EP.nl - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 2501 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 484 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick 06-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Altijd goed behandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen graag bij EP Beerepoot. Je wordt goed behandeld, de keuze is goed en de service is gewoon uitstekend. Daarnaast een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Goot 05-11-2017 In de winkel gekocht
Ep/ Prieto Zuidhorn

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier kreeg je nog een goede uitleg over het product wat wij wilden aanschaffen.
Deze mensen zijn goed bezig met hun vakgebied.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Piet de Graaf 04-11-2017 In de winkel gekocht
EP Tol IJmuiden

Service,kwaliteit,vriendelijkheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De uitleg bij het uitzoeken van een stofzuiger was duidelijk . Zij hebben ons een paar laten testen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ep tol 04-11-2017 In de winkel gekocht
ijmuiden

je wordt vlug en snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijk en deskundig personeel alles ziet er netjes en overzichtelijk uit ze luisteren naar je wensen en helpen je een juiste keuze te maken

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Komduur 04-11-2017 Via de website gekocht

Slecht; valse beloften!

Algemene score

3,0
Zondag ging onze wasmachine kapot. Moest snel een andere komen. Bewust gekozen voor een winkel in de buurt (EP)en niet voor het internetgeweld van Boll of Coolblue. Op de site van EP kozen wij een wasmachine uit. Volgens de site van EP was die op voorraad en kon ik de volgende dag (maandag) een reactie verwachten. Niet dus. Dinsdag maar eens gebeld. Oh, wij hebben nog niet naar de mail gekeken en trouwens uw keuze is niet op voorraad; niet in onze winkel maar ook niet in het magazijn van EP. De machine moet van het magazijn van Zanussie komen. Dat wordt donderdagmiddag. Uiteindelijk werd de machine op vrijdagmorgen geleverd... Maar dan ben u wel de eerste! Jammer. Valse beloften. Volgende keer toch maar naar Bol of Coolblue!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

M. Randsdorp 04-11-2017 In de winkel gekocht
Ep:Voordeelland Oudeschild

Deskundige en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en duidelijke antwoorden op mijn vragen gekregen.
Zodat mijn aankoop een stuk gemakkelijker ging.
Service staat hier hoog in het vaandel wat ik merkte in de after sales.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

mnmnnvvgjgbl..nmxc 03-11-2017 In de winkel gekocht
Schagen

Heel fijn en goed geholpen. perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reparatie op de garantie was super. Antwoord apparaat was ingesproken, maar daags erna alsnog ter controle weer gebeld dat het apparaat gerepareerd terug is.
Echt heel netjes geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuven 03-11-2017 In de winkel gekocht
EP: Raalte

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren onze producten bij EP vanwege bekendheid en betrouwbaarheid en kennis van de medewerkers bij EP Raalte.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

j.warners 03-11-2017 In de winkel gekocht
EP Gieten

goede en snelle service en goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben vandaag een nieuwe was,machine gekocht bij EP Gieten. De uitleg in de winkel was helder en duidelijk. Vervolgens snelle en correcte levering na de aankoop. Dus een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mirjam 03-11-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Leuk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel in t winkelcentrum. Dus goed toegankelijk. Vriendelijk personeel en een goede service. En ook de reparatie dienst is super makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 02-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Hele goede uitleg bij aankoop Sonos apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel in Hoorn met kundig personeel.
Wij kwamen voor de eventuele aanschaf van Sonos apparatuur.
Na even rond gekeken te hebben schoten we een verkoper aan.
Deze persoon (Felipe) gaf ons zeer goed uitleg en gingen wij
uiteindelijk weg met een goed gevoel over de aanschaf van een
Sonos Playbar en Sonos subwoofer. Deze werden 3 dagen later
geleverd en ook kundig aangesloten en met uitleg van de
Sonos app.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

gepenie 02-11-2017 In de winkel gekocht
Zuid Scharwoude

In begrijpelijk Nederlands

Algemene score

10,0
Mij werd in begrijpelijk Nederlands uitgelegd hoe ik de soundbar kon gebruiken en hoe ik hem moest installeren. Eenmaal thuisgekomen bleek het inderdaad een fluitje van een cent te zijn en nu geniet ik van een heerlijk geluid en zijn de programma's ook weer verstaanbaar voor mij. Met een woord geweldig

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Greet Bakker 01-11-2017 In de winkel gekocht
Grootebroek

Aanschaf wasmachine in winkel Grootebroek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een mislukte poging de wasmachine via internet te bestellen, toch maar de winkel gegaan.
Werd prettig ontvangen en te woord gestaan.
Goed advies, waardoor de keuze van de wasmachine toch anders werd.
Geheel afgehandeld volgens afspraak.
Fantastische ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MGZ 01-11-2017 In de winkel gekocht
Langeraar

Geweldig advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na jaren te hebben genoten van onze beeldbuis televisie waren we toe aan een nieuwe. We wilden alles in één. Tv, audio, webservice, terugkijken programma's, opnemen, dvd kijken en dat alles met één afstandsbediening.

Dat laatste is helaas niet gelukt maar ondanks dat zijn we uiterste tevreden met onze LG OLED televisie, de HEOS soundbar en muziek station, de Dvd speler en dat alles gefaciliteerd door de MEDIABOX XL VAN ZIGGO.

Echte een geweldige ervaring en ook nog bedienbaar voor digibeten als wij!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Josine Thomassen 31-10-2017 In de winkel gekocht
Goirkestraat 48 Tilburg

Goed beeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is in onze straat en heel vertrouwd! Je kunt er altijd terecht en de afspraken lopen als een trein!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Mulder 31-10-2017 In de winkel gekocht
Wervershoof

Prima geholpen in de winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben gewend aan de prima service, vandaar andermaal een aankoop bij EP: Beerepoot.
Hopende de tevens geleverde garantie niet nodig te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 30-10-2017 In de winkel gekocht
Corona Den Hoorn Zh

Goede, snelle en relevante service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en snel geholpen met alle relevante informatie, to the point. Bij aflevering de wasmachine en droger ook nog eens uitgelegd gekregen dmv het doorlopen van de knoppen. Heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schipper 30-10-2017 In de winkel gekocht
hoorn

Goede kennis producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze nemen de tijd voor de klanten om alles goed uit te leggen en verschillen toe te lichten zodat je een goede keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Holla 30-10-2017 In de winkel gekocht
EP Schalkwijk

Prima advies en aankoop begeleiding!

Algemene score

9,0
Bij EP Schalkwijk tref je zeer deskundig en betrokken personeel aan, zij laten je meerdere opties zien en, indien van toepassing, horen waarna je een weloverwogen aankoopbeslissing kan maken. Indien gewenst bieden zij dan ook nog thuishulp aan voor de installatie, chapeau voor EP Schalkwijk!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stegeman 29-10-2017 In de winkel gekocht
EP: Total Electronics in Vaassen

Prima uitleg/behandeling/keuzemogelijkheid/doelgroep enz.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, ook plaatselijke, is belangrijk voor eventuele service, komen installeren, uitleg geven, proefdraaien, alle tijd voor consument.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

José Alink 28-10-2017 In de winkel gekocht
EP Molendijk te Denekamp

Top Ze hebben me perfect geholpen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen alle tijd voor je en wordt direct geholpen door de medewerkers om uitleg
te geven aan het product dat je koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruiter, Drachten 28-10-2017 In de winkel gekocht
EP Surhuisterveen

Geweldige service gerichte mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben weer gekozen voor EP in Surhuisterveen omdat we daar als mensen worden behandeld en niet als nummer. Ook het aansluiten van de apparatuur wordt door hen verzorgt en ook de uitleg is duidelijk. Ook de winkel is prachtig met de nieuwste apparatuur. Dit is niet de eerste keer dat wij kopen bij EP, als iets goed is kom je daar weer terug. wij willen deze EP winkel ook zeker aanraden bij andere mensen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 28-10-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijn geholpen door de telefoon en er voor gezorgd dat ik het apparaat op tijd in huis had,geweldig.
En de prijs is zeer goed, helemaal tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gurbe Douwstra 27-10-2017 In de winkel gekocht
Surhuisterveen

