EP.nl

Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 14489 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jan O08-12-2025
Netjes te woord gestaan en aan de afspraak gehouden. Correctie en vriendelijke levering.
Wilfred08-12-2025
Kopen hier al jaren ons witgoed. Nu alle keuken apparatuur vervangen. Alles netjes optijd geleverd. Service is altijd goed
Rob08-12-2025
Prima website en keurig geleverd (ondanks de drukte). Goed product (quantis qe700 tv receiver). Makkelijk te installeren. Zeer tevreden.

Jan08-12-2025
Een top winkel met vriendelijke mensen
Zeer Tevreden08-12-2025
Een perfecte mix: lokale ondernemers, samen verenigd in EP. Die organisatie kan door zijn omvang zeer concurrerende prijzen bieden merkte ik bij een vergelijking voor een nieuwe wasmachine. Dat werd toch weer de winkel bij ons in de buurt, Boelaars in Rotterdam-Hillegersberg. Hun service is uit de kunst. Goed advies, snelle levering, vakkundige plaatsing en uitleg door net personeel, en als er iets aan de hand is een vlotte reparatie (zoals een paar jaar geleden bij een elders gekochte afwasmachine). Oude stijl klantcontact met de moderne voordelen van bestellen en betalen.
Arjan08-12-2025
Online besteld, binnen een half uur sms en mail ontvangen voor het ophalen van desbetreffende bestelling👌
Hub08-12-2025
Keurig en op tijd geleverd. Zelfs na 18.00 uur. Heel tevreden!
Ron08-12-2025
Supersnelle levering via de webshop en echt een knaller van een aanbieding. Kon geen andere webshop tegenop.
Robin08-12-2025
Gekozen om bij Ep te bestellen vanwege een zeer aantrekkelijke aanbieding. De bestelling was op vrijdag gedaan en zou met 1 a 2 werkdagen bezorgd worden, dit werd de volgende dag al op zaterdag! Ik ben goed op de hoogte gehouden met de juiste mails over de zending en levering van het bestelde product. Zending was discreet verpakt in zwarte folie en dat vind ik fijn, zodat pakket bezorgers niet niet wat de eventuele waarde van de producten zijn.
Erna08-12-2025
We zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen . Komen zeker nogmaals bij hun .
Rob08-12-2025
5.0
5.0
Mooie winkel wordt altijd goed geholpen koop er altijd maar deze keer een vervelende verkoper, jammer
Jan P.08-12-2025
Vriendelijk, deskundig en betrokken. Behulpzaam en meedenkend.
marten08-12-2025
vriendelijk en korect voorgelicht en goed geholpen
Ruud08-12-2025
De laatste 2 maanden kocht ik bij EP Elburg een inbouw koelkast en 2DAB radio's. Met name de voorlichting en uitleg werden zeer gewaardeerd en getuigden van kennis over het te verkopen product.
Btje08-12-2025
Altijd een perfect persoonlijk advies met wat je kunt verwachten en wat eventuele alternatieven zijn met hun voor- en nadelen. En ze zijn altijd vrolijk en aandachtvol. Een heerlijke winkel.
Gerben Brouwer08-12-2025
Top, kan niet anders zeggen dan heel tevreden. Willem Hendrik weet waarover hij spreekt en heeft echt kennis van zaken. Geen gladde praatjes om maar te verkopen. Hij inventariseert goed de vraag, de wensen en de behoefte. Geeft zijn eerlijke mening en ontzorgt. Heel blij met onze nieuwe HiSense TV. Bedankt!
Jan B07-12-2025
Afwasmachine gekocht. Werd snel geleverd. Werd geinstalleerd en uitleg over de werking van het apparaat. Professioneel dus dik tevreden.
Kay07-12-2025
Hier gebeurd wat je verwacht goede service goede uitleg en heel erg klantvriendelijk ik kan iedereen EP Zijlstra aanbevelen
Geke 07-12-2025
Wij hebben deze site gekozen omdat er belooft word wat er staat en dat is goeie snelle levering en vooral betrouwbaar! En helaas konden ze niet op de datum bezorgen die ik ingevoerd had maar hier kreeg ik direct een telefoontje van met excuses en met de volgende leverdatum. Zelden zie je dit gebeuren heel prettig en uitstekende service!!
Albert07-12-2025
Super apparaat gekocht en Super snelle levering
Willem Hopman 07-12-2025
Fijne winkel,klantvriendelijk personeel en optimale service.
Richard 07-12-2025
Dit was ook het bedrijf die het echt op voorraad had en super goed en snel geleverd
Jan-Geert07-12-2025
Telefonisch contact gezocht en werd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan
Tonie07-12-2025
Koop er al heel lang, goede service, kundig aardig personeel
Tim07-12-2025
Goede prijs, duidelijke communicatie en snelle levering!