EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4861 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1482 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marian 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en een prima bezorging op de afgesproken tijd! Goeie prijs.

Reageer

Essie 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst in de winkel geweest voor een artikel uit de folder. Maar deze was in de winkel helaas niet op voorraad. De vriendelijke verkoper wilde het artikel met alle liefde voor me bestellen, maar ik zou het eerder in huis hebben wanneer ik het zelf online zou bestellen. Zo gezegd zo gedaan, supersnel en makkelijk!

Reageer

Helene 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne persoonlijke benadering vanaf moment bestellen via Internet tot en met moment van aflevering bij ons thuis. Zelfs even geholpen de airco naar boven te tillen.

Reageer

Maaike 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrieskast gekocht bij EP omdat prijs goed concurreerde met andere winkels. Snelle levering en goede service.

Reageer

Tom 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Snelle levering zondag besteld dinsdag netjes thuis bezorgd. Ook de klantenservice heeft mij prima geholpen met een aantal vragen.

Reageer

Gerard van den Bogaard 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gemakkelijk bestellen op de site niet duur en je word vriendelijk en snel geholpen

Reageer

frox1 29-05-2020

Algemene score

8,0
alles naar wens, snel geholpen, goede openingstijden, betrouwbare locatie :-)

Reageer

Stephanie 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er zat een defect aan onze levering. Vriendelijke eigenaar van vestiging Mierlo heeft hard zijn best gedaan om het snel voor ons op te lossen.
Geen tien omdat een deel van de afwikkeling via EPhoofdkantoor verliep en daar ging het minder soepel.
Uiteindelijk alles naar volle tevredenheid opgelost.
Officiele reactie van EP.nl 29-05-2020

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. De afwikkeling ging voor uw defect aan het artikel, eerst over naar de dealer die dit moest beoordelen en die kwam met een oplossing waarmee u uiteindelijk geholpen bent. Helaas zijn we dan afhankelijk van de reactiesnelheid van die dealer. Gelukkig is het middels een mooie oplossing opgelost dezelfde dag, uiteraard veel plezier van uw product!
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Judith 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel, online een airfryer gekocht, ik was in de buurt van de winkel en heb gevraagd of de airfryer misschien al binnen was, er stond nog een airfryer in de winkel, zelfde merk e.d. en toen mocht ik deze meenemen, heel fijn dat het mogelijk was.

Reageer

BV 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer aardig personeel die je alles netjes uitleg geven over de producten.
In ons geval besteld via internet en werd keurig gebeld over de bestelling en de levering. De bestelling werd mooi op tijd bezorgd en keurig in de bijkeuken neergezet.

Reageer

Julian van den hogen 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het shoppen ging erg makkelijk en bij problemen stond de klantenservice klaar erg vriendelijk en behulpzaam!

Reageer

Laura 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het plaatsen van de bestelling binnen een half uur contact over de bezorging en hoe dit in zijn werk gaat. Snel geleverd en goede service

Reageer

FK 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding. Veel scherper dan de rest, en zelfs in deze tijden een supersnelle levering, kortom optimale ervaring

Reageer

Robbert 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelproces verliep makkelijk, logisch en soepel. Daarnaast ben ik tussen de bestelling en de levering gebeld door het dichtstbijzijnde filiaal over de levertijd. Ook is er na levering nog door EP contact opgenomen of de levering naar wens was. Betrokken en plezierig.

Reageer

Maarten 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke mensen met verstand van zaken. Afspraken worden nagekomen, altijd plezierig!

Reageer

Wouter H. 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de goede ervaringen van een vriend, heb ikzelf ook mijn nieuwe televisie besteld via EP Beerepoot. Mijn eerste ervaring met EP is meteen een hele positieve! De combinatie van scherpe aanbiedingen en uitstekende service bij EP Beerepoot is echt onderscheidend. Ik kan het iedereen aanbevelen, en ik kom hier zelf zeker terug!

Reageer

Jill Van Haagen 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestellen van het product zijn we netjes gebeld door een medewerker van EP om te vragen of de geplande levering goed uitkomt. Dit persoonlijke contact stelden wij zeer op prijs. Daarnaast was het product netjes en goed ingepakt afgeleverd en zijn we er zeer tevreden mee.

Reageer

Kevin Vagevuur 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk, en kundig advies.

Een ongedwongen sfeer, en je word niet “gedwongen” om te kopen.

Reageer

Ontevreden klant 27-05-2020

Algemene score

1,0
Online komen ze de levertijd niet na. Ook na bellen wordt er niks gedaan aan een oplossing, enkel een goedkope sorry.
Officiele reactie van EP.nl 27-05-2020

Geachte heer vE,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij betreuren de gang van zaken zeer, en dat menen we oprecht. Helaas hebben we door de corona te maken met diverse maatregelen omtrent levering en had de logistiek vervoerder u anders op de hoogte moeten brengen. Inmiddels heeft u een persoonlijke mail gehad met daarin nogmaals onze excuses.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Kritisch 27-05-2020

Zou dat niet aan wat anders kunnen liggen? Tuurlijk is het vervelend dat het niet loopt zoals ep ook vást zou willen maar ook daar moet men rekening houden met meer partijen he

Reageer

Vissers 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en makkelijk, goede webshop voor herhaling vatbaar..! Ook het ophalen ging makelijk.

Reageer

Th de Jong 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering en voldeed aan alle afspraken . Ben zeer tevreden over verleende diensten

Reageer

Paul 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle en goede levering. Na het bestellen werd ik gebeld om de levering door te nemen, Prima !

Reageer

J.v.Tiel 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelooflijk goede service. Een bedrijf waar klant nog koning is! Snel geleverd en goede uitleg.

Reageer

Ben 26-05-2020

Algemene score

2,0
Bestelling geplaatst, betaald en orderbevestiging en track en trace ontvangen. Vrijdag besteld met leverdag maandag door DHL. Op maandag geen levering en Track-en Trace onbekend. Een mailtje aan Klantenservice maar geen reactie. Dus bellen met de Klantenservice maar na een halfuur in de wacht de moed maar opgegeven. Morgen verder, misschien gaat het nog ooit goed komen..
Kritisch 26-05-2020

Ik stond vandaag ergens ook lang in de wacht maar besef donders goed dat het hartstikke druk is en dan kan je alleen maar begrip opbrengen ipv klagen....

Kritisch 26-05-2020

Oh en bedacht dag dhl en postnl de drukte niet aankan en daarom de track en trace nog niet werkt?

Officiele reactie van EP.nl 27-05-2020

Geachte heer,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben elkaar al inmiddels telefonisch gesproken wat een zeer prettig gesprek was.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Sean 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levertijd was langer vanwege stagnatie bij de fabrikant (ETNA). We zijn ontzettend vriendelijk te woord gestaan en geïnformeerd. Bezorging was uitstekend. Dank jullie wel en tot de volgende keer! #MeesterBakker

Reageer

Ryan Minnema 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer bij deze webshop besteld en meer dan tevreden! Ondanks het virus, kwam mijn bestelling onwijs snel binnen. Goede prijs en duidelijke omschrijving van het product. Ik raad EP aan aan iedereen!

Reageer

Lucas 26-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle ophaal service! We konden het de binnen 2 dagen al ophalen voor een hele goedkope prijs. Top!

Reageer

W. W 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnel en heel netjes aan de telefoon om een afspraak voor levering te maken! Koelkast werd netjes ingepakt afgeleverd en betaling via afterpay verliep ook super!
Ben zeer tevreden en te spreken over dit bedrijf en raad dit bedrijf zeker aan!!!

Reageer

N. Hijmans 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buitengewoon vriendelijke en deskundige mensen die steeds bereid zijn om te helpen. Als je er niet uitkomt of er doet zich een min of meer acuut probleem voor dan wordt je in alle rust telefonisch op weg geholpen. Een absolute aanrader.

Reageer

A.A.Staal 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goedeverkoper,leuke winkel,legt alles goed uit. En op zaterdag middag was onze wasmachine stuk. Naar Ep gegaan en die zelfde middag bezorgd en geïnstalleerd. Dat noem ik nog eens service.

Reageer

Essie 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst naar de fysieke winkel geweest, maar mijn product was helaas niet op voorraad daar. Verkoper adviseerde me om het online te bestellen, dan was het eerder bij mij. Dus online besteld! Ging makkelijk en snel!

Reageer

Dion van Zoggel 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld via aanbieding.nl Daar kon je ondanks gratis thuisbezorgd alleen een leverancier invullen waar je het kon afhalen.
Leverancier gebeld (Bergmans Zeeland).Deze heeft de repeater toch kosteloos opgestuurd. Prima

Reageer

Rob 25-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het begin van de Corona crisis waren alle broodbakmachine uitverkocht. Keurig een e-mail ontvangen met de vragen: wachten of geld retour. Ik koos voor wachten en mijn machine is rond de verwachte leverdatum geleverd

Reageer

Suzanne 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede communicatie, snelle levering. Ik was nog niet bekend met EP maar zou het zeker aanraden om hier iets te bestellen.

Reageer

Frits 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze week een Sennheiser koptelefoon HD 4.40 BT gekocht. Ik kende EP niet maar zij waren de goedkoopste. Nadat ik hem besteld had ging er bij mij iets mis met de betaling. Ik belde op en noemde mijn naam en toen hadden ze gelijk al mijn bestelling te pakken. Snel hoor. Nou om een lang verhaal kort te houden de order geannuleerd en opnieuw besteld. Binnen 3 minuten geregeld. En ja hoor gelijk een e-mail met de bevestiging. Prima ding trouwens de koptelefoon.

Reageer

Rob 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde broodrooster prima afgeleverd in de winkel. Ook prima uitleg gekregen over Amerikaanse koelkast die we binnenkort willen aanschaffen met eerlijke voor en tegens per model.

Reageer

JBT 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer netjes te woord gestaan via de telefoon om mijn vragen over een nieuwe wasmachine te beantwoorden. Daarna thuis online besteld. De Wasmachine werd netjes binnen afgeleverd.

Reageer

jan 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
na betreden winkel prima geholpen bij afhalen tv toestel factuur netje meegekregen en er werd ons veel plezier gewenst met ons toestel.

Reageer

Fam. Heuten 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer betrouwbare winkel als webwinkel. Goede levering en ook nog eens een goedkope prijs.

Reageer

Frox 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles oké. goede prijs. op tijd geleverd. product zoals geschreven. Heb veel plezier van

Reageer

Monique 24-05-2020

Algemene score

5,0
Handgreep besteld . Bij het afhalen was de verkoper zeer kort en zakelijk. Bij vragen hoe ik de oude kon demonteren had hij er geen verstand van had. Ik had dit toch besteld dus meenemen want ik heb er niets aan.
Kwam erg ongeïnteresseerd over.
Kritisch 24-05-2020

Dat is dus een ervaring die u niet fijn vond. Waarom niet met de winkel dit oplossen?

Reageer

Monique 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie inductie plaat gekocht in de winkel ,zag later dat ze mijn eigenlijke voorkeur ook weer leverbaar hadden en deze is super snel geleverd en ingebouwd.
Vakkundig en aardig.

Reageer

sjaak 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering voor een eerlijke prijs,het produkt nog niet beoordeeld dat komt later.

Reageer

Cornelis 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel ziet er mooi uit en het personeel is vriendelijk en kundige om je vragen en wensen te beantwoorden

Reageer

Pieter van de Ven 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zoals op de site beschreven nagekomen, 2 keer gebeld over de levering Top! Vriendelijke chauffeur/bezorger die de loodzware kamado “The Bastard” even achterom in tuin zette met zijn Pallettruck. Super bedankt EP

Reageer

Hans bosma 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van mijn tv maandag besteld dinsdag in huis netjes een belletje gehad of ik thuis was binnen 2 uurtjes geleverd .

Reageer

Theo 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en razendsnelle levertijd....en ze namen het oude toestel gratis mee.

Reageer

PW 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop mooie prijzen en aanbiedingen en snelle levering aan huis.

Reageer

Peter 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Messcherpe prijs, meenemen oude koelkast en alles met de EP Beerepoot kwaliteit en service.

Reageer

Rian 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Airfryer online besteld op zondag en er voor gekozen om in de winkel af te halen. Vermelde levertijd 3 ā 4 dagen. Dinsdagochtend werden we al gebeld dat onze bestelling klaarstond! Helemaal top.

Reageer

Toon meer reviews