Platenspelers - Vergelijken & kopen

De platenspeler - je weet wel, de ouderwetse lp speler - is helemaal terug. Wil je een platenspeler kopen, dan heb je veel keus. Misschien zoek je een bepaald merk (een Crosley of Dual platenspeler bijvoorbeeld) of wil je een platen speler met USB Ga platenspelers vergelijken en vind de beste pick-up!

Filteren

Music Hall MMF-2.3PHONO, platenspeler incl. voorversterker

Music Hall MMF-2.3PHONO, platenspeler incl. voorversterker

GPO PR100PR200BUNDLE Premium Line PR100 platenspeler met PR200 HiFi systeem

GPO PR100PR200BUNDLE Premium Line PR100 platenspeler met PR200 HiFi systeem

Lenco platenspeler met directe aandrijving zwart

Lenco platenspeler met directe aandrijving zwart

GPO BERMUDARED Kofferplatenspeler met ingebouwde speakers op pootjes

GPO BERMUDARED Kofferplatenspeler met ingebouwde speakers op pootjes

Platenspelers

Muziek luisteren via een platenspeler is een populaire manier om muziek te luisteren. Ze zijn al vele jaren in gebruik en zijn nog steeds een populair apparaat. Er zijn veel verschillende modellen platenspelers en elk model heeft zijn eigen voor- en nadelen. De meest populaire merken van platenspelers in Nederland zijn Technics, Denon platenspelers, Pioneer en Marantz. Deze merken hebben een breed aanbod van platenspelers, waaronder platenspelers met direct drive-technologie, die een hogere prestatie leveren.

Hoeveel kost een plantenspeler?

De gemiddelde prijs van een platenspeler in Nederland varieert van ongeveer €100 tot meer dan €1000. Er zijn vele verschillende opties, waaruit je kunt kiezen. Afhankelijk van je budget en wat je precies wilt, zijn er verschillende opties beschikbaar. Als je op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteit verhouding, kun je kiezen voor platenspelers van middelmatige kwaliteit die minder duur zijn. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit, kun je kiezen voor een platenspeler van hoge kwaliteit met meer functies

Platenspeler kopen

Als je de beste platenspeler wilt aanschaffen, moet je letten op verschillende dingen. Ten eerste moet je je afvragen wat je precies wilt. Wil je alleen lp’s luisteren, of wil je ook cd’s en andere muziekformaten? Verder moet je letten op de prestaties van de platenspeler. Hoe beter de prestaties, hoe beter de kwaliteit. Ten slotte moet je ook letten op het ontwerp van de platenspeler. Er zijn veel verschillende designs beschikbaar, dus je moet kiezen wat het beste bij je past.

Er zijn veel vragen over platenspelers. Een van de meest gestelde vragen is of het mogelijk is om lp’s te draaien zonder een platenspeler. Dit is inderdaad mogelijk, maar de kwaliteit zal niet zo goed zijn als met een platenspeler. Ook wordt vaak gevraagd welke kabel je nodig hebt om je platenspeler aan te sluiten. Hiervoor heb je een RCA-kabel nodig. Ten slotte wordt ook vaak gevraagd of je oude lp’s kunt gebruiken met een nieuwe platenspeler. Ja, dat is mogelijk, maar je moet wel voorzichtig zijn om schade aan je lp’s te voorkomen.

Beste platenspelers
Populairste platenspelers