Goede voorlichting, prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laatste jaren doen wij de meeste aankopen voor huishoudelijke elektrische apparatuur bij EP- shop Pool Hifi in Surhuisterveen. Er staat deskundig, vriendelijk en behulpzaam personeel. De voorlichting en vooral ook de nazorg is prima.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 27-10-2017 In de winkel gekocht
EP Rickelman te Best

super hulp, advies en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg en snelle levering en dat ook nog tegen een aantrekkelijke prijs.
Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter op den Kelder 27-10-2017 Via de website gekocht

vriendelijke en kordate klant gerichtheid.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de reden dat we voor deze shop kozen was dat het goed bereikbaar is de winkel en vele artikelen in huis heeft. ook gemakkelijk via het winkel centrum naar binnen stappen van de winkel is mooi en prettig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elly van der Thiel 27-10-2017 In de winkel gekocht

Echt goed gedaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Open, eerlijk en vriendelijk benadering.
Bij het installeren alle geduld. Het mij ook via aanwijzingen het installeren op mobile en ipaid zelf laten doen. Met alle geduld.

Reageer

Ronald Kroeze 26-10-2017 In de winkel gekocht

Advies, snelheid en beste prijs!

Algemene score

8,0
Internetprijzen, maar toch een fysieke winkel. Goed advies gehad in de winkel, altijd fijn om bij een lokale ondernemer te kopen, machine kon uit voorraad geleverd worden, binnen 2 werkdagen gratis bezorgd en gemonteerd!

Reageer

bruinewold 26-10-2017 In de winkel gekocht
wolvega

EP: Hofman heeft een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP hofman uit wolvega is een aanrader en zeer goede service en ze staan meteen voor je klaar met een oplossing en het personeel is klant vriendelijk en nette jongens een top bedrijf al jaren

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Merkus 26-10-2017 In de winkel gekocht
Surhuisterveen ( Pool )

goe service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deze zaak staat bekend om goede producten. Het personeel is vriendelijk. De levering was ook
op tijd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

paul neefjes 26-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

goed geholpen en te woord gestaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
verkoper heeft tijd en kennis van zaken , geeft een goede uitleg plus een demonstratie
kopen graag bij de firma Beerepoot

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ton van Hemert 25-10-2017 In de winkel gekocht
van Bavel in Vught

Goede service en advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvriendelijke ontvangst en direct geholpen. De medewerker van de EP winkel gaf ongevraagd goede aanwijzingen om de reparatie zelf uit te voeren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Melissen 25-10-2017 In de winkel gekocht
Oudenbosch

Prima service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben bij Jan Verdaas een nieuwe wasdroger gekocht!
Binnen een paar dagen was het geregeld; ze kwamen hem netjes thuisbrengen en namen de oude droger mee. De aansluiting was vlot geregeld. Prima hoor.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim van Helten 25-10-2017 In de winkel gekocht
EP witgoed Beesd

Klantvriendelijke medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf mei 2016 vier maal in de winkel geweest, 3 aankopen gedaan. Elke bestelling keurig zoals afgesproken uitgevoerd. Medewerkers in de winkel geven goed advies. Bij bezorging van het bestelde geplaatst, aangesloten en nogmaals de werking van de apparaten uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans en bart 25-10-2017 In de winkel gekocht
Pool Surhuisterveen

aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kennen Pool Surhuisterveen al jaren. Sinds kort zijn zij aangesloten bij EP. De winkel geeft gevoel van familie met een professionele aanpak. De aandacht blijft tot alles naar tevredenheid is geplaatst en daarna. Deze winkel aanbevolen bij vrienden en familie. Velen zijn er geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 25-10-2017 In de winkel gekocht

Weer dik voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn weer zeer goed geholpen net zoals de vorige keren en ook belangrijk, de service is ook prima.
Komen zeker weer terug.

