EP.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 4867 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over EP.nl.

EP.nl stelt zich voor

EP: biedt met 100 winkels in Nederland deskundig advies en persoonlijke service voor de beste consumentenelektronicamerken. Bij ons kiest u voor zekerheid en vertrouwen. Bestellen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop. Bezorgen en installeren doen wij graag zoals u dat wilt. Doordat onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, bent u bij ons verzekerd van de persoonlijke aandacht die u verdient. Want bij ons draait het om uw tevredenheid.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1483 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pieter van de Ven 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zoals op de site beschreven nagekomen, 2 keer gebeld over de levering Top! Vriendelijke chauffeur/bezorger die de loodzware kamado “The Bastard” even achterom in tuin zette met zijn Pallettruck. Super bedankt EP

Reageer

Hans bosma 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering van mijn tv maandag besteld dinsdag in huis netjes een belletje gehad of ik thuis was binnen 2 uurtjes geleverd .

Reageer

Theo 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en razendsnelle levertijd....en ze namen het oude toestel gratis mee.

Reageer

PW 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop mooie prijzen en aanbiedingen en snelle levering aan huis.

Reageer

Peter 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Messcherpe prijs, meenemen oude koelkast en alles met de EP Beerepoot kwaliteit en service.

Reageer

Rian 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Airfryer online besteld op zondag en er voor gekozen om in de winkel af te halen. Vermelde levertijd 3 ā 4 dagen. Dinsdagochtend werden we al gebeld dat onze bestelling klaarstond! Helemaal top.

Reageer

Robert Jonker 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik de nu volgende recensie zou lezen, zou mijn eerste gedachte zijn: dat heeft een EP Tol-medewerker zelf geschreven. Echter, ik ben “slechts” een gewone klant zonder binding met een der medewerkers. Dan hier mijn review:
De afgelopen jaren heb ik mijn huishoudelijke apparaten (o.a. wasmachine, afwasmachine, magnetron) voornamelijk gekocht bij EP Tol, een in mijn (werk)omgeving bekende en gewaardeerde naam. De keuze voor EP Tol bij mijn recentelijke ijskastaanschaf was eenvoudig, omdat ik louter positieve EP-ervaringen heb, zoals: goede (digitale) toelichting, apparaten van prima kwaliteit (gaan lang mee en geven nauwelijks tot geen technische problemen), snelle en correcte levering, alsook vriendelijk en servicegericht personeel.
Hieronder kan ik een vinkje zetten bij de vraag ‘Zou je deze winkel aanbevelen?’ Het antwoord op die vraag is dus een volmondig JA.

Reageer

Douwe Siegersma 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een mobiele airco besteld bij EP. Werd door de lokale winkel verder afgehandeld en afgeleverd. Keurig vantevoren een afspraak voor het afleveren gemaakt. De airco werd zeer vlot en netjes afgeleverd. Niets te klagen over EP.

Reageer

Brenda 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede ervaring. Maandag besteld en op afspraak vrijdags geleverd.
Prettiger shoppen dan bij de grotere jongens. Alles prima afgehandeld!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Reageer

Erik Huzen 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie shop die doen wat ze zeggen.
Snelle en correcte levering.
Prima beschrijving bij het product erg duidelijk .

Reageer

Julian van den hogen 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
EP.nl is een fijne winkel online en heeft ook een fysieke winkel dichtbij! Het product was door vertraging wat langer onderweg maar de klantenservice heeft me prima geholpen met het bekijken van de Track and trace. Het product werkt prima heel erg blij mee.

Reageer

Wilma stevens 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na de bestelling geplaatst te hebben..was er een snelle levering. Dus nu genieten van onze mooie tv

Reageer

D Koolen de Tombe 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij deze winkel en er is altijd wel iets leuks in de aanbieding.
Ze zijn er altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ga zo door van mij krijgen jullie een dikke 10+

Reageer

Irene Bertels 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon topservice! Online Philips stofzuigerzakken besteld die ik op wilde halen, werd ik later die dag gebeld door de plaatselijke EP dat als er haast bij was ze nog wel imitatie zakken op voorraad hadden. Gelukkig had ik net de laatste vervangen, maar vond het wel een prettig idee dat er meegedacht werd. Een paar dagen later werd ik netjes gebeld dat ze binnen waren 👌🏼

Reageer

Frank 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop heb ik een mobiele airco aangeschaft bij EP. Ik werd netjes telefonisch op de hoogte gebracht over het levertijdstip, en de airco is dan ook keurig tot in huis geleverd, op de afgesproken tijd. Zeer tevreden over de aankoopprijs, en de geleverde service.

Reageer

Jacqueline 20-05-2020

Algemene score

9,0
fijne Website met duidelijke omschrijving.
Supersnel geleverd door EP Weys te Zetten.

Reageer

Broekhuizen 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en mooie koelkast besteld, telefoontje winkel, de opdracht is ontvangen, hij komt binnen een aantal dagen. Telefoontje tussen 10 en 12 komen we hem brengen. Netjes buiten uitgepakt en keurig geplaatst. Gesteld en de oude koelkast meegenomen. Zeer tevreden klant dus.
We kenden EP de winkelketen vanuit onze vorige woonplaats en nu in onze nieuwe woonplaats was de keuze niet moeilijk. Prima service !

Reageer

TIjs Kuijpers 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaring met EP Schalkwijk. Ik kocht een koelkast. Concurrerend geprijsd, en ik werd snel gebeld voor een bezorgafspraak. De vriendelijke jongens die kwamen bezorgden tilden de koelkast als extra service in mijn auto en namen de oude koelkast mee. Goede combi van online bestellen bij een echte winkel.

Reageer

FAM M van Dijk 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al ruim 50 jaar klant bij EP Grutters in Stiphout en heel tevreden over het goede advies en zeer geweldige service

Reageer

Ingrid 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door mij bestelde wasmachine kon door Corona niet geleverd worden. Fa. Heijnen heeft toen uit hun voorraad nog diezelfde dag een duurdere machine geleverd voor dezelfde prijs.

Reageer

Maurits 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling plaatsen ging gemakkelijk, levering volgens afspraak, prijs dik in orde.

Reageer

Wesley 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Fijne winkel waar tijd genomen word voor de klant. Een aantal dingen liepen niet lekker ip de site, maar in deze corona tijd is dat niet gek. Werd goed opgelost. Aansluiten en meenemen zoals afgesproken ging goed. Erg tevreden.

Reageer

Louis 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop, super service, zeer klantvriendelijk, aanrader! Snel geleverd, goede bezorgservice. Fantastische klantenservice die je telefonisch op de hoogte houdt omtrent de levering.

Reageer

Linda 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor EP op basis van de beschikbaarheid en de prijs van het product en de locatie van de winkel. Wat ik als heel erg fijn heb ervaren, was de actieve en duidelijke communicatie vanuit de winkel en de snelle levering. Vriendelijk personeel.

Reageer

Robert 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, zelfs in de drukke corona-tijd snel verzonden en geleverd en bovendien een goede prijs, een van de laagste beschikbaar op internet op dat moment

Reageer

Arjan 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had contact met hen gehad over een 4k televisie ben zeer goed geholpen zeer aardige meneer die ik aan de lijn kreeg en ben goed te woord gestaan .
Helaas moest ik wel alle lopende bestellingen annuleren maar als ik weer iets nodig heb kom ik zeker bij jullie terug !!!

Reageer

H. de Vries 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
EP Rosies is een prima winkel, goede service, ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Van harte aanbevolen!

Reageer

Wim Moll 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn EP-winkel is erg klantvriendelijk. Ze denken met je mee. De zaak is al enkele tientallen jaren in ons dorp gevestigd. Zij kennen hun trouwe klanten werkelijk. Hun adviezen zijn de moeite waard om na te volgen. Ook voor reparaties zorgen zij voor de juiste bemiddeling. Ik blijf bij hen kopen.

Reageer

Robert 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via EP een nieuwe inbouw koelkast gekocht en geleverd gekregen. Tot een goede keuze kunnen komen via de duidelijke en overzichtelijke website. Na aankoop werd ik dezelfde dag nog gebeld om de leveringsdatum af te spreken. Ik werd later teruggebeld ivm een korte vertraging in de levering. Dus goede en duidelijke communicatie, komen afspraken na en de levering was ook perfect. En de koelkast zelf, een SIEMENS KI31RED30, perfect apparaat. Stil, koelt perfect en mooi afgewerkt. Dus zeer tevreden en beveel EP zeker aan iedereen aan!

Reageer

jaap 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede en snelle levering van de winkel bij ons in de buurt, netjes de oude koelkast meegenomen.

Reageer

Patrick1997 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site van EP is erg overzichtelijk. Mocht je een vraag hebben over een product/ je kan een producct niet vinden kun je gewoon naar de winkel gaan en daar vragen stellen over het product wat je zoekt.

Reageer

Ingrid 17-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar de MontAna Mark 1 blender, die overal uitverkocht of niet leverbaar was, kwam ik terecht op de EP website. Helaas slechts in twee vestigingen te koop, en niet online. Na telefonisch contact met EP Schalkwijk werd aangeboden mijn aankoop kosteloos te verzenden. Dat is nog eens service. Het product kwam degelijk verpakt per koeriersdienst aan op mijn adres. Uiteraard heb ik de verkoper nog een e-mail gestuurd om mijn dank uit te spreken voor de dienstverlening. Al met al reuze tevreden, zowel over de blender als over de klantvriendelijkheid.

Reageer

Judith Kalwij 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop EP Klaver Obdam
Goed geholpen met advies voor nieuwe wasmachine en binnen een paar uur stond hij al in huis te draaien.

Reageer

Ageeth 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een bepaalde staafmixer en ik vond hem op de site van EP voor de meest voordelige prijs. Wat ik handig vond is dat ik hem in de winkel kon afhalen. Bij het afhalen bleek er ook nog een cashback actie bij het artikel te horen. Extra meevaller.

Reageer

Linda 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering,een geweldige combi magnetron van inventum gekocht met verschillende standen hij doet het geweldig.
Ontdooien met gemak en alles past erin,duidelijke beschrijving

Reageer

Joke 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een stofzuiger gekocht en een koffie bonen machine, goede uitleg gehad en eerlijk advies

Reageer

Wilma van dijk 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kopen altijd bij ep de treffer
Fijne winkel goede service vriendelijk behulpzaam

Reageer

Kersten 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede afhandeling van mijn aankoop. Ondanks een kleine teleurstelling dat de actie die erbij was niet doorging kwamen ze met een oplossing waarmee ik kon leven.
Officiele reactie van EP.nl 17-05-2020

Geachte mevrouw,

Hartelijk dank voor uw feedback. Helaas was de actie gecanceled door de leverancier ivm corona. De oplossing die wij u hebben geboden was absoluut waardig [50euro] aan de actie. Veel plezier met de gratis artikelen die u daarna heeft ontvangen daarvoor.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Reageer

Chantal van der Kraats 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij een onbekende shop...
Dus altijd weer spannend hoe het verloopt...
Goeie informatie, snelle levering en de goedkoopste met prijsvergelijking
En afterpay is ook erg fijn.
Niks te klagen!
Ga zo door!!!

Reageer

Felix 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlakbij bij mijn woning, goede service, goede voorlichting, snelle levering

Reageer

Hendry 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb hier een Bosch inbouw vaatwasmachine besteld maar kreeg een Siemens ervoor in de plaats dat beter en iets duurder was maar kon ik behouden zonder problemen en alles werd snel en netjes afgehandeld.

Goede snelle communicatie en service.

Reageer

Fam weers 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de service van Beerepoot gaat echt heel ver en vol enthousiasme helpen de medewerkers. Hoe vaak je ook belt voor informatie ,de medewerkers blijven geduldig. En na een poosje zoeken,kwam de juiste oplossing. Alle complimenten!

Reageer

Jan Pasmans 16-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima Service en supervriendelijke en behulpzame medewerkers!
Keurig gehouden aan de afspraak, met net iets meer service als je je maar kan wensen!
Gewoon 'n TOP-Locatie!

Reageer

Ger N. 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie voor de prijs gegaan maar prima afhandeling van mijn bestelling. Goede en snelle levering.

Reageer

Freddy 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Filiaal Veendam: Leuk ontvangen. Snelle levering. Netjes afgeleverd. Kortom top.

Reageer

Manje Dijkema 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mobiele airco via de webwinkel besteld. Bestelling verliep soepel, attent gebeld de volgende dag of we wisten dat dit een airco met slang was en het aanbod om de airco in de winkel op te halen. Was ook geen probleem om hem te bezorgen. Bezorging verliep ook zonder problemen. Prima service.

Reageer

Martien van Poppelen 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, goed advies. Fijne winkel, met name personeel : hoge klantevredenheid!

Reageer

G.J.van Vessum 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Prima shop, echter de GF350HLD is nu in de aanbieding bij de Aldi voor 20,00 euro goedkoper, voel mij dus wel enigszins belazerd.
Tevens had ik verwacht dat er een soort kookboek bij zou zijn, wat echter helaas niet het geval was.
Heb product nu eenmaal gebruikt en was wel zeer tevreden.
Officiele reactie van EP.nl 15-05-2020

Geachte heer van Vessum,

Hartelijk dank voor uw feedback. De prijs bij EP.nl wordt bepaald aan de hand van de dan lopende prijzen bij andere grote aanbieders. Dat de Aldi deze nu goedkoper aanbiedt, is omdat zij wellicht een hele grote partij hebben opgekocht, en is ook een aanbieding van dit moment.
Met een kookboek bedoeld u waarschijnlijk een aantal receptjes die u kunt proberen in de handleiding? Dat zou handig zijn, maar niet elke leverancier zal dat doen. Wel fijn te lezen dat u tevreden bent over de heteluchtfriteuse.
Met vriendelijke groet,
EP:Klantenservice

Kritisch 23-05-2020

Om 20€ deze reactie? Beetje zelfde als vorige week kratje bier vet in de aanbieding en net dat u een kratje nodig heeft weer de gewone prijs. Iets van marktwerking lijkt me

Reageer

Joice 15-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service.
Ik vroeg of ze het fornuis in de gang wilde zetten voor me en dat was geen enkel probleem voor ze.
Gewoon top EP.

Reageer

Ingrid 14-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar de MontAna Mark 1 blender, die overal uitverkocht of niet leverbaar was, kwam ik terecht op de EP website. Helaas slechts in twee vestigingen te koop, en niet online. Na telefonisch contact met EP Schalkwijk werd aangeboden mijn aankoop kosteloos te verzenden. Dat is nog eens service. Het product kwam degelijk verpakt per koeriersdienst aan op mijn adres. Uiteraard heb ik de verkoper nog een e-mail gestuurd om mijn dank uit te spreken voor de dienstverlening. Al met al reuze tevreden, zowel over de blender als over de klantvriendelijkheid.

Reageer

Toon meer reviews