De verkoper is vriendelijk. Het is een mooie winkel. De aflevering daarentegen is erg slecht. De koelkast was er slecht in gezet en dit kwam uiteindelijk wel door een plank die doorgezakt was, maar in eerste instantie zei de monteur dat dit wel kon. Alles zat uiteindelijk schots en scheef en we moesten het er helaas maar mee doen. Bij teruggaan naar de winkel werd ik wederom wel vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk een andere monteur gekomen om het plankje te vervangen, hier hebben ze samen wel 50 minuten over gedaan?! Dus een iets meer dan een half uur was over voor het eruit halen en het stellen, nou dat klopt dus niet, maar ja alleen het plankje zou gerekend worden, dus dan moet dat even opgeschroefd worden in de factuur natuurlijk, nou ik kan je zeggen: een plankje met goud is het geworden. Het stellen nam namelijk veel meer tijd in beslag, want het wilde niet lukken. Maar ach hè dat ligt natuurlijk aan de keuken?! Het plankje moest zelfs nog samen gekocht worden bij de gamma, aparte manier van werken en slecht voorbereid lijkt mij. Uiteindelijk dus een behoorlijk hoog bedrag betaald voor het plaatsen van de koelkast, dat dus nog bovenop de rekening komt van de al dure koelkast. Laten plaatsen zou beter zijn door de eigen monteurs, dit is helaas zeker echt niet zo, je kan echt beter zelf het apparatuur plaatsen, want dan komt het veel netter te zitten en ben je geen flink bedrag extra kwijt. Hadden wij dit vooraf geweten, hadden we hierin een andere keuze gemaakt. Wij hadden zelf ook het een en ander aan werk gedaan, bijv. de koelkast er zelf uitgehaald en hebben toch flink moeten betalen aan plaatsing, zelfs het draaien van de deur kost extra en dat was niet gecommuniceerd vooraf. Helaas is de winkel ook slecht bereikbaar en wordt er niet gereageerd op mails. Klanttevredenheid daalt behoorlijk hierdoor. Erg jammer, het leek ons echt een gespecialiseerde zaak. Voor ons teleurstellend genoeg redenen om deze winkel niet aan te bevelen.