EP.nl
Benieuwd naar ervaringen met EP: ? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 1816 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor EP.nl zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ouderwets goede service!! Koffiemachine gekocht en krijg volledige uitleg over werking. Had geen handleiding meer nodig.
Makkelijk keurig nabestellen werd k gebeld om alles nog even af te stemmen vriendelijke levering en mooi op tijd
Het was eenvoudig om duidelijke prijs- en leverings afspraken te maken met EP.nl. Ik had de extra service optie nodig om een wasmachine op de eerste verdieping te krijgen en aan te sluiten, (en de oude te verwijderen).
Alles is goed afgeleverd en werkt uitstekend!
Goede prijs, goede communicatie en servicegerichtheid vanuit EP. De levering van de wasmachine heb ik enige twijfels.
Vriendelijke medewerkers en bezorgers, goede communicatie betreffende de bezorging, grote keuze en goed geprijsde artikelen.
Alles gaat leuk. Ik had geen problemen met mijn bestelling. Als ik contact met winkel probeerde te hebben was het snel en zonder problemen. Ik kreeg alle informaties wat ik wilde.
Er was een probleem met de levertijd. Daar werd keurig contact over opgenomen, mee gedacht en oplossing geboden. Heel tevreden.
In de winkel keurige uitleg gekregen, over nagedacht en besloten hem te bestellen. Zeer 😊 tevreden
de aanbieding was mooi, het de volgende dag leveren is nu een week later en nog niks... op mijn mail is nog niet gereageerd.
aardige mensen, ze zijn op tijd gekomen. goed samen gewerkt. ze hebben de installatie professioneel gedaan en voorzichtig.. bedankt
Mooie aanbieding en goed merk koelkast.Goede service bij aflevering.Vriendelijke bezorgers.
Wasmachine gekocht, maar er zat een backorder op waardoor de levertijd langer ging duren. Maar is keurig oplost met een andere wasmachines met zelfde specificaties was alleen wat duurder maar dat verschil hoefde we niet te betalen.
Alles super geregeld tv binnen 2 dagen binnen en ook al hoefde niet netjes boven gezet en zal deze winkel zeker aan bevelen bij andere mensen via internet ook snel gevonden welke tv ik wou hebben dn zeker niet duur zal ook zeker in d3 toekomst meer spullen daar kopen
EP verkocht het product dat ik zocht voor de laagste prijs. Snel en juist geleverd, dus ik ben een blije klant!
Via de webshop een tafelmodel vriezer gekocht. Goeie prijs, goede referenties. De volgende dag werd de vriezer bezorgd. Conform afspraak tot over de drempel. Prima. Snelle levering, goeie prijs.
Snelle levering, klantvriendelijk, goede uitleg en installatie op locatie. Top service.
Kon zeer vlot en snel bestellen via de site.
Ben keurig gebeld, dat gewenste levering dag niet kon, in goed overleg wel de volgende dag.
Bij levering werd het netjes naar binnen gezet en uitgelegd wat handig was om als eerste te doen.
Super service
Gekozen voor lokaal, omdat service en dienstverlening bij deze winkels hoog in het vaandel staan. Zeer tevreden met de aankoop, en snelle en levering.
Goede service wordt er geleverd bij de ep
De tv die wij zochten stond niet in de winkel dus de verkoop medewerker ging gelijk op zoek in de computer om de juiste tv voor ons te vinden.
Online was hij te bestellen dat is gebeurd volgende dag al een telefoontje waarneer die geleverd kon worden.
Er staat nu een prachtige tv te pronken in onze woning.
‘‘s middags besteld, volgende dag in huis.
Tussendoor een mail hoe laat de bestelling komt, super.
Snelle en nette afhandeling en bezorging van onze bestelling. Heel fijn en bedankt!
Snelle levering. En vriendelijk bezorger. Netjes vooraf een telefoontje dat er binnen 15 minuten bezorgd gaat worden.
de website is zeer overzichtelijk
goede hulp en de werknemers denken met je mee
Ik heb een wasmachine gekocht ,,super prijs ,en heel snel geleverd,,,goede hulp en medeleven als je vragen hebt ,,,,ik ben er goed over te spreken ,,koop mijn volgende product zeker hier ,,,nogmaals bedankt ,,
Goede vlotte service. Prima kwaliteit / prijs verhouding. Goedkoopste via internet.