Reageer

Rudi Vos 25-10-2017 In de winkel gekocht
Gieten

We zijn blij dat we in Gieten zo'n bevlogen EP'er hebben!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Of je nou komt voor een setje batterijen, een melkopschuimapparaat, een waterkoker of voor advies over een nieuwe tv-set, we worden er altijd heel prettig geholpen door een enthousiast team van verkopers/adviseurs! En dat zo dichtbij, gewoon bij ons "op" het dorp!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raïsh 25-10-2017 Via de website gekocht

Prima afwikkeling

Algemene score

8,0
Goede shop. Duidelijke informatievoorziening, geen onnodige (spam)mails en mooie beloningen in ruil voor goed onderbouwde feedback.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

NJK 24-10-2017 In de winkel gekocht
EPKNOL

100 % tevreden over de plaatsing en levertijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop al jaren al mijn apparaten bij EP. Zeer vertrouwd en eerlijke voorlichting. Vriendelijk en alle tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schoenmaker 24-10-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Prima service

Algemene score

9,0
Prima geholpen door personeel van EP Beerepoot te Bovenkarspel. Tijdens de inruilweken goeie afspraak kunnen maken over ons ingeruilde apparaat.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. van de Beek 24-10-2017 In de winkel gekocht
Boskoop

Deskundige verkoper, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van de artikelen. Snelle levering.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Mc Cullough 23-10-2017 In de winkel gekocht
Bovenkarspel

Service goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij wilde graag een witte Sonos 5 maar die waren niet in voorraad in het EP winkel in Hoorn, wat wel jammer was.
Wij kon wel naar Bovenkarspel rijden en daar hadden ze een witte Sonos 5.
Wijn erg blij het is geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerrit Veldkamp 23-10-2017 In de winkel gekocht
Raalte

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Combi-magnetron gekocht bij EP Raalte. Perfecte bediening, goede uitleg en hulp bij het dragen van de aankoop naar mijn auto. Sjapoo!!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Tijssen 23-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze hebben we hier gekocht omdat de service en de prijs helemaal in orde zijn. Ook als je belt met de klantenservice dan wordt er alles aan gedaan om het maar zo goed mogelijk te regelen. "Super".

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zeer goed 22-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen

correct en duidelijk

Algemene score

8,0
Goede indruk van de winkel. Correct personeel .Goed assortiment Personeel weet waar hij het overheeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

joop barkmeyer 22-10-2017 In de winkel gekocht
meppel

goede bejegening/ goed uitleg product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
begrijpt direct de wens/ goede garantiestelling/ kan er direct mee aan het werk. Presentatie is netjes, rustige zaak, goede service. blijf het ook belangrijk vinden het product in de winkel te halen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 21-10-2017 In de winkel gekocht

Nette winkel en top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoper. Ik was opzoek naar een nieuwe tv en een stofzuiger. Goed geslaagd en voor een goede prijs. Ik dacht dat internetshoppen goedkoper zou zijn maar die gedachte neem ik terug. Super service en goed advies. Een aanrader!

Reageer

corrie bakker 21-10-2017 In de winkel gekocht
Stet zuid scharwoude

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed woensdag naar de winkel donderdag thuis gebracht.De wasmachine werkte niet en direct een andere geplaatst

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Karin 21-10-2017 In de winkel gekocht
Schagen, Makado Centrum

Vriendelijk personeel, uitstekende voorlichting en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oriëntatie nieuwe wasmachine via internet, ook de site van EP: Beerepoot, daarna voorlichting in de winkel, zeer uitgebreid en kundig geholpen. Uiteindelijk wasmachine in de winkel besteld, snelle levering en prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk en Marjo 21-10-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Ze zijn er nog: Prima verkoopster Trijntje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn vandaag, bij Beerepoot Hoorn, geholpen door Trijntje Laan. Ze zijn er nog de verkoopsters die weten hoe het hoort: Klant die binnen komt ook gedag zeggen, meerdere klanten? even een collega halen. Maar vooral een hele prettige verkoopster die weet waar ze over praat en daar zij verder keek scheelde ons dat €40,- . Helemaal Top, bedankt Trijntje

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews