare informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is goed naar onze wensen gehoord en hebben passende informatie gekregen. Er werd in verschillende prijsklassen de voor en nadelen besproken zodat we een keus konden maken zonder dat deze opgedrongen werd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Zijlmans 29-08-2017 In de winkel gekocht
Meijel

EP Meyel klantvriendelijk en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van vrienden bij EP Winkelmolen in Meijel terechtgekomen, waar wij uiterst vriendelijk en deskundig te woord zijn gestaan bij verschillende aankopen. snelle en kosteloze bezorging, duidelijk met afspraken en het stipt nakomen hiervan...petje af...dit vindt je helaas niet vaak meer. voor ons voldoende om klant te blijven.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lia 29-08-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel, vriendelijke verkoper die ons goed heeft geïnformeerd, goed afgeleverd en geïnstalleerd, tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ikbener88 28-08-2017 In de winkel gekocht
Roermond

Prima uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles werd helder en duidelijk uitgelegd en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook werd er een kop koffie aangeboden! :) grote winkel maar toch nog oog voor de klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

CP 28-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben goed geholpen door de medewerkster in de winkel. Ruime keus en aantrekkelijke prijzen die lager lagen dan de concurrenten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tevreden kl 27-08-2017 In de winkel gekocht
Ep: Jan Verdaas

Geweldige service en kwalitatief goede apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel
Zeer behulpzaam personeel
Er word alle tijd voor je genomen
Kwalitatief goede apparatuur
Goede service
Leuke acties
Zeer tevreden!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tim 27-08-2017 In de winkel gekocht
Zwolle, Stadshagen

top bedrijf. Goede service en goed advies.

Algemene score

10,0
Goede service. Altijd goed advies. Niet te beroerd om langs te komen om service te verlenen en niets voorrijkosten e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin last 27-08-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Goede winkel leuk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nogmaals goede winkel schone winkel leuk kundig personeel. Er wordt ook gekeken naar producten die niet bij het bedrijf gekocjt zijn. Er
wordt naar je geluisterd.

Reageer

TJ Zantinga 27-08-2017 In de winkel gekocht
EP Mulder Leek

zelfs service in de avonduren!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd. Perfecte service. Zelfs in de vakantieperiode, met weinig personeel, levering en installatie in de avonduren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 27-08-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd erg goed geholpen, paar maanden na dat ik de stofzuiger had gekocht is de voet stuk gegaan en er werd meteen een nieuwe bestel.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Barbara 26-08-2017 Via de website gekocht

Super service, heel hulpvaardaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie teleurgesteld omdat mijn koelkast naar keuze niet meer leverbaar was. Maar vervolgens hebben ze heel goed geholpen met het zoeken naar een alternatief. De an evolen koelkast voldoet uiteindelijk prima aan mijn eisen en is nog goedkoper ook . Ik krijg het teveel betaalde netjes teruggestort op mijn rekening. Ze reageren heel snel op e-mail, zijn telefonisch goed bereikbaar, en heel goed op de hoogte van vorige correspondentie met collega's.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petrus cadot 26-08-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

zoals mijn kleinzoon altijd zegt: "toppie"

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was de zoveelste aankoop in deze zeer klantvriendelijke winkel. Goed advies en geen onnodige verkooppraatjes en trucjes. Alle vrijheid om zelf te bepalen wanneer de TV zou worden geplaatst. Bij plaatsing door 2 (volgens mij) erg ervaren medewerkers werden alle problemen al meedenkend opgelost. Goede en duidelijke instructie. Geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 25-08-2017 In de winkel gekocht
EP: van der Kampen in Budel

Ze weten waar ze over praten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze weten waar ze over praten, is niet zo maar een verkoper of verkoopster die je iets probeert aan te smeren. Deze verkopers weten wel degelijk waar ze over praten. Goed advies, vriendelijk, leuke acties.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kemp 25-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed personeel met kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitmuntend, geweldige tv gekocht tegen redelijke prijs en top service van zowel de verkoper (adviserend, zonder te pushen) als de installateur, (handig denkt in oplossingen) erg klantvriendelijk, en wat wij helemaal top vinden is het vertrouwen van de zaak, geen geleuter over aanbetalen. Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joop dollenkamp 25-08-2017 In de winkel gekocht
EP:Baas te Assen

As Koop was AEG wasautomaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de AEG wasautomaat gekocht bij EP: Baas te Assen voor al om de goede voorlichting en eigen service afdeling. De adviseur was vriendelijk en was goed onderlegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben saanen 24-08-2017 In de winkel gekocht
ep v.d. Kampen in Budel

idd geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep v.d. Kampen ze staan altijd meteen klaar voor je of je nu apparatuur in de winkel koopt of als je thuis problemen ondervindt met je tv of andere apparatuur, ze komen snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 23-08-2017 In de winkel gekocht
ep winkelmolen

goede service en duidelijke uitleg

Algemene score

8,0
door de persoonlijke uitleg over de mogelijkheden van het toestel, en het geduld van de verkoper.
maar ook de nazorg .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton en Marianne Beije 23-08-2017 In de winkel gekocht
Tilburg

Geweldig goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren liet onze wasdroger het na ruim 15 jaar trouwe dienst ineens afweten. In het telefonisch overleg gaf X aan dat repareren toch wel een dure aangelegenheid ging worden. Dan toch maar de knoop doorgehakt en afgereisd naar de winkel hier in Tilburg. Na een deskundige en objectieve uitleg kozen wij voor een nieuw model. En vandaag nog geen 24 uur later draait ie al op volle toeren. Vlot geplaatst. Wat een geweldige service. Compliment !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

E. Otterspeer 23-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ÉP Witgoed heeft snel de koelkast geleverd. Het veranderen van de draairichting van de deur is geen enkel probleem. Alle rommel en de oude koelkast wordt retour genomen zodat je er gelijk weer opgeruimd bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca Landlust 22-08-2017 In de winkel gekocht
ooltgensplaat

als de ene hand de andere wast worden ze beide schoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine ben ik beland bij EP van de Berg uit Ooltgensplaat. Ik ben erg goed geholpen in de winkel! Heel vriendelijk en zeer klantgericht. Ze namen netjes de tijd en sloten mooi aan op de hulpvraag. Wat een super service. .Vandaag een nieuwe wasmachine thuisbezorgd gekregen en door twee man sterk naar boven getild. Netjes en vakkundig geïnstalleerd en nog een heldere en duidelijke uitleg over de machine en de wasprogramma's er mondeling bij ontvangen!
Tot slot nog 5 jaar garantie en nog een flyer voor een mooie kans op een all inclusive vakantie! Mijn dag kan niet meer stuk
Ik ben erg dankbaar en kom aankomende maand ook nog terug voor een beko vaatwasser!

Met vriendelijke groet,

Bianca Landlust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Wagemaker 22-08-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Wij zijn heel goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben Böse spullen gekocht waar we heel veel vragen over hadden en alles is keurig uitgelegd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther van Zon 21-08-2017 In de winkel gekocht
EP: van der Kampen, Budel

Altijd goed daar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP: van der Kampen in Budel beveel ik van harte aan. Prima en vlotte service. Doen niet moeilijk. Vervangen dingen/apparatuur eenvoudig en gewoon nette en vriendelijke mensen. Geen poespas, gewoon prima spul en goed advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

V. Koeman 21-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Eerlijk advies en uitstekende service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super tevreden over deze winkel! Vekoper nam uitgebeid de tijd om mij van advies te dienen en had veel kennis van zijn producten! Mooie vaatwasser gekocht die bij mij door monteur Richard perfect werd geinstalleerd! Heel netjes en met goede uitleg er bij!
Kortom: echt een aanrader!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Verony 21-08-2017 In de winkel gekocht
Beerepoot Hoorn.

Zeer klantvriendelijk .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service en hulpvaardige winkel. Goede uitleg. Prettige sfeer en zeer vriendelijke verkopers.
Chapeau. Wij kopen al onze electronica bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 21-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Super service en wat een beleving in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kiezen altijd voor EP Beerepoot, voor ons het filiaal in Hoorn. De service is super en de kennis van de medewerkers zijn up- to date. Ook denken zij erg met je mee wanneer er een 'probleem' is. Voor ons geen Mediamarkt of BCC!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-08-2017 In de winkel gekocht
Vaassen

zeer goede productinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer prima geholpen met goed advies. Verkoper heeft veel kennis van verschillende merken en heeft daardoor prima geholpen bij zoeken wat het beste voor mij was.
Heel prettig.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rita stolker 20-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige winkel.vriendelijk personeel. En de service is geweldig
Hebben er al heel veel gekocht. Komen er net weer vandaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 20-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kom hier al jaren. Ben nooit teleurgesteld. Goede service. Betrouwbaarheid en service staan voor mij voorop. Als er iets is wordt het opgelost en zo hoort het ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 19-08-2017 In de winkel gekocht
Van Aalstweg, Hoorn.

Prima geholpen door een nette en geduldige verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kiezen al jaren voor Beerepoot en doen daar diverse aankopen. De verkopers nemen de tijd en zijn fatsoenlijke mensen. Vakkennis is duidelijk aanwezig. Je gaat daar met een goed gevoel de deur uit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly 19-08-2017 In de winkel gekocht
IJmuiden

service en klantvriendelijkheid :top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Tol word je vakkundig geholpen door mensen met kennis van zaken, goede voorlichting, vriendelijk en service staan hoog in het vaandel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ron Bakker 19-08-2017 In de winkel gekocht
Ep Tol IJmuiden

Altijd de beste service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is net of je thuis komt, altijd vrolijk en dringen niks aan.
Mocht je een probleem hebben dan lossen ze deze altijd netjes op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.van Zelm 19-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je wordt er leuk geholpen en krijgt goede uitleg over het product die je wilt kopen en een overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos 19-08-2017 In de winkel gekocht
hoorn

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goed service
De verkopers weten tenminste waarover zij praten geen bla bla verhalen
maar een goed en gedegen advies, waar zij ook de tijd voor nemen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 19-08-2017 In de winkel gekocht
EP Jack Stet Zuid-Scharwoude

uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kopen hier omdat de service en installatie van de nieuw aangeschafte spullen uitmuntend is. De prima uitleg na plaatsing, en lekker gemakkelijk in het dorp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ML 18-08-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke uitstalling van producten. Een ruime sortering van merken en typen. Goede voorlichting bij het maken van de keuze. Ook de sfeer in de winkel is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 18-08-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Een prima service, duidelijk, vriendelijke verkopers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel op eigen dorp, koelkast kappot , zeer snelle levering en wel de volgende dag al na aankoop, zeer te vreden. In overleg met elkaar werd oplossing gezocht voor vervoer. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stevens 18-08-2017 In de winkel gekocht
Tol

snelle levering en plaatsing. fantastisch geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klant vriendelijke bediening, professionele voorlichting, goede kennis van zaken, een luisterend oor en een goede service.
Een winkel waar je met plezier binnen stapt

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J de Graaf 18-08-2017 In de winkel gekocht
Schagen

ja ,geweldig geholpen. duidelijke uitleg, perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wat opvalt in de winkel is dat de diverse elektromiddelen goed zijn gescheiden en overzichtelijk zijn opgesteld.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen van den Brink 18-08-2017 In de winkel gekocht
Bergen N.H.

Service van uit het hart !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen de oude wasmachines er de brui aan gaf, was hij gevuld met sop en wasgoed.Omdat meneer xxxx net terug was van vakantie kon de nieuwe pas 2 dagen later geplaatst worden. Maar ...... Dezelfde namiddag stond de heer xxxx onaangekondigd op de stoep om het sop weg te laten lopen uit de kapotte machine!! Wat een service en wat een meedenken met de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews