EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nancy wetsteen 05-10-2017 In de winkel gekocht
filiaal in oudeschild op texel

snelle en super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ep in oudeschild, snelle service en correcte afhandeling met afspraken!
Aanbeveling voor alle aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost wonen 05-10-2017 In de winkel gekocht
Corona

Vakkundig en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Corona is verhuisd naar een groter pand.
Alles is nu nog beter gepresenteerd waardoor je de keuze
beter kan maken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Parijs 04-10-2017 In de winkel gekocht
Van Bavel Vught

Technisch goede uitleg, met humor gebracht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben gekozen voor deze winkel omdat we goede en betrouwbare informatie hebben gekregen. Ook de aflevering was conform de afspraak, met snelle en zorgvuldige installatie.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Booijink 04-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al redelijk snel het koffiezetapparaat stuk, van de fabriek kwam er een nieuw apparaat.
Toch had ik liever een ander merk, ik mocht met bijbetaling omdat mijn gekozen merk iets duurder was een ander apparaat meenemen.
Ik was erg blij met deze service in Raalte!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita Huijsmans 04-10-2017 In de winkel gekocht
udenhout

extra informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Persoonlijke informatie omdat de gebruiksaanwijzing samen met mij doorgenomen werd.
Ik had gelegenheid om vragen te stellen en dat kan niet overal!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

erik koomen 04-10-2017 In de winkel gekocht
bovenkaspel ep beerepoot

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime winkel ,goede hulp en overzichtelijk en goede service dichtbij woonadres vriendelijk en uitleg

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekie 04-10-2017 In de winkel gekocht
Groesbeek

duidelijke, heldere uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP geeft dorpsgevoel, prettige winkel met aandacht voor de klant, duidelijke uitleg. Op de site kunt wensen filteren, chatten met klantenservice, om zo tot juiste aankoop te komen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erik 03-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Hoezo "service"?

Algemene score

2,0
Wij zijn ruim één maand bezig geweest om de 1,5 jaar oude vaatwasser gerepareerd te krijgen.
Het enige wat EP Beerepoot te Hoorn doet qua service is de melding doorzetten naar Pelgrim.
3x monteur van Pelgrim over de vloer gehad.
Mijn conclusie is dat ik het apparaat net zo goed bij een webshop had kunnen kopen, dan had ik dezelfde service gehad.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Joost 02-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Prima zaak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes advies en goed geholpen door de medewerker. Goed product wat correct werkt en aan mijn verwachtingen voldoet.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nel 02-10-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Prima service en goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en ruime keuze. Bovendien vind ik het handig om een product vlak bij mij in de buurt te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R. Poutsma 02-10-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Enthousiaste verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een soundbar was EP Meppel de tweede winkel die we bezochten. Al snel keerden we huiswaarts met precies dezelfde soundbar die we in winkel #1 niet hadden gekocht. Reden: wat een hartelijke, enthousiaste verkoper troffen we bij EP! Hij was duidelijk, zijn uitleg getuigde van veel kennis, hij speelde uitstekend in op onze vraag. Top, en ook thuis bleek dat dat wat wij zochten precies hetgeen was waar we voor op pad gingen. Jammer voor winkel 1, maar goed voor EP Meppel: dit is nu absoluut de meerwaarde van het bezoeken van een 'ouderwetse' winkel tegenover het kopen via internet.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J. uit A.P. 01-10-2017 In de winkel gekocht

Heel goed geadviseerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kozen voor EPBeerepoot in Schagen omdat we goede berichten over deze winkel hadden gehoord. En zelf kunnen we dat, na onze aankoop, nu ook beamen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bij EP.Beerepoot is het assortiment groot 01-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Super geholpen en geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel kundig en vriendelijk personeel, verstand van zaken, heel fijn!
Goede aanbieding, heel blij met de nieuwe wasdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 01-10-2017 In de winkel gekocht
Terpstra Elektronka, Dokkum

Warm onthaal!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een opwelling ga ik naar Terpstra Elektronika om info over een tv ter vervanging van ons apparaat-met-bochel, dat ons al jaren voorziet van beeld, maar...In no time krijg ik mijn vragen beantwoord, er is een aanbieding die perfekt voldoet aan de wens: een helder beeld van een kleine tv, met een prijs die ook past, Yes! Bezorging kan deze week en voor plaatsing, installering, programmering, etc wordt gezorgd, desgewenst.
Ik werd er helemaal blij van. Intussen staat de tv en de verrassing zal groot zijn voor mijn man, als hij thuiskomt van een verre reis....., ...... en anderen, Dank!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

HENRY 30-09-2017 In de winkel gekocht
EP SNIJDER Beilen

Levering op plaats en netjes geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb goed uitleg gekregen en het artikel is besteld en de volgende dag geleverd in overleg geplaatst op de juiste plek en tevens het oude apparaat netjes afgevoerd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Liesbeth Dekker 30-09-2017 In de winkel gekocht

Top service, top deskundigheid, top vriendelijkheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, top deskundigheid, top vriendelijkheid!!
en dat voor een hele scherpe prijs en ook kwaliteit!

Reageer

Hans Wientjes 29-09-2017 In de winkel gekocht
EP: Beerepoot Schagen

Zeer goede hulp en adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dankzij een tip van een verkoper zelfs €30,- bespaard op een voordeliger aankoop van hetzelfde product.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Graaf 29-09-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Super personeel,betrouwbaar,geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd heel vriendelijk, staan direct voor je klaar om te helpen.Of is het in de auto te doen.
Ja verder super kom altijd weer bij hen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VivvyAnn 29-09-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de consumentenbond kwam ik terecht bij winkels die de afwasmachine verkochten die ik zocht. Witgoedhuis stond boven aan de lijst. Gebeld om te vragen of er aangesloten zou worden en dat kon als ik Bezorgen Fullservice zou kiezen voor 15 euro. Nou, daar kan je niet voor zonder zitten.
Keurig per mail en per telefoon werd me gezegd hoe laat de afwasmachine bezorgd zou worden. Twee heren die voor mij geweldig werk hebben gedaan. Het bovenblad van de afwasmachine maakte dat de maten niet helemaal klopten, geen nood: bovenblad is vervangen door het blad van de oude/kapotte afwasmachine en alles keurig aangesloten. Vriendelijk en zeer klantgericht! Ik raad iedereen aan om hier hun spullen te kopen!!! Enne .... bij mijn volgende aankoop graag weer dezelfde bezorgers!!!
Chapeau Witgoedhuis !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viskil 29-09-2017 In de winkel gekocht
Ijmuiden

Was niet voorradig,direct besteld,dag later geleverd,prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed toegangkelijkheid,duidelijk en goede beschrijvingen van de producten,hadden snel gevonden wat we zochten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM Keizer 28-09-2017 In de winkel gekocht

Goede service, met verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkels met een heel goed assortiment. heel goede keus en vriendelijk personeel met verstand van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies 28-09-2017 In de winkel gekocht
EP Gruyters in Stiphout

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In deze winkel wordt men altijd erg persoonlijk behandeld en is men zeer klantvriendelijk.
Men denkt mee met je bij de aanschaf van een product en ook kan men altijd rekenen op een geweldige service. Men staat direct voor je klaar wanneer er onverhoopt een probleem is met een van je apparaten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Jan 28-09-2017 In de winkel gekocht
Corana in Den Hoorn (Z-H)

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prachtige, mooi ingerichte- en overzichtelijke winkel.
Prima geholpen door de vrouw van de eigenaar,(denk ik).
In ieder geval zeer deskundig een DAB wekkerradio aan mij verkocht.
Deze dorpswinkel is een echte aanrader.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik ter veld 28-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Top winkel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg mentaliteit.
Daar hou ik van.
Eerlijk en betrouwbaar.
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Visser 28-09-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Goed, vriendelijk en eerlijk advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagdrempelige binnenkomst in de winkel gevolgd door contact met een vriendelijke medewerker die een eerlijk en goed advies gaf. Daarbij werd gerefereerd door de medewerker aan de actie van Sonos. Kortom een compleet advies/ gesprek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van der kampen 28-09-2017 In de winkel gekocht
Budel

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevrede over deze winkel ze hebben bijna alles op voorraad en de bediening is vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 27-09-2017 In de winkel gekocht
EP Beerepoot, Hoorn

EP: Altijd goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij onze EP komen we al jaren... echt jaaaaaren! en.. het is echt altijd goed! uitstekend advies, uitstekende kwaliteit en de service... uitstekend! :-)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 27-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen hadden we besloten een dyson aan te schaffen. Eenmaal in de winkel hadden wij even niet verwacht dat er nog 5 verschillende modellen op ons stonden te wachten. Nadat wij de vraag hadden gesteld wat de verschillen waren stond de medewerkers ons keurig te woord en kregen wij een zeer duidelijke uitleg. Hierdoor een snelle keuze kunnen maken en wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanschaf

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 26-09-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel Streekhof Beerepoot

Super service zeker een aanrder

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel begint je te kennen en samen komen we tot een oplossing. Korting is nooit een probleem en kijken zelf ook nog of het goedkoper aangeboden kan worden.
Service tot aan de woonkamer of tot in de auto gaat ver!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 26-09-2017 In de winkel gekocht
Udenhout Robben

geweldige service (al jaren)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de service is al jaren geweldig, maar daar gaat een prima advies (zonder vooroordelen) en een persoonlijke benadering aan vooraf. Niet het duurste willen verkopen, maar op basis van eigen ervaring, wel het gene dat het best bij ons past

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Bas leegwater 26-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Enthousiaste medewerkers en een prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam in de winkel voor twee croqpots, voor mij en een vriendin.
De modellen die ik wilde hebben stonden alleen nog op de plank, en deze kreeg ik met een mooie korting mee naar huis.
Vlotte en enthousiaste medewerkers maken het een plezier hier te winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 26-09-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de online bestelling werd netjes even gebeld om te vragen of de bestelling die gedaan was van de 2 wastorens zo klopte. Vanwege 2 verschillende types die bewust zo besteld waren, werd nog even een verificatie gedaan.. Van 1 wastoren waren een aantal kleine dingetjes niet juist geleverd waar we contact over hébben gehad (waar deze dealer overigens niets aan kon doen) We werden meteen een dag later gebeld door de leverancier en ook dat is binnen 2 dagen opgelost! Wij zijn een zeer tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Ellerbroek 25-09-2017 In de winkel gekocht
Magazijn leegverkoop Zwaagdijk

Gratis auto!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen zondag aankopen gedaan bij EP:Beerepoot, buiten de top service in de winkel ook top service buiten de winkel gekregen. Ik kreeg namelijk na aankoop gratis een Mercedes auto van Gomez mee om even op en neer te rijden naar mijn huis.
Kortom, ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy van Driel 24-09-2017 In de winkel gekocht
Horst

vriendelijke goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie overzichtelijke shop met vriendelijke verkopers.
Goede prijs/kwaliteits verhouding. Goede leveringsvoorwaarden en prettige sfeer

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Irene 24-09-2017 In de winkel gekocht
Corona Den Hoorn

Weer wat wijzer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed gesorteerde winkel in mijn buurt. Daar kreeg ik antwoorden op mijn vragen en ging weer vlot de zaak uit met een tevreden gevoel over mijn precies passende aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ser 23-09-2017 In de winkel gekocht
Schagen

De toppers van Schagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij EP Beerepoot in Schagen werken echt Toppers! In de winkel werd ik goed geholpen en vervolgens telefonisch. Ik was op zoefk naar een Lampe Berger en bleek dat deze moeilijk te verkrijgen was maar de medewerkster van Beerepoot is het toch gelukt om er nog aan 1 te komen wat ben ik er BLIJ mee!! Bedankt!! Het ruikt weer heerlijk in mijn huis :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P,W. de Nijs 23-09-2017 In de winkel gekocht
EP Jack Stet te Zuid Scharwoude

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij willen graag onze spullen in het dorp kopen bij een betrouwbare onderneming. En dat is de firma Stet. Alles wordt correct afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjan Boer 23-09-2017 In de winkel gekocht
Meppel

Fijn geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg en goede service. Ook een goede prijs kwaliteit verhouding
Ze hebben verstand van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 23-09-2017 In de winkel gekocht
Mensonides in Sneek

Fantastische winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super leuke winkel met vakkundig en professioneel personeel. Goede uitleg gekregen.
Een ruim assortiment artikelen.
Erg leuk geholpen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Poelsma 22-09-2017 In de winkel gekocht
Ep Mensonides Harlingen

Ep Mensonides is al jaren tot volle tevredenheid onze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Worden altijd vriendelijk te woord gestaan en de service is uitmuntend. Ook de aflevering is altijd prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Bos 22-09-2017 In de winkel gekocht
Zwirs Langeraar

Een winkel in ons dorp met nog echt goed service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heerlijk om in een winkel geholpen te worden waar ze verstand van zaken hebben. Er wordt eerlijk advies gegeven. Voor ons was dit voor Een TV. Na een aantal dagen is de tv geplaatst. We kregen nog extra goede uitleg. Wij vinden het belangrijk om in je eigen dorp te kopen en de middenstanders te helpen. Wij zijn totaal geen internet kopers. Super goed zijn we geholpen. Ik weet wel waar ik mijn nieuwe wasmachine en droger ga kopen wanneer ik daar aan toe ben. Bij Zwirs in Langeraar.

Reageer

J. Kooij 22-09-2017 In de winkel gekocht
boskoop

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagochtend ging mijn droger van 13 jaar oud kapot. Te oud om te repareren vond ik, dus EP gebeld en voorlichting gevraagd over een nieuwe droger. 's Middags in de winkel nogmaals uitgebreid voorgelicht. Diezelfde middag gekocht, maandagochtend om 9.30 uur werd hij al gebracht!!! Super snelle levering dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

W.Vega-Faber 21-09-2017 In de winkel gekocht
Zuid-scharwoude

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel ziet er keurig uit het personeel is vriendelijk en bekwaam en erg behulpzaam.

Ook de service is goed en ze denken met je mee.
ook de kleinschaligheid van de winkel maar wel een groot assortiment is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Diana 21-09-2017 In de winkel gekocht
Best

Top service!! Worden we blij van ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel kennis in huis, goed en vooral ook eerlijk advies.
Wij wilden een smart tv kopen, maar onze verkoper zei meteen dat we ook een google-xx (weet de naam niet meer precies) konden aanschaffen zodat we toch wifi hadden op onze oude tv. We hebben toch voor de nieuwe tv gekozen maar vonden het super dat ons eerlijk verkocht werd.
Service is uitmuntend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.doek 21-09-2017 In de winkel gekocht
Raalte

service is heerlijk en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg vriendelijk ontvangen en direkt geholpen.
Deze winkel wordt door mij bezocht zolanf hij in Raalte is

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Horrie 21-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en juiste levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verscheiden internet sites te hebben bezocht, hebben wij toch gekozen voor EP Partners. Een duidelijke internet site, een goede en concurrerende prijs en daarbij een snelle en correcte levering. Chapeau. Wellicht tot een volgende aankoop!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Soberje 21-09-2017 In de winkel gekocht
Horst

De service is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was perfect. En super vriendelijk .Alles wat ze beloven komen ze ook na Alles netjes achtergelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john van overbeek 20-09-2017 In de winkel gekocht
Technisch Bureau Corona Dijkhoornseweg 10

Zeer vriendelijk geholpen,goede uitleg, /voorlichting.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
schitterende winkel, grote keuze en prijzen, goede/duidelijke uitleg en zijn bereid om op specifieke vragen in te gaan als je iets niet weet.Je voelt je er prettig.Voor mij geen media markt meer,hebben een probleem opgelost met de Samsumg TV gekocht bij media- markt,was nog geen 8mnd oud.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A.G.M.Droog 20-09-2017 In de winkel gekocht
Zwirs in Langeraar

Prettige en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze laten je op je gemak kijken en laten ook het gevraagde komen als het niet op voorraad is en dan kan je alsnog beslissen of de koop door gaat of niet

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

EP: Jan Verdaas 20-09-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd geholpen door vriendelijk en vakbekwaam personeel,zeker niet opdringerig en geeft absoluut goede uitleg over het product (en)
Ook voor het afleveren geld het zelfde als bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews